Νέα

Τέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alpula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 864K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.169
Πόντοι
7.195
Καλησπέρα!!!
Καλή εβδομάδα!!
Έχουμε ενημερώσει και το φόρουμ και όλους τους πελάτες που έχουν ρωτήσει μέσω viber μηνύματος.
Έγιναν τα τεστ με παλιά μέλη δεν κρίναμε ότι ακολουθεί τη φιλοσοφία για τη γραμμή μας,
Οπότε, Όχι δεν θα είναι στην ομάδα.
Αν αλλάξει τροπάριο και αναθεωρήσει τρόπο προσέγγισης / μην αναφερθώ τώρα σε λεπτομέρειες...
θα το ξανασκεφτούμε όλοι μαζί και θα βγει σχετική ανακοίνωση.
Σκοπός εδώ δεν είναι να γίνονται ραντεβού και να πετάτε χρήματα σκοπός είναι να υπάρχουν υπηρεσίες και αξιόλογες θεραπεύτριες ωστε να καλύπτουν τις ανάγκες των περισσότερων εδώ μέσα μέσω ποιοτικών υπηρεσιών.
Καλημερα
Ερωτησα γιατι με το φωτογραφικο υλικο που μου εσταλει μεσω Viber την Παρασκευη μετα απο ερωτημα μου για αλλη κυρια ηλθαν και η φωτογραφιες της Αγνης με αποτελεσμα να συμπερανω οτι συμμετεχει και παλι στην ομαδα.
Ευχαριστω για την πληροφορηση.

• Like
Αντιδράσεις: TEA

cryptohandfly

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2020
Κριτικές
2
Like
249
Πόντοι
0
Εγώ λόγο να πω ψέμματα δεν έχω, ότι είπα έγινε ακριβώς έτσι. Από εκεί και έπειτα ο καθένας μπορεί να δοκιμάσει και να να πει ψεύτη. Πάλι λέω ότι μπορεί να έτυχε, shit happens

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.201
Πόντοι
1.196
Το Τεα απο που βγαινει?

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.201
Πόντοι
1.196
Βρήκα αυτο

Συνημμένα

• Screenshot_20231010_163158.jpg
    Screenshot_20231010_163158.jpg
    243,4 KB · Εμφανίσεις: 68

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.363
Πόντοι
8.815
Μπορει με την Τεα να εχουμε ανταλλαξει τα χειροτερα καντηλια αλλα προτιμω να βλεπω κοσμο να δινει το 200αρι εδω που μες το διωρο φευγουν ολοι με το μπουτσο και τ'αρχιδια μαραμενα σε δισκο,παρα σε μετριες βιζιτες που ανεβαζουν ξαφνικα τις τιμες στα 200 για 1 ωρα και αναθεμα αν κραταει η ολη φαση 20-30 λεπτα,βαλε κατι μπανια κατι ροκανισματα χρονου με μπλα μπλα κτλ.

erethis72

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Οκτ 2017
Κριτικές
6
Like
7.230
Πόντοι
1.336
Μπορει με την Τεα να εχουμε ανταλλαξει τα χειροτερα καντηλια αλλα προτιμω να βλεπω κοσμο να δινει το 200αρι εδω που μες το διωρο φευγουν ολοι με το μπουτσο και τ'αρχιδια μαραμενα σε δισκο,παρα σε μετριες βιζιτες που ανεβαζουν ξαφνικα τις τιμες στα 200 για 1 ωρα και αναθεμα αν κραταει η ολη φαση 20-30 λεπτα,βαλε κατι μπανια κατι ροκανισματα χρονου με μπλα μπλα κτλ.

ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ!!!

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.516
Πόντοι
456
εγω εδωσα λιγοτερα στην ντιαρα και ξαναγινα 25 χρονων .τι να λεμε !!!

Lucifer_gr37

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Κριτικές
18
Like
1.968
Πόντοι
1.196
Λοιπόν, αν κατάλαβα καλα , για 2ωρο ραντεβού με όλα τα έξτρα που αναφέρονται σε μια συνέδρια είναι 120+40=160 , σωστά ; Τελείωμα όσες φορές θέλει ο πελάτης.
Αλλά σε αυτά δεν συγκαταλέγεται και φυστίκωμα;;
Αν κάποιος επιθυμεί ολοκληρωμένη συνέδρια μετά το μασάζ ;;

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.093
Πόντοι
11.146
....μαγκες κ μαγκιτισσες την καλημερα μου! Ειπα να καταθεσω και την δικη μου εμπειρια με την ομαδα της @TEA και συγκεκριμενα με την Ναγια! Συνεννοηση ευκολη μεσω μνμ viber, αμμεση απαντηση με αναλυτικα κοστη, υπηρεσιες και φωτογραφιες των κοριτσιων! Ειχα αποφασισει απο μερες να συναντησω την Ναγια γτ κατι μου εβγαζε αυτη η γυναικα, μου εδειχνε για μαγκακι κ αλανι οποτε και την εκλεισα "πρωινη ζωνη" μιας και ειχα ημερησια τρεξιματα και τα βραδια μου κλεισμενα με εσκορτακια! Η κοπελα εφτασε στο ξενοδοχειο νωριτερα απο το κανονισμενο κ αφου με ρωτησαν εαν θελω να ανεβει κ να ξεκινησει η συνεδρια, δεχτηκα και περιμενα στην πορτα! Το ενστικτο μου ακομα μια φορα με εβγαλε σωστο, βλεποντας την Ναγια μια ψηλη (για μενα) γυναικα, ομορφο καλοσχηματισμενο σωμα, ιδιαιτερο "εξωτικο" προσωπο με σχιστα ματια και μαλλι μαυρο κουρεμενο αφελιες μπροστα οπου τονιζονταν ακομα περισσοτερο τα χαρακτηριστικα της κοπελας! Ευγενικη, χαμογελαστη, ανετη στην κουβεντα ξεκινησαμε την συνεδρια. Λογω του ελαχιστου διαθεσιμου χρονου (60΄) , παραλειψαμε τα ¨ντουζ με τον πελατη" , τα "γκεϊσα" και τα "τζακουζι" και προχωρησαμε στο μασαζ, τον λογο που εκλεισα το ραντεβου! Στα μασαζ η Ναγια ήταν απλα κορυφη, καταφερε να με ξεπιασει και να χαλαρωσει ολους τους σφιγμενους μυες μου για αρχη και αργοτερα με το B2B να χαλαρωσει ολο μου το σωμα, με ενα σφιχτο σωμα κολαση (ομορφο στηθος, απιστευτο κωλο) να τριβεται πανω μου καταφερε να με φτιαξει για τα καλα. Γυρισμα ανασκελα, συνεχιζοντας το μασαζ και κανοντας μικρες κινησεις προσμονης για το τελειωμα της, προχωρησε προς την συντομη "χειρομαλαξη" του εργαλειου και αμεσως μετα ξεκινησε την πιπα. Μαγκες η κοπελα το'χει, πιπα με σωστο ρυθμο, βαθεια κ ρηχη με εναλλαγες, υγρη, γλυψιματα παντου περνωντας τα παντα με την γλωσσα και τα χειλη της ωσπου δεν αντεξα και πολυ και τελειωσα επικα! Για μενα ηταν το καλυτερο πρωινο ξενινημα της ημερας μου!
Κοστος συνεδριας 80 το μασαζ + 20 το blowjob, συνολο 100 τα 60'.
Τελικη αξιολογηση, η Ναγια είναι κυρια με "Κ" κεφαλαιο, επαγγελματιας και πολυ ωραιο τυπακι! Στο επομενο κατεβασμα μου θα την ξανακλεισω για πολυ παραπανω χρονο ωστε την απολαυσω οπως πρεπει!
Ναγια & Τεα, μπραβο σας και μαγκια σας!
:hi:

Hartschwanz

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
0
Τεα αν εισαι Ελβετια πες που μπορώ να σε βρω , ευχαριστώ

• Like
Αντιδράσεις: TEA

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.485
Τεα αν εισαι Ελβετια πες που μπορώ να σε βρω , ευχαριστώ
Καλησπέρα.
Τι γλυκός που είσαι αλήθεια και πόσος κόσμος ακριβώς το ίδιο από Γαλλία ,Γερμανία, Ελβετία πραγματικά Σας λατρεύω για αυτό και το εκτιμώ.
Όχι αυτή τη στιγμή δεν είμαι στην Ελβετία αλλά ήμουν εδώ:
Αν έχεις καταλάβει πού είναι το μέρος θα γνωρίζεις ότι κ η πρόσβαση είναι μόνο για δασκάλους του Ταντρικου Βουδισμού.
Μην ανησυχείς όμως θα βρεθούμε σίγουρα γιατί ταξιδεύω συνεχώς.
Μέχρι τότε όμως έχεις αγκαλιά και φιλί.

Συνημμένα

• PSX_20231012_193235.jpg
    PSX_20231012_193235.jpg
    554 KB · Εμφανίσεις: 60
  • 1697128539498.jpg
    1697128539498.jpg
    953 KB · Εμφανίσεις: 60

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.534
Πόντοι
1.336
Καμία βυζαρου υπάρχει στο ρόστερ, για μας που θέλουμε πλούσια προσόντα;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.011
Πόντοι
6.515

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.534
Πόντοι
1.336

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.485
Καμία βυζαρου υπάρχει στο ρόστερ, για μας που θέλουμε πλούσια προσόντα;
Επειδή μας αρέσει να βοηθάμε τους ανθρώπους είσαι ή στο παρακάτω νήμα η στη φώτο με το τετραρογο. Γιατί για μασάζ και σοβαρά- σημαντικά θέματα όπως λες δεν σε κόβω οπότε πας παρακάτω. ( η συγκεκριμένη αγελάδα τετράρογη για να μην ψάχνεσαι βρίσκεται στην Ελβετία,ονομάζεται Cornelia έχει πάρει μέρος σε Festival- διαγωνισμό και βγήκε πρώτη φίλε σίγουρα θα περάσεις καλά)
Info:Η Cornelia είναι λίγο αρπακτικό αρκετά τσιμπημένες τιμές αλλά αξίζει για ένα Μπάλο και φτάνει full... Δες το βλέμμα της και θα καταλάβεις
Καλή απόλαυση.

Συνημμένα

• 1.august-nationalfeiertag-festumzug-sommer-event.jpg
    1.august-nationalfeiertag-festumzug-sommer-event.jpg
    800,3 KB · Εμφανίσεις: 37
Τελευταία τροποποίηση:

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.534
Πόντοι
1.336
Επειδή μας αρέσει να βοηθάμε τους ανθρώπους είσαι ή στο παρακάτω νήμα η στη φώτο με το τετραρογο. Γιατί για μασάζ και σοβαρά- σημαντικά θέματα όπως λες δεν σε κόβω οπότε πας παρακάτω. ( η συγκεκριμένη αγελάδα τετράρογη για να μην ψάχνεσαι βρίσκεται στην Ελβετία,ονομάζεται Cornelia έχει πάρει μέρος σε Festival- διαγωνισμό και βγήκε πρώτη φίλε σίγουρα θα περάσεις καλά)
Info:Η Cornelia είναι λίγο αρπακτικό αρκετά τσιμπημένες τιμές αλλά αξίζει για ένα Μπάλο και φτάνει full... Δες το βλέμμα της και θα καταλάβεις
Καλή απόλαυση.

Απλά πες όχι

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.485
ΟΧΙ !!!!!
Για ένα και μόνο λόγο ρε τύπε γιατί δεν σε ενδιαφέρει το ΜΑΣΑΖ.
Και σε δεύτερη φάση, ο τρόπος, η έκφραση, η ευγένεια, και κλπ....
Οπότε Άσε να τα ευχαριστηθούν άλλοι που ξέρουν
κ προτεραιότητα έχουν το ΜΑΣΑΖ!!!

Συνημμένα

• Screenshot_20231013_000208_Viber.jpg
    Screenshot_20231013_000208_Viber.jpg
    259 KB · Εμφανίσεις: 146
  • Screenshot_20231013_000150_Viber.jpg
    Screenshot_20231013_000150_Viber.jpg
    427,8 KB · Εμφανίσεις: 166

Stories

Νέο!

Stories