Νέα

Τέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alpula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 852K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (3 μέλη και 7 επισκέπτες)

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.427
Πόντοι
456
Συνάντηση με τεα πριν λίγες ώρες.
Καταρχάς να καταρριψω τον μύθο ότι δουλεύει με κλειστό πελατολόγιο, αφού πρώτη φορά συναντήθηκα μαζί της και μάλιστα εύκολα.
Θα ξεκινήσω με τον χαρακτήρα της τεας.
Μιλάνε για έναν κοινωνικό άνθρωπο που σου σπάει τον πάγο κατευθείαν. Είναι αυτό που λέμε άνθρωπος της παρέας που γουστάρεις να βγαίνεις μαζί του γιατί δεν βαριέσαι ποτέ. Μαγκάκι με την καλή έννοια.
Στα της εμφάνισης, αν και στέλνει φώτο και ξέρεις τι να περιμένεις, είναι μια κοπέλα στο 1,60κατι,με στήθος μεγάλο όμορφο πωπο και ωραία πόδια. Επιδερμίδα πολύ όμορφη.
Χειλαρες και γενικά όμορφα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο με πολύ μακρυά μαλλιά.
Πεντακαθαρη.
Στα του αγώνα τώρα.
Μασάζ επαγγελματικό όπου γίνεται αισθησιακό και ξανά επαγγελματικό. Σε κρατάει την ώρα του μασάζ σε εγρήγορση και ταυτόχρονα κάνει σωστή δουλειά σε όλο το σώμα.
Αφού τελειώσει το θέμα μασάζ, ξεκινάει το καθαρά αισθησιακό μασάζ όπου εκεί τυφλά να έχει η διείσδυση.
Τρομερό στοματικό και ταυτόχρονα με τα χέρια γίνεται ο απόλυτος συνδυασμός.
Η γλώσσα να περνάει από παντού και ταυτόχρονα τα χέρια να σε χαϊδεύουν στο καταλληλο σημείο.
Γίνανε πολλά που μπορώ να γράφω μια ώρα αλλά δεν χρειάζεται.
2 ώρες με την τεα δεν φτάνουν δυστυχώς. Η κοπελα μπορεί να σε έχει όρθιο πολύ παραπάνω.
Τεα ησουν υπέροχη.
αντε και στα δικα μας !!!! (τα ραντεβου εννοω)

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.280
Πόντοι
4.546

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.415
Πόντοι
446
Και για τους μεσημεριανούς εκλεκτούς λίγο πιο Funky Gourmet pop-up με την απαραίτητη σαλτσούλα για το τέλος......
Τέα έχει υπέροχα μάτια.....μονο καταματα θελω να σε κοιταζω

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.427
Πόντοι
456
κλεισμενη 2 εβδομαδες τωρα η τεα αλλά κριτικες δεν βλεπω....

• Αγάπη
Αντιδράσεις: TEA

franconero

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2022
Like
93
Πόντοι
0
Συνάντηση με τεα πριν λίγες ώρες.
Καταρχάς να καταρριψω τον μύθο ότι δουλεύει με κλειστό πελατολόγιο, αφού πρώτη φορά συναντήθηκα μαζί της και μάλιστα εύκολα.
Θα ξεκινήσω με τον χαρακτήρα της τεας.
Μιλάνε για έναν κοινωνικό άνθρωπο που σου σπάει τον πάγο κατευθείαν. Είναι αυτό που λέμε άνθρωπος της παρέας που γουστάρεις να βγαίνεις μαζί του γιατί δεν βαριέσαι ποτέ. Μαγκάκι με την καλή έννοια.
Στα της εμφάνισης, αν και στέλνει φώτο και ξέρεις τι να περιμένεις, είναι μια κοπέλα στο 1,60κατι,με στήθος μεγάλο όμορφο πωπο και ωραία πόδια. Επιδερμίδα πολύ όμορφη.
Πεντακαθαρη.
Στα του αγώνα τώρα.
Μασάζ επαγγελματικό όπου γίνεται αισθησιακό και ξανά επαγγελματικό. Σε κρατάει την ώρα του μασάζ σε εγρήγορση και ταυτόχρονα κάνει σωστή δουλειά σε όλο το σώμα.
Αφού τελειώσει το θέμα μασάζ, ξεκινάει το καθαρά αισθησιακό μασάζ όπου εκεί τυφλά να έχει η διείσδυση.
Τρομερό στοματικό και ταυτόχρονα με τα χέρια γίνεται ο απόλυτος συνδυασμός.
Η γλώσσα να περνάει από παντού και ταυτόχρονα τα χέρια να σε χαϊδεύουν στο καταλληλο σημείο.
Γίνανε πολλά που μπορώ να γράφω μια ώρα αλλά δεν χρειάζεται.
2 ώρες με την τεα δεν φτάνουν δυστυχώς. Η κοπελα μπορεί να σε έχει όρθιο πολύ παραπάνω.
Τεα ησουν υπέροχη.
Ποσο πηγε η συναντηση φιλε μου?

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.313
κλεισμενη 2 εβδομαδες τωρα η τεα αλλά κριτικες δεν βλεπω....
Καλησπέρα αγαπημένε μου, όπως θα γνωρίζεις πολλά παλιά μέλη έχουν διαγράψει λογαριασμούς στο forum, και πλέον μπαίνουν σπάνια πίσω από την κουρτίνα, όταν βλέπεις πχ από πάνω τώρα 47 άτομα και από αυτά είναι τα 12 μέλη οι υπόλοιποι είναι πίσω από κουρτίνα αυτοί οι άνθρωποι δενπρόκειται να γράψουν ποτέ θα πάρουν όμως. Επίσης δεν είναι όλοι οι πελάτες μας από το forum. Αλλά γενικότερα υπάρχει και η νοοτροπία γιατί να γράψω κριτική?αφού ξέρω τι παίζει τύπου θα μας την πέσουν χωρίς λόγο όπως γίνεται συνήθως... αλλά ισχύει και αυτό που μου λένε κάτ ιδίαν δεν θα γράψω ΤΕΑ μου σε ξέρουν ιδιαίτερα εσείς δεν έχετε ανάγκη από διαφήμιση.
Όπως βλέπεις ούτε για την Κιρα γράφουν και να σου πω την αλήθεια με αυτά που γίνονται τους καταλαβαίνω.

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.607
Πόντοι
1.436
Ποσο πηγε η συναντηση φιλε μου?
Άκου... Τώρα δεν ξέρω αν πρέπει να το γράψω όπως έγινε ακριβώς αλλά επειδή αυτό το σαιτ είναι προς ενημέρωση μεταξύ των μελών θα πω τι ακριβώς έγινε.
Ειχαμε κλεισει για 2 ώρες.
Η συνέδρια όμως κράτησε κοντά στις 3 ώρες και λίγο παραπάνω. (ανάθεμα την ρεσεψιόν).
Η τεα μου ζήτησε 120€ για το μασάζ που λέει ο τιμοκατάλογος για τις 2 ώρες που είχαμε κλείσει.
Δεν χρέωσε για την παραπάνω ώρα που κάτσαμε.
Μαζί με τα έξτρα εκτός μασάζ, φιλιά, στοματικό, 3 εκτονωσεις, rim, 69 και body to body, συνολικά ήταν στα 180€.
Αφησα 200€ τουλάχιστον σαν τιπς για τον έξτρα χρόνο παρόλο που δεν ήθελε.

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.607
Πόντοι
1.436
Καλησπέρα αγαπημένε μου, όπως θα γνωρίζεις πολλά παλιά μέλη έχουν διαγράψει λογαριασμούς στο forum, και πλέον μπαίνουν σπάνια πίσω από την κουρτίνα, όταν βλέπεις πχ από πάνω τώρα 47 άτομα και από αυτά είναι τα 12 μέλη οι υπόλοιποι είναι πίσω από κουρτίνα αυτοί οι άνθρωποι δενπρόκειται να γράψουν ποτέ θα πάρουν όμως. Επίσης δεν είναι όλοι οι πελάτες μας από το forum. Αλλά γενικότερα υπάρχει και η νοοτροπία γιατί να γράψω κριτική?αφού ξέρω τι παίζει τύπου θα μας την πέσουν χωρίς λόγο όπως γίνεται συνήθως... αλλά ισχύει και αυτό που μου λένε κάτ ιδίαν δεν θα γράψω ΤΕΑ μου σε ξέρουν ιδιαίτερα εσείς δεν έχετε ανάγκη από διαφήμιση.
Όπως βλέπεις ούτε για την Κιρα γράφουν και να σου πω την αλήθεια με αυτά που γίνονται τους καταλαβαίνω.
Τεα γιατί δεν λες στον @antisthenis να σου ανοίξει μια καρτέλα? Εκτός ότι εδώ χάνονται, είναι και ο άλλος που όταν δει ότι δεν υπάρχει καρτέλα δεν μπαίνει στην διαδικασία να γραψει

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
825
Πόντοι
96
εγω θα ελεγα να κανεις ενα blog εντελως δικο σου και να γραφουν μονο οσοι εχουν δοκιμασει ειτε περασαν καλα ειτε οχι (που δε ξερω αν θα βρεθει ανθρωπος να μην περασει καλα στα χερια σου, αλλα λεμε) το κακο του μπου ειναι πως αφηνει ή αργει πολυ να αντιδρασει στις εξοφθαλμες επιθεσεις...
Απο την αλλη, και τιποτα να μην κανεις...

• Like
Αντιδράσεις: TEA

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.313
Καταρχάς να καταρριψω τον μύθο ότι δουλεύει με κλειστό πελατολόγιο, αφού πρώτη φορά συναντήθηκα ....
σπάει τον πάγο κατευθείαν. Είναι αυτό που λέμε....
με στήθος μεγάλο όμορφο πωπο και ωραία πόδια. Επιδερμίδα πολύ όμορφη.....
Πεντακαθαρη.....
ξεκινάει το καθαρά αισθησιακό μασάζ όπου εκεί τυφλά να έχει η διείσδυση.....
Τρομερό στοματικό και ταυτόχρονα με τα χέρια ο απόλυτος συνδυασμός....
Η γλώσσα να περνάει από παντού και ......
Γίνανε πολλά....
Καταραμένη ρεσεψιόν !!!
και ο χρόνος που κιλά χωρίς να το καταλάβουμε αυτό είναι η μαγεία.....
Γίνανε πολλά.....
Εγώ αυτό που έχω να πω είναι...
Πότε έχεις διαθεσιμότητα ώστε να με βάλεις στο πρόγραμμα σου ???
Εγώ σε ευχαριστώ πολύ για όλα.
❣️❣️❣️

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom