Νομίζω πως δε με εννοείς...Το σχόλιό μου έχει το νόημα πως ενώ κάποιος καμακώνει για να ζμπρώξει, και προφανώς δεν ξέρει σε τί γκομενική κατάσταση είναι η άλλη (λες και θα πει πάντα αλήθεια η κάθε καριόλα), το thread κατέληξε να σημαίνει πως το καμάκι γίνεται για να γνωρίσουμε τον έρωτα της ζωής μας, που δε νομίζω να συμβαίνει...
Δεν αναφερόμουνα σε εσένα ειδικά, αλλά σε μία νοοτροπία.
Προφανώς αν δεν ξέρεις / δεν σου πεί η γκόμενα, τότε δεν έχεις κανένα λόγο να μην σμπρώξεις.
Αν όμως, στις πρώτες 10 κουβέντες σου πει: "Ξέρεις, έχω γκόμενο, έχω κάποια σχέση που τώρα έχει προβλήματα κλπ, κλπ" (και τέτοιες παπαριές), αλλά παράλληλα σε παίζει και δείχνει ότι είναι διαθέσιμη, τότε τι κάνεις;
Εγώ απαντώ (καλά, απαντούσα γιατί τώρα δεν είμαι μάχιμος): "Και γιατί μου το λες αυτό;" και μετά Άντε γειά....
Και καθόλου δεν με ένοιαζε αν έλεγε αλήθεια ή ψέμματα.
Γιατί, από την εμπειρία μου ξέρω ότι η γκόμενα που θέλει να πηδηχτεί ξερά (one night stand και τέτοια), ούτε καν αναφέρει ότι έχει κάποια σχέση ή δέσμευση. Ούτε ιδιαίτερο καμάκι χρειάζεται, ας μην γελιόμαστε τώρα, η γκόμενα είναι έτοιμη και αποφασισμένη να κάνει ότι είναι να κάνει.
Ο αλχημιστής Παράκελσος όμως έγραψε:
Θα συμφωνησω με τον Φλες!!!
Εχω παρει τηλ. απο πολλες με γκομενο.
Εχουν την καβατζα και ψαχνουν κατι καλυτερο
Τα μυστικα σε αυτη την περιπτωση ειναι(απο εμπειριες μου)
α) Να δειξεις αξια και να "περαστεις καλυτερος" απο το γκομενο.Βρες τα αδυνατα του σημεια και χτυπα σε αυτα!
β) Σε καμμια, μα καμμια περιπτωση να μην δειξεις λιγουριαση και βιασυνη. Τερτοιες κατασυτασεις θελουν υπομονη.Καθως η γκομενα ειναι μπερδεμενη και δεν θελει πιεση. Δειξε χαρακτηρα
Αυτό σε εμένα δεν μοιάζει και πολύ για καμάκι όπωες το ορίζεις.
Τέλος πάντων, η ουσία της παρέμβασης μου είναι ότι οι "Γκόμενες που έχουν καβάτζα και ψάχνουν για κάτι καλλίτερο" δεν είναι ούτε για καμάκι, ούτε καν για γαμήσι και χύσιμο στην μάπα.
Είναι για φτύσιμο.
Γιατί δεν μου αρέσει καθόλου η νοοτροπία που έχουνε κάποιες, να δοκιμάσω και εδώ, να δοκιμάσω και εκεί και όποιο μου κάνει καλλίτερα (ή με γαμάει καλλίτερα), αλλά παράλληλα να έχω και την ασφάλεια μου.