thelastpm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.411
- Πόντοι
- 456
Μετά το tuboflo είμαι συνέχεια σε φόρμα.Εσυ να εισαι σε φορμα γιατι το κουαρτετο κανονιστηκε...
Μετά το tuboflo είμαι συνέχεια σε φόρμα.Εσυ να εισαι σε φορμα γιατι το κουαρτετο κανονιστηκε...
Δεν αρεσε σε κανεναν,βαλε κατι αλλο.Έλα να ζωντανέψουμε λίγο!!
Αφιερωμένο σε όλους τους φίλους του φόρουμ
Μηπως τον ακουμπισες λιγο;Κριτική σημερινή από Diamonds Massage αυτή τη φορά με Λυδια, κοντό φόρεμα στενό πέδιλο ψιλό, σακάκι στην πένα όλα, με το στανταρακι μου Τέα next week.
Λυδία στην ώρα της, κορμί απίστευτο με καλύτερο σημείο πάνω της ο κωλος της κ η ρογα της έχει ερωτισμό αισθησιασμό
Πολύ θερμή κοπέλα και όντως ξέρει μασάζ,στα του αγώνα χαμογελαστή μπαίνει μέσα αγκαλιές φιλιά βάζει κομμάτι στο κινητό και μου κάνει στριπτίζ με γδυνει με γλύφει στο όρθιο με πάει στο μπάνιο κ καταθέτω με πίπα όρθιος και η Λυδία στα γόνατα βαθιά πίπα.
Πάμε κρεβάτι εγώ μπρούμυτα μασάζ γυμνό με όλο της το σώμα το κατέχει το άθλημα με εναλλαγές δυνατό/αισθησιακό, μασάζ με τα πόδια της και ανάποδη πίπα αυτά της τα έμαθε η Τέα σίγουρα, περάσματα συνεχώς καυλωμένος όλη την ώρα χωρίς τελείωμα οριακά αυτό με τρελαίνει με αυτά τα κορίτσια.
Δαγκώματα, φιλιά, δάχτυλα,69, ανάσκελα και μου τα πετάει όλα sguirting από λυδια.
Μασάζ μπροστά κ σε όλη την περιοχή foot job κ τελείωμα με πίπα να με κοιτάζει στα μάτια.
90 λεπτά και δύο τελείωματα.. δεν άντεξα τρίτο γύρο. πληρωμή 100€ δωράκι 30€.
Κάθε φορά υπέροχη εμπειρία...κ η Τέα είχε δώσει οδηγίες να με τελειώσει τρεις φορές γάμας Τέα!!!!
Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα.
Κάνεις λάθος. Μέσα στον αισθησιασμό είναι όλη η ταινία !! Και το τραγούδι από μόνο του το ίδιο! Στάζει καύλα!!Δεν αρεσε σε κανεναν,βαλε κατι αλλο.
Πες τα ρε μωρό μου πες ταααα όλα!!!Κάνεις λάθος. Μέσα στον αισθησιασμό είναι όλη η ταινία !! Και το τραγούδι από μόνο του το ίδιο! Στάζει καύλα!!
Για όσους δεν έχουν δει την ταινία.Κάνεις λάθος. Μέσα στον αισθησιασμό είναι όλη η ταινία !! Και το τραγούδι από μόνο του το ίδιο! Στάζει καύλα!!
Λυδία νούμερο 39Να σας ζητησω ως φετιχιστης μια φωτο με ψηλοτακουνα ? Ισως να μας πειτε τι σας αρεσει ! Πεδιλα , γοβες η κατι αλλο ?
Wow !!! Πολυ σεξυ αναλυση ! Ελπιζω να δουμε και φωτο ! Ειμαι σιγουρος οτι τα ποδια σας θα ειναι σεξυ πειρασμος ....για λατρεια !Λυδία νούμερο 39
Ίριδα νούμερο 37
Τέα νούμερο 38
____
Έχω προτίμηση σε πέδιλο με λεπτό τακούνι κ κορδόνια δερμάτινα χιαστί μέχρι τη μέση της γαμπας,σε μπότες πάνω από το γόνατο σχεδόν μέχρι το κωλομερι όλο κορδόνια,σε Μποτίνι μέχρι το αστράγαλο μαύρο κορδόνια η μεταλλικό φερμουάρ. Γόβες με περίεργα κοψίματα όχι τις κλασικές .
Αθλητικό μόνο Nike, Hogan,guess, Michael Kors Και εξαρτάται από την εφαρμογή όχι τόσο από την τιμή ή τη μάρκα.
Παρόλα αυτά όλα τα παραπάνω δηλαδή αν με ρωτήσεις τι προτιμώ ...προτιμώ να είμαι ξυπόλητη και να περπατάω στις μύτες αν μπορούσα να το κάνω και στους δρόμους θα ήμουνα πολύ χαρούμενος άνθρωπος κάποιες φορές το κάνω.... Μου αρέσουν πολύ τα παπούτσια αναγκαστικά πρέπει να φοράω κάποιες φορές.....αχαχα έχω πάρα πολλά αλλά προτιμώ ξυπόλητη Για πολλούς λόγους..
Λυδία σαν εμένα 12'/15'
Ίριδα γόβες και πέδιλα 12'/15'
Δεν μπορείς να πεις πλήρη ανάλυση σε κάλυψα....
Και με την ελπίδα θα μείνετε...Wow !!! Πολυ σεξυ αναλυση ! Ελπιζω να δουμε και φωτο ! Ειμαι σιγουρος οτι τα ποδια σας θα ειναι σεξυ πειρασμος ....για λατρεια !
speechless!!!!!!Λυδία νούμερο 39
Ίριδα νούμερο 37
Τέα νούμερο 38
____
Έχω προτίμηση σε πέδιλο με λεπτό τακούνι κ κορδόνια δερμάτινα χιαστί μέχρι τη μέση της γαμπας,σε μπότες πάνω από το γόνατο σχεδόν μέχρι το κωλομερι όλο κορδόνια,σε Μποτίνι μέχρι το αστράγαλο μαύρο κορδόνια η μεταλλικό φερμουάρ. Γόβες με περίεργα κοψίματα όχι τις κλασικές .
Αθλητικό μόνο Nike, Hogan,guess, Michael Kors Και εξαρτάται από την εφαρμογή όχι τόσο από την τιμή ή τη μάρκα.
Παρόλα αυτά όλα τα παραπάνω δηλαδή αν με ρωτήσεις τι προτιμώ ...προτιμώ να είμαι ξυπόλητη και να περπατάω στις μύτες αν μπορούσα να το κάνω και στους δρόμους θα ήμουνα πολύ χαρούμενος άνθρωπος κάποιες φορές το κάνω.... Μου αρέσουν πολύ τα παπούτσια αναγκαστικά πρέπει να φοράω κάποιες φορές.....αχαχα έχω πάρα πολλά αλλά προτιμώ ξυπόλητη Για πολλούς λόγους..
Λυδία σαν εμένα 12'/15'
Ίριδα γόβες και πέδιλα 12'/15'
Δεν μπορείς να πεις πλήρη ανάλυση σε κάλυψα....
Ελληνιστή- έμεινα άφωνος από την ανάλυση!!!speechless!!!!!!
Ποσο χρονων εισαι Τεα?Και με την ελπίδα θα μείνετε...
Αχαχα... Όχι δεν ανεβάζουμε φωτογραφίες όσοι μας έχουν δει από κοντά ξέρουν και εμπιστεύονται, αποστέλλουμε φωτογραφίες νορμάλ μέσω μηνύματος στο Viber....είπαμε προτεραιότητα είναι το μασάζ όλα τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους μετααααααα....
Καλημέρα σας.Ποσο χρονων εισαι Τεα?
Στείλε μου διαστάσεις πέους @barock , τα σχέδια του μηχανικού του σπιτιού, τις τρεις τελευταίες φορολογικές ενημερότητες... Ψάχνει granny ρεΠόσων χρόνων είσαι Τέα;
Τα θέλεις σε screenshot ή σε pdf;Στείλε μου διαστάσεις πέους @barock , τα σχέδια του μηχανικού του σπιτιού, τις τρεις τελευταίες φορολογικές ενημερότητες... Ψάχνει granny ρε
Αλλά δεν είμαι ακόμα σε αυτή την κατηγορία, όταν θα μπω θα ενημερώσω θα το καταλάβετε...
1)Συμφωνώ σε όλα μαζί σου κι εμένα με νευριάζει το να μην είσαι διακριτικός και οι προσωπικές ερωτήσεις. 2)Καλύτερη γνώση καλύτερες επιλογές που έλεγε κι ο Σάρμα. 3)η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός τίποτε άλλο. Καλημέρα σου εύχομαι και να σαι πάντα ευλογημένηΚαλημέρα σας.
Γιατί ψάχνετε για νύφη;
Είναι κάποιες ερωτήσεις που πραγματικά είναι απαγορευτικές να κάνουν οι άντρες στις γυναίκες όπως και οι γυναίκες δεν σας ρωτάνε πόσα χρήματα βγάζεις αγάπη μου;;;; Τον έχεις μεγάλο και χοντρό;;; Δικό σου σπίτι έχεις;; Ιδιαίτερα όταν δεν γνωρίζετε έναν άνθρωπο η πρώτη προσέγγιση να κάνετε μία τέτοιου τύπου ερώτηση είναι απαγορευτική.
Η αδιακρισία και η περιέργεια είναι στοιχεία που πηγαίνουν χέρι-χέρι Δυστυχώς όμως συχνά ξεπερνάμε το όριο και φτάνουμε σε ερωτήματα πολύ προσωπικά, που προσβάλλουν, φέρνουν σε δύσκολη θέση προκαλώντας ενόχληση ή και δυσφορία.Η σημασία της ανατροφής....
Εδώ εμπλέκεται το ζήτημα της κοινωνικής αγωγής, που μας βοηθά να συνειδητοποιήσουμε τι μπορούμε να πούμε και να ρωτήσουμε και πότε ξεπερνάμε το όριο. Είναι θέμα Παιδείας ώστε να μάθουμε στη ζωή μας τι επιτρέπεται να ρώταμε και Τι να σχολιάσουμε ώστε να μην ξεπερνιούνται τα όρια και να μάθουν τελικά οι άνθρωποι να φέρονται με διακριτικότητα.
Παρόλα αυτά όμως για να σας λυθεί η απορία 36 και προχωράμε.
Καλημέρα
πες μου λίγο κάτι γιατί το έχω άγχος πριν ξυπνήσει ο γκόμενος....στην μπεσαμέλ στο παστίτσιο βάζουμε καθόλου τρίμα καρότου, πάει? και αν ναι πόσο για να μην καροτίζει?Καλημέρα σας.
Γιατί ψάχνετε για νύφη;
Είναι κάποιες ερωτήσεις που πραγματικά είναι απαγορευτικές να κάνουν οι άντρες στις γυναίκες όπως και οι γυναίκες δεν σας ρωτάνε πόσα χρήματα βγάζεις αγάπη μου;;;; Τον έχεις μεγάλο και χοντρό;;; Δικό σου σπίτι έχεις;; Ιδιαίτερα όταν δεν γνωρίζετε έναν άνθρωπο η πρώτη προσέγγιση να κάνετε μία τέτοιου τύπου ερώτηση είναι απαγορευτική.
Η αδιακρισία και η περιέργεια είναι στοιχεία που πηγαίνουν χέρι-χέρι Δυστυχώς όμως συχνά ξεπερνάμε το όριο και φτάνουμε σε ερωτήματα πολύ προσωπικά, που προσβάλλουν, φέρνουν σε δύσκολη θέση προκαλώντας ενόχληση ή και δυσφορία.Η σημασία της ανατροφής....
Εδώ εμπλέκεται το ζήτημα της κοινωνικής αγωγής, που μας βοηθά να συνειδητοποιήσουμε τι μπορούμε να πούμε και να ρωτήσουμε και πότε ξεπερνάμε το όριο. Είναι θέμα Παιδείας ώστε να μάθουμε στη ζωή μας τι επιτρέπεται να ρώταμε και Τι να σχολιάσουμε ώστε να μην ξεπερνιούνται τα όρια και να μάθουν τελικά οι άνθρωποι να φέρονται με διακριτικότητα.
Παρόλα αυτά όμως για να σας λυθεί η απορία 36 και προχωράμε.
Καλημέρα