αρχικα θελω να πω οτι ειμαι καινουριος στο site. σχετικα με το θεμα τωρα, εγω παντα εκανα καμακι οταν μου αρεσε μια κοπελα η οποια μπορει να ηταν αγνωστη,και αυτο ειχε παντα επιτυχια , αλλα ποτε δεν ελεγα χυμα μαλακιες και ουτε την επεφτα σε κοπελα που συνοδευοταν και ουτε κοιταζα σαν λιγουρη, γιατι ετσι δεν κανεις τιποτα. τωρα αν καποιος δεν εχει προσωπικοτητα και ευφραδεια λογου για να πλησιασει μια κοπελα τοτε αν αρχισει να λεει μαλακιες παλι με το πουλι στο χερι θα καταληξει και με κανενα μαυρισμενο ματι. οπως πριν ενα χρονο που ενας τυπος την επεσε στην κοπελα μου σε ενα μπαρ στην Ιο ενω ειχα παει τουαλετα,οπου μολις βγηκα και ειδα την κοπελα μου να προσπαθει να τον αποφυγει κι εκεινος συνεχιζε να κανει μαλακιες ,πηγα προς τα κει και του εδωσα τα μπουκετα τις ζωης του για να μαθουνε τα μαλακισμενα να εχουνε τροπους. ο καλυτερος τροπος ειναι να εισαι ευγενικος και να εχεις κατι εξυπνο να πεις
Το ότι ξαφνικά όρμησες να κτυπήσεις έναν άγνωστο επειδή μίλαγε στη γκόμενά σου σε ένα μπαρ δείχνει μία απίστευτη ωριμότητα.