papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.575
- Πόντοι
- 27.261
Οχι, το δικο μου ηταν, το αγαπημενο, αυτο με τον τουιτι ζωγραφισμενο
Οχι, το δικο μου ηταν, το αγαπημενο, αυτο με τον τουιτι ζωγραφισμενο
Δεν εχει ερθει η καθαριστρια ακομα, εκει που περιμενα να ερθει ο κωλος μονος του εχει καθυστερησει…..Τι ώρα άνοιξες το μαγαζί σήμερα;
Γιατί βλέπω λόγω αέρα κάτι σκοπίδια.... Δεν έχεις σκουπίσει;
...ποιος κρινει μαναμ' ?!?!?!Αυτά δεν τα ζητάς ούτε τα συζητάς.... έρχονται μόνα τους.
Δεν κρίνουμε έχουμε πειιιιιι
Καλημέρα....που'σαι @papaphilips - Κατσαμπα, την τσιμπησες την "θεραπευτρια" σου! Βεβαια γιατρο θελουμε, αλλα δν γμτ, οτι τσιμπαμε καλο ειναι
Άστο....στο επόμενο τεύχος...ποιος κρινει μαναμ' ?!?!?!
Δεν τον χαλάει τίποτα τον άντρα...Φευγω γιατι ο συζυγος θελει να τα πειτε ιδιαιτερως, μην του κανουμε και χαλαστρα…..
Ολα ειναι πεντακαθαριδης, σα γαργαρο κρυσταλλινο νερο που πινει διψασμενος ταξιδιωτης σε οαση της ερημουΔεν τον χαλάει τίποτα τον άντρα...
Κάνουμε κλείσιμο μήνα τις αποδείξεις εξόδων/εσόδων θελωωωω...να δω τι σκατά θα χρεώσεις πάλι στην εταιρεία
...ενα πληκτρολογιο γτ αυτο που ειχατε χαλασαν τα πληκτρα ctrl , C , και V στα παραπανω σεντονια! Επιλεξιμη δαπανη δν ειναι?!?!Δεν τον χαλάει τίποτα τον άντρα...
Κάνουμε κλείσιμο μήνα τις αποδείξεις εξόδων/εσόδων θελωωωω...να δω τι σκατά θα χρεώσεις πάλι στην εταιρεία
Παμε για πληκτρολογιο pass 3, το μαγαζι ειναι σοβαρο....ενα πληκτρολογιο γτ αυτο που ειχατε χαλασαν τα πληκτρα ctrl , C , και V στα παραπανω σεντονια! Επιλεξιμη δαπανη δν ειναι?!?!
ολα μου φυγανε και καθαρισα απο τοτε που εγινε το κλικ μας, ενα ξαφνικο πρωϊνο μεσοαυγουστιατικης κουφοβρασης και κουλοκαυσωνα μαζι.Καλημέρα.
Απλά το μωρό μου δεν είναι για πολλά τσιμπολογιματα από δω κ από κει.... ηλικία, χοληστερίνη, τριγλυκερίδια.... οπότε βρήκε την γιατρεσα κ άραξε....
Μη μου τον αναστατώνεις όμως γιατί έχει κ πίεση...
Τι ζόρι τραβάτε μερικοί ρε γαμωτττ....
Άσε ήσυχο τον άντρα μουυυυυ
Αυτό που μόλις είδα δεν είμαι σίγουρος αν με φοβίζει ή με προκαλεί να το δοκιμάσω πιο πολύΧωρίς άγγιγμα.
Δεν είναι τεχνική.
Δεν έχει καμία σχέση με το σώμα κ το νου.
Ξεκάθαρα αφύπνιση συνείδησης.
Πολύ δυνατότερο από το σώμα που απλά έχει έναν οργασμό.
Ταντρικης ενέργειας δύναμη κ φυσικά δεν είναι μόνο αυτό που βλέπεις είναι αδυνάτον να αποτυπωθεί σε εικόνα η σε κάποιο κείμενο.
Βιωματική εμπειρία αλλαγής.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν είναι κακό όμως....
Δεν το κρίνω.
Όλα είναι πολύ οκ.
δες πμ και κλάψεκαλημερα
Ερωτηση
ειναι ΤΟΣΟ ομορφη και σεξυ οσο στη φωτο για μας που δεν ξερουμε ...?
....για πε αρχοντα?δες πμ και κλάψε
Χωρίς άγγιγμα.
Δεν είναι τεχνική.
Δεν έχει καμία σχέση με το σώμα κ το νου.
Ξεκάθαρα αφύπνιση συνείδησης.
Πολύ δυνατότερο από το σώμα που απλά έχει έναν οργασμό.
Ταντρικης ενέργειας δύναμη κ φυσικά δεν είναι μόνο αυτό που βλέπεις είναι αδυνάτον να αποτυπωθεί σε εικόνα η σε κάποιο κείμενο.
Βιωματική εμπειρία αλλαγής.
Έκλαψα ρεεε
...ωνσγ!!!!
Καλημέρα.Αυτό που μόλις είδα δεν είμαι σίγουρος αν με φοβίζει ή με προκαλεί να το δοκιμάσω πιο πολύ