Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.881
- Πόντοι
- 1.406
Μηπως ησουν καμια απο τις Θειτσες που ειχαν στησει αυτι?πάντως εγώ τηλέφωνο δεν έδωσα
Μηπως ησουν καμια απο τις Θειτσες που ειχαν στησει αυτι?πάντως εγώ τηλέφωνο δεν έδωσα
Δεν διαφωνω, απλα δεν θεωρω ότι ισχυει ακομη για την Ερη.Δεν είναι αρνητικό το μιλφάκι τύπε. Είναι τίτλος τιμής.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΜηπως ησουν καμια απο τις Θειτσες που ειχαν στησει αυτι?
χοντρόΜηπως ησουν καμια απο τις Θειτσες που ειχαν στησει αυτι?
Χοντρο θα ηταν αν σε υποψιαζομουν για μια απο τις αγαμητες με τουπε..καλυτερα θειτσα ;)χοντρό
δηλαδή να πάρω τηλ το παιδι;θΑ μου κάτσει;Χοντρο θα ηταν αν σε υποψιαζομουν για μια απο τις αγαμητες με τουπε..καλυτερα θειτσα ;)
Περιμένουμε νέα σου τύπε,καλό βόλιΤο Σαββατο γυρνουσα με το αεροπλανο απο Θεσσαλονικη και διπλα μου καθησε ενα Μιλφακι μελαχρινο με ενα κολαν γυμναστικης και με 'Απογειωσε' προτου πεταξουμε για την Αθηνα.Την αρχισα στο Μπιρι-Μπιρι με τη μια αν και απο διπλα ειχαν στησει αυτι κατι θειτσες και κατι Αγαμητες με τουπε πιτσιρικες..και τελικα μου εδωσε το τηλ της για να 'Βρεθουμε' απο κοντα...Αυριο θα της τηλεφωνησω λογω φορτου εργασιας και για να μην φανω Λιγουρης..
Ωραίο γκομενέτο?δηλαδή να πάρω τηλ το παιδι;θΑ μου κάτσει;
Ωραίο γκομενέτο?
πάντως εγώ τηλέφωνο δεν έδωσα
με την πτήση 6.25;
Ωραίο γκομενέτο?
Αν το γκομενάκι σου ρίχνει πάνω από 6-7 χρόνια και δεν είσαι είτε 15 για να είναι αυτή απλά μια κοπελίτσα είτε 50 για να έχει περάσει στην κατηγωρία πίπα χωρίς μασέλα τότε λέγονται milf πιστεύω.Μη ξεχνάμε ότι οι μιλφαρες είναι το δώρο της φύσης στον (νέο) άνθρωποΌχι ρε συ, μην το λες αυτό. Μεχρι τα 35 όχι.
Μη ξεχνάμε ότι οι μιλφαρες είναι το δώρο της φύσης στον (νέο) άνθρωπο
Ε όχι εγώ δε κάνω τέτοιες διακρίσεις. Απλά σαρέσουν τα μπυρόνια και τα υποβρύχια αλλά άλλη φάση έχει το macallan για παράδειγμα.συμφωνώ απολύτως !
κάτω απο 40 δεν μου προκαλεί καμμία ελξη το γυναικείο σώμα...
Ε όχι εγώ δε κάνω τέτοιες διακρίσεις. Απλά σαρέσουν τα μπυρόνια και τα υποβρύχια αλλά άλλη φάση έχει το macallan για παράδειγμα.
Εννοώ ότι όλα έχουν την αξία τους και κάτι να προσφέρουν. Αλλά άλλη φάση τα τα ποτάκια και άλλη φάση το καλό ουίσκι.Δεν ήθελα να κάνω κάποιο παραλληλισμό με την ηλικία και την ορίμανση του macallan.Όλα θέμα γούστου είναι στο τέλος.συγχώρεσέ με αλλά δεν πιάνω ακριβώς την αναλογία...
χρειάστηκε να googlάρω το macallan και βρήκα αυτό :
The distillery produces a number of expressions in its core Sherry Oak series, the most generally available being the 12-year-old, although the 18-year-old is widely distributed, alongside a 10-year-old cask strength expression at 58% ABV. Expensive 25- and 30-year-old versions can also be found.
δλδ τα μπυρόνια και τα υποβρύχια , έχουν πιο μακρόχρονη ωρίμανση ? :-
μάλλον εννοείς ότι περί ορέξεως ...γιουβέτσι!
οπότε συμφωνώ ;)