σκεφτομαι να κανω ενα ταξιδι αναψυχης στην Μοσχα να δω αξιοθεατα και να συνδιασω και το σεξ μαζι. υπαρχουν πολλοι φιλοι και συναγωνιστες που εχουν επισκεφτει την μοσχα ας δωσουν ενα πληρες report για την πανεμορφη αυτη πολη και τα γουστα της καθως και το κοστος διαμονης για μια εβδομαδα με την προυποθεση οτι θα εχεις μαζι σου απο εκει μια σεμιπρο κοπελα να σου κανει τον ξεναγο και τα υπολοιπα γουστα.
Να πας στη Μοσχα αφου μπορεις.Ειναι πολυ ωραια πολη,με πολλα πραγματα να δεις.Πηγα πριν 2 χρονια σχεδον.Ειχα μια γκομενα Ρωσιδα και περασα 1 βδομαδα ζαχαρη.Εμενα σπιτι της,ηταν διπλα στο μετρο οποτε οταν δουλευε τα πρωινα επεαιρνα το μετρο κ πηγαινα κοκκινη πλατεια για βολτες.
Για πουτανιλικια δε μπορω να σου πω οπως αντιλαμβανεσαι...
Οι τιμες ηταν καλες,τωρα ειναι καλυτερες γιατι το ρουβλι εχει κατρακυλησει στα 80 ρουβλια στο ευρω,ενω εγω οταν πηγα ηταν 43...οποτε 2 φορες πιο φτηνα πλεον.Επειδη μιλαω ακομα,οι τιμες δεν εχουν αλλαξει οποτε για μας ειναι τσαμπα διακοπες.Εισιτηριο θα βρεις με 150 ευρω απλα να χεις το νου σου για τη βιζα.Αμα δε στη βγαλει το τουρ.γραφειο,πρεπει τουλαχιστον 1 μηνα πριν να ξεκινησεις διαδικασιες...Εγω ειχα ενα γραφειο που μου την εβγαλε σε 1 βδομαδα με ενα χαρτζιλικακι.
Να πας κατα τον Μαιο.Τελη,ειναι καλη εποχη.Εχει ανοιξιατικο καιρο και νυχτωνει και πολυ αργα οποτε θα χεις φως στη διαθεση σου για τις βολτες σου.
Καλα να περασεις,σε ζηλευω αφανταστα...Ο μονος λογος που στενοχωρηθηκα που χωρισα με τη Ρωσιδα ειναι οτι δεν θα ξαναπαω Μοσχα με αυτες τις συνθηκες που πηγα τοτε...