Νέα

Ταξιτζήδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα efthimis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loudowikos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Εγώ επιμένω...μετά τους δημοσιογράφους η χειρότερη φάρα...το 80% (και είμαι φειδωλός) κοιτάει να εξαπατήσει τουρίστες. Κάποτε δε πριν σφίξουν οι έλεγχοι ήταν ασύδοτοι...παντελώς >:( :-

rainmaker13

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Ναι ρε φιλε καβαλντι δικιο εχω...Γιατι ο Ευθυμης ειναι ο κλασσικος Ελληνας μολις βρει ευκαιρια να κραξει....Λες και οι αλλοι οδηγοι ειναι τελειοι και μας φταινε οι ταριφες...Δε κοιτανε που παιρνουν το τιμονι αγκαλια και οποιον παρει ο χαρος....Και οποιος καταλαβε, καταλαβε ναουμ......

Συμφωνώ φίλε.Δεν έχουμε που δεν έχουμε δρόμους,την έχουν δει όλοι οι Έλληνες οδηγοί Σουμάχερ και ειδικά μέσα στις πόλεις,μετά μας φταίνε οι ταξιτζήδες..

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Ναι ρε φιλε καβαλντι δικιο εχω...Γιατι ο Ευθυμης ειναι ο κλασσικος Ελληνας μολις βρει ευκαιρια να κραξει....Λες και οι αλλοι οδηγοι ειναι τελειοι και μας φταινε οι ταριφες...Δε κοιτανε που παιρνουν το τιμονι αγκαλια και οποιον παρει ο χαρος....Και οποιος καταλαβε, καταλαβε ναουμ......

φιλε το προβλημα δεν ειναι οτι την εβγαλε να κατουρησει...αν διαβασεις καλυτερα το αρχικο ποστ θα δεις οτι λεει πως αφησε το ταξι στην μεση του δρομου ενοχλωντας,κλεινοντας, την κυκλοφορια.Στα αρχιδια του δηλαδη για τους αλλους ναουμ...
Ας το αφησει καπως καλυτερα,προκαλωντας τη μικροτερη δυνατη ενοχληση,και ας κατεβει να ριξει και χεσιμο με εφημεριδα αν θελει.

Επισκέπτης
βασικα το μεγαλιτερο ποσοστο ταξιτζιδον πιστευο ειναι μαλακοκαυλιδες!!και το λεο αυτο διοτι...σταματανε μεσ στι μεσι του δρομου προκιμενου να παρουν εναν πελατι...επισισ μερικοι σταματανε και χορισ αλαρμ..πολοι διλαδι!!!εχο δει πολουσ που σταματανε μορισ αλρμ οποτε τουσ καυλοσει!τουσ πιτσιλασ κιριε προεδρε μετα ι δε τουσ πιτσιλας???ετσι ειναι!!!!

Chalastras

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
φιλε το προβλημα δεν ειναι οτι την εβγαλε να κατουρησει...αν διαβασεις καλυτερα το αρχικο ποστ θα δεις οτι λεει πως αφησε το ταξι στην μεση του δρομου ενοχλωντας,κλεινοντας, την κυκλοφορια.Στα αρχιδια του δηλαδη για τους αλλους ναουμ...
Ας το αφησει καπως καλυτερα,προκαλωντας τη μικροτερη δυνατη ενοχληση,και ας κατεβει να ριξει και χεσιμο με εφημεριδα αν θελει.
Την ξερω την ιστορια καλα φιλε μου αλλα το ιδιο σκηνικο μπορει να το κανει καποιος και ας μην ειναι ταριφας λιγοι μαλακες υπαρχουν?Μη βαζετε ταμπελες και μη κραζετε ολους τους ταριφες..Αμα πεσεις δηλαδη σε ενα μαλακα περιπτερα ειναι ολοι οι περιπτεραδες μαλακες?Γινεστε ρατσιστες μ αυτον τον τροπο...

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Την ξερω την ιστορια καλα φιλε μου αλλα το ιδιο σκηνικο μπορει να το κανει καποιος και ας μην ειναι ταριφας λιγοι μαλακες υπαρχουν?Μη βαζετε ταμπελες και μη κραζετε ολους τους ταριφες..Αμα πεσεις δηλαδη σε ενα μαλακα περιπτερα ειναι ολοι οι περιπτεραδες μαλακες?Γινεστε ρατσιστες μ αυτον τον τροπο...

Εγω φιλε σου ειπα συγκεκριμενα για αυτη την περιπτωση και δεν γενικευσα,μην με βαζεις λοιπον εσυ στο τσουβαλι με τους ρατσιστες.
Αντιθετως εσυ επιμενεις να υπερασπιζεσαι την  περιπτωση που ανοιξε αυτο το θρεντ

Επισκέπτης
οι ταριφες μαζι με τους φορτηγατζηδες ειναι οι πιο μαλακες οδηγοι που υπαρχουν.

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
απλως και ουσιαστικος..θα συμφωνησω!

Επισκέπτης
σε ολα τα επαγγελματα υπαρχουν καλοι και μαλακεs.

OP
OP
E

efthimis

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μαγκες θα συμφωνησωστο οτι υπαρχουν και καλοι και κακοι σε ολα τα επαγγελματα αλλα το θεμα ειναι πως η συγκεκριμενοι εινα επαγγελματιες οδηγοι και θα επρεπε να τηρουν τους κανονες οδικης κυκλοφοριας περισσοτερο απο καθε αλλο,για μην ξαναπω για την αλητεια.Τωρα,οταν στους 10 ταξιτζηδες που βλεπω οι 7 κανουν μαλακιες(για να μην πω οι 9) πως να μη με ενοχλει.

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
βρηκες τον 1 στους 10 καλους!συγχαρητηρια!παιξε και κανα τζοκερ πλακα πλακα σημερα!

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Είναι μερικά επαγγέλματα που δεν γίνεται να σαι και πολύ καλός...ένα απ' αυτά ειναι και ο ταρίφας.
Αν δεν σταματήσει μες τη μέση να πάρει πελάτη, που θα σταματήσει? πάνω στο πεζοδρόμιο?
πως θα δουλέψει? στην πιάτσα μόνο? όταν θέλουμε ταξί εμείς ταξί αυτά δε μας ενοχλούν?
Έχω φίλους ταρίφες, που τους βρίζω ώρες ώρες, και μου τα λένε συνέχεια...

@Savalas, χωρίς κράνος μες τη βροχή ρε φίλε?  :rolleyes: :grin:

alitis4

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
0
Έχω πετύχει πάρα μα πάρα πολλούς ταρίφες στο δρόμο, (με 2 πήγα να τρακάρω), που αλλάζουν λωρίδα, ή είναι σταθμευμένοι, και ξαφνικά πετάγωνται στη μέση του δρόμου, χωρίς αλαρμ, και χωρίς φλας!! Είναι απίστευτο!
Πόσο ζώα μπορεί να είναι μερικοί ??

alitis4

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
0
Να προσθέσω ότι και στις 2 περιπτώσεις που πήγα να τρακάρω, ούτε πελάτη είχανε, ούτε πελάτη πήγανε να πάρουν.....
έτσι οδηγούν οι μπάστ....οι.

Επισκέπτης
Πρόκειται για μακράν τη χειρότερη επαγγελματική τάξη στην Ελλάδα. Μόνη λύση η πλήρης απελευθέρωση των αδειών ταξί και ταυτόχρονα η αφαίρεση τους από τους ήδη κατέχοντές αυτές. Επειδή κάτι τέτοιο θα αργήσει να γίνει, το μόνο που θα αποδώσει είναι η ολοκληρωτική άρνηση των ανθρώπων να συναγελάζονται με αυτά τα ζώα (ο χαρακτηρισμός αυτός αδικεί τα ζώα). Κοντολογής, κανείς να μην παίρνει ταξί.

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Γράφουν στα αρχίδια τους τον ΚΟΚ , οδηγάνε επικίνδυνα , δε δίνουν ρέστα ή σε χρεώνουν περισσότερο , βρίζουν , παίρνουν την κούρσα που τους συμφέρει και το χειρότερο

ακούνε μόνο σκυλάδικα

ΥΓ Το τελευταίο το γραψα για πλάκα.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Μάλλον σε κλέψανε τελευταία ε; Απλά να σου πω ότι υπάρχει ειδικό τηλέφωνο καταγγελίας παράτυπων και παράνομων ταξιτζήδων. Αν για παράδειγμα δε σταματήσει να σε πάρει άδειο ταξί με σημαία, ή δε σε πάρει όταν ακούσει τον προορισμό σου πάρε τον αριθμό του και κατάγγειλέ τον. Επειδή η ζήτηση για άδειες είναι μεγάλη ακόμα η άδειά του συγκεκριμένου δεν πρόκειται να ανανεωθεί όταν θα έρθει η ώρα ή θα αναγκαστεί να πληρώσει μεγάλο πρόστιμο. Το ίδιο ισχύσει και για ταξιτζήδες που βρίζουν χωρίς λόγο, τρέχουν, έχουν δυνατά τη μουσική ή δε σε ρωτάνε από ποιό δρόμο θες να πας. Υπάρχουν και αντιπαθέστερες επαγγελματικές τάξεις πάντως...
Μηπως ξερεις αυτον τον μαγικο αριθμο μαν?

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.755
Πόντοι
216
Που ακουστηκε ομονοια-συνταγμα  34 ευρω σε τουριστα???
ενω με πολλη κινηση δεν ειναι 5 ευρω...ασε ρε τους ξεφτιλες...κιτρινιαρηδες!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom