Νέα

Τέχνη του φλέρτ... & «Ξερά Καμάκια»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 174K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Γιατί οι περισσότεροι άνδρες δεν φλερτάρουν;

• Φοβούνται την απόρριψη

Ψήφοι: 30 34,9%
  • Ντρέπονται και δεν ξέρουν τι να πουν

Ψήφοι: 32 37,2%
  • Υπάρχει η λογική: " μέσω γνωστών θα βρω μια κοπέλα"

Ψήφοι: 14 16,3%
  • Οι γυναίκες φοβούνται όσους φλερτάρουν

Ψήφοι: 8 9,3%
  • Οι άντρες δεν ξέρουν να φλερτάρουν

Ψήφοι: 15 17,4%
  • Συνήθως οι γυναίκες είναι αρνητικές στο φλερτ

Ψήφοι: 33 38,4%
  • Μπορούν να φλερτάρουν μόνο οι πολύ όμορφοι άντρες.

Ψήφοι: 4 4,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Τα καμακια δεν λειτουργουν.οι ελληνιδες δεν ψαχνονται.αφηστε τα και πιαστε το σιγουρο χαρτι.τις πουτανες

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
τι τεχνικη? ninjitsu?

ninja.jpg

:2funny: :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Mετα απο επιτυχιες αλλα και αρκετες πιτες,εχω καταληξει πως το φλερτ ειναι χασιμο χρονου.
Ενα ξερο-ευθυ καμακι με την παραδοσιακη-αντρικη ενοια ειναι αυτο που σε γλιτωνει απο χρονο και αρκετη ενεργεια.
Κανεις με ευγενεια μια και μοναδικη προταση,αν αρνηθει δεν ξανασχολεισαι.
Δεν εισαι ποτε χυδαιος,ποτε γλοιωδης-επετης..Εισαι ευθης..
Aν γουσταρε,θα δεχοταν..Αν δε γουσταρει εξ αρχης,η πιθανοτητα να γυρισεις το παιχνιδι ειναι μικρη και απαιτει τρεχαλα.
Ναι ειναι απολυτη η μεθοδος,αλλα θα σου φερει αυτες που γουσταρουν.
ΜΟΝΟ.

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Αυτοπεποίθηση, λίγο θράσος και ότι λέει ο hitman από πάνω  :woldman: 

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Mετα απο επιτυχιες αλλα και αρκετες πιτες,εχω καταληξει πως το φλερτ ειναι χασιμο χρονου.
Ενα ξερο-ευθυ καμακι με την παραδοσιακη-αντρικη ενοια ειναι αυτο που σε γλιτωνει απο χρονο και αρκετη ενεργεια.
Κανεις με ευγενεια μια και μοναδικη προταση,αν αρνηθει δεν ξανασχολεισαι.
Δεν εισαι ποτε χυδαιος,ποτε γλοιωδης-επετης..Εισαι ευθης..
Aν γουσταρε,θα δεχοταν..Αν δε γουσταρει εξ αρχης,η πιθανοτητα να γυρισεις το παιχνιδι ειναι μικρη και απαιτει τρεχαλα.
Ναι ειναι απολυτη η μεθοδος,αλλα θα σου φερει αυτες που γουσταρουν.
ΜΟΝΟ.
η μπορεις να πας κατευθειαν και να τον καρφωσεις σε μια απο τις πολλες πουτανες της αθηνας αφηνοντας τα ηλιθια παιχνιδια για τα σχολιαροπαιδα και τους απελπισμενους

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Το Σαββατο γυρνουσα με το αεροπλανο απο Θεσσαλονικη και διπλα μου καθησε ενα Μιλφακι μελαχρινο με ενα κολαν γυμναστικης και με 'Απογειωσε' προτου πεταξουμε για την Αθηνα.Την αρχισα στο Μπιρι-Μπιρι με τη μια αν και απο διπλα ειχαν στησει αυτι κατι θειτσες και κατι Αγαμητες με τουπε πιτσιρικες..και τελικα μου εδωσε το τηλ της για να 'Βρεθουμε' απο κοντα...Αυριο θα της τηλεφωνησω λογω φορτου εργασιας και για να μην φανω Λιγουρης..

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Το Σαββατο γυρνουσα με το αεροπλανο απο Θεσσαλονικη και διπλα μου καθησε ενα Μιλφακι μελαχρινο με ενα κολαν γυμναστικης και με 'Απογειωσε' προτου πεταξουμε για την Αθηνα.Την αρχισα στο Μπιρι-Μπιρι με τη μια αν και απο διπλα ειχαν στησει αυτι κατι θειτσες και κατι Αγαμητες με τουπε πιτσιρικες..και τελικα μου εδωσε το τηλ της για να 'Βρεθουμε' απο κοντα...Αυριο θα της τηλεφωνησω λογω φορτου εργασιας και για να μην φανω Λιγουρης..
Το θέμα είναι τύπε να επιβεβαιώσεις ότι το τηλέφωνο που σου έδωσε είναι πράγματι δικό της και όχι ένα random για να σε αποφύγει. Μακάρι να σου βγει πάντως. Στο εύχομαι.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
με την πτήση 6.25;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom