james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 14.177
- Πόντοι
- 10.395
Τον γλενταμε με την παρέα... έχει γέλιο ρε συ
Ναι εγώ " τσκακωνομαι " και γελάω απλώς στην οθόνη μουΤον γλενταμε με την παρέα... έχει γέλιο ρε συ
ΠροδότηΕνας μεγάλος έρωτας έδυσε πριν ανατείλει καν....ας παιξω κάτι γι αυτο...
Ωραίο τραγούδι αυτό, να ξέρεις!!
Πολυ δικό μου αυτο το τραγουδι....εχει ταυτιστει με μια παλια μου ιστορια...ηταν ο επιλογος!!!!Να σαι καλα...πετυχες...φλέβα!!!!Προδότη
Καταδότη
Εκπρόσωπε
Αντιπρόσωπε κ αντιπρόεδρε...
Κλαιωωωω ρεεεε
Δικό σου ακουυυυυ
Ναι ρε συ είναι απίστευτο πραγματικά... Για αυτό σας το έβαλα να ακούσετε λιγάκι μωρέΩραίο τραγούδι αυτό, να ξέρεις!!
Δικό σου αυτόΩραίο τραγούδι αυτό, να ξέρεις!!
Το θέμα είναι φίλε μου να λες την άποψη σου με ευγένεια, κανείς δεν κατηγορήθηκε επειδή ήταν ευγενής!! Να το θυμάσαι αυτό στη ζωή σου κ να’χεις τρόπους…Δυστυχώς κυρίες μου έχετε μάθει και συνηθήσει να σας γλείφουν, να σας έχουν μέσα στα κοπλιμέντα και στις γλύκες. Πράγμα που τονώνει μεν τον εγωϊσμό σας, την ματαιοδοξία σας και την ανάγκη αποδοχής σας αλλά ζείτε σε μια φούσκα. Μόλις κάποιος σας δείξει την πραγματικότητα, σας κανει μία κριτική που δεν σας αρέσει, σας προσγειώνει και νοιώθετε άβολα-άσχημα, τότε αντιδράτε όπως παραπάνω. Δεν πειράζει όμως, την άποψη μου την κατέθεσα και ας κρίνει ο καθένας.
*Τύποι εσείς που γλείφετε και σαλιαρίζετε με τις κυρίες ολημερίς και οληνυχτίς σας έχω νέα. Αν πληρώσετε μπορείτε να πηδήξετε, δεν χρειάζεται το γλείψιμο!
Δυστυχώς κυρίες μου έχετε μάθει και συνηθήσει να σας γλείφουν, να σας έχουν μέσα στα κοπλιμέντα και στις γλύκες. Πράγμα που τονώνει μεν τον εγωϊσμό σας, την ματαιοδοξία σας και την ανάγκη αποδοχής σας αλλά ζείτε σε μια φούσκα. Μόλις κάποιος σας δείξει την πραγματικότητα, σας κανει μία κριτική που δεν σας αρέσει, σας προσγειώνει και νοιώθετε άβολα-άσχημα, τότε αντιδράτε όπως παραπάνω. Δεν πειράζει όμως, την άποψη μου την κατέθεσα και ας κρίνει ο καθένας.
*Τύποι εσείς που γλείφετε και σαλιαρίζετε με τις κυρίες ολημερίς και οληνυχτίς σας έχω νέα. Αν πληρώσετε μπορείτε να πηδήξετε, δεν χρειάζεται το γλείψιμο!
Το "γλείψιμο" οπως το εννοεις...ξεκίνα να το κάνεις στον εαυτο σου μεγαλε...σαν γνήσιος γατούλης!!!!Ας μιλησει ο καθένας για τον εαυτο του καλύτερα...εγω προσωπικα αυτα που γράφω τα πιστευω και δεν εχω ανάγκη να γλειψω για να υπάρχω και να πιάσω "πελατεία"...αν θέλω οποτε θέλω γαμάω και χωρις λεφτα καμια αναγκη δεν έχω να γίνω γλύτσας...οσο κι αν σε χαλάει πέρα απο τα ραντεβου μπορουμε να έχουμε και την καβλάντα μας και το χαβαλε μας...ανθρωποι ειμαστε κι εμεις κι αυτες αν σου διαφευγει...αν δεν μπορεις ή δεν γουσταρεις να συμμετεχεις με ωραιο τροπο τράβα αλλου...στα κοριτσια σου...εδω τι κάνεις ήρθες να μας δικάσεις όλους???Ασε ρε Αρειε Πάγε...αλλου αυτα!!!!!Δυστυχώς κυρίες μου έχετε μάθει και συνηθήσει να σας γλείφουν, να σας έχουν μέσα στα κοπλιμέντα και στις γλύκες. Πράγμα που τονώνει μεν τον εγωϊσμό σας, την ματαιοδοξία σας και την ανάγκη αποδοχής σας αλλά ζείτε σε μια φούσκα. Μόλις κάποιος σας δείξει την πραγματικότητα, σας κανει μία κριτική που δεν σας αρέσει, σας προσγειώνει και νοιώθετε άβολα-άσχημα, τότε αντιδράτε όπως παραπάνω. Δεν πειράζει όμως, την άποψη μου την κατέθεσα και ας κρίνει ο καθένας.
Φίλε γίνεσαι εμονικός χωρίς πραγματικό λόγο.Δυστυχώς κυρίες μου έχετε μάθει και συνηθήσει να σας γλείφουν, να σας έχουν μέσα στα κοπλιμέντα και στις γλύκες. Πράγμα που τονώνει μεν τον εγωϊσμό σας, την ματαιοδοξία σας και την ανάγκη αποδοχής σας αλλά ζείτε σε μια φούσκα. Μόλις κάποιος σας δείξει την πραγματικότητα, σας κανει μία κριτική που δεν σας αρέσει, σας προσγειώνει και νοιώθετε άβολα-άσχημα, τότε αντιδράτε όπως παραπάνω. Δεν πειράζει όμως, την άποψη μου την κατέθεσα και ας κρίνει ο καθένας.
@james034 πόσο ωραίος είσαι ρε συ..Το θέμα είναι φίλε μου να λες την άποψη σου με ευγένεια, κανείς δεν κατηγορήθηκε επειδή ήταν ευγενής!! Να το θυμάσαι αυτό στη ζωή σου κ να’χεις τρόπους…
Αυτό που θες να πεις, είναι σίγουρο ότι μπορείς το κανείς με 1000 τρόπους, εσυ επιλέγεις ποιον θα προβάλεις και αυτό (δυστυχώς για σε) σε χαρακτηρίζει!!
Μαθήματα λοιπόν για ένας που μιλάμε με τα κορίτσια άλλου!
Σπίτι σου…όχι εδώ, όχι σε μας!
Ενω εσυ πιστευεις οτι μπορεις να πηδηξεις χωρις να πληρωσεις; Ειδικα με τον τροπο που μας ξεδιπλωσες τον χαρακτηρα σου;*Τύποι εσείς που γλείφετε και σαλιαρίζετε με τις κυρίες ολημερίς και οληνυχτίς σας έχω νέα. Αν πληρώσετε μπορείτε να πηδήξετε, δεν χρειάζεται το γλείψιμο!
τσακω και εσυΕνω εσυ πιστευεις οτι μπορεις να πηδηξεις χωρις να πληρωσεις; Ειδικα με τον τροπο που μας ξεδιπλωσες τον χαρακτηρα σου;
Τωρα μιλαω σοβαρα ρετσακω και εσυ