Νέα

Τέχνη του φλέρτ... & «Ξερά Καμάκια»

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 173K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Γιατί οι περισσότεροι άνδρες δεν φλερτάρουν;

  • Φοβούνται την απόρριψη

    Ψήφοι: 30 34,9%
  • Ντρέπονται και δεν ξέρουν τι να πουν

    Ψήφοι: 32 37,2%
  • Υπάρχει η λογική: " μέσω γνωστών θα βρω μια κοπέλα"

    Ψήφοι: 14 16,3%
  • Οι γυναίκες φοβούνται όσους φλερτάρουν

    Ψήφοι: 8 9,3%
  • Οι άντρες δεν ξέρουν να φλερτάρουν

    Ψήφοι: 15 17,4%
  • Συνήθως οι γυναίκες είναι αρνητικές στο φλερτ

    Ψήφοι: 33 38,4%
  • Μπορούν να φλερτάρουν μόνο οι πολύ όμορφοι άντρες.

    Ψήφοι: 4 4,7%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Μηνύματα
1.467
Like
5
Πόντοι
16
Ιδιωτικός υπάλληλος είναι με 1000-1200 ευρώ μισθό.
Eιναι πολλα, μην το λες! Δεν ανηκει στην G700! Αν ανηκε σε αυτην τι θα γινοταν;
Καποιοι αλλοι παντως δεν ανηκουν ουτε σε αυτην! Απλα γραφουν σε φορουμ!  :rolleyes:
Μη γελατε. Θελω επιδομα ανθυγιεινης εργασιας γιατι ειμαιολη μερα μπροστα σε υπολογιστη  :grin:
 

Επισκέπτης
Eιναι πολλα, μην το λες! Δεν ανηκει στην G700! Αν ανηκε σε αυτην τι θα γινοταν;
Καποιοι αλλοι παντως δεν ανηκουν ουτε σε αυτην! Απλα γραφουν σε φορουμ!  :rolleyes:
Μη γελατε. Θελω επιδομα ανθυγιεινης εργασιας γιατι ειμαιολη μερα μπροστα σε υπολογιστη  :grin:

Ναι, αλλά έχε υπόψη σου ότι ο τύπος μένει μόνος του, συντηρεί ένα σπίτι κι ένα αμάξι οπότε τα φράγκα που έχει για την πάρτη του είναι της τάξης του G700 περίπου! Και για να στο πω πιο απλά και λαϊκά, όχι δεν έχει την δυνατότητα να την πάει στα μπουζούκια και να χαλάσει 500 ευρώ στα λουλούδια! Με πιάνεις νομίζω ;)
 

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Μηνύματα
3.388
Κριτικές
1
Like
893
Πόντοι
96
Παιδια οσοι δεν γουσταρουν καμακι, ας μην ποσταρουν ΠΑΡΑΚΑΛΩ!
..........................."επιχειρηση Don Juan"...επεσαν σε αυτον το λακο!..................
Please αφηστε αυτο το σπορ στους λατρεις του
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Στο τελος θα μας ζητανε και να πιστοποιηθουμε κατα ISO 9001 στο καμακι για να ποσταρουμε!!!
Γκομενα απο "ξερο" καμακι δεν βγαλαμε, Ατακα προψημενη σαν πατατα δεν εχουμε αρα τι να πουμε.
οτι εχω πει ειναι λόγια της στιγμης. Εεε τι να κανουμε τοτε δεν υπηρχαν φορουμ να καθομαι να γραφω το επομενο πρωι οτι ειπα το προηγουμενο βραδυ να εχω να τα θυμαμαι!!!!!!!!!!!!

 

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Μηνύματα
3.299
Like
12
Πόντοι
16
Παιδια οσοι δεν γουσταρουν καμακι, ας μην ποσταρουν ΠΑΡΑΚΑΛΩ!
Οσοι πιστευουν οτι ειναι μια μαλακια, αναποτελεσματικο, για ατομα χαμηλοτερου επιπεδου ας ποσταρουν σε 1 αλλο απο τα 1000 thread! Μην μπουμε παλι σε αντιπαραθεσεις!!!
Ηδη αλλα thread οπως:"πως βρισκεις γκομενα", "καμακι στην Ελλαδα και το εξωτερικο", "φροντιστηριο για καμακια", "επιχειρηση Don Juan"...επεσαν σε αυτον το λακο!
Please αφηστε αυτο το σπορ στους λατρεις του
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Έχεις πάρει από κοντά όλα τα θέματα για να κατευθύνεις τη συζήτηση ώστε κάποιος να σου πει το μυστικό που θα φέρει όλα τα νιμου στα πόδια σου, αλλά ταυτόχρονα δε σου αρέσουν οι αλήθειες που λέγονται. Αν υπήρχε κόλπο και μπορούσε να το κάνει ο καθένας, τότε οι γυναίκες θα ήταν όλη μέρα ανάσκελα και δε θα προλάβαιναν να πηγαίνουν και στις δουλειές τους για να βάψουν τα νύχια τους.
 

TRIVIUM

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2006
Μηνύματα
65
Like
0
Πόντοι
0
Όλα κρίνονται στο άν είσαι καλός στο μπλα μπλα.Τίποτα άλλο δε μετράει.Δέ γαμάει ο ωραίος αλλά ο θαραλλέος.Κανας guru του μπλα μπλα να μας διηγηθεί κανενα δικό του περιστατικό με χώσιμο σε γκόμενα?

(LiomAs το signature σου τα σπάει!megadeth ρε μουνιά!:))
 

vamos1

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Μηνύματα
90
Like
4
Πόντοι
0
To καμακι ειναι ωραιο σπορ αλλα θελει και τακτ!Για να πεσει μια γκομενα με ''καμακι''
δεν ειναι οτι ποιο δυσκολο αλλα παιζουν αρκετοι παραμετροι!Σιγουρα παιζει να εισαι εμφανισιμος στα ματια τις γκομενας ομως,η γκομενα να ψαχνεται γιατι πολλες δεν ψαχνονται ή δεν μπορουνε να ψαχτουνε για το α ή β λογο.Παντως το ποσοστο της αποτυχιας σε καμακι ειναι τερστιο πιστευω κοντα και στο 90% για ναμην πω και παραπανω.ΟιΕλληνιδες ειναι πολυ περιεργες σε σχεση με κοπελες απο αλλες χωρες Αγγλιδες ή σκανδιναβες για πχ.Φιλος μου που δουλευει πολλα χρονια σαν μοντελο σε καμακι στο δρομο ή σε καφε μην φανταζεσται οτι ειχει και φανταστικα ποσοστα.Ψαχνει ομως καλα κοματια.Σε αντιθεση με αλλο φιλο που ψαχνει να γαμησει οτι κυκλοφορει ,οχι μπαζα τρελα αλλα γαμησημα τα παει πολυ καλυτερα!Αυτες που πεφτουν πολυ παντως σε καμακια προσωπικη μου εμπειρια ειναι φοιτητριες 20-23 χρονων (γαμιουνται πολυ ευκολα) και παντρεμενες κοντα στα 40 και λιγο ποιο πανω.
 

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Μηνύματα
393
Like
4
Πόντοι
1
bluevertigo εσυ μαλλον δεν σεβεσαι τιποτα και κανεναν αρα κι εσενα ετσι σου αρεσει να σου φερονται
Αν καταλάβαινες και τι έγραψα θα είχε ένα κάποιο νόημα να σου απαντήσω. Χρόνο έχεις άπλετο και από ερμηνείες σίγουρα πολλές που ξεφεύγουν από τη δική μου δυνατότητα επεξεργασίας και αντίληψης. Συνέχισε να με εντυπωσιάζεις.
 

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Μηνύματα
1.052
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Στο τελος θα μας ζητανε και να πιστοποιηθουμε κατα ISO 9001 στο καμακι για να ποσταρουμε!!!

καλαο :rockon:

Παντως αν θαλεις καμμια πιστοποιηση ISO 9001 η ISO 22000, υπαρχουν και επιδωτουμενα προγραμματα. Θα σου κανω φιλικη τιμη!
 

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Μηνύματα
1.052
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Έχεις πάρει από κοντά όλα τα θέματα για να κατευθύνεις τη συζήτηση ώστε κάποιος να σου πει το μυστικό που θα φέρει όλα τα νιμου στα πόδια σου, αλλά ταυτόχρονα δε σου αρέσουν οι αλήθειες που λέγονται.
Αν υπήρχε κόλπο και μπορούσε να το κάνει ο καθένας, τότε οι γυναίκες θα ήταν όλη μέρα ανάσκελα και δε θα προλάβαιναν να πηγαίνουν και στις δουλειές τους για να βάψουν τα νύχια τους.
Δεν εχω σκοπο να κατευθυνω καμμια συζητηση

Δεν υπαρχει μυστικο

Απλα πιστευω στο καμακι. Οπως και καποιοι αλλοι στο site και προσπαθουμε να ανταλλαξουμε αποψεις

Απο την αλλη βλεπω καποιους που δεν πιστευουν να αμφισβητουν ολα αυτα και να μην προσφερουν τιποτα στο συγκεκριμενο θεμα, παρα αρνητισμο!
 

Συνημμένα

  • julia041.jpg
    julia041.jpg
    124,5 KB · Εμφανίσεις: 26

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Μηνύματα
222
Like
0
Πόντοι
1
Καμάκι ,τρόποι κλπ κλπ. Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά.Η γκόμενα που θα κάτσει σε έναν άγνωστο που την καμακώνει πάει απλά για ένα πούτσο. Κατά συνέπεια δεν την πολυενδιαφέρει χαρακτήρας ,προσωπικότητα κλπ. Οπως εμείς όταν ψάχνουμε απλά για να πηδήξουμε λειτουργούμε με το κριτήριο του καλύτερου δυνατού κώλου ,έτσι κι αυτές κάθονται σε αυτόν που τους αρέσει περισσότερο από εμφάνιση.Από εκεί και πέρα είναι θέμα timming. Στις διακοπές πχ η γκόμενα το πιθανότερο να γαμηθεί είναι 2-3 μέρες πριν επιστρέψει.Βλέπει ότι περνούν οι μέρες ,τον κούκλο που ζαχαρώνει καμμιά βδομάδα τον βλέπει στο μπαρ με την δίμετρη σκανδιναβή που φόρτωσε ,οπότε θα  ανοίξει τα μπούτια στον πρώτο που θα της χωθεί και δεν την απωθεί. Κι εδώ είναι όπως με εμας. Αν είσαι 5-6 μέρες και δεν έχεις σταυρώσει τίποτα λες ας με πιπώσει και το μπάζο προκειμένου να τον παίξω ,αρκεί να αδειάσω. Η μόνη μαλακία με εμάς είναι το γεγονός ότι ενώ όταν είσαι χαλαρός και cool έρχονται και κωλοτρίβονται μόνες τους , αν μας πιάσει η αγαμία το καταλαβαίνουν και απομακρύνονται όπως ο διάολος το λιβάνι. Προσωπικά όποτε έπαιξα χαλαρά σε στυλ ντάξει παρεούλα και μπλαμπλά ,πάντα έφαγα με άνεση. Οποτε με πήρε από κάτω και έψαχνα ντε και καλά να γαμήσω έφαγα ήττες και μάλιστα με γκόμενες που υπό κανονικές συνθήκες δεν τις έχω ούτε για φτύσιμο. Καθαρό μυαλό ,χαλαρότητα ,πάρλα γενική ψαρέβοντας τι την ενδιαφέρει και χρόνος. Ατάκες που μου πιάνουν αν και τις θεωρούσα γελοίες είναι του τύπου "πολύ εντυπωσιακό το μπλουζάκι σου" ή "τι περίεργο κολιέ φοράς". Βραχυκυκλώνουν.Σου λέει η άλλη ρε μπας και είναι αδελφή και σου απαντάει.Μετά αρχίζεις την πάρλα από που είσαι ,με τι ασχολείσαι ,ικανοποιημένη με την δουλειά σου κλπ. Ε με τέτοιες ερωτήσεις λίγο να σε γουστάρει της έδωσες υλικό για να σου μιλάει μια ώρα ενώ παράλληλα νιώθει και οικιότητα.Μπίρι μπίρι περνάς το βράδυ και της προτείνεις να βρεθείτε και το επόμενο βράδυ.Αν δεχτεί κατά 80% έχεις φάει. Υπάρχει και το σπαστικό 20% που αρχίζετε το μπαλαμούτι και όταν την έχεις κάνει τούρμπο και πας να της βάλεις το χέρι στην κιλότα σε κόβει στο στιλ για ποιά με πέρασες. Είναι ότι πιο σπαστικό υπάρχει αλλά είναι κι αυτό στο πρόγραμμα.Και για να ολοκληρώσω η παραπάνω περιγραφή αφορά την σειρά μου (είμαι τριανταπενταρης) άρα γκόμενες 25-35. Τώρα για μικρότερες δεν έχω ιδέα πώς παίζουν στην εποχή μας ενώ μεγαλύτερες πρέπει να μου την πέσουν και να μου αρέσουν για να ασχοληθώ.Γενικά παντρεμένες ,χωρισμένες κλπ κλπ δεν πολυγουστάρω γιατί κινδυνεύεις να ακούς τον πόνο της κάθε μιας ,πράγμα που είναι εντελώς αηδιαστικό αν πηγαίνεις για αρπαχτή.
Γενικότερα όταν ο αυτοσκοπός είναι το παιχνίδι και όχι το να μπει το φίδι στο πηγάδι είναι πολύ καλύτερες οι πιθανότητες. Αλλά στα 35 λες πολύ πιο εύκολα το και να μην γαμήσουμε τι έγινε από ότι στα 25. ;)
 

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Μηνύματα
456
Like
1
Πόντοι
1
Λόγω δουλειάς δεν μπορώ να συμμετέχω άρκετά στο θέμα.Αλλά επειδή το
άνοιξα για να ανταλάξουμε " Ξερές " εμπειρίες, πράγμα που δεν βλέπω να γίνεται ακόμα ας πω άλλη μία εμπειρία μου.
Στο παγκάκι δύο γκόμενες 38 και 40. Εντοπισμός στόχου και κατευθείαν
Ξερό.Πιάνοντας κουβεντα (δύο καμάκια είμασταν) μας λένε ότι πρόσεχαν τα παιδιά τους που έπαιζαν πιο κάτω.Κολακεύτηκαν αφάνταστα και οι δύο γκόμενες.Η πρόταση μας ήταν να πηγαίναμε κάπου βόλτα αλλά το όλο σκηνικό δεν το επέτρεπε.Παρ΄'ολαυτα τους δώσαμε από μία κάρτα μας και μας είπαν ότι μπορεί να ξανάρθουν τον Αύγουστο για διακοπές περισσότερες μέρες(ήταν από αλλού).
Ηταν ένα ωραίο Ξερό που άσχετα από το αποτέλεσμα ζήσαμε μία ωραία εμπειρία η οποία θα μας βοηθήσει σε μελλοντικά ξερά, ώστε να τα αντιμετωπίσουμε αναλόγως.
 

zouzis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Μηνύματα
148
Like
1
Πόντοι
1
-Καλησπέρα, σ'έχω προσέξει εδώ και αρκετή ώρα και μου αρέσεις πολύ.Θέλεις να μου δώσεις το τηλεφωνό σου να σε πάρω κάποια στιγμή να τα πούμε;

Έχω πει ακριβώς την ίδια φράση τουλάχιστον 20 φορές, έχω ρίξει με αυτό τον τρόπο 5 κοπέλες,δεν προτείνω στην άλλη να βγούμε μόνο να μιλήσουμε κάποια στιγμή μέσω τηλεφώνου για να γνωριστούμε, αν δεν μου δώσει τον αριθμό της και πάρει μόνο τον δικό μου είναι σίγουρα χαμένη υπόθεση. Αν πάω να κάνω πιο περίπλοκη συζήτηση τα μπουρδουκλώνω και τα κάνω θάλασσα. Από την άλλη είμαι σίγουρος ότι αυτή που θα μου δώσει τον αριθμό της με καραγουστάρει. Αυτά...
 

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Μηνύματα
456
Like
1
Πόντοι
1
Το καμάκι δεν κάνει διακρίσεις.
Βγάζει από την μύγα Ξύγκι κύριε PATHFINDER.
 

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Μηνύματα
1.052
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Για τους ΔΕΙΛΟΥΣ και ΑΤΟΛΜΟΥΣ παντα θα υπαρχει μια δικαολογια. Η ταδε ειναι ασχημη, η αλλη ειναι θεα(αλλα χαζη), η αλλη ειναι πιτσιρικα, η 4 ειναι μεγαλη. Αυτη ειναι εμπειρη, η αλλη πρωταρα. Αυτη σου εκατσε για τα λεφτα, η αλλη ηταν απελπισμενη. Η μια ειναι ξενη, η αλλη ντοπια...Μπουρου, μπουρου, μπουρου...
Δικαιολογιες!!!
Αλλα εξω βγαζουν αυτες τις δικαιολογιες?
Στον εαυτο τους?
Μπορουν να δικαολογησουν τη δειλια τους, το οτι ειναι ΚΟΤΕΣ?
Η γυριζουν σπιτι και σκεφτονται για ωρες, μερες, μηνες: "και τι θα γινοταν αν της την επεφτα? αν της μιλουσα? αν ζητουσα τηλ, να βγουμε?"

Και να θυμαστε αν δεν φατε χυλοπιτες, ΠΟΤΕ δεν θα γινεται Καμακια!
 

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.630
Like
3
Πόντοι
16
Στο τελος θα μας ζητανε και να πιστοποιηθουμε κατα ISO 9001 στο καμακι για να ποσταρουμε!!!
Γκομενα απο "ξερο" καμακι δεν βγαλαμε, Ατακα προψημενη σαν πατατα δεν εχουμε αρα τι να πουμε.
οτι εχω πει ειναι λόγια της στιγμης. Εεε τι να κανουμε τοτε δεν υπηρχαν φορουμ να καθομαι να γραφω το επομενο πρωι οτι ειπα το προηγουμενο βραδυ να εχω να τα θυμαμαι!!!!!!!!!!!!

Έχεις πάρει από κοντά όλα τα θέματα για να κατευθύνεις τη συζήτηση ώστε κάποιος να σου πει το μυστικό που θα φέρει όλα τα νιμου στα πόδια σου, αλλά ταυτόχρονα δε σου αρέσουν οι αλήθειες που λέγονται. Αν υπήρχε κόλπο και μπορούσε να το κάνει ο καθένας, τότε οι γυναίκες θα ήταν όλη μέρα ανάσκελα και δε θα προλάβαιναν να πηγαίνουν και στις δουλειές τους για να βάψουν τα νύχια τους.

So true...
 

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Μηνύματα
456
Like
1
Πόντοι
1
Δεν υπάρχει κόλπο για να έχεις όλα τα νιμού στα πόδια σου.
Απλώς ξεπερνάς τον εαυτό σου και επιχειρείς το αδύνατο για τους
περισσότερους, οι οποίοι είναι δέσμιοι του φαινόμενου παρέα.
Τα ποσοστά επιτυχίας είναι κοντά στο 5%, αλλά μόλις επέλθει αυτό
είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή γιατί έχεις πετύχει κάτι από μόνος σου,
με τους τρόπους σου, την ευστροφία,την εφευρετικότητα και την τεχνική σου.Εκεί αναδυκνείεται η μαγκιά σου, και όχι με το να βάλεις
τη φίλη του φίλου σου ή την φίλη της άδερφής ή τον κολλητό του κολλητού σου να σου γνωρίσει το γνωστό του γνωστού σου. Το να μην μπορείς να κάνεις ξερό μπορεί να οφείλεται στο ότι δεν έχεις λέγειν ή θάρρος ή ευστροφία ή ότι φοβάσαι την αποτυχία λόγω του ότι είσαι δέσμιος του αποτελέσματος.Και γω αν γουστάρω κάποιες φορές γνωρίζω την γνωστή του γνωστού μου και ξερχαμανιάζω αλλά το ξερό είναι ξερό, πρέπει να είσαι κυνήγός,τεχνίτης και ευστροφός.Προς αυτή την κατεύθυνση κοιτάμε να γινόμαστε καλύτεροι και δεν πιανόμαστε μια ζωή από τα έτοιμα.Ολα τα άλλα είναι κοινές και απλές δικαιολογίες.
 

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.630
Like
3
Πόντοι
16
Δεν νομίζω κάποιος από όσους έγραψαν να είναι μέλος παρέας που τον τροφοδοτεί με γκόμενες. Δεν φάνηκε κάτι τέτοιο.
Δικαιολογία είναι να πεις "ήταν να βγω με την Κουρνίκοβα, αλλά χάλασε η μπέντλευ ρε γαμώτο", δικαιολογία δεν είναι να δηλώσεις ότι δεν το κατέχεις(και κατά προσωπική πάντα εκτίμηση-μπορεί και να το έχω αλλά δεν το εφαρμόζω για λόγους προσωπικούς κλπ).

Ποια παρέα όμως? Νομίζεις ότι αν έστω κάποιος από όσους έγραψαν ήταν σε τέτοια φάση, θα έγραφαν εδώ? Βλέπω φίλους κάθε μέρα έξω με πολύ όμορφες παρουσίες, ε εγώ γαμάω περισσότερο που δεν κουνάω από το δωμάτιό μου.
 

kaidi

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Μηνύματα
10
Like
0
Πόντοι
0
ο βασικοτερος παραγοντας στο καμακι ειναι η εμφανιση αν εισαι εμφανισιμοσς ειναι πολη πιο ευκολο να γαμισεις δεν χρειαζεται να εχεις και πολη μπλα μπλα μετα οπωσδιποτε χρειαζεται και θρασος αν εχεις αυτα τα δυο ειναι πιο ευκολο να γαμισεις αν δεν τα χεις παλη θα γαμισεις αλλα θα σου παρει περισοτερο χρονο ειτε με τον κλασσικο τροπο τις  παρεας  ειτε με καμακη αλλα και παλη ευτειχωσ που υπαρχουν πουτανες
 

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Μηνύματα
456
Like
1
Πόντοι
1
Αν και άνοιξα το θέμα για να γραφτούν εμπειρίες σχετικά με καμάκι κανείς δεν έχει γράψει την παραμικρή.Γιατί άραγε;;
Εγώ συνεχίζω πάντως.
Να διευκρινίσω ξανά ότι δεν γράφω για να πέσετε να με φάτε του στυλ "τι γυφτιά" ή "τι μαλάκας" , αλλά για να γινόμαστε καλύτεροι και απευθύνομαι κυρίως σε καμάκια.
Μαζί με ένα άλλο καμάκι είχαμε σταμπάρει δύο κοπέλες ,μπορώ να πω προκλητικά ντυμένες.Μόλις τις είδαμε να μπαίνουν σε ένα μπαράκι ακολουθήσαμε για να βάλουμε σε εφαρμογή το σχέδιο ξερού καμακιού.Μέσα εκεί είχε πολύ λίγο κόσμο με αποτέλεσμα να γίνεται αντιληπτή οι παραμικρή μας κίνηση από όλο το μαγαζί.Ο φίλος που ήταν μαζί μου για μια στιγμή δίστασε λέγοντάς μου ότι θα μας κοιτούν όλοι.Του απαντάω "στ'αρχίδια μας τι θα πουν οι άλλοι,ευκαιρία να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας κάνοντας κάτι που κανείς άλλος δεν τολμούσε".
Φωνάζω τον σερβιτόρο και του λέω να φέρει τέσσερα σφηνάκια μόλις μας δει ότι πηγαίνουμε προς τα κορίτσια (εδώ πήγα λίγο αντίθετα με τις απόψεις μου σχετικά ότι δεν πρέπει να κερνάμε).Εν τω μεταξύ τα κορίτσια μας ψιλοέπαιζαν.Μόλις λοιπόν μας είδαν να πηγαίνουμε προς το μέρος τους σε στυλ λες και είμασταν γνωστοί τους έμειναν κοκκαλο.Αφού τις πλησιάσαμε πιάσαμε λίγο κουβεντούλα ενώ αυτή που μίλαγα εγώ ήταν λίγο πιο αρνητική από την άλλη.Μου είπε κι'όλλας ότι δεν έχει συνηθίσει να κάνει γνωριμίες από το μηδέν γιάτι συνήθως δεν μιλάνε οι άντρες παρά μόνο κοιτάνε.Τέλοςπάντων δεν έγινε κάτι ουσιαστικό απλώς μία γνωριμία που και αυτό θετικό ήταν γιατί στην πορεία γνώρισα και κάτι φίλες της και εκεί κάτι παίχτηκε.
Συμπέρασμα : Το ΞΕΡΟ ΚΑΜΑΚΙ προυποθέτει γνωριμίες και δημόσιες σχέσεις που πέρα από τον κύκλο σου δεν θα είχες κάνει ΠΟΤΕ. 

 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom