Αφού χαιρετήσω όλους τους συναγωνιστές. Να προσθέσω κι εγώ την θετική μου κριτική στην ομάδα της ΤΕΑ, για την άψογη συμπεριφορά, συνεννόηση και φροντίδα προς τους πελάτες της. Ως γνωστόν δεν γράφω συχνά, ειδικά τα τελευταία χρόνια παρακολουθώ διακριτικά το site για διάφορους λόγους. Αλλά εδώ οφείλω να κάνω μια εξαίρεση, όπως έχει συμβεί και σ άλλες περιπτώσεις, και μια που βρήκα και λίγο διαθέσιμο χρόνο.
Όπως είπα και πριν υπήρξε άψογη συνεννόηση και συμπεριφορά σε όλη την διάρκεια των υπηρεσιών. Από το κλείσιμο του ραντεβού που αν και υπήρξαν δυσκολίες (από τη δική μου πλευρά) και αναβολές, το πήρε πάνω της η ΤΕΑ και το φτιάξαμε ώστε να βολευτούμε όλοι και γι αυτό οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ ΤΕΑ μου . Στα της συνεδρίας τώρα…Μέχρι σήμερα ήξερα τον ποταμό Λουδία, μετά από τη συνάντηση μου με Λυδία, έμαθα καλά και Το Ποτάμι Της Λυδίας.. Το οποίο ξεχύνεται καυτό, αστείρευτο και ασταμάτητο και σε λούζει κυριολεκτικά.. Πέρασαν 2 ώρες γεμάτες απόλαυση, άψογη συμπεριφορά, περιποίηση και social μια χαρά..ξεκάθαρη η διάθεση της, για περιποίηση ώστε να μην μείνει κανείς και σε τίποτα παραπονεμένος ιδιαίτερα ο ΄΄Πασσάς΄΄..Από την προσπάθεια της για συσκότιση του δωματίου και τη δημιουργία αισθησιακού σκηνικού, την χαλαρωτική μουσική, μέχρι το απίστευτο μασαζ της.. Και μιλάμε για μασαζ όχι απλά λάδωμα και ξεπέτες…Ανταποδίδοντας κι εγώ στο ελάχιστο όλη αυτή την απίστευτη και μοναδική περιποίηση, το χαλαρωτικό ταξίδι που έζησα ένα δίωρο, είδα το Ποτάμι της Λυδίας να ξεχύνεται ορμητικό και καυτό…Τόσο απλά και τόσο όμορφα.. Ευχαριστώ ΤΕΑ μου που το πήρες πάνω σου και έζησα αυτή την πολύ όμορφη αισθησιακή εμπειρία, ευχαριστώ Λυδία μου… Κι αυτά είναι ανταποδοτικά το ξέρετε καλύτερα από μένα…τα φιλιά μου και τα σέβη μου