Ναι δα τι μαλακια και αυτο . Θα τους βαλουν και προστιμο αμα γαμανε σιγα σιγα.και οιγκομενες αλλο που δεν θελουνπληροφοριακα να σας πω πως το καμακι στους δρομους του Βελγιου απο δω και μπρος θα τιμωρειται με προστιμο 250 ευρω(!!)
οι Βελγιδες διαμαρτυρονταν πως δεν μπορουσαν να κυκλοφορησουν λογω ερωτικων πειραγματων των αντρων....
οποτε μιλαμε για ενα καθολικο φαινομενο μαλακινσης....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Warkas
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
πληροφοριακα να σας πω πως το καμακι στους δρομους του Βελγιου απο δω και μπρος θα τιμωρειται με προστιμο 250 ευρω(!!)
οι Βελγιδες διαμαρτυρονταν πως δεν μπορουσαν να κυκλοφορησουν λογω ερωτικων πειραγματων των αντρων....
οποτε μιλαμε για ενα καθολικο φαινομενο μαλακινσης....
ξενέρωτος λαός οι Βέλγοι.
Αμα η αλλη στραβωσει μαζι σου παει και λεει οτι τις εκανες καμακι ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ και σε γαμανε αυτοι μετα .Οποτε τωρα οι γκομενες θα γινουνε ολες πλουσιες γιατι ολες θα λενε οτι τους ττην πεσανε τις βιασανε και παει λεογντας.Χα! Αναρωτιέμαι πως θα αποδεικνύεται ότι έγινε απόπειρα καμακίου. Με κάμερες ή μπάτσους σε κάθε στενό;
Δεν λενε οι μαλακες οι βελγοι οτι οταν αυτη φορα το σουπερ μινι που ολα ειναι χυμα και εμενα μου σηκωνεται στο μπαμ αν θα πρεπει να πληρωσει αυτη γιατι με προκαλει ..
καλοι μαλακες και αυτοι
Vagos The Pimp
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Εγώ είμαι κοντός και τα μούτρα μου είναι σαν κωλοτρυπίδι..http://[URL unfurl="true"]www.sherv.net/cm/emo/icons-land/shy.gif[/img[/URL]]
Πλακώθηκα στα γυμναστήρια μήπως και μου κάτσει καμιά θυληκή γάτα, αλλά τπτ.. Αναρωτιέμαι αν ήμουν λογάς, αν θα χα καμιά τύχη.. :think:
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSf5o5rhe9wj2WPAzMeopJUViAows_vK_oT7KqaNnPWr76YZrfX3w&t=1
Πλακώθηκα στα γυμναστήρια μήπως και μου κάτσει καμιά θυληκή γάτα, αλλά τπτ.. Αναρωτιέμαι αν ήμουν λογάς, αν θα χα καμιά τύχη.. :think:
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSf5o5rhe9wj2WPAzMeopJUViAows_vK_oT7KqaNnPWr76YZrfX3w&t=1
Tamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Εγώ είμαι κοντός και τα μούτρα μου είναι σαν κωλοτρυπίδι..http://[URL unfurl="true"]www.sherv.net/cm/emo/icons-land/shy.gif[/img[/URL]]
Είναι και αυτό μια προσέγγιση.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Ε, ας εφαρμοστεί κι εδώ ο νόμος να γίνουμε ξαφνικά πρωταθλητές στο φλερτ.Αμα η αλλη στραβωσει μαζι σου παει και λεει οτι τις εκανες καμακι ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ και σε γαμανε αυτοι μετα .Οποτε τωρα οι γκομενες θα γινουνε ολες πλουσιες γιατι ολες θα λενε οτι τους ττην πεσανε τις βιασανε και παει λεογντας.
Δεν λενε οι μαλακες οι βελγοι οτι οταν αυτη φορα το σουπερ μινι που ολα ειναι χυμα και εμενα μου σηκωνεται στο μπαμ αν θα πρεπει να πληρωσει αυτη γιατι με προκαλει ..
καλοι μαλακες και αυτοι
razorxt
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 396
- Πόντοι
- 36
Στην Ελλάδα δεν νομίζω να υπάρξει τέτοιο θέμα. Εξάλλου εδώ δεν υπάρχουν πολλοί που φλερτάρουν. Ελάχιστοι θα λεγα.
δεν ειναι το θεμα αυτοι που φλερταρουν αλλα οι χαζομαρα στο γυναικειο μυαλο
1000 φορες περισσοτερο θα ξενερωσουν τωρα αμα δεν τους κοιταει κανεις...
Αλλα το επαιζαν ντιβες...μας ενοχλουν, αμαν πια, ας μας αφησουν στην ησυχια μας,...οι πολυποθητες
αμα δεν κοιτανε και δεν πειραζουν.......''χαθηκε το φλερτ''
δεν ειναι το θεμα αυτοι που φλερταρουν αλλα οι χαζομαρα στο γυναικειο μυαλο
1000 φορες περισσοτερο θα ξενερωσουν τωρα αμα δεν τους κοιταει κανεις...
Αλλα το επαιζαν ντιβες...μας ενοχλουν, αμαν πια, ας μας αφησουν στην ησυχια μας,...οι πολυποθητες
αμα δεν κοιτανε και δεν πειραζουν.......''χαθηκε το φλερτ''
εγω να ξεκαθαρισω την αποψη μου δεν με χαλα να με βρισει μια γκομενα αυτο που με χαλα με κανει χαλια ρε παιδι μου ειναι η βλακεια και η ηλιθιοτητα ΝΑΙ ειναι τοσο ηλιθιες οι ελλεηνιδες
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Το φλερτ ειναι ομορφο οταν το κανεις σε ανθρωπο που το δεχεται με ομορφο τροπο.....
Υπαρχουν και αγαρμπα φλερτ απο αγαρμπα αγορια αλλα και ξυνες κοπελες που δεν δεχονται ομορφα κατι που θα πεις.... (οταν αυτο φυσικα ειναι κατι ομορφο και οχι καμια χοντραδα)
Οταν κανεις φλερτ και πεφτεις συνεχως σε ξυνες, καποια στιγμη αποκαρδιωνεσαι και σταματας να ασχολησαι !!!!
Παιζει μεγαλο ρολο το θαρρος και η ανεση που "επιδηκνυεις" ("" = καπου εχει λαθος αυτη η λεξη αλλα δε βαριεσαι) καθως και ο τροπος που μιλας και το τι λες
Υπαρχουν και αγαρμπα φλερτ απο αγαρμπα αγορια αλλα και ξυνες κοπελες που δεν δεχονται ομορφα κατι που θα πεις.... (οταν αυτο φυσικα ειναι κατι ομορφο και οχι καμια χοντραδα)
Οταν κανεις φλερτ και πεφτεις συνεχως σε ξυνες, καποια στιγμη αποκαρδιωνεσαι και σταματας να ασχολησαι !!!!
Παιζει μεγαλο ρολο το θαρρος και η ανεση που "επιδηκνυεις" ("" = καπου εχει λαθος αυτη η λεξη αλλα δε βαριεσαι) καθως και ο τροπος που μιλας και το τι λες
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Natta
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ο γενναίος
Tamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Το φλερτ ειναι ομορφο οταν το κανεις σε ανθρωπο που το δεχεται με ομορφο τροπο.....
Συμφωνώ απόλυτα!
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Μητσο το ψηστηρι που κανεις στα τραβελια μεσα απο το αμαξι,Το φλερτ ειναι ομορφο οταν το κανεις σε ανθρωπο που το δεχεται με ομορφο τροπο.....
δε λεγεται ουτε καμακι ουτε φλερτ.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Μητσο το ψηστηρι που κανεις στα τραβελια μεσα απο το αμαξι,
δε λεγεται ουτε καμακι ουτε φλερτ.
για πες μου, οταν κανει φλερτ και ρωταει δεκα φορες "τι ειπες?" επειδη δεν ακουει την απαντηση "παρατα μας" στις ποσες φορες θα ειναι ασχημο να του πει το " ΡΕ ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ"
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Εξαρταται ποσα οιστρογονα κουβαλαει ο τραβελος. Οσο περισσοτερα, τοσο πιο συμπονοια θα δειξει στο ζαβο.για πες μου, οταν κανει φλερτ και ρωταει δεκα φορες "τι ειπες?" επειδη δεν ακουει την απαντηση "παρατα μας" στις ποσες φορες θα ειναι ασχημο να του πει το " ΡΕ ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ"
Μου εχει τυχει κουφοτραβελο. Δεν ακουγε το "παργαλατσο με ζωνη"... εννοωντας το στραπ-ον...
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Χαλούσαμε τα λεφτά μας στο ΑΚΡΩΤΗΡΙ, στο ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ, στη Μπαρμπαρέλλα κάνοντας τους ιδιοκτήτες πάμπλουτους.... με την ελπίδα πως ίσως γνωρίσουμε κάνα γκομενάκι και το τακτοποιήσουμε... one night stand και άλλες μαλακίες...
Τα μόνα λεφτά που δεν έχω μετανιώσει στη ζωή μου είναι αυτά που χω φάει στις πουτάνες. Δεν έχω κλάψει ούτε ένα ευρώ, ακόμα και στις πιο αποτυχημένες επιλογές μου.
Όλες οι γκόμενες που ήθελα να γαμήσω σαν τρελός, δεν με ήθελαν καθόλου... Όσες με γουστάρανε δεν τις ήθελα εγώ.
Σε 45 χρόνια που χω στην πλάτη μου, οι μόνες αληθινά μάγκικες ξήγες που χα από γυναίκες, ήταν από τις πουτάνες.
Κάποτε είχα βοηθήσει μία πουτάνα Σαλονικιά να βρει σπιτι στην Αθήνα να μείνει. Βγήκαμε δυο τρεις φορές βόλτα και μου κάθησε για να με ευχαριστήσει. Τέτοιο γαμήσι, δεν μου το χουν κάνει ποτέ, όσες γκόμενες κι αν είχα. Η Αννούλα... καλή της ώρα.
ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ... Οι πιο αληθινές γυναίκες που θα γνωρίσετε.
Τα μόνα λεφτά που δεν έχω μετανιώσει στη ζωή μου είναι αυτά που χω φάει στις πουτάνες. Δεν έχω κλάψει ούτε ένα ευρώ, ακόμα και στις πιο αποτυχημένες επιλογές μου.
Όλες οι γκόμενες που ήθελα να γαμήσω σαν τρελός, δεν με ήθελαν καθόλου... Όσες με γουστάρανε δεν τις ήθελα εγώ.
Σε 45 χρόνια που χω στην πλάτη μου, οι μόνες αληθινά μάγκικες ξήγες που χα από γυναίκες, ήταν από τις πουτάνες.
Κάποτε είχα βοηθήσει μία πουτάνα Σαλονικιά να βρει σπιτι στην Αθήνα να μείνει. Βγήκαμε δυο τρεις φορές βόλτα και μου κάθησε για να με ευχαριστήσει. Τέτοιο γαμήσι, δεν μου το χουν κάνει ποτέ, όσες γκόμενες κι αν είχα. Η Αννούλα... καλή της ώρα.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
επειδή έτυχε να συμμετάσχω (τυχαία) σε κάποιο προηγούμενο thread με θέμα τα long dates των ct/cg και το νόημα τους,Χαλούσαμε τα λεφτά μας στο ΑΚΡΩΤΗΡΙ, στο ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ, στη Μπαρμπαρέλλα κάνοντας τους ιδιοκτήτες πάμπλουτους.... με την ελπίδα πως ίσως γνωρίσουμε κάνα γκομενάκι και το τακτοποιήσουμε... one night stand και άλλες μαλακίες...
τώρα αντιλαμβάνομαι ότι το πάζλ συμπληρώθηκε
το μόνο που θα πώ είναι ότι καλύτερα να έχουμε αυτογνωσία παρά να κατηγορούμε με την πρώτη ευκαιρία τις κακές ελεηνίδες , τίποτα δεν είναι τυχαίο σ'αυτή τη ζωή , όλα η συμπεριφορά μας τα προκαλεί...
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
δραση=αντιδρασηεπειδή έτυχε να συμμετάσχω (τυχαία) σε κάποιο προηγούμενο thread με θέμα τα long dates των ct/cg και το νόημα τους,
τώρα αντιλαμβάνομαι ότι το πάζλ συμπληρώθηκε
το μόνο που θα πώ είναι ότι καλύτερα να έχουμε αυτογνωσία παρά να κατηγορούμε με την πρώτη ευκαιρία τις κακές ελεηνίδες , τίποτα δεν είναι τυχαίο σ'αυτή τη ζωή , όλα η συμπεριφορά μας τα προκαλεί...