Νέα

Ταξιτζήδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα efthimis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
E

efthimis

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδη πως βλπω οιμισοι τους υπερασπιζεστε και οι αλοι μισοι τους χαντακωνετε..Κ γω θα συμφωνησω στο οτι υπαρχουν και οι καλοι και οι κακοι και σε αυον τον κλαδο,οπως και σε ολους βεβαια,αλλα δε μπορω να καταλαβω γιατι σταματουν οπου τους κα..ωσει και χωρις αλαρμ,γιατι στριβουν χωρις φλας,γιατι πανε παντα πανω στη λωριδα,κτλ...;
Βεβαι ολα τα παραπανω τα κανουν και εκατομυρια αλλοι συμπολιτες μας μας σε χειροτεροβαθμο ισως,αλλα οι ταξιτζηδες σαν επαγγελματιες που ειναι θα επρεπε να "δινουν το καλο παραδειγμα".

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
γιατι την εχουν δει βασιλειαδες του δρομου ....
ρε ταριφας και καλος ....γινεται ? δεν γινεται !!!

OP
OP
E

efthimis

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Για να μη πω για τους απατεωνες.
Παιρνω ταξι απο Ζωγραφου.Μπαινω και του λεω για Ψυρρη.
και μου απανταει "οσο πιο κοντα γινεται",λογω της κινησης δλδ.Καλα του λεω παμε και βλεπουμε.Να επισημανω δε,οτι μπηκα και δεν μου ειπε καν καλησπερα,πραγμα που το θεωρω πολυ μεγαλη αγενεια(οχι δεν ειμαι απο υψηλα στρωματα,αλλα υπαρχουν και καποια ορια).100 μετρα πιο κατω αλλα δυο παιδια θελανε για μοναστηρακι,τους ειπε το ιδιο πραγμα.Εκαι αρχισα να τα παιρνω.Φτανουμε λοιπον Συνταγμα και του λεω να παειι ολο ευθεια και οχι απο τη Μητροπολεως.Μπηκαμε λοιπον σε ενα στενακι και βγηκαμε καρφι στην Αθηνας,50 μετρα απο την πλατεια Μοναστηρακιου.Ετου λεω εκει απεναντι θα με αφησεις.Οι αλλοι δυο εντομεταξυ ειχανε κατεβει και ειχανε πληρωσει 2,50.Ειμαστε λοιπον σταματημενοι στο φαναρι και του λεω να με αφησει απεναντι."Ε καλα,μου λεει με μια βαριεστημαρα,κατεβα εδω ,μη σταματαω παλι.Καλα του λεω,τι χρωσταω;"οτι γραφει μου λεει".Η ταριφα εγραφε 2,60 και του δινω 5ευρω.Μου δινει πισω 2Ε και μου λεει "νταξει"."Τι νταξει του λεω ειναι 40 λεπτα ακομα"Α, ναι μου απανταει.
Τι να σχολιασω τωρα...

OP
OP
E

efthimis

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Και δεν εινα οτι θα μου λειπανε τα 40 λεπτα,αλλα το θρασος του αλλουνου που στα κραταει με το ετσι θελω.Στην τελικη αν θες κανα μπουρμπουαρ θα στο δωσω εγω απο μονος μου...
Νομιζω;

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Οι περισσότεροι ταρίφες εκτός του οτι δεν σέβονται τους υπόλοιπους οδηγούς που έχουν την ατυχία να μοιράζονται τον ίδιο δρόμο μαζί τους, δεν σέβονται ούτε και τους ίδιους τους πελάτες τους.

Μετά απο πολλά χρόνια με έφερε η τύχη να μπώ την περασμένη βδομάδα σε ένα ταξί. Ο ταρίφας τελευταία φορά που είχε κάνει μπάνιο ήταν σίγουρα πριν απο 10-15 μέρες και για να ενισχύσει την ευωδιά που εξέδιδε το σώμα του είχε φροντίσει να φάει και σκόρδο. Έκανα λοιπόν και εγώ ο μαλάκας το λάθος και έκατσα δίπλα του αντί να κάτσω πίσω.
Αφού πέρασε κανένα λεπτό και δεν άντεχα την μπόχα ανοίγω 2-3 πόντους το παράθυρο. Οπότε μου λέει "κλείνεις παλικάρι το παράθυρο γιατί κάνει κρύο?" Κάνω κι εγώ τον μαλάκα και το κλείνω...
Δεν περνάνε 5 λεπτά και ρίχνει ένα ρέψιμο η καριόλης ... καλύτερα να ήμουνα στην πορεία των φοιτητών και να με ψεκάζανε τα ΜΑΤ στην μάπα...
Μετά απο αυτό ανοίγω ξανά το παράθυρο μέχρι την μέση και βγάζω τα μούτρα μου έξω για να ανασάνω... Οπότε ο ταρίφας τα παίρνει και χωρίς να μου πεί τίποτα κλείνει το παράθυρο απο το κουμπί που έχει στην πόρτα του...
Του λέω λοιπόν κι εγώ ευγενικά, "συγνώμη κύριε, αλλά το παράθυρο δεν το ανοίγω γιατί ζεσταίνομαι αλλά γιατί εδω μέσα μυρίζει..." και ο ταρίφας χωρίς να ενοχληθεί καθόλου μου λέει εντελώς φυσικά "έ, είπα κι εγώ να φάω λίγο σκορδάκι..."
Στα παπάρια του δηλαδή! Κάφρος τελείως!

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Χειμώνας 1987, Αυτοκίνηση για όσους θυμούνται, οι σκατοταρίφες επιλέγουν κούρσες....

Περιττό να σας πω ότι σε όλη την διαδρομή, μας είχε αναλύσει πως και γιατί έχει γαμήσει όλα τα μουνιά της Αυτοκίνησης....
Glory Days!

τι θυμηθηκες τωρα ασε που οσο πιο βορεια του ελεγες αλλαξε το τιμολόγιο στο τελος πεταγαμε ενα μαρουσι για ξεκαρφωμα και μετα γκρινιαζανε "καλα ολοι στο μαρουσι μενετε". Οσο για τις γκομενες ειχαμε σκεφτει να νοικιασουμε κανα ταξι μηπως αλλαξει η τυχη μας. Απο μια ιστορια που μας ελεγε ενας ταριφας τους λέγαμε όλους "και τα μπαλακια μεσα".

Χειροτερη εμπειρια με ταριφα ραλιστα να παιρνει τις στροφες στον περιφεριακο με 110 κανοντας κοντρες με ενα Uno turbo

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Φυσικά, υπάρχουν και οι -ελάχιστες- εξαιρέσεις που σε κάνουν να ξεχνιέσαι και να πιστεύεις οτι ζείς σε μια πολιτισμένη χώρα.
Π.χ βλέπω καμιά φορά (κυρίως μπροστά σε μεγάλα ξενοδοχεία) ταξί καθαρά και γυαλισμένα, με κλειστά παράθυρα, Air Condition μέσα και ο οδηγός να είναι περιποιημένος με γραβάτα κτλ. κτλ.
Εκεί του βγάζεις του άλλου το καπέλο ! ʼριστος επαγγελματίας που δείχνει οτι σέβεται την δουλειά του και τους πελάτες του !

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Φυσικά, υπάρχουν και οι -ελάχιστες- εξαιρέσεις που σε κάνουν να ξεχνιέσαι και να πιστεύεις οτι ζείς σε μια πολιτισμένη χώρα.
Π.χ βλέπω καμιά φορά (κυρίως μπροστά σε μεγάλα ξενοδοχεία) ταξί καθαρά και γυαλισμένα, με κλειστά παράθυρα, Air Condition μέσα και ο οδηγός να είναι περιποιημένος με γραβάτα κτλ. κτλ.
Εκεί του βγάζεις του άλλου το καπέλο ! ʼριστος επαγγελματίας που δείχνει οτι σέβεται την δουλειά του και τους πελάτες του !

xm...αρκεί να μην είναι ξένοι οι πελάτες....γιατί εχθές μου ήρθαν στο γραφείο δύο ξένοι (Αγγλοι) που μένουν στο GB, με ταξί χλιδάτο όπως λές, ο οποίος παπάρας κινέζος ταρίφας ήθελε να τους χρεώσει Σϋνταγμα - Χαλάνδρι 75 Ευρώ....

Ευτυχώς τα παιδιά με πήραν τηλέφωνο, κατέβηκα κάτω, και τελικά πληρώσαμε 7,5 Ευρώ συν την κλήση 2,5 Ευρώ επείδη θεωρείται ραντεβού το ότι τους πήρε μπροστά από το ξενοδοχείο, χωρίς να ψάξουν κλπ...

Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις, όλοι απαράδεκτοι είναι.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Ως οδηγός, έχω να προσάψω στη συντριπτική πλειοψηφία των ταξιτζήδων ότι μπαινοβγαίνουν στις λεωφορειολωρίδες, σταματούν για επιβάτη και ξεκινούν, με απότομες κινήσεις, χωρίς φλάς, απειλώντας ανά πάσα στιγμή να προκαλέσουν σύγκρουση με άλλα οχήματα. Όταν έχουν μέσα πελάτη, πάνε αργά, περιμένουν υπομονετικά στα φανάρια και στα stop, παραχωρούν προτεραιότητα ακόμη και αν ανήκει σε ?κείνους κ.ο.κ. Σκέτοι λόρδοι του δρόμου. ΜΟΝΟ, όμως αν έχουν επιβάτη μέσα, ε; Προφανώς, για να γράφει η ταρίφα παραπάνω χρόνο. Το λέω αυτό, γιατί όταν ΔΕΝ έχουν επιβάτη, τους καβαλάει ο διάολος και κάνουν τα εντελώς αντίθετα από τα όσα γράφω προηγουμένως, επιδεικνύοντας μία παντελώς αλήτικη οδική / οδηγική συμπεριφορά.
Ως πελάτης, έχω να προσάψω στη συντριπτική πλειοψηφία των ταξιτζήδων ότι είναι αγενείς, ανάγωγοι και αλήτες. Σου μιλάνε με τη μια στον ενικό, αν και τους είσαι άγνωστος. Δε λένε καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα. Δε σου λένε ευχαριστώ. Ακούνε το ραδιοσταθμό της αρέσκειάς τους, στην ένταση που τους αρέσει, αδιαφορώντας αν σε ενοχλεί είτε ο λόγος, είτε η ένταση του ραδιοφώνου. Κάποιοι καπνίζουν κιόλας, αδιαφορώντας αν σε ενοχλεί ο καπνός, ή αν αντιμετωπίζεις πρόβλημα υγείας. Σου πιάνουν την κουβέντα, χωρίς να ρωτούν αν έχεις διάθεση. Και να αδιαφορήσεις, αν έχουν εκείνοι όρεξη, θα σε ζαλίσουν με την ανάλυσή τους επί παντός επιστητού. Προτίμηση σε πολιτική, κοινωνία, οικονομία, σχέσεις, ποδόσφαιρο. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που σου εξιστορούν, αδιαφορώντας για το εάν και κατά πόσο ενδιαφέρεσαι, ή ενοχλείσαι, τα ανόητα και κυρίως, τα φανταστικά ανδραγαθήματά τους σε γαμήσια και τσαμπουκάδες. Αποδεδειγμένα, ενοχλούν γυναίκες είτε με απλό κόρτε, είναι με κανονικό καμάκι, είτε ακόμη και με σεξουαλική παρενόχληση. Είναι ατημέλητοι. Κάποιοι βρωμούν, χωρίς να σκέπτονται ότι με τόσες ώρες μέσα σε ένα κουβούκλιο, λίγο αποσμητικό στις μασχάλες, αλλά και στο αμάξι, δε βλάπτει. Μιλούν στο κινητό τους, χωρίς ακουστικό ή Bluetooth αν και είναι επικίνδυνο και εκνευριστικό για τον επιβάτη. Μιλούν με τους υπολοίπους μιαρούς συναδέλφους τους στην κοινή συχνότητα του ράδιο-ταξί τους και ανταλλάσσουν σαχλά αστεία, ανούσιες ατάκες, ή μαγκίτσες του κώλου, μη δίνοντας δεκάρα ?και πάλι- για το πόσο ενοχλητικοί και εκνευριστικοί γίνονται. Κάνουν αδιάκριτες ερωτήσεις προκειμένου να ανοιχτούν σε κουβέντα μαζί σου. Κάνουν άγρα πελατείας, κάτι που απαγορεύεται, αλλά είναι και άπρεπο ως συμπεριφορά. Κάνουν επιλογή κούρσας, ενώ έχουν τη σημαία πάω και αν διαμαρτυρηθείς σου λένε το τυπικό ψέμα ότι αλλάζουν βάρδια, ή πάνε συνεργείο. Κάνουν πολλαπλές μισθώσεις σε επιβάτες. Σπάνια σε ρωτούν αν σε πειράζει αν σε πειράζει να βάλουν και δεύτερο επιβάτη ?το θεωρούν αναφαίρετο δικαίωμά τους. Ρωτούν τους επιβάτες που βάζει μετά από σένα ποιος είναι ο προορισμός τους και πιστεύει πώς μόνο εκείνος δικαιούται να κρίνει να κολλούν τα δρομολόγια και οι προορισμοί μεταξύ τους. Ούτε εσύ δικαιούσαι, ούτε οι άλλοι φουκαριάρηδες που επιβιβάζονται στη δική σου ?αρχική-κούρσα. Κάνουν άσκοπους κύκλους και βόλτες, για να σε χρεώσουν παραπάνω. Χρεώνουν παραπάνω απ? όσο πρέπει για ραδιο-ραντεβού, μετάβαση και αποχώρηση από αεροδρόμια και σταθμούς. Κλέβουν συστηματικά με πειραγμένους μετρητές. Προτιμούν να κλέβουν γυναίκες, νεαρά παιδιά, ηλικιωμένους, μετανάστες και φυσικά εκείνους που δεν κλέβουν απλά, αλλά ληστεύουν, δυσφημίζοντας τη χώρα, είναι οι τουρίστες. Παρακρατούν αυθαίρετα φιλοδώρημα από τα ψιλά που σου επιστρέφουν ως ρέστα. Οδηγούν απερίσκεπτα. Δε ζητούν από τον επιβάτη να φορέσει ζώνη και κάποιες φορές, αν επιλέξει ο επιβάτης να το κάνει, μπορεί και να τον ειρωνευτούν γι? αυτό.
Μαρτυρίες και αναφορές από συγγενικά και φιλικά μου πρόσωπα που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες ταξί πολύ τακτικότερα απ? ότι εγώ, όχι μόνο δε μου διαψεύδουν όλα τα παραπάνω, αλλά πιστεύουν πώς δεν έχω καν ανακαλύψει όλο το μέγεθος και την έκταση της αλητείας τους. Συμφωνούμε ωστόσο πώς υπάρχουν και κάποιοι οδηγοί ταξί που είναι πραγματικοί gentlemen, αλά δυστυχώς, αυτοί αποτελούν μία μειοψηφούσα ομάδα. Καταληκτικά, δε θα διστάσω να αναφέρω ότι ο πρόεδρος Μπαντουράκης, είναι τόσο αλήτης στη δημόσια στάση και στο δημόσιο λόγο του, που αντιπροσωπεύει με επάρκεια και πανάξια μία κάστα επαγγελματιών που αποτελείται ?ως επί τω πλείστον- από μούτρα.

giovanisilva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δυστυχώς οδηγώ στην Αθήνα 20 χρόνια, αρκετές ώρες καθημερινά, και θα συμφωνήσω με τους περισσότερους ότι είναι τουλάχιστον αναίσθητοι  και ζούν στον κόσμο τον δικό τους δλδ τον "Ταριφόκοσμο"... Δεν τους ενδιαφέρει κανείς και τπτ. Αν έχετε παρατηρήσει απο την άλλη όταν κάνουν απεργία, ανασαίνει η Αθήνα.
Είναι εντελώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ

Και μία δικιά μου ιστορία.
Το 1988, 16 χρονών παίρνω ταρίφα από το κέντρο της Αθήνας και ανεβαίνω Χαιδάρι από Ιερά Οδο. Ηταν μια Mercedes, για την εποχή εκέινη top....Ο ταρίφας ήταν ένας γύφτουλας κοντός, μαύρος με χρυσές αλυσίδες κ.λ.π.
Στα φανάρια της Θηβών είμαστε δίπλα με άνα Φιατάκι (128 νομίζω) ένα από αυτά τα μικρά που τα καρα-φτιάχνανε τότε.
Όπως είχε το παράθυρο ανοιχτό (και το χέρι έξω από το παράθυρο) λέει στον οδηγό του Φιατ "Ρε μάγκα, κορυφαίο το ζαντικό που του έχεις βάλει επάνω", προφανώς βέβαια ειρωνικά.
Τέλος πάντων, ανόγει το φανάρι φεύγουμε, και τον σταματώ στο Παλατάκι στο Χαιδάρι για να κατέβω. Βάζοντας το χέρι στην τσέπη να βγάλω φράγκα να τον πληρώσω, ακούω ένα φρενάρισμα από δίπλα. Ηταν ο τύπος με το ΦΙΑΤ !!!!!
Τον βγάζει έξω και τον αρχίσει σε κάτι μπουνίδια... Εγώ βγήκα έξω και παρακολουθούσα (μόνο που δεν είχα πασατέμπο) και εννοείται ότι την έκανα πριν τον σκοτώσει να μην πάω και για μάρτυρας!!!!!!!!!!!!!!

homan

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
267
Πόντοι
6
Η αντιπαθεστερη ρατσα ανθρωπων που νομιζουν οτι οι δρομοι ανηκουν μονο σε αυτους

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Τους ταρίφες δεν τους γουστάρω όταν είμαι οδηγός και τους έχω μπροστά μου ή δίπλα μου. Οδηγούν συνήθως (όχι όλοι) σα τροχο-δήμιοι.

Να παραδεχτώ όμως τη χρησιμότητα τους όταν θέλω να βγω και να λιώσω στα ξείδια. Τότε έχω την επιλογή και τον κόβω (μέσα στο λιώμα...τώρα αυτό παίζεται) αμα μου γουστάρει καλώς αν πάει σα μαλάκας, τότε επειδή έχω το ταξί αγκαζέ του βάζω κωλόχερο.

Μύριες φορές έχει παίξει το σκηνικό του κλαψωμούνη ταρίφα που αφού ξεκαθαρίζω ότι το πίσω κάθισμα καθώς και η συνοδηγοθέση είναι μισθωμένα για όπου πάω αυτός θέλει να κάνει του κεφαλιού του. Ανοίγει παράθυρο ρωτάει κι αν πάει να μπει κανείς/ καμμία, τους λέω πάρτε δρόμο είναι δικό μου τώρα ή τους λέω πάμε Λαμία κλπ...και γινόμαστε bourdela.com

Ομολογουμένως όμως παίζουν πολλοί ταρίφες που πρέπει να τους πάρουνε το δίπλωμα και να ξανανοίξουνε τη Μακρόνησο κι αυτούς οικόσιτους μέσα.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Βάζοντας το χέρι στην τσέπη να βγάλω φράγκα να τον πληρώσω, ακούω ένα φρενάρισμα από δίπλα. Ηταν ο τύπος με το ΦΙΑΤ !!!!! Τον βγάζει έξω και τον αρχίσει σε κάτι μπουνίδια...
Κορυφαία φάση!!!

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Τρελένομαι για ιστορίες με ταρίφες !!

Οδηγώ πριν καιρό στην Αλεξάνδρας με κατεύθυνση το κέντρο.
Στο ύψος της Πανόρμου, σταματάει μπροστά μου ένας ταρίφας στην μεσαία λωρίδα για να ψαρέψει πελάτες που περιμένουν κλασικά στο φανάρι :dancing:
Απο πίσω λοιπόν εγώ του κορνάρω και του ανάβω τους προβολείς γιατί αν ήμουν λίγο απρόσεκτος θα κόλλαγα επάνω του (θα τον πλήρωνα κιόλας!). Μετά κάνω αμέσως αριστερά και φεύγω.

Αφού λοιπόν ο ταρίφας δεν βρήκε πελάτη να ψαρέψει γκαζώνει και έρχεται δίπλα μου στο φανάρι που ήταν κόκκινο. Κατεβαζει το παράθυρο και είναι ένας γύφτουλας κλασικός σκατοταρίφας. Μέσα επίσης έχει μια πελάτισα πολύ ωραία γκόμενα... :boobies:
Θέλοντας να μου πουλήσει τσαμπουκά μου λεει «τι κορνάρεις ρε μάγκα, έχεις κανα πρόβλημα ??» και του λέω κι εγώ «ναι, ρε ταρίφα έχω πρόβλημα. Σταματάς μέσα στην μέση του δρόμου και στα αρχίδια σου όποιος είναι από πίσω. Αν θες να σταματήσεις κάνε δεξιά και σταμάτα. Τι θες να κάτσουμε να μας γαμήσεις ??»
Και μου λεει «ναι ρε μαλάκα, θέλω να σε γαμήσω. Κατέβασε το βρακί σου να σε γαμήσω τώρα!» (Σεβασμός στην κοπέλα που είχε μέσα όπως καταλαβαίνεται μηδέν...)
Του λεω λοιπόν κι εγώ «Τι να γαμήσεις ρε ταρίφα ? Δεν βλέπεις τα μούτρα σου πως είναι και θέλεις να γαμήσεις ? Από την Αγία Βαρβάρα είσαι ? Γύφτος είσαι ?? Που την βρήκες σε την μπριγιαντίνη που έχεις βάλει στα μαλλιά ? Είναι για να κρύβεις την βρώμα σου ?? Αλήθεια πουλάνε ακόμα μπριγιαντίνη στην Αγία Βαρβάρα ? Μόνο για σας τους τσιγγάνους είναι ?? Ρώτα ρε μαλάκα αν θα καθότανε καμία γυναίκα να την γαμήσεις με την φάτσα και την τρίχα και τις καδένες που φοράς ??»
Και γυρνώντας στην γκόμενα που είχε φρίξει με όσα άκουγε της λεω «Θα πήγαινες εσύ κοπέλα μου μαζί του ? Δεν θα σε έπιαναν τα γέλια με την μούρη που έχει ? Φαντάζεσαι τι σώβρακο θα φοράει ?? Και το πουλί του δεν θα φαίνεται από την σαπιοκοιλιά του. Απορώ πως τον αντέχεις δίπλα σου και δεν έχεις ακόμα κατέβει κάτω...»
Ο ταρίφας είχε φρίξει. Απο το στόμα του έβγαζε αφρούς. Μίλαγε και δεν καταλάβαινες τι έλεγε...
Στο μεταξύ άναψε το φανάρι και έγινα μπουχός γιατί η επόμενη φάση ήταν να έρθουμε στα χέρια και δεν γουστάρω τέτοια ρεζιλίκια...

Πάντως η καλύτερη μου είναι να τσακώνομαι με ταρίφες... Hit and Run !!!  :grin:

OP
OP
E

efthimis

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Οριστε,ο καθένας απο μας έχει και μια ανάλογη εμπειρία με ταρίφα.Πως γίνεται υτό λοιπόν?Προφανώς η συντριπτική πλειοψηφία ειναι αλήτες.Υπάρχουν βέβαια και οι ελαχιστες εξαιρέσεις.

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6

Ταληρογλύφτες...

Επισκέπτης
Ας γραψω κ εγω μια ιστορια που μου ετυχε πριν 2 βδομαδες....

Ηταν βραδυ γυρω στις 2....περιοχη Συγγρου κοντα στην εκκλησια....προορισμος Π.Φαληρο....
Σταματαω το ταξι...εμφανισιακα σχετικα καλης καταστασης....μπαινω μεσα...λεω γεια χαρα...σπεραααα μου απαντα....λεω πιωμενος ειναι...υπομονη....που παμε..Π.Φαληρο λεω...ααα ωραια περιοχη,λεει...καλη ειναι,απαντω....διασκεδαζες,ρωτα...περιπου απανταω...ααα..στις πουτανες ησουν,λεει κ αρχιζει το μονολογο...δν μιλαω καθολου εγω....ολες οι γυναικες πουτανες ειναι...εκτος απο μια...τη μανα....κ ολες ειναι κ@ριολες....παλι εκτος απο μια...τη μανα....κ ν'ακουμε στο ραδιο βρεχει φωτια στη στρατα μου....σταματαμε σ'ενα φαναρι....(ο μονολογος εν τω μεταξυ συνεχιζεται..για τις γυναικες τις πουτανες...)....κ κανει τσουπ κ βγαζει ενα μπουκαλι ουισκι κατω απ'το καθισμα ή απ'το πλαι.....ανοιχτο παρακαλω....πινει μια τζουρα κ το βαζει αναμεσα στα ποδια.....συνεχιζουμε την πορεια μας.....αλλαζει το τραγουδι....παιζει κατι πιο βαρυ....δυναμωνει τερμα....μονολογει ΠΟΥΤΑΝΕΣςςςςςς.....κ πινει μια τζουρα ακομη.....αυτο συνεβαινε μεχρι να φτασουμε....βεβαια για να γραφω...δν επαθα τπτ....αλλα ηθελα να μαθω....θυμοταν την επομενη μερα...σε ποιον ελεγε...για την πουτανα τη γυναικα του.....την κορη του...που τις κατηγορουσε σε ολη τη διαδρομη ???? Θυμοταν οτι η διαδρομη κοστιζε 9? κ απο 20? εδωσε ρεστα 15? ????
Τεσπα....απλα με το που ειδα το μπουκαλι να σηκωνεται....τρομαξα....σκεφτηκα μια στιγμη να κατεβω...αλλα ημασταν κ σε περιεργη περιοχη....λιγο τα λεφτα στο πορτοφολι....λιγο το ενα....λιγο το αλλο....λεω μεσα μου μαλακα κανε υπομονη....20' δρομος ειναι....

Αυτο ειναι το χειροτερο που μου εχει συμβει....

OP
OP
E

efthimis

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ε αυτος δεν ειναι απλα αλητης...
ειναι και εγκληματιας
Και μην αρχισεις φιλε gmaoman να τον δικαιολογεις με χαζομαρες του τυπου "που ξερεις τι προβλημα ειχε " και τετοια....Γιατι αντε...
Ξερω τον παρατησε η γκομενα
και;;;;
Εγω τι φταιω; :uzi: :police:

Επισκέπτης
μιας και λεμε για ταηιτζιδες διαβαστε να παρακατο ανεκδοτακι να γελασετε!!!!αν και παλιο ...αλλα καλο!!!!ισος μερικοι να μιν το ξερουν!!!....................Ο Τοτός κι ο πατέρας του παίρνουν το βράδυ ένα ταξί να πάνε επίσκεψη στην γιαγιά του Τοτού. Καθώς περνάνε έξω απο ένα μπουρ****, βλέπει ο Τοτός το κόκκινο φως και ρωτάει τον πατέρα του με περιέργεια:
-Μπαμπά τι μέρος είναι αυτό με το κόκκινο φωτάκι;
-Α... Αυτό είναι ένα καλό μαγαζί, λέει ο πατέρας!
-Μπουρ****, λέει ο ταξιτζής.
-Και τι υπάρχει μέσα σ΄αυτό το καλό μαγαζί μπαμπά;
-Υπάρχουν κάτι καλές κυρίες, λέει ο πατέρας.
-Πουτά***, λέει ο ταξιτζής.
-Και τι κάνουν αυτές οι καλές κυρίες μπαμπά;
-Εξυπηρετούν κάτι κυρίους λέει ο πατέρας.
-Γαμ***νται λέει ο ταξιτζής.
-Κάνουν παιδάκια μπαμπά;
-Ναι, λέει ο πατέρας.
-Μπάσταρδα, λέει ο ταξιτζής.
-Και τι γίνονται αυτά τα παιδάκια μπαμπά όταν μεγαλώνουν;
-ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ! λέει ο μπαμπάς...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom