Συνάντηση με την Ίριδα πριν λίγες ημέρες για ακόμη μια φορά, κλείσαμε 1.5 ώρα (και κάτι ψιλά, δεν έφυγε η κοπέλα αμέσως)
Όπως πάντα, η επικοινωνία άψογη και γρήγορη με το Viber, το κλείσαμε και ήρθε στην ώρα της η κοπέλα, μάλιστα όταν της έστειλα να με ενημερώσει πότε θα ήταν καθοδόν γιατί είχα μια υποχρέωση που έπρεπε να βγω για λίγο από το σπίτι, κατευθείαν απάντηση και συνεννόηση.
Για την Ίριδα έχουν ήδη γραφτεί για την εμφάνιση της (και από μένα) αδύνατη κοπέλα με μικρό στήθος αλλά αρκετά καμπυλωτό σώμα. Επειδή έχουμε κάνει αρκετές συνεδρίες ήμασταν πολύ άνετα μαζί από την πρώτη στιγμή. Αφού κάτσαμε λίγο, ξεκινήσαμε το πρόγραμμα που έχουν ξεκινήσει με τον χωρό και στριπτίζ, η Ίριδα το έζησε και πραγματικά το έπαιξε πολύ καλά το παιχνίδι, υπήρξε παιχνιδάκι λίγο στο σαλόνι πριν περάσουμε στο μπάνιο. Αφού πλυθήκαμε, ή μάλλον, αφού μας έπλυνε και τους δύο η Ίρις, ξεκινήσε στοματικό στο μπάνιο με αρκετά καλή συμμετοχή από εκείνη και καυλωτικά λόγια από πλευρά της, μέχρι που έγινε κατάθεση στο σώμα της. Αφού πλύθηκε πάλι, περάσαμε στο δωμάτιο για το μασάζ.
Εκεί πραγματικά με περίμενε η πιο εύχαριστη έκπληξη. Αν και ανέκαθεν έκανε καλό μασάζ, τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα, αυτή την φορά το έδωσε και κατάλαβε, με σωστές πιέσεις μέχρι που πόνεσα πραγματικά για λίγο, αλλά μετά από λίγο έλυσε η πλάτη και ο σβέρκος. Ασχολήθηκε αρκετή ώρα με την πλάτη και πόδια όπως της ζήτησα γιατί λόγω ορθοστασίας δεν ήταν και στα καλύτερα τους (γερνάμε πια) Είχα χαλαρώσει τόσο πολύ που δεν είχα καν ανάγκη δεύτερη εκτόνωση.
Από πλευράς της η Ίριδα έκανε μεγάλη προσπάθεια να είναι σίγουρη ότι θα απολαύσω το ραντεβού μαζί της, είχαμε πολύ καλή επικοινωνία γενικά και την γούσταρε πολύ την φάση. Εγώ προσωπικά έχω δει μεγάλη εξέλιξη ως τώρα σε εκείνη και φυσικά λόγω αρκετών συναντήσεων δεν υπήρχαν αμήχανες στιγμές μαζί μεταξύ μας.
Μπράβο και πάλι στην Τέα και το γραφείο της! Τώρα στο μάτι έχω βάλει να κάνω μία συνεδρία με Λυδία, γιατί δεν έχουμε κάνει μόνοι μας και φυσικά με Τέα κάποια στιγμή!