Νέα

Τέχνη του φλέρτ... & «Ξερά Καμάκια»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 174K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γιατί οι περισσότεροι άνδρες δεν φλερτάρουν;

• Φοβούνται την απόρριψη

Ψήφοι: 30 34,9%
  • Ντρέπονται και δεν ξέρουν τι να πουν

Ψήφοι: 32 37,2%
  • Υπάρχει η λογική: " μέσω γνωστών θα βρω μια κοπέλα"

Ψήφοι: 14 16,3%
  • Οι γυναίκες φοβούνται όσους φλερτάρουν

Ψήφοι: 8 9,3%
  • Οι άντρες δεν ξέρουν να φλερτάρουν

Ψήφοι: 15 17,4%
  • Συνήθως οι γυναίκες είναι αρνητικές στο φλερτ

Ψήφοι: 33 38,4%
  • Μπορούν να φλερτάρουν μόνο οι πολύ όμορφοι άντρες.

Ψήφοι: 4 4,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Πιτσιρίκος είναι, θα μάθει  :2funny: :2funny:
Είτε να ξέρει πότε θα γαμήσει είτε να κάνει την άλλη να θέλει  :boobies: :boobies: :boobies:
Στο χέρι σου είναι μικρέεεεεε!!
Αν δεν το πίστευε αγαπητή ούτε στο ελάχιστο, δεν θα έκανε καν κίνηση...
Εξάλλου μεγάλο προσόν του άντρα είναι η αυτοπεποίθηση... αλλιώς  :jerking:
Μπράβο φίλε μου και από μένα!!!
Και άσχετα με την ηλικία του αφού διέκρινε σημάδια θετικά τι να έκανε τον αδιάφορο...? Εξάσκηση είναι φίλε το μπίρι μπίρι και μπράβο σου ξανά...
και όπως λέει και η εθνική αοιδός..."Τί είχαμε? Τί χάσαμε...? Ψωλέο σε ξεχάσαμε..."

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Λοιπόν...ψιλοάκυρο με το θέμα του thread αλλά έχει έμμεσα κάποια σχέση με τη "ψυχή" της Ελληνίδας.

Είμαι 22 χρ. Πήγα χθές μεσημεράκι για καφέ με άλλους 2 φίλους σε ένα κυριλέ καφέ στο mall και εκεί που πάμε να κάτσουμε..βλέπω στο διπλανό τραπέζι να με καρφώνει ένα θεόμουνο γύρω στα 35.Κάθομαι και γω απέναντι της για να τη βλέπω..και καρφωνόμασταν για κάνα 5λεπτο.Παρατήρησα πως ναι μεν καθόταν μόνη της, αλλά στο τραπέζι υπήρχαν 2 ποτήρια...Σε κάποια φάση μου χαμογελάει μου κάθεται σταυροπόδι να φαίνεται το τέλειο πόδι της(ένα μίνι φωτιά)και εγώ αυθόρμητα της κλείνω το ματάκι κι αυτή μου χαμογελά περισσότερο..σα να μου λεέι "έλα".Σηκώνομαι κι εγώ..πάω τη χαιρετάω,της συστήνομαι και πρίν προλάβω να τελειώσω με ευχαριστεί για τη κίνηση και μου ζητά συγνώμη λέγοντάς μου πως είναι παντρεμένη,ενώ μάλιστα πρόσθεσε πως είμαι πολύ καλός(χέστηκα είπα απο μεσα μου μαλάκω..άμα ήμουν δε θα φευγες).Εγώ ο μαλάκας ψιλοκόλωσα και έφυγα με τη μια,όπως και έκείνη απο το τραπέζι(μόνη).

Το θέμα είναι δε θες κυρία μου...μη μου κάθεσαι απέναντι..με υπερκαυλώνεις..μου στέλνεις τα μηνύματα και μετά κρύο ντους. :tickedoff:

Bourdeliari είσαι μικρός και θα μάθεις. Τα πράγματα με τις γυναίκες δεν είναι άσπρο - μαύρο...

Η μεγαλύτερη καύλα στη γυναίκα δεν είναι να τρώει λούτσο στο νουνί της αλλά να παίζει παιχνίδια εξουσίας με τους άντρες γύρω της. Γι' αυτό να μην παίρνεις σα δεδομένο ότι όποια σου χαμογελάει ή σου δείχνει λίγο μπούτι θα κάτσει κιόλας να τη γαμήσεις. Μπορεί απλά να θέλει να παίξει μαζί σου και να καυλώσει η ίδια μέσα από αυτό το παιχνίδι και να φάει μετά πιο τρελαμένα το λούτσο από τον στάνταρ μαμιά της...

Σε αυτό το παιχνίδι οι γυναίκες δεν παίζονται και βγάζουν διαρκώς μαλάκες και πολύ μεγαλύτερους και πολύ πιο έμπειρους από σένα άντρες, οπότε δεν τρέχει και τίποτα για σένα προσωπικά. Το έχεις υπόψη σου και προσαρμόζεις ανάλογα τη στρατηγική σου.

Αν π.χ. δεν σε έπαιρνε από κάτω την ώρα που σε απέρριψε με τον τρόπο της αλλά συνέχιζες να της μιλάς στην παλαβή τελείως (π.χ. αυτό που είπε ο Dura, "μα εγώ δεν θέλω να παντρευτούμε να σε γαμ.... (μπιπ) να γνωριστούμε θέλω") και τόπαιζες σένια η συγκεκριμένη γκόμενα μπορεί να ενέδιδε.

Οι γυναίκες καυλώνουν μεν να παίζουν με τους άντρες, να τους ακυρώνουν, πληγώνουν και μειώνουν αλλά την ίδια στιγμή παθαίνουν ένα περίεργο βραχυκύκλωμα και δίνουν το μουνάκι τους στο πατ κιουτ και χωρίς να το καταλάβουν  στους άντρες εκείνους που έχουν δυνατό χαρακτήρα, είναι με ωραίο τρόπο επίμονες και δεν μασάνε στην απόρριψη...

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Ξαναλεώ η μόνη λέξη που με κανε να κολώσω ήταν η λέξη "Παντεμένη".Επειδή έχω ακούσει ιστορίες φίλων μου που την έχουν φάει ξύλο τρελό...επηρεάστηκα κι εγώ..

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Αν δεν το πίστευε αγαπητή ούτε στο ελάχιστο, δεν θα έκανε καν κίνηση...
Εξάλλου μεγάλο προσόν του άντρα είναι η αυτοπεποίθηση... αλλιώς  :jerking:
To ίδιο λέμε παιδί μου  :grin: (με παρεξηγείς τελευταία χωρίς λόγο  :-* :-* )
Όταν μεγαλώσει θα μάθει πού τον παίρνει και πού δεν τον παίρνει, για να κάνει και τις κινήσεις εκεί όπου τον παίρνει.
Και θα αποκτήσει την αυτοπεποίθηση (ίσως) να πηγαίνει κι εκεί όπου δεν τον παίρνει και να βγαίνει και νικητής  :boobies:
Ακούς μικρέεεε; Στο χέρι σου είναι!!  :rockon:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Ναι βασικά ο λόγος που κόλωσα εκείνη τη στιγμή περισσότερο είναι..μη τυχόν και πεταχθεί κανάς δίμετρος άντρας και με κάνει τόπι στο ξύλο χωρίς να φταίω κιόλας...(γιατί όπως προείπα..είχα προσέξει πωε υπήρχαν 2 ποτήρια στο τραπέζι)...πάντως τώρα που το ξανασκέφτηκα πιο λογικά έπρεπε να της πετάξω απλά καμία ατάκα..έτσι ώστε να φύγω με ψηλά το κεφάλι.Δε πειράζει θα μάθω.. ;)

Moυ φαίνεται ότι σε έχει πάρει πολύ από κάτω και πρέπει να χαλαρώσεις λίγο.
Εγώ από τα πρώτα πράγματα που ρωτάω σε τέτοιες περιπτώσεις είναι αν είναι μόνη της ώστε να αποφύγω τέτοιες ξενέρες.
Άσχετο αλλά ποιο μαγαζί εννοείς? Το λέω αυτό γιατί όλα στο Mall μου φαίνονται ψιλοπίπες. :think:

blackbird

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Bourdeliari είσαι μικρός και θα μάθεις. Τα πράγματα με τις γυναίκες δεν είναι άσπρο - μαύρο...

Η μεγαλύτερη καύλα στη γυναίκα δεν είναι να τρώει λούτσο στο νουνί της αλλά να παίζει παιχνίδια εξουσίας με τους άντρες γύρω της. Γι' αυτό να μην παίρνεις σα δεδομένο ότι όποια σου χαμογελάει ή σου δείχνει λίγο μπούτι θα κάτσει κιόλας να τη γαμήσεις. Μπορεί απλά να θέλει να παίξει μαζί σου και να καυλώσει η ίδια μέσα από αυτό το παιχνίδι και να φάει μετά πιο τρελαμένα το λούτσο από τον στάνταρ μαμιά της...

Σε αυτό το παιχνίδι οι γυναίκες δεν παίζονται και βγάζουν διαρκώς μαλάκες και πολύ μεγαλύτερους και πολύ πιο έμπειρους από σένα άντρες, οπότε δεν τρέχει και τίποτα για σένα προσωπικά. Το έχεις υπόψη σου και προσαρμόζεις ανάλογα τη στρατηγική σου.

Αν π.χ. δεν σε έπαιρνε από κάτω την ώρα που σε απέρριψε με τον τρόπο της αλλά συνέχιζες να της μιλάς στην παλαβή τελείως (π.χ. αυτό που είπε ο Dura, "μα εγώ δεν θέλω να παντρευτούμε να σε γαμ.... (μπιπ) να γνωριστούμε θέλω") και τόπαιζες σένια η συγκεκριμένη γκόμενα μπορεί να ενέδιδε.

Οι γυναίκες καυλώνουν μεν να παίζουν με τους άντρες, να τους ακυρώνουν, πληγώνουν και μειώνουν αλλά την ίδια στιγμή παθαίνουν ένα περίεργο βραχυκύκλωμα και δίνουν το μουνάκι τους στο πατ κιουτ και χωρίς να το καταλάβουν  στους άντρες εκείνους που έχουν δυνατό χαρακτήρα, είναι με ωραίο τρόπο επίμονες και δεν μασάνε στην απόρριψη...
   συμφωνω απολυτα με τον παλιο παντως δεν επρεπε να μασησεις στην απορριψη φιλε αλλα να επεμενες με ωραιο τροπο μεχρι εκει που σε επαιρνε.

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Moυ φαίνεται ότι σε έχει πάρει πολύ από κάτω και πρέπει να χαλαρώσεις λίγο.
Εγώ από τα πρώτα πράγματα που ρωτάω σε τέτοιες περιπτώσεις είναι αν είναι μόνη της ώστε να αποφύγω τέτοιες ξενέρες.
Άσχετο αλλά ποιο μαγαζί εννοείς? Το λέω αυτό γιατί όλα στο Mall μου φαίνονται ψιλοπίπες. :think:

δεν το θυμάμαι φίλε το όνομα του cafe..και όχι δε μ έχει πάρει απο κάτω νταξει..μια χαρά  :)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
   συμφωνω απολυτα με τον παλιο παντως δεν επρεπε να μασησεις στην απορριψη φιλε αλλα να επεμενες με ωραιο τροπο μεχρι εκει που σε επαιρνε.
Είναι μικρός λέμε  :cheesy:
Αυτά δε μαθαίνονται με σεμινάρια αλλά με την γνωστή αγαπημένη μέθοδο του "κάνω μαλακίες και μαθαίνω απ'αυτές". Έτσι μαθαίνεις πότε να μιλάς και πότε να μη μιλάς.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
δεν το θυμάμαι φίλε το όνομα του cafe..και όχι δε μ έχει πάρει απο κάτω νταξει..μια χαρά  :)

Bourdeliari έχεις καλό υλικό πάντως...

Μια βδομάδα φροντιστήριο με τον Παλιό και θα γίνεις από τα μεγαλύτερα καμάκια της Αθήνας....

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

Μια βδομάδα φροντιστήριο με τον Παλιό και θα γίνεις από τα μεγαλύτερα καμάκια της Αθήνας....
Κάνε μου κι εμένα μαθήματα, έχω μεγάλο πρόβλημα σου λέω
Όλο σε κάτι λιγούρια πέφτω γάμησέ τα.
Θέλω κάποιον με σοφία, ψημένο στα λημέρια της ηδονής και τις επιδίωξης της περιπέτειας  :-* :-*

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι αυτά μαθαίνονται με φροντιστήριο?
Εγώ νομίζω ότι αυτά μαθαίνονται εμπειρικά.
Φαντάζομαι ότι εσύ και γενικότερα όλοι οι μεγαλύτεροι, ότι ξέρετε το μάθατε μόνοι σας.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Φαντάζομαι ότι εσύ και γενικότερα όλοι οι μεγαλύτεροι, ότι ξέρετε το μάθατε μόνοι σας.
Ναι αλλά εγώ έπεσα στα σκατά και θέλω μαθήματα τώρα  :-  :P

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Κατ΄αρχήν, συγχαρητήρια που έκανες την κίνηση (υπάρχει και σχετικό thread, "Ξερά Καμάκια").
Οσον αφορά το "μπλοκάρισμα" που είχες μετά την αντίδρασή της... μην σε παίρνει από κάτω... είναι καθαρά θέμα του νεαρού της ηλικίας σου κ πείρας... εγώ στην θέση σου π.χ. θα την κεραυνοβολούσα με μια ατάκα... "μα... δεν θέλω να παντρευτούμε, αλλά να γ...νωριστούμε" ή μπορεί αφού πήγαινε γυρεύοντας κ σηκώθηκε από το τραπέζι, να την συνόδευα λίγο μαζί πιάνοντας κουβέντα κ προσπαθώντας να την παρασύρω σε καμιά από τις τουαλέτες για ένα γρήγορο... ;)

Πολυ σωστα αυτα που εγραψες, αλλα δυσκολο να λεχθουν απο ενα νεο 22 χρονων...Πιθανως και εγω στην ηλικια του να αντιδρουσα το ιδιο.
Αν μου συνεβαινε σημερα, θα απαντουσα πανω-κατω οπως ανεφερες.

ΥΓ- Υπο την προυποθεση βεβαια, οτι πραγματι με "επαιζε"..!

Αυτα..

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Αν δεν είχες την εμμονή με την τσατσοκλικαδούρα, θα μπορούσες να παραδώσεις σεμινάριο σε πιτσιρικάδες του site :sunglasses:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
To ίδιο λέμε παιδί μου  :grin: (με παρεξηγείς τελευταία χωρίς λόγο  :-* :-* )
Όταν μεγαλώσει θα μάθει πού τον παίρνει και πού δεν τον παίρνει, για να κάνει και τις κινήσεις εκεί όπου τον παίρνει.
Και θα αποκτήσει την αυτοπεποίθηση (ίσως) να πηγαίνει κι εκεί όπου δεν τον παίρνει και να βγαίνει και νικητής  :boobies:
Ακούς μικρέεεε; Στο χέρι σου είναι!!  :rockon:
Η αυτοπεποίθηση αγαπητή μου είναι αυτό ακριβώς να μην κολώνεις και εκεί που υποθετικά πάντα δε σε παίρνει και από την περιγραφή της κατάστασης του, ο μπουρδελιάρης μας την έχει... Εύγε νέε μου!!!!!! και μην ακούς κανέναν φροντιστήριο ήταν αυτό που μόλις έκανες το οποίο πολλοι και μεγαλύτεροι από σένα δεν θα το τολμούσαν καν...
Δεν σε παρεξηγώ boomb ίσα - ίσα είμαι στις πολύ καλές μου αυτές τις ημέρες...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Ναι... ΑΛΛΑ ήταν κι άλλα χρόνια τα δικά μας! Χωρίς τέτοια διασπορά ενημέρωσης, εύκολης αναζήτησης πληροφοριών αλλά κ βιβλιογραφία! Τώρα μέχρι κ στατιστικές μελέτες υπάρχουν έτοιμες για το θέμα...
Η πείρα σίγουρα παίζει τον ρόλο της, αλλά αν υπάρχει και "θεωρητική" κατάρτιση τ' αποτελέσματα είναι πάντα καλύτερα! :rockon:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: έτσι..η γνώση πρέπει να μεταλαμπαδεύεται... ;)

Και γω από άλλο μεγάλο δάσκαλο - καμάκι της δεκαετίας του '70 τα έμαθα...

Πριν τον συναντήσω προτιμούσα να ανοίξει η γη να με καταπιεί παρά να μιλήσω σε άγνωστη γυναίκα...

Βλέποντας τον με τι ευκολία και άνεση μίλαγε σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ γυναίκα, αντιγράφοντας τον τρόπο με τον οποίο μεταμόρφωνε ο συγκεκριμένος άνθρωπος μία τυχαία επαφή με μία τελείως άγνωστη γυναίκα σε ευχάριστη εμπειρία τόσο για τον ίδιο όσο και για τη γυναίκα, αντιγράφοντας το ύφος του, τη στάση του, το "θράσος" του, τις ατάκες κ.λ.π. που έλεγε σε λίγο καιρό από δειλό και ντροπαλό παιδί είχα μετατραπεί σε αεράτο και αμείλικτο γυναικο-τιμωρό....  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom