You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τεχνικες κ μαλακιες... Η τεχνικη ειναι μια...
www.imagebam.com/image/852a58342066791] [/URL]
Οτιδήποτε άλλο έχει λιγότερο από 10% πιθανότητες.
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Mετα απο επιτυχιες αλλα και αρκετες πιτες,εχω καταληξει πως το φλερτ ειναι χασιμο χρονου.
Ενα ξερο-ευθυ καμακι με την παραδοσιακη-αντρικη ενοια ειναι αυτο που σε γλιτωνει απο χρονο και αρκετη ενεργεια.
Κανεις με ευγενεια μια και μοναδικη προταση,αν αρνηθει δεν ξανασχολεισαι.
Δεν εισαι ποτε χυδαιος,ποτε γλοιωδης-επετης..Εισαι ευθης..
Aν γουσταρε,θα δεχοταν..Αν δε γουσταρει εξ αρχης,η πιθανοτητα να γυρισεις το παιχνιδι ειναι μικρη και απαιτει τρεχαλα.
Ναι ειναι απολυτη η μεθοδος,αλλα θα σου φερει αυτες που γουσταρουν.
ΜΟΝΟ.
Ενα ξερο-ευθυ καμακι με την παραδοσιακη-αντρικη ενοια ειναι αυτο που σε γλιτωνει απο χρονο και αρκετη ενεργεια.
Aν γουσταρε,θα δεχοταν..Αν δε γουσταρει εξ αρχης,η πιθανοτητα να γυρισεις το παιχνιδι ειναι μικρη και απαιτει τρεχαλα.
ΜΟΝΟ.
η μπορεις να πας κατευθειαν και να τον καρφωσεις σε μια απο τις πολλες πουτανες της αθηνας αφηνοντας τα ηλιθια παιχνιδια για τα σχολιαροπαιδα και τους απελπισμενουςMετα απο επιτυχιες αλλα και αρκετες πιτες,εχω καταληξει πως το φλερτ ειναι χασιμο χρονου.
ΜΟΝΟ.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 86473
Επισκέπτης
Το Σαββατο γυρνουσα με το αεροπλανο απο Θεσσαλονικη και διπλα μου καθησε ενα Μιλφακι μελαχρινο με ενα κολαν γυμναστικης και με 'Απογειωσε' προτου πεταξουμε για την Αθηνα.Την αρχισα στο Μπιρι-Μπιρι με τη μια αν και απο διπλα ειχαν στησει αυτι κατι θειτσες και κατι Αγαμητες με τουπε πιτσιρικες..και τελικα μου εδωσε το τηλ της για να 'Βρεθουμε' απο κοντα...Αυριο θα της τηλεφωνησω λογω φορτου εργασιας και για να μην φανω Λιγουρης..
Το θέμα είναι τύπε να επιβεβαιώσεις ότι το τηλέφωνο που σου έδωσε είναι πράγματι δικό της και όχι ένα random για να σε αποφύγει. Μακάρι να σου βγει πάντως. Στο εύχομαι.Το Σαββατο γυρνουσα με το αεροπλανο απο Θεσσαλονικη και διπλα μου καθησε ενα Μιλφακι μελαχρινο με ενα κολαν γυμναστικης και με 'Απογειωσε' προτου πεταξουμε για την Αθηνα.Την αρχισα στο Μπιρι-Μπιρι με τη μια αν και απο διπλα ειχαν στησει αυτι κατι θειτσες και κατι Αγαμητες με τουπε πιτσιρικες..και τελικα μου εδωσε το τηλ της για να 'Βρεθουμε' απο κοντα...Αυριο θα της τηλεφωνησω λογω φορτου εργασιας και για να μην φανω Λιγουρης..
αυτοπεποιθηση και τριχες κατσαρες.οι αληθινοι αντρες δεν γινονται ικετεςΑυτοπεποίθηση, λίγο θράσος και ότι λέει ο hitman από πάνω
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
με την πτήση 6.25;Το Σαββατο γυρνουσα με το αεροπλανο απο Θεσσαλονικη και διπλα μου καθησε ενα Μιλφακι μελαχρινο με ενα κολαν γυμναστικης και με 'Απογειωσε' προτου πεταξουμε για την Αθηνα.Την αρχισα στο Μπιρι-Μπιρι με τη μια αν και απο διπλα ειχαν στησει αυτι κατι θειτσες και κατι Αγαμητες με τουπε πιτσιρικες..και τελικα μου εδωσε το τηλ της για να 'Βρεθουμε' απο κοντα...Αυριο θα της τηλεφωνησω λογω φορτου εργασιας και για να μην φανω Λιγουρης..
Φόραγες κολάν;με την πτήση 6.25;
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
Ναι :/Φόραγες κολάν;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Μιλφάκι ειπε ρε, η Ερη είναι μικρη.Φόραγες κολάν;
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
Για το 25 χρόνο μιλφακι ειμαιΜιλφάκι ειπε ρε, η Ερη είναι μικρη.
Κατηγορία πιπίνι ή λολίτα;Μιλφάκι ειπε ρε, η Ερη είναι μικρη.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Στα 31 μιλφακι ρε?Για το 25 χρόνο μιλφακι ειμαι
Άστο τύπε. Άμα είναι 31 είναι χαλαρά μιλφάκι.Στα 31 μιλφακι ρε?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Όχι ρε συ, μην το λες αυτό. Μεχρι τα 35 όχι.Άστο τύπε. Άμα είναι 31 είναι χαλαρά μιλφάκι.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
πάντως εγώ τηλέφωνο δεν έδωσαΣτα 31 μιλφακι ρε?
Δεν είναι αρνητικό το μιλφάκι τύπε. Είναι τίτλος τιμής.Όχι ρε συ, μην το λες αυτό. Μεχρι τα 35 όχι.