Νέα

Τέχνη του φλέρτ... & «Ξερά Καμάκια»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 174K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Γιατί οι περισσότεροι άνδρες δεν φλερτάρουν;

• Φοβούνται την απόρριψη

Ψήφοι: 30 34,9%
  • Ντρέπονται και δεν ξέρουν τι να πουν

Ψήφοι: 32 37,2%
  • Υπάρχει η λογική: " μέσω γνωστών θα βρω μια κοπέλα"

Ψήφοι: 14 16,3%
  • Οι γυναίκες φοβούνται όσους φλερτάρουν

Ψήφοι: 8 9,3%
  • Οι άντρες δεν ξέρουν να φλερτάρουν

Ψήφοι: 15 17,4%
  • Συνήθως οι γυναίκες είναι αρνητικές στο φλερτ

Ψήφοι: 33 38,4%
  • Μπορούν να φλερτάρουν μόνο οι πολύ όμορφοι άντρες.

Ψήφοι: 4 4,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πράγματι είμαι ελευθερος να κάνω ο,τι θέλω

Μερικές φορές κανεις καταλαβαίνει αυτό που θέλει. Εχω δει συμφωνίες να χαλάνε για 1 λέξη. Μου εχει δημιουργηθεί λοιπόν σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα οπότε θεωρώ σωστό να τσεκάρω

Το θέμα καμάκι δεν εχει κερδίσει ποτέ απο εμένα, και εγώ ποτέ απο αυτό

Ειμαστε και θα παραμεινουμε 2 άγνωστοι.
Και πολυ καλα κανετε !!!!
Οσο για το "φλεγον" θεμα δεν ξερω πως το εννοει ο καθενας  :think:
Εγω παντως προτιμω το φλερτ!!
Στο μυαλο μου τα εχω συνδυασει διαφορετικα!!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
Τι να πω...ατυχης στιγμη evil !!!

Ολες άτυχες στιγμές? Μπααα εσύ ξημεροβραδιάζεσαι νύχτα μέρα έδω! Πότε διάολο από ένα αστέρι πήγες στα 5 και στα τόσα πόστ ούτε που το κατάλαβα

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ολες άτυχες στιγμές? Μπααα εσύ ξημεροβραδιάζεσαι νύχτα μέρα έδω! Πότε διάολο από ένα αστέρι πήγες στα 5 και στα τόσα πόστ ούτε που το κατάλαβα
Μαλιστα....δεν εχεις και εσυ με τι να ασχοληθεις μου φαινεται!!!
Οταν ξεκινας μια κουβεντα κ ανταλλαζεις ποστς μαλλον
ειναι φυσιολογικο να εχω φτασει εκει!!!
Βρε τι ζορια τραβαει ο κοσμος εδω  :headbang:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766

Epicuros

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
82
Πόντοι
0
Τώρα θα μου πείτε κι εμένα πώς βγάζει γκόμενα ο πουρός (εγώ δηλαδή), που δεν είναι και ματσωμένος να της κάνει ακριβά δώρα, γούνες, σπίτια και αυτοκίνητα, αλλά βλέπεται (στοιχειωδώς), νομίζει ότι είναι μετρίως έξυπνος, ξέρει να μιλάει και κυρίως να γαμεί καλά και να την κάνει να αναστενάζει πολλαπλώς;
Ο ευρών (την ιδέα) αμοιφθήσεται (έτσι έλεγαν παλιά στις αγγελίες όταν κάποιος έχανε κάτι κι έδινε αμποιβή σε όποιον το βρει!).

ang966

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ευτυχως που υπαρχουν και καποιες τρελλες γκομενες γιατι διαφορετικα !!!!!!!!!!

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Τώρα θα μου πείτε κι εμένα πώς βγάζει γκόμενα ο πουρός (εγώ δηλαδή), που δεν είναι και ματσωμένος να της κάνει ακριβά δώρα, γούνες, σπίτια και αυτοκίνητα, αλλά βλέπεται (στοιχειωδώς), νομίζει ότι είναι μετρίως έξυπνος, ξέρει να μιλάει και κυρίως να γαμεί καλά και να την κάνει να αναστενάζει πολλαπλώς;
Ο ευρών (την ιδέα) αμοιφθήσεται (έτσι έλεγαν παλιά στις αγγελίες όταν κάποιος έχανε κάτι κι έδινε αμποιβή σε όποιον το βρει!).
ειστε θαυμα της φυσης κυριε επικουρε μου!!!!!!!!! :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Διαχρονικό thread ,και χωρίς κάτι νεο το επαναφέρω για να είναι παντα στην επικαιρότητα... :rockon:

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Διαχρονικό  και ελκυστικό  thread ,και χωρίς κάτι νεο το επαναφέρω για να είναι παντα στην επικαιρότητα... :rockon:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
Διαχρονικό  και ελκυστικό  thread ,και χωρίς κάτι νεο το επαναφέρω για να είναι παντα στην επικαιρότητα... :rockon:

Kρίμα και γω που νόμιζα ότι βρήκαμε τελικά τη μαγική συνταγή!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
κάπου το έχω ξαναγράψει, αλλά δε βαριέσαι, να το ξαναπώ.

Κουφονήσια, προ μερικών ετών.
Καθηγητής 45 μοιράζεται σκηνή με 24χρονη μαθήτρια του. Νο σεξ, μόνο φίλοι φάση.
Στο Κουφονήσι τώρα παίζει παρέα Ιταλιδούλες. Ιταλιδούλες φωτιά αλλά μία δεν είναι απλά φλόγα...είναι Βεζούβιος. Όλο το Κουφονήσι (το πάνω, το κάτω, τα βραχονησάκια, τα αγριοπρόβατα) την κυνηγάνε, την καμακώνουνε, ξεγλιστράει όλο και παίζει πότε από εδώ, πότε από εκεί, βλεφαριάζει και τσαχπίνικα...2-3 μέρες τα ίδια τα ιδια έχει στενάξει όλο το σύμπλεγμα.
Πάει τώρα στο μπαρ εκεί πάνω από καρνάγιο ο καθηγητής μετά της μαθήτριας του να πάρουνε ένα αλκοολούχο, τον βλέπει η Βεζούβια, παρατάει τις φίλες, τον πιάνει για χορό καλιέντε και του ξηγιέται μόρτικα,περνά η ώρα, ξεκινά τούτη... βόλιο σκηνή Κώστα, βολιο μπένε κλπ, μένει κάγκελο αυτός, η μαθητριούλα, οι περίοικοι, τα αστέρια, απλώνει κι ένα χαμόγελο ο παίκτης, ορθώνει ανάστημα, κάνει τα βήματα στο χώρο, ξηγιέται και με μαθήτρια "κύττα να δεις, κοιμήσου πουθενά αλλού - Καταλαβαίνω αποκρίνεται η μαθήτρια", ξεκινάνε γλωσσοφιλιάζονται, την πάει στη σκηνή...
ετοιμάζεται, ακονίζει ψωλή...και τι του λέει η Βεζούβια θεά;;;

-Κώστα,,,,,, θέλω να με χέσεις...

Οπότε αντιλαμβάνεστε την συνέχεια, άστε που έγινε βούκινο, ο άνθρωπος ακρωτηριάστηκε στο μόριό του, και μετά από αυτό η τύπισσα έκανε διακοπές, δεν την πλησίασε τίποτε, μήτε γλάρος.

Έτσι λοιπόν, η φόρμουλα των επίδοξων μνηστήρων στο Κουφονήσι αν και δοκιμάστηκε με πάσα μορφή και σύσταση απέδωσε άνθρακες, με συμπέρασμα, ότι σε τούτο τον κόσμο, ότι και να γράφουμε για συνταγές είναι πίπες του αέρα. Δεν υπάρχουν συνταγές, μόνο αλχημεία της νύκτας και φερομόνες.

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
φερομονες...αντε πάλι...άλλη μαγική λέξη...πάνε ένα γυρο ακόμα....  :2funny:

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
ναι φίλε μου, φερομόνες οι καριόλες...αυτές κι αν είναι.
Εδώ σε μια κυψέλη με 100,000 μέλισσες όλες λατρεύουν κι υπακούνε τη βασίλισσα, οπότε φαντάσου τη δύναμη που ασκούν.

Γαμώ τη βιολογία γαμώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom