loudowikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Εγώ επιμένω...μετά τους δημοσιογράφους η χειρότερη φάρα...το 80% (και είμαι φειδωλός) κοιτάει να εξαπατήσει τουρίστες. Κάποτε δε πριν σφίξουν οι έλεγχοι ήταν ασύδοτοι...παντελώς > :-
Ναι ρε φιλε καβαλντι δικιο εχω...Γιατι ο Ευθυμης ειναι ο κλασσικος Ελληνας μολις βρει ευκαιρια να κραξει....Λες και οι αλλοι οδηγοι ειναι τελειοι και μας φταινε οι ταριφες...Δε κοιτανε που παιρνουν το τιμονι αγκαλια και οποιον παρει ο χαρος....Και οποιος καταλαβε, καταλαβε ναουμ......
Ναι ρε φιλε καβαλντι δικιο εχω...Γιατι ο Ευθυμης ειναι ο κλασσικος Ελληνας μολις βρει ευκαιρια να κραξει....Λες και οι αλλοι οδηγοι ειναι τελειοι και μας φταινε οι ταριφες...Δε κοιτανε που παιρνουν το τιμονι αγκαλια και οποιον παρει ο χαρος....Και οποιος καταλαβε, καταλαβε ναουμ......
Την ξερω την ιστορια καλα φιλε μου αλλα το ιδιο σκηνικο μπορει να το κανει καποιος και ας μην ειναι ταριφας λιγοι μαλακες υπαρχουν?Μη βαζετε ταμπελες και μη κραζετε ολους τους ταριφες..Αμα πεσεις δηλαδη σε ενα μαλακα περιπτερα ειναι ολοι οι περιπτεραδες μαλακες?Γινεστε ρατσιστες μ αυτον τον τροπο...φιλε το προβλημα δεν ειναι οτι την εβγαλε να κατουρησει...αν διαβασεις καλυτερα το αρχικο ποστ θα δεις οτι λεει πως αφησε το ταξι στην μεση του δρομου ενοχλωντας,κλεινοντας, την κυκλοφορια.Στα αρχιδια του δηλαδη για τους αλλους ναουμ...
Ας το αφησει καπως καλυτερα,προκαλωντας τη μικροτερη δυνατη ενοχληση,και ας κατεβει να ριξει και χεσιμο με εφημεριδα αν θελει.
Την ξερω την ιστορια καλα φιλε μου αλλα το ιδιο σκηνικο μπορει να το κανει καποιος και ας μην ειναι ταριφας λιγοι μαλακες υπαρχουν?Μη βαζετε ταμπελες και μη κραζετε ολους τους ταριφες..Αμα πεσεις δηλαδη σε ενα μαλακα περιπτερα ειναι ολοι οι περιπτεραδες μαλακες?Γινεστε ρατσιστες μ αυτον τον τροπο...
ειναι μακραν οι πιο μαλακεςσε ολα τα επαγγελματα υπαρχουν καλοι και μαλακεs.
Μηπως ξερεις αυτον τον μαγικο αριθμο μαν?Μάλλον σε κλέψανε τελευταία ε; Απλά να σου πω ότι υπάρχει ειδικό τηλέφωνο καταγγελίας παράτυπων και παράνομων ταξιτζήδων. Αν για παράδειγμα δε σταματήσει να σε πάρει άδειο ταξί με σημαία, ή δε σε πάρει όταν ακούσει τον προορισμό σου πάρε τον αριθμό του και κατάγγειλέ τον. Επειδή η ζήτηση για άδειες είναι μεγάλη ακόμα η άδειά του συγκεκριμένου δεν πρόκειται να ανανεωθεί όταν θα έρθει η ώρα ή θα αναγκαστεί να πληρώσει μεγάλο πρόστιμο. Το ίδιο ισχύσει και για ταξιτζήδες που βρίζουν χωρίς λόγο, τρέχουν, έχουν δυνατά τη μουσική ή δε σε ρωτάνε από ποιό δρόμο θες να πας. Υπάρχουν και αντιπαθέστερες επαγγελματικές τάξεις πάντως...