Επισκέπτης
δυστυχως δε κανω καλο καμακι ...και για αυτο τρωω χυλοπιτες πολλες...για αυτο δινω τα πιο πολλα λεφτα μου σε στουντιο,οπου γαμαω τα καλυτερα μουνια ,χωρις χυλοπιτες και σπασιματα
ετσι...ετσι...αυτο θελουνε φιλε μου....αδιαφορια!!!!!!! οσα παν κι οσα ερθουνδυστυχως δε κανω καλο καμακι ...και για αυτο τρωω χυλοπιτες πολλες...για αυτο δινω τα πιο πολλα λεφτα μου σε στουντιο,οπου γαμαω τα καλυτερα μουνια ,χωρις χυλοπιτες και σπασιματα
Να φτιαχνεις κοκκινη σαλτσα με φρεσκια ντοματουλα κ πιπεριες!!!...και για αυτο τρωω χυλοπιτες πολλες....
Να φτιαχνεις κοκκινη σαλτσα με φρεσκια ντοματουλα κ πιπεριες!!!
Θα ειναι πολυ νοστιμες ετσι !!!
Εεεεε και αυτος...χυλοπιτες λεει,οι αγαπημενες μου!!!!Σλουρπ!!!!Ωχ και δεν εχουμε φαει ακομα........Περιμενε ρε να φτασω σπιτι
Μ εφτιαξεs παλι
Εεεεε και αυτος...χυλοπιτες λεει,οι αγαπημενες μου!!!!Σλουρπ!!!!
Να σου κρατησω και εσενα ?!?
Εεεεε και αυτος...χυλοπιτες λεει,οι αγαπημενες μου!!!!Σλουρπ!!!!
Να σου κρατησω και εσενα ?!?
δυστυχως δε κανω καλο καμακι ...και για αυτο τρωω χυλοπιτες πολλες...για αυτο δινω τα πιο πολλα λεφτα μου σε στουντιο,οπου γαμαω τα καλυτερα μουνια ,χωρις χυλοπιτες και σπασιματα
...σηκώνομαι κι εγώ..πάω τη χαιρετάω,της συστήνομαι και πρίν προλάβω να τελειώσω με ευχαριστεί για τη κίνηση και μου ζητά συγνώμη λέγοντάς μου πως είναι παντρεμένη,ενώ μάλιστα πρόσθεσε πως είμαι πολύ καλός(χέστηκα είπα απο μεσα μου μαλάκω..άμα ήμουν δε θα φευγες).Εγώ ο μαλάκας ψιλοκόλωσα και έφυγα με τη μια...
Πιτσιρίκος είναι, θα μάθειΚαλά τώρα κάτι μας είπες... η Ελλεηνίδα είτε είναι μουνάρα είτε είναι μπάζο, πιστεύει ότι όλοι οι άντρες περιστρέφονται γύρω της.
Το εγώ της ικανοποίησε η συγκεκριμένη... πίστευες πραγματικά ότι θα πηδήξεις?
Λοιπόν... ψιλοάκυρο με το θέμα του thread...
ξεχασες και κατι αλλο 11.Συγνωμη αλλα περιμενω παρεα.. κλασσικη ατακα10 Ατάκες μιας Γυναίκας για να ρίξει Χυλόπιτα
1. Σε βλέπω σαν αδελφό μου (Μου θυμίζεις τον Κουασιμόδο στην Παναγία των Παρισίων)
2. Έχουμε μια μικρή διαφορά ηλικίας (Συνομήλικος της Ακρόπολης είσαι;)
3. Δεν με ελκύεις με αυτόν τον τρόπο (Είσαι ο πιο άσχημος τύπος που έχω δεί ποτέ μου)
4. Η ζωή μου είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη αυτήν την εποχή (Δεν θέλω να περάσω όλο το βράδυ μαζί σου γιατί θα ακούσεις όλα τα τηλεφωνήματα από τους άνδρες με τους οποίους βγαίνω)
5. Έχω ήδη ερωτικό δεσμό (Ο οποίος είναι ο αρσενικός μου γάτος και μια μεγάλη σακούλα ποπκόρν)
6. Δεν βγαίνω ραντεβού με άνδρες από την δουλειά μου (Άκουσε, φιλαράκο, δεν θα έβγαινα μαζί σου ακόμη και αν ήσουν ο τελευταίος άνδρας στο σύμπαν, πόσο μάλιστα στο κτίριο)
7. Δεν φταις εσύ, εγώ φταίω (Δεν φταίω εγώ, εσύ φταις)
8. Ασχολούμαι με την καριέρα μου (Ακόμη και κάτι τόσο βαρετό και μη ικανοποιητικό σαν την καριέρα μου είναι καλύτερο από το να βγω μαζί σου)
9. Δεν θέλω να δεσμευτώ (Έχω ξεκόψει κάτι κρύους σαν και σένα)
10. Ας μείνουμε φίλοι (Σε θέλω να είσαι κοντά μου για να σου λέω με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όλα εκείνα που θα γίνονται με τους άλλους άντρες όταν κάνω έρωτα μαζί τους)
Λοιπόν...ψιλοάκυρο με το θέμα του thread αλλά έχει έμμεσα κάποια σχέση με τη "ψυχή" της Ελληνίδας.
Είμαι 22 χρ. Πήγα χθές μεσημεράκι για καφέ με άλλους 2 φίλους σε ένα κυριλέ καφέ στο mall και εκεί που πάμε να κάτσουμε..βλέπω στο διπλανό τραπέζι να με καρφώνει ένα θεόμουνο γύρω στα 35.Κάθομαι και γω απέναντι της για να τη βλέπω..και καρφωνόμασταν για κάνα 5λεπτο.Παρατήρησα πως ναι μεν καθόταν μόνη της, αλλά στο τραπέζι υπήρχαν 2 ποτήρια...Σε κάποια φάση μου χαμογελάει μου κάθεται σταυροπόδι να φαίνεται το τέλειο πόδι της(ένα μίνι φωτιά)και εγώ αυθόρμητα της κλείνω το ματάκι κι αυτή μου χαμογελά περισσότερο..σα να μου λεέι "έλα".Σηκώνομαι κι εγώ..πάω τη χαιρετάω,της συστήνομαι και πρίν προλάβω να τελειώσω με ευχαριστεί για τη κίνηση και μου ζητά συγνώμη λέγοντάς μου πως είναι παντρεμένη,ενώ μάλιστα πρόσθεσε πως είμαι πολύ καλός(χέστηκα είπα απο μεσα μου μαλάκω..άμα ήμουν δε θα φευγες).Εγώ ο μαλάκας ψιλοκόλωσα και έφυγα με τη μια,όπως και έκείνη απο το τραπέζι(μόνη).
Το θέμα είναι δε θες κυρία μου...μη μου κάθεσαι απέναντι..με υπερκαυλώνεις..μου στέλνεις τα μηνύματα και μετά κρύο ντους.