Νέα

Ταξιτζήδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα efthimis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Spartan_King

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τα 8 μεγαλα σκηνικα του Ανανια

1)Ενας ταριφας μια φορα ενω με πηγαινε καπου, σταματαει εξω απτα εβερεστ και μου ζηταει να παω να του παρω καφε!

-πηρε τ @@ μου!

2)Μια αλλη φορα, παιρνω ταξι απο κεντρο να παω καπου ηλιουπολη, και με φορτωνει ενας ηλιθιος με μια C-class και μου εξηγουσε πολυ σοβαρα οτι αυτος δεν κανει διαδρομες μικρες, και οτι ειναι σε ενα ραδιο ταξι "mercedes club" που πανε μονο αεροδρομιο και οτι για να βγουν τα εξοδα θα με πηγαινε Ηλιουπολη μεσω κατεχακη(απο κεντρο!!!)Του απαντησα οτι τ αμαξι του δεν ειναι παρα ενα χρεπι, και ποσο νοσταλγω τα παλια datsun bluebird-κατεβηκα και του πα να πα να γαμηθει!

-ακομα γελαω-α!-και πηρε τ @@ μου κι αυτος-

3)μια φορα μικρος απο βαρκιζα μ εναν φιλο, πηραμε ταξι για γλυφαδα(ειχε βαλει διπλη).Φτανουμε, και ο τυπος μας πεταει το φοβερο οτι οταν πληρωνεις διπλη, στην ουσια πληρωνεις 2 φορες ο,τι γραφει το ταξιμετρο(γι αυτο λεει οτι βαζει διπλη)-χαχαχαχααχαχα-του παμε "τι λες ρε ταριφα-τραβα να φορτωσεις καμμια γρια" και φυγαμε τρεχωντας.

-πηρε τ @@ μου

4)Μια φορα, χωωωωωωωωωμα εγω με φορτωνει απο γλυφαδα, να με φερει κεντρο.Ειδε οτι ειχα θολωσει, και ο θεος με πηγαινε μεσω γιουγκοσλαβιας (κυκλους ηλιουπολη και τετοια) και οσο εγω δεν μιλαγα, τοσο βολταρε-ωσπου με φερνει κεντρο, (η ταριφα ειχε παει κανα 6 χιλιαρικα), του λεω"ωραια η βολτα μεγαλε-ευχαριστω!)-και απλα εριξα τρεξιμο!

-πηρε τ @@ μου!

5)Σκηνικο...Πρωτοχρονια πιτσιρικια ξεμενουμε σ ενα σπιτι στην κυψελη, και πρεπει να παμε σ ενα αλλο παρτυ στο παγκρατι.Βγαινουμε στον δρομο, και με χιλια μυρια βρισκουμε εναν μαλακα ταριφα, που με το που μας φορτωνει λεει"μαγκες, επειδη ειναι πρωτοχρονια, δεν θα βαλω το ταξιμετρο,αλλα απλα θα μου δωσετε 8(!!!) χιλιαρικα και θα σας παω-ειναι μεγαλη μανουρα"-και κατι τετοια.Του λεμε "ναι ρε μεγαλε, δεν τρεχει, γαμω και ευχαριστω",και με το που φτανουμε, ανοιγουμε πορτες και γινομαστε αερας φωναζοντας"καλη χρονια ρε ταριφααααααααα"

-τι πηρε αυτος??? τ @@ μου πηρε!

6)Μπαινω σ εναν τρελο, ο οποιος μου λεγε για τις πυραμιδες, και τα θαυματα των αιγυπτιων, και μετα το γυριζει στο οτι τον κερατωνει η γυναικα του.Με τα πολλα, ο τυπος σταματαει σε κατι μακ, να παει να κατουρησει, κατεβαινει κ μ αφηνει μεσα!Ειχε ενα μπλοκακι στο ταμπλω μ ενα μολυβακι,-το πιανω και του γραφω "καλα σου κανει και σε κερατωνει ρε ταριφαααααααααααα" σηκωνομαι και πηγα με το μετρο!

-Κι αυτος τ @@ μου πηρε!

7)Σκαει τυπος με μερσεντικο, με μαζευει και αρχιζει τα παραμυθια οτι δουλευει για πλακα, και οτι ο πατερας του ειναι καραζαμπλουτος απο αυστραλια και τετοια, οτι ταξιδευει στο μιλανο να ψωνισει ρουχα και κατι τετοια!Ειχα πεθανει στο γελιο μπροστα του, και αυτος συνεχιζε και ελεγε οτι κ καλα τις γκομενες που γαμαει αυτος δεν τις γαμαει αλλος, οτι στα μπουζουκια κανει τρελη ζημια κ τετοια.Φτανωντας, του πεταω οτι"αφου δουλευεις για πλακα, δεν τα χρειαζεσαι"-ανοιγω κ μηντονειδατετονανανια!

8)Βραδυ, χωμα εγω, με παιρνει ενας αλλος τρελος ο οποιος με ρωτουσε αμα μπορω να βαλω αποκρυψη στο κινητο μου και να παρω τηλεφωνο μια γκομενα του η κατι τετοιο να της πω οτι ειναι στο νοσοκομειο ο τυπος, αλλα ειναι καλα και κατι τετοια παραλογα-ειχε φαει λεει φρικη και ηθελε να δει αμα νοιαζεται η τυπισσα-ο τυπος για δεσιμο ο μαν!Παιρνω εκει μια βλαμμενη και της ελεγα τις παπαριες του, και η τυπισσα μου πιανε την παρλα-κρατησε κανα 5λεπτο η συνομιλια!
Φτανουμε, του λεω "αρκετα χρεωθηκα με το κινητο", κατεβαινω τρεχοντας, και μετα παιρνω την τυπισσα και της ειπα οτι ο ταριφας της ειναι κρυφοπουστας και τα χει μ εναν μαυρο και μου πε να της πω ψεμματα!χαχαχαχαχαχ

-αυτος κι αν πηρε τ @@ μου

Τεσπα, οι περισσοτεροι ειναι ενταξει ως προς τους πελατες,αλλα μην ξεχνατε τι τραβανε οι γκομενες με τους ταριφες!Ο Λ Ο Ι τους την πεφτουν, οθκ ολιγα εχω ακουσει απο φιλες κλπ-κ εκτος αυτου ειναι τρελοι ψευτες!Εχω παρει 100αδες ταριφες στην ζωη μου, και αυτα τα περιστατικα ειναι μεμονωμενα!Αλλα μα τον θεο, ειναι δυνατον να περιμενεις απο ανθρωπο που δουλευει ολη μερα στον δρομο να συμπεριφερθει φυσιολογικα???
Εγω χαιρομαι πολυ μερικους που ειναι κυριοι, κατι αλλους που πανε με την γραββατα τους, σου δινουν μια τελειως αλλη εντυπωση-ειναι που θα πεσεις!Φιλος μου ειχε χασει τρελο κινητο (800 ευρω) σε ταριφα, και ο ταριφας κατ ευθειαν σηκωσε το τηλ και του το φερε πισω.
Ειναι που θα πεσεις,μαγκες!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Στο 7 ξεχασε να πει οτι πηρε ταρχιδια του και αυτος!!! :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Χειμώνας 1987, Αυτοκίνηση για όσους θυμούνται, οι σκατοταρίφες επιλέγουν κούρσες....

Πιτσιρικάδες, μεθυσμένοι, έπρεπε κάπως να φτάσουμε σπίτι. Κανονίζουμε με ταρίφα να μας πάει με 2000 δραχμές (όταν η κανονική αξία δεν ξεπερνούσε τις 1000 δραxμές περίπου με διπλή ταρίφα).

Δεν έβαλε ποτέ ταξίμετρο. Φτάνοντας στην περιοχή, του δίναμε οδηγίες ποιους δρόμους να πάρει. Τον οδηγήσαμε προς το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου και του είπαμε STOP εδώ μένουμε. Τον ρωτήσαμε τι χρωστάμε...."Ρε παιδιά, ότι συμφωνήσαμε". Τον παροτρύναμε να έρθει να τα πει με τα στρουμφάκια, κατεβήκαμε κυριλάτοι, δεν του δώσαμε φράγκο και βέβαια την έκανε με ελαφριά.

Δεν το κάναμε για μαγκιά, αλλά δεν είχαμε να του δώσουμε αυτά που ζήταγε (και ζητούσε και όλο το κουρμπέτι του μπροστά από την Αυτοκίνηση κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ), και κάπως έπρεπε να πάμε και εμείς σπίτι μας.

Δεν τον χάλασε τον πούστη τον κινέζο....

Περιττό να σας πω ότι σε όλη την διαδρομή, μας είχε αναλύσει πως και γιατί έχει γαμήσει όλα τα μουνιά της Αυτοκίνησης....

Glory Days!

Epilarxos

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Ανεκδοτάκι:
Ενας καθώς πρέπει Ελληνοαμερικάνος παίρνει με το παιδί του ένα ταξί να πάει Μπουρνάζι. Ατυχώς ο Ταξιτζής περνάει από Μεταξουργείο, όπότε ο Μπόμπιρας ρωτάει:
- Μπαμπάααα τι είναι αυτά τα σπιτάκια με τα φωτάκια?
- Εεεε ξενοδοχεία λέει ο Μπαμπάς και πετάγεται ο ταρίφας... " Μπάαα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ είναι"
- Μπαμπάααα τι είναι μπουρδέλα?
- ΕΕΕΕ είναι πανσιόν παιδί μου
και πετάγεται ο ταρίφας: "Μικρέ είναι μέρος που πάνε οι άντρες και γαμάνε .. γκιου νόοου .. ΦΑΚ!!"
- "ΦΑΑΚ? και τι γίνονται τα μπέημπης που βγαίνουν από το ΦΑΚ μπαμπάαα?" λέει ο μικρός και πετάγεται πάλι ο ταρίφας " Τα μπαστραδάκια μικρέ?" και ο Μπαμπάς : "ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ παιδί μου.. ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ!"

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Μπα εμενα οταν καποιος πελατης δεν αγοραζει τα καλαμποκια μου του τα χωνω στην οπισθεν!
Παντως απορω πως μετα απο τοσα σκηνικα δεν πηρες αμαξι να ησυχασεις,αφου δε σε παει το ταξι.
Σε τραβανε οι απατεωνες της πιατσας.

Epilarxos

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Αγαπητέ συναγωνιστή Γιώργο έγραψες...
" Χειμώνας 1987, Αυτοκίνηση για όσους θυμούνται, οι σκατοταρίφες επιλέγουν κούρσες...."
ΚΑΙ ΠΟΤΕ δεν διάλεγαν ???

Εγραψες
"Πιτσιρικάδες, μεθυσμένοι, έπρεπε κάπως να φτάσουμε σπίτι. Κανονίζουμε με ταρίφα να μας πάει με 2000 δραχμές (όταν η κανονική αξία δεν ξεπερνούσε τις 1000 δραxμές περίπου με διπλή ταρίφα).
Δεν έβαλε ποτέ ταξίμετρο. Φτάνοντας στην περιοχή, του δίναμε οδηγίες ποιους δρόμους να πάρει. "
Καλά είσαι , εμάς μας ζήταγε και παραπάνω...
Εγραψες:
"Δεν τον χάλασε τον πούστη τον κινέζο...." ΑΥΤΟΥΣ δεν τους χαλάει τίποτε...
Εγραψες:
"Περιττό να σας πω ότι σε όλη την διαδρομή, μας είχε αναλύσει πως και γιατί έχει γαμήσει όλα τα μουνιά της Αυτοκίνησης...." και βάλεεεεεε αυτός και ο Τζων Χόλμς...

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Το μεγαλυτερο γαμησι που τρωνε οι πελατες απο τους ταριφες ειναι οταν ειναι στρατιωτες.
Ζητανε ανευ ταξιμετρου ταριφες.
Εννοειται οτι δεν φευγουν με ενα φανταρο μονο.
Τα εζησα στα γιαννενα 625τπ εκε.
Πολυ χρημα σε ταξι απο  περαμα στο κεντρο.
Σε νησι γινεται ακομα πιο πολυ της πουτανας.
Βεβαια ειναι και το γεγονος οτι τα ταξι εκει ειναι μετρημενα οποτε και οι τιμες διαμορφωνονται με μονωπολιακα κριτηρια.
Ο ελληνας και μπακαλικο στο στρινιλα στην κερκυρα να ανοιξει οταν δεν υπαρχει αλλο στα 10 χλμ εννοειται οτι θα "κλεψει" οπου τον συμφερει.
Βεβαια ολα καταληγουν στο νομοθετικο πλαισιο που ειναι ελλειπες και τους νομους που δεν εφαρμοζονται δυστυχως.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Το μεγαλυτερο γαμησι που τρωνε οι πελατες απο τους ταριφες ειναι οταν ειναι στρατιωτες.
Ζητανε ανευ ταξιμετρου ταριφες.
Εννοειται οτι δεν φευγουν με ενα φανταρο μονο.
Τα εζησα στα γιαννενα 625τπ εκε.
Πολυ χρημα σε ταξι απο  περαμα στο κεντρο.
Σε νησι γινεται ακομα πιο πολυ της πουτανας.
Βεβαια ολα καταληγουν στο νομοθετικο πλαισιο που ειναι ελλειπες και τους νομους που δεν εφαρμοζονται δυστυχως.

Δεν είναι θέμα νομοθετικού πλαίσίου που υπάρχει...Είναι θέμα ποιος έχει το χρόνο και το κουράγιο να ασχοληθεί με τους μαλάκες τους οποίους κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ξαναδεί...
Ή να τρέχει να καταθέτει μηνύσεις εκεί που καίγεται να πάει στη δουλειά του...
Αυτό εκμεταλλεύονται τα καραγκιοζάκια...
Αλλά επειδή χρησιμοποιώ συχνά ταξί, οφείλω να ομολογήσω ότι έχουν στρώσει λίγο σε σχέση με το παρελθόν..
Τα μεγάλα μουνόπανα πάντως είναι αυτά που κάνουν πιάτσες σε σταθμούς και λιμάνια πλην Ελ. Βελ. που τους έχουν στην πίπα οι μπάτσοι - αλλιώς τα ίδια θα έκαναν και εκεί.

Epilarxos

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Γαμαω έχεις πολύ δίκιο...
Στο ΄Διδυμότειχο να δεις τι πληρώναμε για διαδρομή Διδυμότειχο - Κουφόβουνο (και προσαύξηση όταν έβρεχε...) και επίσης Ρόδο που βάζανε διπλή εντός πόλης (όταν δεν έβαζαν κατά κεφαλή αποκοπή την μετακίνηση..)

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Αυτες ειναι κλικες που  λαδωνουν την εκτελεστικη εξουσια δυστυχως.
Οπως και σε αλλα μαγαζια που λαδωνουν ετσι και οι ταριφες πιστοι στην παραδοση.
Το να κανεις μια μυνηση ισως γλιτωσεις τον επομενο απο εσενα να περασει τα ιδια οποτε καλο ειναι γινονται τετοιες κινησεις για αποτροπη παρομοιων γεγονοτων.

ERET

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
δεν ειναι οπως τα λετε ολοι οιταριφες.μιλαω εκ πειρας

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Γαμαω έχεις πολύ δίκιο...
Στο ΄Διδυμότειχο να δεις τι πληρώναμε για διαδρομή Διδυμότειχο - Κουφόβουνο (και προσαύξηση όταν έβρεχε...) και επίσης Ρόδο που βάζανε διπλή εντός πόλης (όταν δεν έβαζαν κατά κεφαλή αποκοπή την μετακίνηση..)
Εκει φταιει ο εκαστοτε δηκας που δεν εχει κανονισει νορμαλ τιμες για στρατευσιμους.
Στις επαρχιες κονομανε απο φανταρους και φοιτητες δυστυχως.
Αν υπηρχε σωστη οργανωση και διοικηση σε αυτους τους χωρους ολα θαταν καλυτερα.
Για ροδο μουχε πει και ενα φιλαρακι οτι αν δε τσονταρανε 3 ατομα τουλαχιστον δεν εβγαιναν εξοδουχοι.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.829
Πόντοι
216
.........και το αντιστοιχο τραγουδακι παει ως εξης...

Iiiiiii shot the tarriiiiiiiff
but I didn't shoot the epivaaaat

aaall along our journeyyyy
the tariff prixt my baaaalls
and the tariffer's meter
goes double as the tariff rolls

trambucation,kseneration in the tariff-car
from faliro to psyxikoooooo
the tariff smell pastourma
and he stole all my euroooooo

and I saaaayyy

(tou-rou-tourou-tourou-tou-rourouuuuuu)

I shot the tariiiiiiiiiiiiiiiff
but I didn't shoot the epivaaaaaaaat

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
o ananias συνεχιζει να σολαρει

loudowikos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Οι ταρίφες είναι η δεύτερη πιο αντιπαθής κοινωνική τάξη στην Ελλάδα.  Η πρώτη είναι οι δημοσιογράφοι

rainmaker13

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Εντάξει και οι ταξιτζήδες την δουλειά τους κάνουν.Αλλά ορισμένοι το παραχέζουν..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom