....μαγκες κ μαγκιτισσες την καλημερα μου! Ειπα να καταθεσω και την δικη μου εμπειρια με την ομαδα της
@TEA και συγκεκριμενα με την Ναγια! Συνεννοηση ευκολη μεσω μνμ viber, αμμεση απαντηση με αναλυτικα κοστη, υπηρεσιες και φωτογραφιες των κοριτσιων! Ειχα αποφασισει απο μερες να συναντησω την Ναγια γτ κατι μου εβγαζε αυτη η γυναικα, μου εδειχνε για μαγκακι κ αλανι οποτε και την εκλεισα "πρωινη ζωνη" μιας και ειχα ημερησια τρεξιματα και τα βραδια μου κλεισμενα με εσκορτακια! Η κοπελα εφτασε στο ξενοδοχειο νωριτερα απο το κανονισμενο κ αφου με ρωτησαν εαν θελω να ανεβει κ να ξεκινησει η συνεδρια, δεχτηκα και περιμενα στην πορτα! Το ενστικτο μου ακομα μια φορα με εβγαλε σωστο, βλεποντας την Ναγια μια ψηλη (για μενα) γυναικα, ομορφο καλοσχηματισμενο σωμα, ιδιαιτερο "εξωτικο" προσωπο με σχιστα ματια και μαλλι μαυρο κουρεμενο αφελιες μπροστα οπου τονιζονταν ακομα περισσοτερο τα χαρακτηριστικα της κοπελας! Ευγενικη, χαμογελαστη, ανετη στην κουβεντα ξεκινησαμε την συνεδρια. Λογω του ελαχιστου διαθεσιμου χρονου (60΄) , παραλειψαμε τα ¨ντουζ με τον πελατη" , τα "γκεϊσα" και τα "τζακουζι" και προχωρησαμε στο μασαζ, τον λογο που εκλεισα το ραντεβου! Στα μασαζ η Ναγια ήταν απλα κορυφη, καταφερε να με ξεπιασει και να χαλαρωσει ολους τους σφιγμενους μυες μου για αρχη και αργοτερα με το B2B να χαλαρωσει ολο μου το σωμα, με ενα σφιχτο σωμα κολαση (ομορφο στηθος, απιστευτο κωλο) να τριβεται πανω μου καταφερε να με φτιαξει για τα καλα. Γυρισμα ανασκελα, συνεχιζοντας το μασαζ και κανοντας μικρες κινησεις προσμονης για το τελειωμα της, προχωρησε προς την συντομη "χειρομαλαξη" του εργαλειου και αμεσως μετα ξεκινησε την πιπα. Μαγκες η κοπελα το'χει, πιπα με σωστο ρυθμο, βαθεια κ ρηχη με εναλλαγες, υγρη, γλυψιματα παντου περνωντας τα παντα με την γλωσσα και τα χειλη της ωσπου δεν αντεξα και πολυ και τελειωσα επικα! Για μενα ηταν το καλυτερο πρωινο ξενινημα της ημερας μου!
Κοστος συνεδριας 80 το μασαζ + 20 το blowjob, συνολο 100 τα 60'.
Τελικη αξιολογηση, η Ναγια είναι κυρια με "Κ" κεφαλαιο, επαγγελματιας και πολυ ωραιο τυπακι! Στο επομενο κατεβασμα μου θα την ξανακλεισω για πολυ παραπανω χρονο ωστε την απολαυσω οπως πρεπει!
Ναγια & Τεα, μπραβο σας και μαγκια σας!