Καμάκι ,τρόποι κλπ κλπ. Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά.Η γκόμενα που θα κάτσει σε έναν άγνωστο που την καμακώνει πάει απλά για ένα πούτσο. Κατά συνέπεια δεν την πολυενδιαφέρει χαρακτήρας ,προσωπικότητα κλπ. Οπως εμείς όταν ψάχνουμε απλά για να πηδήξουμε λειτουργούμε με το κριτήριο του καλύτερου δυνατού κώλου ,έτσι κι αυτές κάθονται σε αυτόν που τους αρέσει περισσότερο από εμφάνιση.Από εκεί και πέρα είναι θέμα timming. Στις διακοπές πχ η γκόμενα το πιθανότερο να γαμηθεί είναι 2-3 μέρες πριν επιστρέψει.Βλέπει ότι περνούν οι μέρες ,τον κούκλο που ζαχαρώνει καμμιά βδομάδα τον βλέπει στο μπαρ με την δίμετρη σκανδιναβή που φόρτωσε ,οπότε θα ανοίξει τα μπούτια στον πρώτο που θα της χωθεί και δεν την απωθεί. Κι εδώ είναι όπως με εμας. Αν είσαι 5-6 μέρες και δεν έχεις σταυρώσει τίποτα λες ας με πιπώσει και το μπάζο προκειμένου να τον παίξω ,αρκεί να αδειάσω. Η μόνη μαλακία με εμάς είναι το γεγονός ότι ενώ όταν είσαι χαλαρός και cool έρχονται και κωλοτρίβονται μόνες τους , αν μας πιάσει η αγαμία το καταλαβαίνουν και απομακρύνονται όπως ο διάολος το λιβάνι. Προσωπικά όποτε έπαιξα χαλαρά σε στυλ ντάξει παρεούλα και μπλαμπλά ,πάντα έφαγα με άνεση. Οποτε με πήρε από κάτω και έψαχνα ντε και καλά να γαμήσω έφαγα ήττες και μάλιστα με γκόμενες που υπό κανονικές συνθήκες δεν τις έχω ούτε για φτύσιμο. Καθαρό μυαλό ,χαλαρότητα ,πάρλα γενική ψαρέβοντας τι την ενδιαφέρει και χρόνος. Ατάκες που μου πιάνουν αν και τις θεωρούσα γελοίες είναι του τύπου "πολύ εντυπωσιακό το μπλουζάκι σου" ή "τι περίεργο κολιέ φοράς". Βραχυκυκλώνουν.Σου λέει η άλλη ρε μπας και είναι αδελφή και σου απαντάει.Μετά αρχίζεις την πάρλα από που είσαι ,με τι ασχολείσαι ,ικανοποιημένη με την δουλειά σου κλπ. Ε με τέτοιες ερωτήσεις λίγο να σε γουστάρει της έδωσες υλικό για να σου μιλάει μια ώρα ενώ παράλληλα νιώθει και οικιότητα.Μπίρι μπίρι περνάς το βράδυ και της προτείνεις να βρεθείτε και το επόμενο βράδυ.Αν δεχτεί κατά 80% έχεις φάει. Υπάρχει και το σπαστικό 20% που αρχίζετε το μπαλαμούτι και όταν την έχεις κάνει τούρμπο και πας να της βάλεις το χέρι στην κιλότα σε κόβει στο στιλ για ποιά με πέρασες. Είναι ότι πιο σπαστικό υπάρχει αλλά είναι κι αυτό στο πρόγραμμα.Και για να ολοκληρώσω η παραπάνω περιγραφή αφορά την σειρά μου (είμαι τριανταπενταρης) άρα γκόμενες 25-35. Τώρα για μικρότερες δεν έχω ιδέα πώς παίζουν στην εποχή μας ενώ μεγαλύτερες πρέπει να μου την πέσουν και να μου αρέσουν για να ασχοληθώ.Γενικά παντρεμένες ,χωρισμένες κλπ κλπ δεν πολυγουστάρω γιατί κινδυνεύεις να ακούς τον πόνο της κάθε μιας ,πράγμα που είναι εντελώς αηδιαστικό αν πηγαίνεις για αρπαχτή.
Γενικότερα όταν ο αυτοσκοπός είναι το παιχνίδι και όχι το να μπει το φίδι στο πηγάδι είναι πολύ καλύτερες οι πιθανότητες. Αλλά στα 35 λες πολύ πιο εύκολα το και να μην γαμήσουμε τι έγινε από ότι στα 25. ;)