TEA
Μασάζ κατ' οίκον
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2022
- Like
- 8.265
Δημοσίευση στο thread ''Τέα'' Τέα - Page 275 - bourdela.com forumΚατ' αρχάς περαστικά σου. Μια ερώτηση για να δω αν κατάλαβα καλά, παρέχεις μόνο υπηρεσία μασάζ χωρίς happy ending;
Δημοσίευση στο thread ''Τέα'' Τέα - Page 275 - bourdela.com forumΚατ' αρχάς περαστικά σου. Μια ερώτηση για να δω αν κατάλαβα καλά, παρέχεις μόνο υπηρεσία μασάζ χωρίς happy ending;
Συγνώμη που βιάστηκα να βγάλω συμπεράσματα...Δημοσίευση στο thread ''Τέα'' Τέα - Page 275 - bourdela.com forum
Να ξανά ζητήσω συγνώμη και να πω του @alogafentis ότι μαζί του είχα και ξέσπασα πάνω σου. Φταίω 100% που δεν τα έβαλα με τον βλάκα και τα έβαλα μαζί σουΔημοσίευση στο thread ''Τέα'' Τέα - Page 275 - bourdela.com forum
Ρε φίλε τι σοι απάντηση κομπλεξικου ανθρώπου ήταν αυτή που έδωσες. Πες ναι ή όχι ή τίποτα. Τι θα πει ψάξε πίσω. Για να μην πληκτρολογήσεις εσύ 3 λέξεις να ψάχνω 200 σελίδες για μια απλή πληροφορία. Το site είναι για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Αν αυτό το θεωρείς βοήθεια, να σε χαίρονται οι οικείοι σου που βασίζονται σε εσένα αν χρειαστούν κάτιΤα γράφει αναλυτικότατα κ επανηλημενως όλες τις παροχές. Μπορείς να ανατρέξει σε προηγούμενες σελίδες.
Βρε ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ το έγραψα χωρίς ίχνος ειρωνείας για να κάτσεις λίγο να διαβάσεις κ να δεις κ άλλα πράγματα που ίσως σε ενδιαφέρουν. Αλλά είσαι τόσο κουτορνιθι που το μυαλό σου μέχρι εκεί φτάνει.Ρε φίλε τι σοι απάντηση κομπλεξικου ανθρώπου ήταν αυτή που έδωσες. Πες ναι ή όχι ή τίποτα. Τι θα πει ψάξε πίσω. Για να μην πληκτρολογήσεις εσύ 3 λέξεις να ψάχνω 200 σελίδες για μια απλή πληροφορία. Το site είναι για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Αν αυτό το θεωρείς βοήθεια, να σε χαίρονται οι οικείοι σου που βασίζονται σε εσένα αν χρειαστούν κάτι
Κάτι σημαίνει η σιωπή αδερφέ...Εχουμε καποιο νεο για την πορεια της υγειας της Τεας ????
Γγιατι τοση σιωπη ???
Ακριβως αυτο ρωτω.Κάτι σημαίνει η σιωπή αδερφέ...
ολοι περιμενουμε μια ενημερωση αλλα τιποτα !!!!!Καλημέρα σας.
Μπορω να πω πως εχω τρομάξει ετσι που εξαφανίστηκε η Τεα. Πραγματικά ελπίζω να είναι μια χαρά, και απλά να την έχει κάνει και να κάνει κάπου διακοπές. Ευχομαι να κάνει τη ζωάρα της και να μας εχει γραμμενους.
Ξέρει κανεις αν δουλεύει κάπου η Νάγια ή είναι ανεξάρτητη;
Έχει κανείς καμία πληροφορία ή επαφή;
Ευχαριστώ
θέλω μεΚαλήμερα!!!
Καλή χρονιά κ υγεία σε όλους κ υπερκαυλα ραντεβού!!!!
Περιμενουμε νεα απο ΤΕΑ αλλα κανεις και καμια δεν μιλα !!!!θέλω με
TEA τα πάντα όλα....γίνεται;;;
απαντάς σε post απο 10/1?θέλω με
TEA τα πάντα όλα....γίνεται;;;
Με το καλό να γυρίσει... Νάναι πάντα καλά. Υπάρχει πρόβλεψη επιστροφής ή πάει απο Σεπτ΄ρμβριο!!!!!απ΄οσο ξερω , αναρρωνει απο μια σοβαρη επεμβαση. δεν κινειται τιποτα προς το παρον. δυστυχως ...
Η λογική λέει αφού αναρρώσει, εάν και εφόσον είναι η ίδια έτοιμη. Το πότε θα γίνει αυτό, κανείς μας δεν μπορεί να το προβλέψει, οπότε ας γίνει καλά η κοπέλα, και όταν νιώθει η ίδια ότι είναι έτοιμη και θέλει να προσφέρει, είμαι σίγουρος πως θα το ανακοινώσει.Με το καλό να γυρίσει... Νάναι πάντα καλά. Υπάρχει πρόβλεψη επιστροφής ή πάει απο Σεπτ΄ρμβριο!!!!!