Νέα

Τέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alpula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 851K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
29.094
Τον γλενταμε με την παρέα... έχει γέλιο ρε συ
Ναι εγώ " τσκακωνομαι " και γελάω απλώς στην οθόνη μου
Απμα αυτά που λέγονται είναι καλό που λέγονται

james034

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
14.177
Πόντοι
10.395
Εντάξει ομορφιές μου!
❤️

• Αγάπη
Αντιδράσεις: TEA

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.626
Πόντοι
456
Να περνάμε ωραια ακομα και με τα...παρατραγουδα!!!!This is the point babies...!!!!Συνε...χύστε ετσι!!!Σας απολαμβάνω..στα σιωπηρα για λιγο!!!

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.307
Ενας μεγάλος έρωτας έδυσε πριν ανατείλει καν....ας παιξω κάτι γι αυτο...
Προδότη
Καταδότη
Εκπρόσωπε
Αντιπρόσωπε κ αντιπρόεδρε...

Κλαιωωωω ρεεεε
Δικό σου ακουυυυυ

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.626
Πόντοι
456
Πολυ δικό μου αυτο το τραγουδι....εχει ταυτιστει με μια παλια μου ιστορια...ηταν ο επιλογος!!!!Να σαι καλα...πετυχες...φλέβα!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Προδότη
Καταδότη
Εκπρόσωπε
Αντιπρόσωπε κ αντιπρόεδρε...

Κλαιωωωω ρεεεε
Δικό σου ακουυυυυ

Πολυ δικό μου αυτο το τραγουδι....εχει ταυτιστει με μια παλια μου ιστορια...ηταν ο επιλογος!!!!Να σαι καλα...πετυχες...φλέβα!!!!

• Αγάπη
Αντιδράσεις: TEA

Alex.mauros.1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2022
Like
1.463
Πόντοι
206
Δυστυχώς κυρίες μου έχετε μάθει και συνηθήσει να σας γλείφουν, να σας έχουν μέσα στα κοπλιμέντα και στις γλύκες. Πράγμα που τονώνει μεν τον εγωϊσμό σας, την ματαιοδοξία σας και την ανάγκη αποδοχής σας αλλά ζείτε σε μια φούσκα. Μόλις κάποιος σας δείξει την πραγματικότητα, σας κανει μία κριτική που δεν σας αρέσει, σας προσγειώνει και νοιώθετε άβολα-άσχημα, τότε αντιδράτε όπως παραπάνω. Δεν πειράζει όμως, την άποψη μου την κατέθεσα και ας κρίνει ο καθένας.

*Τύποι εσείς που γλείφετε και σαλιαρίζετε με τις κυρίες ολημερίς και οληνυχτίς σας έχω νέα. Αν πληρώσετε μπορείτε να πηδήξετε, δεν χρειάζεται το γλείψιμο!

james034

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
14.177
Πόντοι
10.395
Δυστυχώς κυρίες μου έχετε μάθει και συνηθήσει να σας γλείφουν, να σας έχουν μέσα στα κοπλιμέντα και στις γλύκες. Πράγμα που τονώνει μεν τον εγωϊσμό σας, την ματαιοδοξία σας και την ανάγκη αποδοχής σας αλλά ζείτε σε μια φούσκα. Μόλις κάποιος σας δείξει την πραγματικότητα, σας κανει μία κριτική που δεν σας αρέσει, σας προσγειώνει και νοιώθετε άβολα-άσχημα, τότε αντιδράτε όπως παραπάνω. Δεν πειράζει όμως, την άποψη μου την κατέθεσα και ας κρίνει ο καθένας.

*Τύποι εσείς που γλείφετε και σαλιαρίζετε με τις κυρίες ολημερίς και οληνυχτίς σας έχω νέα. Αν πληρώσετε μπορείτε να πηδήξετε, δεν χρειάζεται το γλείψιμο!
Το θέμα είναι φίλε μου να λες την άποψη σου με ευγένεια, κανείς δεν κατηγορήθηκε επειδή ήταν ευγενής!! Να το θυμάσαι αυτό στη ζωή σου κ να’χεις τρόπους…
Αυτό που θες να πεις, είναι σίγουρο ότι μπορείς να το κάνεις με 1.000 τρόπους, εσύ επιλέγεις ποιον θα προβάλεις και αυτό (δυστυχώς για σε) σε χαρακτηρίζει!!

Μαθήματα λοιπόν για εμάς, που μιλάμε με τα κορίτσια άλλου!
Σπίτι σου…όχι εδώ, όχι σε μας!

Τελευταία τροποποίηση:

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.307

angelina jolie crying GIF by Emma Darvick

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.626
Πόντοι
456

Το "γλείψιμο" οπως το εννοεις...ξεκίνα να το κάνεις στον εαυτο σου μεγαλε...σαν γνήσιος γατούλης!!!!Ας μιλησει ο καθένας για τον εαυτο του καλύτερα...εγω προσωπικα αυτα που γράφω τα πιστευω και δεν εχω ανάγκη να γλειψω για να υπάρχω και να πιάσω "πελατεία"...αν θέλω οποτε θέλω γαμάω και χωρις λεφτα καμια αναγκη δεν έχω να γίνω γλύτσας...οσο κι αν σε χαλάει πέρα απο τα ραντεβου μπορουμε να έχουμε και την καβλάντα μας και το χαβαλε μας...ανθρωποι ειμαστε κι εμεις κι αυτες αν σου διαφευγει...αν δεν μπορεις ή δεν γουσταρεις να συμμετεχεις με ωραιο τροπο τράβα αλλου...στα κοριτσια σου...εδω τι κάνεις ήρθες να μας δικάσεις όλους???Ασε ρε Αρειε Πάγε...αλλου αυτα!!!!!

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
38
Like
3.783
Πόντοι
5.396

Φίλε γίνεσαι εμονικός χωρίς πραγματικό λόγο.
Όποιο δίκιο και αν έχεις, που δεν έχεις, με τόση κακία χάνεται.

TEA

Μασάζ κατ' οίκον
Εγγρ.
7 Αυγ 2022
Like
8.307
Το θέμα είναι φίλε μου να λες την άποψη σου με ευγένεια, κανείς δεν κατηγορήθηκε επειδή ήταν ευγενής!! Να το θυμάσαι αυτό στη ζωή σου κ να’χεις τρόπους…
Αυτό που θες να πεις, είναι σίγουρο ότι μπορείς το κανείς με 1000 τρόπους, εσυ επιλέγεις ποιον θα προβάλεις και αυτό (δυστυχώς για σε) σε χαρακτηρίζει!!

Μαθήματα λοιπόν για ένας που μιλάμε με τα κορίτσια άλλου!
Σπίτι σου…όχι εδώ, όχι σε μας!
@james034 πόσο ωραίος είσαι ρε συ..
Δεν έχω λόγια..
Πρώτον Σε ευχαριστώ.
Δεύτερον είναι γαμάτο αυτό που είσαι..
Και δεν είναι όλα για το πήδημα.
Ούτε για πρόμο..
Respect you again

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.225
Πόντοι
5.506
Ενω εσυ πιστευεις οτι μπορεις να πηδηξεις χωρις να πληρωσεις; Ειδικα με τον τροπο που μας ξεδιπλωσες τον χαρακτηρα σου;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom