treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
δραση=αντιδραση
καταπληκτικη ατακα
δραση=αντιδραση
απλά θα έλεγα , ότι εμείς διαμορφώνουμε το μέλλον μαςδραση=αντιδραση
Για να κατεθεσω την αποψη μου γενικα θεωρω τις Ελληνιδες απο τις πιο δυσκολες γκομενες στον κοσμο, οχι μονο για να ριξεις αλλα γενικα λογω ψυχολογιας, δεν ξερω τι θελω, αλλαζω διαθεση ξανα ξανα μεσα σε ενα ενα λεπτο κτλ.
Αλλα μαγκες υπαρχουν εκει εξω ενα σωρο γκομενες που ψαχνονται και οποιος ασχοληθει λιγο σοβαρα θα εχει τις ευκαιριες του. Μπορει να φαει πολλες κατραπακιες αλλα η μαγκια ειναι να μην κωλοσεις...Περα απο την εμφανιση και τα φραγκα ειναι επισης η αυτοπεποιθηση, η υπομονη, η επιμονη, και πανω απο ολα η καλη διαθεση. Για παρτη μας το κανουμε γιατι η φυση μας ειναι να ειμαστε κυνηγοι. Αρα το κανουμε για να περναμε καλα...Οποιος παει φοβισμενος και κατσουφης το εχασε...
Αλλωστε ενας που αγωνιζεται μπορει να χασει,αυτος που δεν αγωνιζεται εχει χασει ηδη...
Χαλούσαμε τα λεφτά μας στο ΑΚΡΩΤΗΡΙ, στο ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ
Για να κατεθεσω την αποψη μου γενικα θεωρω τις Ελληνιδες απο τις πιο δυσκολες γκομενες στον κοσμο, οχι μονο για να ριξεις αλλα γενικα λογω ψυχολογιας, δεν ξερω τι θελω, αλλαζω διαθεση ξανα ξανα μεσα σε ενα ενα λεπτο κτλ.
Αλλα μαγκες υπαρχουν εκει εξω ενα σωρο γκομενες που ψαχνονται και οποιος ασχοληθει λιγο σοβαρα θα εχει τις ευκαιριες του. Μπορει να φαει πολλες κατραπακιες αλλα η μαγκια ειναι να μην κωλοσεις...Περα απο την εμφανιση και τα φραγκα ειναι επισης η αυτοπεποιθηση, η υπομονη, η επιμονη, και πανω απο ολα η καλη διαθεση. Για παρτη μας το κανουμε γιατι η φυση μας ειναι να ειμαστε κυνηγοι. Αρα το κανουμε για να περναμε καλα...Οποιος παει φοβισμενος και κατσουφης το εχασε...
Αλλωστε ενας που αγωνιζεται μπορει να χασει,αυτος που δεν αγωνιζεται εχει χασει ηδη...
Ε, ας εφαρμοστεί κι εδώ ο νόμος να γίνουμε ξαφνικά πρωταθλητές στο φλερτ.
λοιπον.... θα σας πω εγω για τα καμακια σε λιγο
μερικα πολυ σπουδαια πραγματα....
Αλλοι το βλεπουν σαν μαχη,αλλοι για χαβαλε, αλλα για οποιο λογο κανουμε το πεσιμο θεωρω οτι πρεπει να γινεται σωστα...Και μηξεχναμε και μια αλλη παραμετρο:Απο ασσυδοτο καμακι "ετσι για το χαβαλε" την ειδανε supermodel πολλα μπαζα που κυκλοφορουν εκει εξω...Λες και παμε στα βουνα στο επος του 40
Ο πραγματικός μπουρδελιάρης έχει απαγορέψει στον εαυτό του το φλερτ:
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΦΛΕΡΤΑΡΟΥΜΕ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΠΑΤΑΛΑΝΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΜΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ. ΕΜΕΙΣ ΓΑΜΑΜΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ. ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!
Picker
ΖΗΤΩ!!! (Αλλά εγώ φλερτάρω κιόλας μετά από το γαμήσι....)
ΖΗΤΩ!!! (Αλλά εγώ φλερτάρω κιόλας μετά από το γαμήσι....)
ΤΟ ΦΕΡΥ ΜΠΟΤ ΤΟ ΦΕΡΥ ΜΠΟΤ! Καμάκι στα φέρρυ.
Λόγω δουλειάς και καταγωγής, περνάω αρκετες ώρες τον χρόνο σε πλοια.Θα μοιραστώ μαζί σας μια απλή στρατηγική που αυξάνει τις πιθανότητες για καμάκι.Ας πούμε τα πλεονεκτήματα του πλοιου σε σχέση με άλλα μέσα ταξιδίου πχ τρενο κτελ(που εισαι locked σε μια θεση).Μεγάλοι χώροι, πολυς κόσμος, ευκολία μετακινησης από θέση σε θεση, ευκολία εντοπισμού στόχου, Optional καμπινες.
Η στρατιγική περιλυπτικα ειναι η εξής.
Ας υποθέσουμε ότι ταξιδευουμε μόνοι μας. Χρειαζόμαστε μια καλή δικαιολογία να καθυστερήσουμε να βρουμε θέση. Έχοντας την τσάντα στο χέρι καθόμαστε στην ουρα του κυλικειου για καφέ με το που μπαινουμε.Καθυστερουμε όσο γίνεται. Θέλουμε να καθησον όλοι και ταυτοχρονα να αφήσουμε χρόνο στα κορίτσια να μας δουν. Παίρνουμε το καφεδάκι στο χέρι. Κια τώρα ξεκινάει το σκαν. Γυρνάμε δείχνωντας λίγο σαν κουρασμένοι ψάχνωντας μια θέση. Στόχος μας ειναι μια θέση στην οποία κάθεται ΜΙΑ κοπελα και στο τραπεζάκι ειναι ΕΝΑΣ χυμος/ καφές/κτλ (σημάδι ότι ταξιδευει μόνη της). Με τα πράματα στην πλάτη και με ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ζητάμε να μοιραστούμε το τραπεζάκι. Εκεί ειναι το κριτικαλ ποιντ, να δειχνεις φορτωμένος με πραγματα και να εισαι ευγενικός. Λογικά θα πεί ναι μόνο από ευγένεια, και το πρώτο και καθοριστικο βήμα κοντά στην επιτυχια έγινε. Στα υπολοιπα ειναι μπλα μπλα που εδώ δεν μπορώ να βοηθήσω . Αν ειστε τυχεροι μπορει να κατεβένετε στο ιδιο νησι η να ανανεωσετε ραντεβου μεσω τηλ FB για αλλη φορα η ακόμα πιο τυχεροι εαν ο χρόνος του ταξιδιου το επιτρεπει για ψησιμο και καμπίνα.(ζητάτε απο την ρεσεψιον εαν υπάρχει διαθέσημη).
TIPS!
1. το ξέρω οτι είστε στο τρέξιμο και στην βαβούρα, αλλά θα πρέπει να έχετε κάνει μπανιο και να προσέξετε τι θα φορέσετε. το ξέρω οτι πάτε διακοπες και ολα ειναι χύμα, αλλά ενα προσεγμένο- καθαρό- χαλραο λοοκ μετράει γιατι κερδίζεις την συγκρηση με τον γύρω κόσμο και όπως και να ειναι μόνο από αυτο που βλέπει θα κρινει αν θα καθησεις διπλα της.
2. Μεγαλυτερες πιθανότητες ειναι τα πλοια που ΠΑΝΕ προς τους προορισμους, όχι αυτά που γυρνάνε. Στο πηγαινε οι ψυχολογία ειναι στο ΦΟΥΛ, διακοπες ενθουσιασμος ξεκουραση όρεξη για γνωρημιες κ φλερτ, στο γύρνα ειναι πεσμένη λογω τέλους διακοπων, πολλες ειναι κουρασμενες από τα ξενυχτια ειδικα της τελευταιας μερας κτλ.
3. εαν ειμαστε με φίλους, η χωρίζουμε και ο καθένας ψάχνει ή εαν ειμαστε πχ 3 ψάχνουμε κοριτσοπαρέα με 3 κορίτσια. πάλι το ιδιο σκηνικο που να κάτσουμε, στέλνουμε τον πιο τολμηρο η πιο ομορφο της παρέας να ρωτήσει εαν μπορούμε να καθήσουμε δίπλα κτλ.
Στατιστικα δουλεει σε εμενα κάθε καλοκαίρι και έχω πολλές καλές στατιστικές με θεαματκά αποτλέσματα.
ΤΟ ΦΕΡΥ ΜΠΟΤ ΤΟ ΦΕΡΥ ΜΠΟΤ! Καμάκι στα φέρρυ.
kai μετα ξυπνησε ο γουλφακης