Νέα

Ταξιτζήδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα efthimis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

teo34r

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
το κακο εγινε 10ετια του 70 που εδωσαν χιλιαδες αδειες,τα ταξι επρεπε να ναι περιπου τα μισα,αμα προσεξεις την αθηνα οταν απεργουν τα ταξι ,δεν υπαρχει παραμικρο ιχνος κινησης.λες κ εισαι στην αθηνα του 60.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
θα το ψαξω να το βρω το τηλ μιας και περνω ταξι 2-3 φορες το χρονο οχι παραπανω αλλα παντα μου σπανε τα νευρα τα καριολια....τωρα θα δειτε κουφαλες!!!

rolling stone

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παίρνεις και την τροχαία αν θες, και κάνεις καταγγελία για αρνηση μίσθωσης...
Μετά πάει δικαστήριο.

lol lol lol  :2funny:

θα ηθελες. και εγω θα το ηθελα αλλα δεν ειναι ετσι. παιρνεις τηλεφωνο στο συνδικατο τους, και αυτοι μετα του κανουν παρατηρηση.

μαλιστα απο περιεργεια ξαναπηρα τηλ μετα απο 1 - 2 μερες απο την μερα που εκανα την καταγγελια, και δεν ηξεραν καν να μου πουν αν οντως ειχε γινει η παρατηρηση ή οχι. :tickedoff:

εχω παρει τηλεφωνο την τροχαια 2 φορες, να τους ρωτησω αν υπαρχει καποια διαδικασια απο πλευρα τους για αυτον που αρνηθει την μισθωση, και μου ειπαν πως αυτοι δεν εμπλεκονται, αλλα παιρνω τηλ στο συνδικατο και κανω καταγγελια.

προσωπικα την αλλη φορα, ελπιζω να μην τυχει, που θα μπω μεσα και αν μου πει σουξου μουξου θα του πω παμε τροχαια... και οτι βγει

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Φίλε, γνωστός μου, που ναι ταρίφας  :grin: (ο παλιόπουστας) έχει πάει δυο φορές δικαστήριο για άρνηση μίσθωσης, μετά από μύνηση, και σου λέω αυτά που μου είπε.
Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει ο νομος, αλλά για σιγουριά μάλλον θα πρέπει να ρωτήσεις και στο ΥΜΕ και στο ΙΝΚΑ.
Οι τροχαίοι είναι μόνο για να γραφουν μηχανάκια...

Επισκέπτης
Και δεν εινα οτι θα μου λειπανε τα 40 λεπτα,αλλα το θρασος του αλλουνου που στα κραταει με το ετσι θελω.Στην τελικη αν θες κανα μπουρμπουαρ θα στο δωσω εγω απο μονος μου...
Νομιζω;

Εγώ φίλε σπάνια χρησιμοποιώ ταξί, γιατί έχω αυτοκίνητο. Όμως όποτε μπω, θα του τα αφήσω τα 40 και θα βγω χωρίς να πω τίποτα, μόνο και μόνο για να μην με πιάσουν τα διαόλια μου με τους μαλάκες.

alitis4

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
0
Ακούσατε στις ειδήσεις, για έναν τυπά ξένο, με τη γυναίκα του και τα 3 παιδιά του.
Τους πήρε ένας ταρίφας απο το αεροδρόμιο και τους πήγε σε μία περιοχή(δεν θυμάμαι), και τους ζήτησε 100 Ευρώ!!!!!!
Επειδη δεν τα έδωσε ο ξένος(πάλι καλα), τον πλάκωσε στο ξύλο, και του πήρε και όλες τις αποσκεύες που είχε στο ταξί !!! και εξαφανίστηκε......
9/10 ταρίφες, απλά θέλουν ΘΑΝΑΤΟ!

casio26

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Από πατησίων πέρνω ταξί για παλατάκι χαιδαρίου. Πάταγε γκάζι μέσα στη κινηση και σταματαγε 10 εκατοστα απο το μπροστινο αυτοκινητο. συνεχεια. νομιζα οτι θα τρακαραμε καθε φορα που ξεκινουσε. του λεω ρε φιλαρακο πηγαινε το πιο ηρεμα. απαντηση "γκααα, εεεε". φιαγμενος αγρια. μολις βγηκαμε σε ενα κεντρικο δρομο ειδα το χριστο φανταρο να πηγαινει με 140 και να σταματαει παλι 10 εκατοστα μρποστα απο το αλλο αμαξι τη τελευταια στιγμη και με τα φρενα να στριγγλιζουν. λεω δε θα βγω ζωντανος απο δω μεσα. του λεω αυστηρα κανε στην ακρη ΤΩΡΑ. και ρε παιδια εκει που δεν εδινε σημασια σ' οτι ελεγα ευγενικα, μολις του μιλησα αυστηρα σα ρομποτακι κανει στην ακρη! σωθηκα λεω κατεβαινω και φευγω. για λεφτα ουτε λογος, κι ο ιδιος δεν ειπε και τιποτα. στο κοσμο του.

Επισκέπτης
αντιγραφω απο in.gr

Οδηγός ταξί διαπληκτίστηκε με 54χρονο Βρετανό οπαδό της Λίβερπουλ, όταν του ζήτησε 95 ευρώ για τη μεταφορά του ίδιου και της οικογένειάς του από το αεροδρόμιο σε ξενοδοχείο στο Μάτι.

Ο Βρετανός κάλεσε σε βοήθεια τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου αλλά, εν τω μεταξύ ο οδηγός βρήκε την ευκαιρία να διαφύγει έχοντας στο πορτ παγκάζ τις αποσκευές των πελατών του. Μέσα στις αποσκευές υπήρχαν 200 λίρες και τα εισιτήρια για τον τελικό.

Ο Βρετανός ήρθε στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει τον τελικό του Champions League αλλά και για διακοπές με την οικογένειά του.

Πάλι ρεζίλι μας έκαναν τα μουνόπανα!!!

Επισκέπτης
Απαραίτητα αξεσουάρ για μια βόλτα με ταξί

Συνημμένα

• WAP65022_sm.jpg
    WAP65022_sm.jpg
    12 KB · Εμφανίσεις: 23

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
αντιγραφω απο in.gr

Οδηγός ταξί διαπληκτίστηκε με 54χρονο Βρετανό οπαδό της Λίβερπουλ, όταν του ζήτησε 95 ευρώ για τη μεταφορά του ίδιου και της οικογένειάς του από το αεροδρόμιο σε ξενοδοχείο στο Μάτι.

Ο Βρετανός κάλεσε σε βοήθεια τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου αλλά, εν τω μεταξύ ο οδηγός βρήκε την ευκαιρία να διαφύγει έχοντας στο πορτ παγκάζ τις αποσκευές των πελατών του. Μέσα στις αποσκευές υπήρχαν 200 λίρες και τα εισιτήρια για τον τελικό.

Ο Βρετανός ήρθε στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει τον τελικό του Champions League αλλά και για διακοπές με την οικογένειά του.

Πάλι ρεζίλι μας έκαναν τα μουνόπανα!!!

Μια προσθήκη: Οι ειδήσεις λένε οτι δεν διαπληκτίστηκε απλώς αλλά τον έσπασε στο ξύλο.

Ο ταρίφας όταν είδε τον ʼγγλο να δυσανασχετεί για τα 95 Ευρώ του είπε να του δώσει 70 Ευρώ και να κλείσει το θέμα εκεί.
Ούτε τότε συμφώνησε ο ʼγγλος και ζήτησε απο τον ταρίφα απόδειξη.
Τότε ο ταρίφας τα πήρε στο κρανίο και του έριξε 2 μπουκέτα. Είδαν την σκηνή τα 3 παιδιά του ανθρώπου και έτρεξαν να βοηθήσουν τον πατέρα τους.

Τότε ο ταρίφας μπήκε στο αμάξι και έγινε καπνός...

Προσπαθώ να βρώ σήμερα την είδηση στα sites του BBC, CNN κτλ. αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν αναφέρουν τίποτα. Κρίμα γιατί πολύ θα ήθελα να γίνουμε ρόμπα παγκοσμίως και να καταλάβουν επιτέλους οι ξένοι τουρίστες οτι είναι πιο ασφαλής αν πάνε διακοπές στην Βολιβία ή την Σρι-Λάνκα, παρά να πέσουν στα χέρια Έλληνα ταξιτζή.....

Επισκέπτης
:think: … Ένα έχω να πω...προσοχή στην κιτρίνη Φυλή, δεν αστειεύεται…

Επισκέπτης
οι περισσότεροι είναι λαμόγια και μας ξεφτιλίζουν διεθνώς με αποτέλεσμα πολλά πιπίνια που θέλουν να έρθουν εδώ να δοκιμάσουν το καλύτερο μας εθνικό προϊόν που είναι το Ελληνικό καυλί να μην έρχονται.   

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
:think: … Ένα έχω να πω...προσοχή στην κιτρίνη Φυλή, δεν αστειεύεται…

ΠΑΠΑΡΙΑ !!!!

μονο στους τουριστες κανουν τις υποτιθεμενες μαγκιες τους και σε καμια γκομενα που δεν θα μπορεσει να αντιδρασει οπως τους αρμοζει..

οι λυράτες..

Επισκέπτης
Το φοβερό είναι ότι είναι ΙΔΙΟΙ παντού τον κόσμο!!! :cheesy:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
όταν κάποιος γάτος σκέφτηκε να κάνει ταξί με μηχανάκι θυμάστε τι έγινε?
κατι πίπες περί αθέμιτου ανταγωνισμού έλεγαν! τελικά πέρασε το δικό τους νομίζω, δεν πρέπει να του επέτρεψαν να το κάνει

snns21

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα καλό χειμώνα να έχουμε και καλή χρονιά.
Επειδή από τέλος του μήνα πρόκειται να μπω στον κατά τα άλλα συμπαθή αυτό κύκλο των ταξιτζήδων(έδωσα τις σχετικές εξετάσεις και προς το τέλος του μήνα ξεκινάω δουλειά)θέλω να ανοίξω αυτό το θέμα έτσι ώστε αν κάποιος συνάδελφος ή όποιος άλλος συναγωνιστής έχει κάποια άλλη εμπειρία με ιστορίες από ταξιτζήδες με θέμα το γαμήσι ας τις περιγράφει εδώ.
Για να πάρω λίγο κουράγιο.
Ευχαριστώ.

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Γαμήσι που θα τρως στη δουλειά ή γαμήσι πού ίσως να ρίξεις μέσα στο ταξί;  :S

:2funny:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Πιό πολλές πιθανότητες έχεις να σε γαμήσει κάποιος αγανακτισμένος πελάτης παρά αυτό που εύχεσαι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom