barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.221
- Πόντοι
- 5.506
Την κραταω για την πρωτη νυχτα του γαμουΚαι εγωωωω...
Άσχετο....με την
λευκοκωλοσουφριδιτσα σου
Τι θα γίνει?
Τα φιλιά μου δώσε τηςςςςς
Την κραταω για την πρωτη νυχτα του γαμουΚαι εγωωωω...
Άσχετο....με την
λευκοκωλοσουφριδιτσα σου
Τι θα γίνει?
Τα φιλιά μου δώσε τηςςςςς
Ανθρωποδιωκτη εχεις
Ναι μωρε χαβαλες να γινεται τα ξερω τα squirtΒρε τρελοκομείο θα με τρελάνεις και εμένα εσύ;χαχα
Οι γυναίκες κάνουν squirt και τα πετάνε απέναντι με την βοήθεια σου αν είσαι μάστορας αν ξέρεις τον τρόπο η με καθοδήγηση ώστε να βρεις το σημείο της . Διαφορετικά το κάνει μόνη της μπροστά σου κ εσύ τρως το λούσιμο. Το έχουμε;;
Κόστος συνεδρίας;;
Ελπίζω να μην είσαι αρπακτικό και με γδαρεις.χαχα..θα έχουμε σταθερή συνεργασία βρε συγκεκριμένες μέρες και ώρες που είσαι διαθέσιμος.
Αναμένω.
Δηλαδη.....δηλαδη;;;;;Ζωή σε λόγου μας...
Lalizas
Το Lalizas είναι απο τη Γούναρη αν θυμαμαι καλα. Δεν βλέπει πλατεία Καραϊσκάκη
Κοντά έπεσες το Lalizas είναι Γούναρη, εγώ είμαι Ακτή ΠοσειδώνοςΣτο Lalizas δουλεύεις τύπε;;; Το ξέρει ο Σταύρος ότι καυλαντίζεις στο bou;;;;
Respect sirΔε μπορούσα να μη μπω για την καλησπέρα μου. Ασε που δε μου αρέσει η μέθοδος της κλειδαρότρυπας.
Καλησπερα Τεα μου,πρεπει να βαλεις στο προγραμμα της εβδομαδα σου κ τα νοτια προαστια γιατι σε χασαμε,μια φορα κ μας ξεχασες....κηλη η λυδια καλη κ η ιριδα αλλα τεα δεν ειναι...φιλια πολλαRespect sir
Δηλαδη.....δηλαδη;;;;;
ΚαλημέραΤον ηπιαμε τν καφε μας σήμερα Τεα?? Εκανε κσλη δουλεια ο μπαριστα/καφετζης?
προστασία του περιβάλλοντος αφού βρε Τέα μου...Καλημέρα
Όχι έφαγε μαύρο μπήκε στα ΔΕΝ από μένα.... Οπότε τους έκανα ένα πολύ μικρό πακέτο.. παρήγγειλα delivery από coffee berry... Ήρθε κανονικά στη ρεσεψιόν ο κακομοίρης ο ντελιβεράς, κατέβηκα κάτω παρέλαβα καφεδάκι με κουλουράκι... Και μου λέει η κοπέλα στην ρεσεψιόν γιατί κ έχουμε μπάρ κ pool bar μπλα μπλα.... Και της είπα ότι εφόσον έχετε πάρει χρησιδάνειο κοριτσάκι μου και οι εταιρείες εκπαιδεύουν δωρεάν το προσωπικό πάρτε ένα τηλέφωνο την εταιρία πους σας φέρνει τον καφέ να σας ξανακάνει εκπαίδευση ή αλλάξτε εταιρεία καφέ π*****... Μα είναι Αύγουστος... Επειδή είναι Αύγουστος και εγώ τώρα μπορώ να κάνω μικρές διακοπές για να πιω ένα καφέ έπρεπε να έχετε προνοήσει... Και συγνώμη και λυπάμαι... Αυτά για την ιστορία.. εντάξει εγώ το ξέρω καφέ της προκοπής δεν πρόκειται ποτέ... ξέρω είμαι πολύ σπαστικιά με τον καφέ μου ρε... Εδώ πήγα και αγόρασα καλαμάκια πλαστικά να έχω, μου φέρνουν κάτι μαλακίες χάρτινες στο διααααλοοοοο.
εεεεε καλημέρα σας
Εγώ και ένα βιβλίο είναι ένα πάρτυ. Εγώ και μια κούπα καφέ είναι ένα όργιοΚαλημέρα
Όχι έφαγε μαύρο μπήκε στα ΔΕΝ από μένα.... Οπότε τους έκανα ένα πολύ μικρό πακέτο.. παρήγγειλα delivery από coffee berry... Ήρθε κανονικά στη ρεσεψιόν ο κακομοίρης ο ντελιβεράς, κατέβηκα κάτω παρέλαβα καφεδάκι με κουλουράκι... Και μου λέει η κοπέλα στην ρεσεψιόν γιατί κ έχουμε μπάρ κ pool bar μπλα μπλα.... Και της είπα ότι εφόσον έχετε πάρει χρησιδάνειο κοριτσάκι μου και οι εταιρείες εκπαιδεύουν δωρεάν το προσωπικό πάρτε ένα τηλέφωνο την εταιρία πους σας φέρνει τον καφέ να σας ξανακάνει εκπαίδευση ή αλλάξτε εταιρεία καφέ π*****... Μα είναι Αύγουστος... Επειδή είναι Αύγουστος και εγώ τώρα μπορώ να κάνω μικρές διακοπές για να πιω ένα καφέ έπρεπε να έχετε προνοήσει... Και συγνώμη και λυπάμαι... Αυτά για την ιστορία.. εντάξει εγώ το ξέρω καφέ της προκοπής δεν πρόκειται ποτέ... ξέρω είμαι πολύ σπαστικιά με τον καφέ μου ρε... Εδώ πήγα και αγόρασα καλαμάκια πλαστικά να έχω, μου φέρνουν κάτι μαλακίες χάρτινες στο διααααλοοοοο.
εεεεε καλημέρα σας
Καλημέρα.επ, τι εγράφαν τοτε(ς) εδω Σεξ μασάζ στο σπίτι | ερωτικό μασάζ πληροφορίες
Ναι αλλά εγώ δεν μπορώ να πίνω καφέ αφού λιώνει η μαλάκια μωρέ....τα καλαμάκια θα προστατέψουν το περιβάλλον έχεις δίκιο αφού...προστασία του περιβάλλοντος αφού βρε Τέα μου...