Νέα

Τέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alpula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 849K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.293
Πόντοι
8.815
16602030609283056172684062009753.jpg
Ανθρωποδιωκτη εχεις

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
74
Πόντοι
1
Δε μπορούσα να μη μπω για την καλησπέρα μου. Ασε που δε μου αρέσει η μέθοδος της κλειδαρότρυπας.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: TEA

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280
Βρε τρελοκομείο θα με τρελάνεις και εμένα εσύ;χαχα
Οι γυναίκες κάνουν squirt και τα πετάνε απέναντι με την βοήθεια σου αν είσαι μάστορας αν ξέρεις τον τρόπο η με καθοδήγηση ώστε να βρεις το σημείο της . Διαφορετικά το κάνει μόνη της μπροστά σου κ εσύ τρως το λούσιμο. Το έχουμε;;
Κόστος συνεδρίας;;
Ελπίζω να μην είσαι αρπακτικό και με γδαρεις.χαχα..θα έχουμε σταθερή συνεργασία βρε συγκεκριμένες μέρες και ώρες που είσαι διαθέσιμος.
Αναμένω.
Ναι μωρε χαβαλες να γινεται τα ξερω τα squirt
Κριτικη μη ξεχασεις να με παρουν κιαλλες

• Χαχα

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
Τεα, μια διευκρίνηση, δηλαδή από Σεπτέμβρη δεν θα βρίσκεσαι στο οίκημα στην Πεύκη; Θα κάνεις μόνον κατοίκoν;

Η σελίδα στο f/b δεν ισχύει πλέον; (απ' ό,τι είδα δεν μπαίνει).
Ανέβασε αν μπορείς τα κόστη ανα είδος μασάζ . :hi:

• Ουάου

karaflo trixompalaki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2022
Like
1.430
Πόντοι
206
Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού Τέα,με το που ξεκίνησουν οι μηχανές θα στείλω για συνάντηση,έχει ενδιαφέρον η φάση,φιλάκια θα τα πουμε

• Αγάπη

leonidas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
1.055
Πόντοι
201
Το Lalizas είναι απο τη Γούναρη αν θυμαμαι καλα. Δεν βλέπει πλατεία Καραϊσκάκη
Στο Lalizas δουλεύεις τύπε;;; Το ξέρει ο Σταύρος ότι καυλαντίζεις στο bou;;;; :cheesy::cheesy::cheesy:
Κοντά έπεσες το Lalizas είναι Γούναρη, εγώ είμαι Ακτή Ποσειδώνος

bonor07

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2014
Like
384
Πόντοι
20
Καλησπερα Τεα μου,πρεπει να βαλεις στο προγραμμα της εβδομαδα σου κ τα νοτια προαστια γιατι σε χασαμε,μια φορα κ μας ξεχασες....κηλη η λυδια καλη κ η ιριδα αλλα τεα δεν ειναι...φιλια πολλα

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.273
Δηλαδη.....δηλαδη;;;;;

______
Ξυλούρης από συνέντευξη του:

"Προσπαθώ να αποβάλλω από μένα ό,τι έχει να κάνει με το “εγώ”......
______
Όλα σχεδόν τα λόγια του τραγουδιού είναι σαν να προέρχονται από άλλη γλώσσα. Κι όμως, το νόημά τους είναι πολύ απλό.Η λογοκρισία τότε αυξάνονταν σταδιακά οπότε ο τρόπος ήταν το μήνυμα δίχως να είναι ξεκάθαρο στον ακροατή που δε το γνώριζε... πάρα μόνο σε όσους μπορούσαν να αντιληφθούν.
Το θέμα δεν είναι προσωπικό ούτε ποσοτικό αλλά ποιοτικό.Αν τα σημεία των διαφορών είναι ουσιώδη, τότε όσο λίγα η πολλά κι αν είναι... τότε οι αντιθέσεις διατηρούνται και φτάνουν στην τελική ρήξη. Όμως αυτά που μας ενώνουν Είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.421
Πόντοι
8.346
Τον ηπιαμε τν καφε μας σήμερα Τεα?? Εκανε κσλη δουλεια ο μπαριστα/καφετζης?

• Χαχα

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.273
Τον ηπιαμε τν καφε μας σήμερα Τεα?? Εκανε κσλη δουλεια ο μπαριστα/καφετζης?
Καλημέρα
Όχι έφαγε μαύρο μπήκε στα ΔΕΝ από μένα.... Οπότε τους έκανα ένα πολύ μικρό πακέτο.. παρήγγειλα delivery από coffee berry... Ήρθε κανονικά στη ρεσεψιόν ο κακομοίρης ο ντελιβεράς, κατέβηκα κάτω παρέλαβα καφεδάκι με κουλουράκι... Και μου λέει η κοπέλα στην ρεσεψιόν γιατί κ έχουμε μπάρ κ pool bar μπλα μπλα.... Και της είπα ότι εφόσον έχετε πάρει χρησιδάνειο κοριτσάκι μου και οι εταιρείες εκπαιδεύουν δωρεάν το προσωπικό πάρτε ένα τηλέφωνο την εταιρία πους σας φέρνει τον καφέ να σας ξανακάνει εκπαίδευση ή αλλάξτε εταιρεία καφέ π*****... Μα είναι Αύγουστος... Επειδή είναι Αύγουστος και εγώ τώρα μπορώ να κάνω μικρές διακοπές για να πιω ένα καφέ έπρεπε να έχετε προνοήσει... Και συγνώμη και λυπάμαι... Αυτά για την ιστορία.. εντάξει εγώ το ξέρω καφέ της προκοπής δεν πρόκειται ποτέ... ξέρω είμαι πολύ σπαστικιά με τον καφέ μου ρε... Εδώ πήγα και αγόρασα καλαμάκια πλαστικά να έχω, μου φέρνουν κάτι μαλακίες χάρτινες στο διααααλοοοοο.

εεεεε καλημέρα σας

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Καλημέρα
Όχι έφαγε μαύρο μπήκε στα ΔΕΝ από μένα.... Οπότε τους έκανα ένα πολύ μικρό πακέτο.. παρήγγειλα delivery από coffee berry... Ήρθε κανονικά στη ρεσεψιόν ο κακομοίρης ο ντελιβεράς, κατέβηκα κάτω παρέλαβα καφεδάκι με κουλουράκι... Και μου λέει η κοπέλα στην ρεσεψιόν γιατί κ έχουμε μπάρ κ pool bar μπλα μπλα.... Και της είπα ότι εφόσον έχετε πάρει χρησιδάνειο κοριτσάκι μου και οι εταιρείες εκπαιδεύουν δωρεάν το προσωπικό πάρτε ένα τηλέφωνο την εταιρία πους σας φέρνει τον καφέ να σας ξανακάνει εκπαίδευση ή αλλάξτε εταιρεία καφέ π*****... Μα είναι Αύγουστος... Επειδή είναι Αύγουστος και εγώ τώρα μπορώ να κάνω μικρές διακοπές για να πιω ένα καφέ έπρεπε να έχετε προνοήσει... Και συγνώμη και λυπάμαι... Αυτά για την ιστορία.. εντάξει εγώ το ξέρω καφέ της προκοπής δεν πρόκειται ποτέ... ξέρω είμαι πολύ σπαστικιά με τον καφέ μου ρε... Εδώ πήγα και αγόρασα καλαμάκια πλαστικά να έχω, μου φέρνουν κάτι μαλακίες χάρτινες στο διααααλοοοοο.

εεεεε καλημέρα σας
προστασία του περιβάλλοντος αφού βρε Τέα μου...

• Χαχα

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
74
Πόντοι
1
Καλημέρα

εεεεε καλημέρα σας
Εγώ και ένα βιβλίο είναι ένα πάρτυ. Εγώ και μια κούπα καφέ είναι ένα όργιο
Robert Fripp

• Αγάπη

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.273
Καλημέρα.
Ρώτα τους ρε συ...
Στην Πεύκη ξεκίνησα τότε ςςςςς με κολάν κ μπουστακι και μασάζ αθλητικό κ άλλες εναλλακτικές ενεργειακές θεραπείες...

Τα υπόλοιπα επειδή είναι πολλά κ τα συμφέροντα τους πολλά κ γραφεία πολλά κ μαλάκες που τον παίζουν μέσα σε τρύπες από τούβλα εεεε...κ αγαπουλεοι, κ σε θέλω για σοβαρή σχέση κλαιωωωω... κ όταν τρώνε στη μάπα το όχι ρε φίλε δεν κάνω σεξ θίγεται ο
εγωισμό τους.. γιατί όσο χοντρό κ να είναι το πακέτο κ το πορτοφόλι τους κάποια πράγματα δεν έχουν τιμή ρε φίλε
ο νοών νοείτω ρε συ...
Υπάρχουν κοπέλες που εκδίδονται κ είναι υπέροχες να πάνε εκεί....πρέπει να διαβάσεις ένα σωρό σελίδες για να καταλάβεις τι γινόταν τότε.κ στην τελική αν θέλω να κάνω καλό σεξ εγώ θα επιλέξω σίγουρα δεν έχει να κάνει όμως με το νούμερο.
Αυτά μωρέ.
Καλημέρα είπαμε;

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.273
προστασία του περιβάλλοντος αφού βρε Τέα μου...
Ναι αλλά εγώ δεν μπορώ να πίνω καφέ αφού λιώνει η μαλάκια μωρέ....τα καλαμάκια θα προστατέψουν το περιβάλλον έχεις δίκιο αφού...

Καλημέρα όμως καφεεεε

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.421
Πόντοι
8.346
Πιιισωω βρε γυπες.. με μενα μιλαει το κορίτσι