Νέα

Ταξίδι στην Αρμενία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitriseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

dimitriseas

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
70
Πόντοι
1
Παιδιά καλησπέρα ήθελα λιγάκι τη γνώμη σας όποιος ξέρει και έχει πάει Αρμενία να μου πει κάποια πράγματα μένω Κύπρο (Έλληνας) και σκέφτομαι να επισκεφτώ το Ερεβάν. Έχει καθημερινά πτήσεις. Καταρχάς τι γνώμη έχουνε για την Κύπρο. Θα μπορούσε κάποια να αφήσει την Αρμενία και να μείνει Κύπρο? Αν πάω για 5 μέρες αξίζει ή θα βαρεθώ? Έχει τίποτα στούντιο να κάνουμε τη δουλειά μας τουλάχιστον? Ας μου δώσει κάποιος μερικά tips
Είμαι 50χρ και δεν έχω πάει ποτέ. Αν μένει και κάποιος εκεί και θέλει να βρεθούμε να πιούμε ένα καφέ ή να φάμε κάτι πολύ ευχαρίστως εγώ θα πάω το Πάσχα. Ευχαριστώ

Τελευταία τροποποίηση:

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
19.109
Πόντοι
3.796
Παιδιά καλησπέρα ήθελα λιγάκι τη γνώμη σας όποιος ξέρει και έχει πάει Αρμενία να μου πει κάποια πράγματα μένω Κύπρο (Έλληνας) και σκέφτομαι να επισκεφτώ το Ερεβάν. Έχει καθημερινά πτήσεις. Καταρχάς τι γνώμη έχουνε για την Κύπρο. Θα μπορούσε κάποια να αφήσει την Αρμενία και να μείνει Κύπρο? Αν πάω για 5 μέρες αξίζει ή θα βαρεθώ? Έχει τίποτα στούντιο να κάνουμε τη δουλειά μας τουλάχιστον? Ας μου δώσει κάποιος μερικά tips
Είμαι 50χρ και δεν έχω πάει ποτέ. Αν μένει και κάποιος εκεί και θέλει να βρεθούμε να πιούμε ένα καφέ ή να φάμε κάτι πολύ ευχαρίστως εγώ θα πάω το Πάσχα. Ευχαριστώ
Νομιζω εκει αξιζει διοτι γινεται χαμος απο κοσμο

OP
OP
D

dimitriseas

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
70
Πόντοι
1
Ναι φίλε. Μπαμ μπαμ. Τη φορτώνω και την κατσικωνω σπίτι. Πολύ πείνα... Ευχαριστώ για τη βοήθεια

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.941
Πόντοι
1.056
Οι Κύπριες αδελφές ? όχι αδερφές, αδελφές ? δεν έχει γυναίκες το νησί ή προτιμάς κάτι πιο Ασιατικό ?

• Like
Αντιδράσεις: cool11

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
15.108
Πόντοι
3.786
Ρε φίλε άνοιξες νήμα της Αρμενίας στην Ασία;Στη Γεωγραφία τι βαθμό είχες;Στην Ευρώπη ανήκει η Αρμενία,ευρωπαϊκό έθνος είναι και ας έχει παράξενη γλώσσα.Πες σε κάποιον διαχειριστή για να εντάξει το νήμα στην Ευρώπη,ώστε να μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος και πιο εύκολα

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.470
Πόντοι
206
Ναι φίλε. Μπαμ μπαμ. Τη φορτώνω και την κατσικωνω σπίτι. Πολύ πείνα... Ευχαριστώ για τη βοήθεια
Τόσες Ρωσίδες, Βιετναμεζες, κλπ ασιατισες που ήδη βρίσκονται στο νησί δεν σου κάνουν;
Γιατί να πας τόσο μακριά αφού τις έχεις στον χώρο σου;

• Like
Αντιδράσεις: cool11
OP
OP
D

dimitriseas

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
70
Πόντοι
1
Ειλικρινά είχα την εντύπωση ότι ανήκει στην Ασία... Βασικά θέλω νά δω και για εμφυτεύματα. Μια εκδρομή πάω να χαλαρώσω . Δεν ξέρω πως έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι είμαι απελπισμένος και πάω να φέρω γυναίκα. Μην αρχίσετε τώρα δεν έχει οδοντιάτρους στην Κύπρο plz. Ως τώρα μόνο τρολ τίποτα αξιόλογο

Τελευταία τροποποίηση:

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.638
Πόντοι
216

Έχε υπόψη πως γίνεται της πουτάνας από Ρώσους, που πήγαν εκεί μετά τον πόλεμο για να δουλεύουν με ξένες εταιρίες (επειδή δε μπορούν από τη χώρα τους λόγω περιορισμών).

Λόγω αυτού έχουν αυξηθεί τα πάντα σημαντικά

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
12
Like
3.720
Πόντοι
746
Ειλικρινά είχα την εντύπωση ότι ανήκει στην Ασία... Βασικά θέλω νά δω και για εμφυτεύματα. Μια εκδρομή πάω να χαλαρώσω . Δεν ξέρω πως έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι είμαι απελπισμένος και πάω να φέρω γυναίκα. Μην αρχίσετε τώρα δεν έχει οδοντιάτρους στην Κύπρο plz. Ως τώρα μόνο τρολ τίποτα αξιόλογο
Φιλε μπορείς ν πας στη νήματα για εξωτερικό , υπάρχει θέμα Αρμενία roadtrip του 2021, αφηγητής ο @sex volcano όπου περιγράφει με μεράκι,στον έκανα κ παράθεση μπορεί να σ δώσει 2-3 γρήγορα τιπς περι Αρμενίας κ όχι μόνο.

OP
OP
D

dimitriseas

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
70
Πόντοι
1
Έχε υπόψη πως γίνεται της πουτάνας από Ρώσους, που πήγαν εκεί μετά τον πόλεμο για να δουλεύουν με ξένες εταιρίες (επειδή δε μπορούν από τη χώρα τους λόγω περιορισμών).

Λόγω αυτού έχουν αυξηθεί τα πάντα σημαντικά
Με μια κοπέλα που μίλησα ήδη κατάλαβα ότι μισούν τους Ρώσους. Έχει γίνει και κει όπως στη Λεμεσό δηλαδή?

OP
OP
D

dimitriseas

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
70
Πόντοι
1
Φιλε μπορείς ν πας στη νήματα για εξωτερικό , υπάρχει θέμα Αρμενία roadtrip του 2021, αφηγητής ο @sex volcano όπου περιγράφει με μεράκι,στον έκανα κ παράθεση μπορεί να σ δώσει 2-3 γρήγορα τιπς περι Αρμενίας κ όχι μόνο.
Ναι μου το έστειλε. Είναι πολύ δυνατός παίκτης. Θα διαβάσω το νήμα με ευλάβεια

OP
OP
D

dimitriseas

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
70
Πόντοι
1
Οι Κύπριες αδελφές ? όχι αδερφές, αδελφές ? δεν έχει γυναίκες το νησί ή προτιμάς κάτι πιο Ασιατικό ?
Προσωπικά έχω ξενερώσει. Όλες ψιλομυτες. Ζητάνε πτυχία περιουσία status ταμπέλες. Κακομαθημένα

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.470
Πόντοι
206
Με μια κοπέλα που μίλησα ήδη κατάλαβα ότι μισούν τους Ρώσους. Έχει γίνει και κει όπως στη Λεμεσό δηλαδή?
Κάτσε αυτό τώρα πώς σου ήρθε;
Τους Ρώσους τους λατρεύουν όλοι σαν τουρίστες γιατί αφήνουν λεφτά.
Η Λεμεσός τώρα πού κολλάει;
Γιατί μη γράψεις καμία αηδία ότι και εκεί μισούν τους Ρώσους, αφού η μισή πόλη είναι με ρωσικά μαγαζιά και εταιρίες.

OP
OP
D

dimitriseas

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
70
Πόντοι
1
Φίλε please. Τελευταία φορά που σου εξηγώ. Εννοώ ότι πήγαν οι Ρώσοι και ανέβηκαν οι τιμές. Λογικό η κοπέλα και γενικά η Αρμενία να μισεί τους Ρώσους γιατί τους πούλησαν στους Τούρκους. Μαζούτ καις έλεος. Αφού δεν καταλαβαίνεις μη γράφεις σε δικά μου post

Τελευταία τροποποίηση:

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.651
Πόντοι
456
Ρε φίλε άνοιξες νήμα της Αρμενίας στην Ασία;Στη Γεωγραφία τι βαθμό είχες;Στην Ευρώπη ανήκει η Αρμενία,ευρωπαϊκό έθνος είναι και ας έχει παράξενη γλώσσα.Πες σε κάποιον διαχειριστή για να εντάξει το νήμα στην Ευρώπη,ώστε να μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος και πιο εύκολα
Από γεωγραφία σκίζουμε βλέπω. Και η ανατολική Τουρκία Ευρώπη είναι;
Armenia_(orthographic_projection).svg.png

A

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.470
Πόντοι
206
Φίλε please. Τελευταία φορά που σου εξηγώ. Εννοώ ότι πήγαν οι Ρώσοι και ανέβηκαν οι τιμές. Λογικό η κοπέλα και γενικά η Αρμενία να μισεί τους Ρώσους γιατί τους πούλησαν στους Τούρκους. Μαζούτ καις έλεος. Αφού δεν καταλαβαίνεις μη γράφεις σε δικά μου post
Εγώ καίω μαζούτ ή εσύ που γελάει όλος ο κόσμος μαζί σου;;
Και στην τελική φόρουμ είναι, δε σε βρίζω, ο καθένας μπορεί να γράφει.
Άμα σε χαλάει που γελάνε όλοι μαζί σου, δε φταίω εγώ. Αυτά που γράφεις για να φέρεις κοπέλα στην Κύπρο μέσα σε 5 μέρες κάνουν τον κόσμο να γελάει.

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
6.117
Πόντοι
1.336
Από γεωγραφία σκίζουμε βλέπω. Και η ανατολική Τουρκία Ευρώπη είναι;
Armenia_(orthographic_projection).svg.png

A
Η γεωγραφία και το πολιτισμικό ανήκειν δεν ορίζονται απαραίτητα με τραβήγματα γραμμών. Μεγάλο μέρος της Τουρκίας, βρίσκεται στο ίδιο γεωγραφικό πλάτος με ευρωπαϊκές χώρες, ωστόσο θεωρείται Ασία, λόγω πολιτισμικών και γεωγραφικών διαχωρισμών αιώνων. Αντίστοιχα και η Κύπρος. Θεωρητικά εκεί που βρίσκεται, Ασία θα έπρεπε να θεωρείται, ωστόσο λόγω πολιτισμικών δεσμών, δεν αμφισβητεί κανείς ότι είναι Ευρώπη. Αντίστοιχα η Αρμενία, γεωγραφικά παίζει με το όριο, αλλά λόγω πολιτισμικών δεσμών, την θεωρούμε ευρωπαϊκή χώρα.

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
100
Like
18.529
Πόντοι
26.376
Κάνε μπουρδελότσαρκα, ρίξε 2-3 πούτσους να ξεχαρμανιάσεις...

Αυτές οι ιδέες για ταξίδια είναι αποτέλεσμα της αγαμησιάς...
:hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom