Οι μισές επιλογές είναι ίδιες. Anyway, είμαι της άποψης ότι οι ελληνίδες από τότε που σηκώσανε κεφάλι, δεν εντυπωσιάζονται από το φλερτ και το απαξιώνουν, αντιδρώντας πολύ άσχημα. Την ίδια στιγμή, φυσικά, διαμαρτύρονται ότι άντρες δεν υπάρχουν πια και τους πάτησε το τρένο.
οπως εχω πει και αλλη φορα εδω μεσα οι ελλεινηδες ειναι :
ειναι σολο για να μπορουν να πηδιουνται με καμια δεκαρια γιατι εφοσον μπορουνε και τους την πεφτουν ολοι να μην πηδηχτουνε και να ειναι με ενα?και εαν αυτος ο ενας βγει μαλακας τοσο χρονο θα χασουνε? Μετα αυτα τα λενε γιατι ειναι για το ξεκαρφωμα δεν ειμαι με κανενα (πηδιεμαι με πολλους)γιατι δεν υπαρχουν αντρες.Υστερα με το να εισαι καιρο με καποιον τον μαθαινεις και ξερεις εαν αυτα που σου λεει ειναι άληθεια η οχι .οποτε για αυτες δεν υπραχουν αντρες.
οπου ακουτε τετοια μακρια η να ζειτατε καποιο τεστ οτι ειναι υγιεις.και να κρατατε πισινη
Αυτες που λενε τετοια δεν υπαρχουν αντρες
, αυτες που δεν μιλανε ειναι σιγανα ποταμακια ,
αυτες που εχουν μια ταση να κρυβουν την ζωη τους εχουν κανει οτι δεν εχεις κανεις εσυ σε 10 ζωεες,
αυτες που λενε ποσο καλες ειναι ειναι τοσο χαλια που θα αρχισεις να πιστευεις στον διαολο γιατι ειναι καλος αγγελος,
αυτες που λενε τι εχουν κανει για σενα δεν εχουν κανει τιποτα και σε δουλευουν ,
αυτες που λενε τι αδικοι που ειναι οι αλλοι με αυτες ειναι πιο αδικες αυτες με τους αλλους
και γενικα αυτες που λενε παρομοια με τα παραπανω
να ξερεται οτι ειναι το χειροτερο ειδος ανθρωπου που θες να συναντησεις.
τους λογους τους ξερουνε ολοι και ειναι απλοι οταν εισαι κατι δεν το λες για να το πιστεψει ο αλλος αλλα ουτε και εσυ αυτο φαινεται δηαλδη εαν εισαι καλος ανθρωπος αυτο φαινεται εαν εισαι πουτασνα αυτο φαινεται θελει τον καιρο του βεβαια.