Νέα

Ταξιτζήδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα efthimis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
E

efthimis

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ανεκδοτο για ταξιτζηδες?
Γιατι?Τι καναν οι ανθρωποι?

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Ε αυτος δεν ειναι απλα αλητης...
ειναι και εγκληματιας
Και μην αρχισεις φιλε gmaoman να τον δικαιολογεις με χαζομαρες του τυπου "που ξερεις τι προβλημα ειχε " και τετοια....Γιατι αντε...
Ξερω τον παρατησε η γκομενα
και;;;;
Εγω τι φταιω; :uzi: :police:
ειπαμε ρε φιλε δε δικαιολογουμε τα αδικαιολογητα..
τετοιες περιπτωσεις ειναι σαφως κατακριτεες.

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
απ οτι εχω διαβάσει μεχρι στιγμής η περίπτωση μου ειναι η χειρότερη και εγω επεσα στο πιο μπάσταρδο ταριφα της αττικής :tickedoff:
πρεπει να ημουν 15 αντε με το ζορι 16 χρονών,
περνω λοιπόν ενα ταρίφα για να πάω κάπου, αρχιζει ο φιφας τη συζήτηση για γκόμενες , γαμησια κτλ
μου λεει για ενα φιλο του που γαμάει τραβέλια και κατι τετοιες μαλακοιστορίες
σε κάποια φαση με ρωταει πόσο την εχω,
μεγαλη ειναι?
μεγάλη του λέω,
ποσο ειναι? φτανει μεχρι τον αφαλό σου?
φτανει του λέω του ΜΑΛΑΚΑ
για να δω, και παει και μου πιανει το πούτσο ετσι οπως καθόμουνα συνοδηγος :tickedoff:
του σπρώχνω το ξερό του, του ριχνω και μια γρήγορη στη μάπα, που δεν τον πήρε ομως καλα τον πούστη
και πάλι καλα που το μπουρδελοκαρο του ηταν σταματημενο στη κίνηση στη Καλιροης, οπότε βγαινω εξω, του βουλιάζω και τη πόρτα με ενα κλοτσήδι και την κάνω με ελαφρά.
ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ!!!

μετα ομως στανταρ πηγες μπουρδελοτσαρκα,,,φραντζη και ιππωνακτος.
Ετσι δεν ειναι?

papacool

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
46
Πόντοι
1
Έχουν εμφανιστεί πολλές γυναίκες οδηγοί ταξί τον τελευταίο καιρό. ʼσχημες είναι οι περισσότερες, (έχω πέσει και σε 2-3 εμφανίσιμες) αλλά πολύ καλύτερες στη συμπεριφορά από τους αντίστοιχους άντρες ταρίφες. Μακάρι να πολλαπλασιαστούν.

Καλά, σε λίγο καιρό από τα φίδια που ακούγαμε για τους ταρίφες που ψαρεύανε πελάτισες θα ακούμε για τους πελάτες που πανε τις ταξιτζούδες στα ξενοδοχεία.

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Αν και έχω συναντήσει και αρκετούς αξιοπρεπείς, οι περισσότεροι είναι όντως για τα μπάζα.
Συμπεριφόρα στην οδήγηση ''King of the road",  και στον πελάτη ''ʼμα θέλω σε πάω μωρή κουφάλα , και θα πληρώσεις κι όσα ζητήσω, για να σε πάω τον γύρο της Αθήνας μαζί με άλλους πέντε νοματέους..., κι άμα είσαι μπάνικο γκομενάκι θα στην πέσω κι όλας χυδαία''.
Το ότι είναι όλη μέρα στο τιμόνι δεν δικαιολογεί την καφρίλα τους.
Οι ίδιοι οι συνάδελφοι τους (λίγοι) που είναι κύριοι, δείχνουν ότι αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία.

g.69

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
μετα ομως στανταρ πηγες μπουρδελοτσαρκα,,,φραντζη και ιππωνακτος.
Ετσι δεν ειναι?

Εγω παιδια που οταν εκνευριζομαι ........................................................
χαλαρωνω μετα μονο με γαμησι θα πηγενα κατευθειαν Ιππωνακτος.....
;)

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Αν και έχω συναντήσει και αρκετούς αξιοπρεπείς, οι περισσότεροι είναι όντως για τα μπάζα.
Συμπεριφόρα στην οδήγηση ''King of the road",  και στον πελάτη ''ʼμα θέλω σε πάω μωρή κουφάλα , και θα πληρώσεις κι όσα ζητήσω, για να σε πάω τον γύρο της Αθήνας μαζί με άλλους πέντε νοματέους..., κι άμα είσαι μπάνικο γκομενάκι θα στην πέσω κι όλας χυδαία''.
Το ότι είναι όλη μέρα στο τιμόνι δεν δικαιολογεί την καφρίλα τους.
Οι ίδιοι οι συνάδελφοι τους (λίγοι) που είναι κύριοι, δείχνουν ότι αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία.

+1.
Και γενικα δεν υπαρχει καμμια δικαιολογια,ειναι η δουλεια τους και πρεπει να την κανουν με επαγγελματισμο.Τα προβληματα που αντιμετωπιζουν δεν απασχολουν τον πελατη ο οποιος πληρωνει για να λαβει υπηρεσιες

OP
OP
E

efthimis

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
!!!!!

Συνημμένα

• cowtim2.jpg
    cowtim2.jpg
    89,5 KB · Εμφανίσεις: 13

Επισκέπτης
γεια σου ρεε ευθιμι καυλιαρι αντρα με τις φοτο σου!!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Έχουν εμφανιστεί πολλές γυναίκες οδηγοί ταξί τον τελευταίο καιρό. ʼσχημες είναι οι περισσότερες, (έχω πέσει και σε 2-3 εμφανίσιμες) αλλά πολύ καλύτερες στη συμπεριφορά από τους αντίστοιχους άντρες ταρίφες. Μακάρι να πολλαπλασιαστούν.

Καλά, σε λίγο καιρό από τα φίδια που ακούγαμε για τους ταρίφες που ψαρεύανε πελάτισες θα ακούμε για τους πελάτες που πανε τις ταξιτζούδες στα ξενοδοχεία.

εγω φιλαρακο ειχα πετυχει πριν 3,4 χρονια μια ταριφατζου μουναρα παντρεμενη ελληνιδα ετων γυρω στα 30 και αντι για τη διαδρομη ελληνορωσων-κυψελη απο την μαλακια μου της ειπα οτι ξεχασα κατι πισω και την εκανα την διαδρομη 2 φορες.......μονο και μονο γιατι οταν εβλεπα το φραπεδοχερι της να κουναει το λεβιε ηθελα και αλλο.....και αλλο.......και αλλο........και αλλο ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ!ασε που ειχε και τρελλο βαμμενο νυχακι(οχι κοκκινο που ξενερωνω αλλα γκρι βαθυ που χρυσαφιζει)!αχ....μουναρα φραπεδιαρα λεβιεδοκαυλιαρα που να σαι μωρο μου τωρα!!!!!!!ελα στο gold τωρα!

OP
OP
E

efthimis

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Νομίζω πως ο Χαρυ Κλην τα λέει όλα...

tasos22

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μπορει  να ειμαι και εκτος θεματος αλλα θα ηθελα να το πω.
Σήμερα έπεσα πανω σε πούστη (στην κυριολεξία) ταρίφα.
Δεν τα πήγαμε καλά. Αρχικά ενώ όταν μπήκα μέσα περίμενα να ακούσω τα ποδοσφαιρικά νέα από το ραδιόφωνο αυτός είχε το νέο CD της Καλομοίρας. Μετά άρχισε τις ερωτήσεις τύπου πού βγαίνω, που σπυδάζω και βλακείες.
Αυτό που με τσάτησε όμως ήταν η τελευταία ατάκα του όταν τον ρώτησα τι χρωστάω : "τίποτα γιατί μου έφτιαξες τη μέρα! " .
Που να ήμουν και κανένα μοντέλο, ίσα ίσα που βλέπομαι.
Τέλος  πάντων το ηθικό δίδαγμα είναι: πούστης ταρίφας= δωρεάν διαδρομή!

kavaldi

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
...Μανα μου η χωριστρα σου...!!!

ολα τα λεφτα, ναουμ...

μπραβο ρε Ευθυμη...

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
.....μονο και μονο γιατι οταν εβλεπα το φραπεδοχερι της να κουναει το λεβιε ηθελα και αλλο.....και αλλο.......και αλλο........και αλλο ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ!ασε που ειχε και τρελλο βαμμενο νυχακι(οχι κοκκινο που ξενερωνω αλλα γκρι βαθυ που χρυσαφιζει)!αχ....μουναρα φραπεδιαρα λεβιεδοκαυλιαρα που να σαι μωρο μου τωρα!!!!!!!ελα στο gold τωρα!

vasos....έγραψες !!!!!

Chalastras

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ελα μπουλη σου στειλα χτες ναουμ αλλα ηταν λιγο τραβηγμενο το μνμ....Τεσπα τοσο πολυ σε πειραξε που κατεβηκε ο ανθρωπακος να κατουρησει??Οχι σοβαρα τωρα αμα ειχε κανενα προβλημα να κατουρηθει πανω του?? :uglystupid:

kavaldi

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
τελικα μπορει ναχει δικιο ο chalastras
μπορει να μην ειναι & τοσο κακοι
αυτος ενα κατουρημα εριξε στο φιναλε...
δεν εκανε & εγκλημα!!!

Επισκέπτης
προσοχι στουσ ταριφες!μονο αυτο εχο να πο !!!ο ενοον ενοιτο!!!!

Chalastras

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ναι ρε φιλε καβαλντι δικιο εχω...Γιατι ο Ευθυμης ειναι ο κλασσικος Ελληνας μολις βρει ευκαιρια να κραξει....Λες και οι αλλοι οδηγοι ειναι τελειοι και μας φταινε οι ταριφες...Δε κοιτανε που παιρνουν το τιμονι αγκαλια και οποιον παρει ο χαρος....Και οποιος καταλαβε, καταλαβε ναουμ......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom