papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.498
- Πόντοι
- 27.261
ετσι μπραβο μωρο, βαλτονα στη θεση του.Εδώ ώπα όμως
να μαθει να σεβεται τα Θεια και τον εκπροσωπο του Καλου Θεουλη
ετσι μπραβο μωρο, βαλτονα στη θεση του.Εδώ ώπα όμως
τι έγινε κοπελιά παρεξηγήθηκες???Εδώ ώπα όμως
ΟΧΙΟπότε έφυγες όπως είσαι πήγαινε να δείς τον φίλο σαλιγκαροσκουλικοσαλιαρη
Έχεις παραπάνω κάτι που σου διέφυγε με το ζώων.... μυαλό μηδέν ρε συετσι μπραβο μωρο, βαλτονα στη θεση του.
κλαίω!!!ετσι μπραβο μωρο, βαλτονα στη θεση του.
Και ξανακλαίω....Οπότε έφυγες όπως είσαι πήγαινε να δείς τον φίλο σαλιγκαροσκουλικοσαλιαρη
με ΧΙ και αυτο.ΥΓ2: @papaphilips το "αγχώνεσαι" έτσι γράφεται ή με 2....3 γάμα?
Ζώον????? Σε μένα απευθύνεστε κυρία μου???Έχεις παραπάνω κάτι που σου διέφυγε με το ζώων.... μυαλό μηδέν ρε συ
Έχει μέσα 476 pm... είμαι σε διακοπές κ μπαίνω για την καύλαντα... δεν έχω ανοίξει τίποτα ακόμα...τι έγινε κοπελιά παρεξηγήθηκες???
Σου μιλάω, σου παραθέτω μνμ, σου στέλνω ινμποξ....με έχεις γράψει .....να μην πω που....
Και παρεξηγήθηκες τώρα που έστειλα κατάρες στον αγαπητικό σου????
Ρε άντε ρε...
ΥΓ: δεν πιάνουν οι κατάρες μου, μην αγχώνεσαι! Εχω καλή ψυχή!!
ΥΓ2: @papaphilips το "αγχώνεσαι" έτσι γράφεται ή με 2....3 γάμα?
Όχι ρε πας καλά;Ζώον????? Σε μένα απευθύνεστε κυρία μου???
πλακίτσα έκανα. γι'αυτό και έβαλα φατσούλες...για να είναι σαφές!Έχει μέσα 476 pm... είμαι σε διακοπές κ μπαίνω για την καύλαντα... δεν έχω ανοίξει τίποτα ακόμα...
Χαλάρωσε λοιπόν...
Μην βγάζεις συμπεράσματα κ γρήγορα.
Διακοπές κάνουμε ακόμα.
Thanks for.
Όσο για τον έρωτα... δική μου υπόθεση εσύ κοίτα την δική σου επαφή με τον ίδιο κ ο καθένας αυτό που είναι
...εδω με εβρισε, το ζωον σε πειραξε εσεναΖώον????? Σε μένα απευθύνεστε κυρία μου???
ε ντάξει....μην είσαι κι εσύ μυγιάγγιχτος!!...εδω με εβρισε, το ζωον σε πειραξε εσενα
Ρε συ το ξέρω καταλαβαίνω...πλακίτσα έκανα. γι'αυτό και έβαλα φατσούλες...για να είναι σαφές!
Χαλάρωσε...
Και καλή συνέχεια στις διακοπές σου...
εγώ είδα ένα άτομο ( για σένα λέω ) με πολύ καλή αισθηση του χιουμορ, που (μας) γλεντάει σχεδόν όλους, μιλάει ταυτόχρονα και κάνει χαβαλέ με 20-30 άτομα ( δεν είναι εύκολο αυτό, θέλει special skills....εδώ μέσα κανα 2 ξέρω....εμένα κι εσένα )....και πάω να κάνω χαβαλέ....να σε πειράξω-τσιγγλίσω βασικά... και μου τα χώνεις πολύ άσΚημα! Μου χάλασες την διάθεση γμτ σου...Ρε συ το ξέρω καταλαβαίνω...
Αλλά με άλλο σκηνικό έχουμε φορτώσει.
Όλα οκ.
Αλλά σκάνε κ τα γνωστά περίεργα που....θα στα πω σε pm.... Δεν έχει να κάνει με εσένα ρε συ
ΥΓ: και δεν ξέρω τι έχει γίνει, σε ποιο σκηνικό αναφέρεσαι! Σορυ, έχασα επεισόδια κ δεν ήξερα ότι είστε φορτωμένοι!!Ρε συ το ξέρω καταλαβαίνω...
Αλλά με άλλο σκηνικό έχουμε φορτώσει.
Όλα οκ.
Αλλά σκάνε κ τα γνωστά περίεργα που....θα στα πω σε pm.... Δεν έχει να κάνει με εσένα ρε συ
Όταν λέω εγώ ότι είσαι μάλακας
...επισημανθει! Χ
Για να δούμε
....εδω με εβρισε, το ζωον σε πειραξε εσενα
.....???Δεν ήταν για εσένα λέμε πωωωω
Αυτός που κατάλαβε έκοψε λάσπη οκ
?????.
.....???
Ναι όλα οκ ρε συΥΓ: και δεν ξέρω τι έχει γίνει, σε ποιο σκηνικό αναφέρεσαι! Σορυ, έχασα επεισόδια κ δεν ήξερα ότι είστε φορτωμένοι!!
Ξανά διάβασε δεν ήταν για εσένα λέμε.εγώ είδα ένα άτομο ( για σένα λέω ) με πολύ καλή αισθηση του χιουμορ, που (μας) γλεντάει σχεδόν όλους, μιλάει ταυτόχρονα και κάνει χαβαλέ με 20-30 άτομα ( δεν είναι εύκολο αυτό, θέλει special skills....εδώ μέσα κανα 2 ξέρω....εμένα κι εσένα )....και πάω να κάνω χαβαλέ....να σε πειράξω-τσιγγλίσω βασικά... και μου τα χώνεις πολύ άσΚημα! Μου χάλασες την διάθεση γμτ σου...
Τεσπα...peace + Love
το ξέρω ότι ειμαι οκ...Ξανά διάβασε δεν ήταν για εσένα λέμε.
Εσύ είσαι οκ.
Για αλλού πήγαινετο ξέρω ότι ειμαι οκ...
εσύ με αποπήρες λίγο....
Είπα κι εγώ... όλα καλά!
Παρεξήγηση!!
Πάμε γι'άλλα....