topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.067
- Πόντοι
- 5.646
Mind εισαι φάρος γνώσης κ εμπειρίας!Τα λένε κοατί !!
Και την πεφτουν στα σακιδια ψαχνοντας για φαγητό !!
Mind εισαι φάρος γνώσης κ εμπειρίας!Τα λένε κοατί !!
Και την πεφτουν στα σακιδια ψαχνοντας για φαγητό !!
Έχει μπανακι Χαλκιδική σήμερα!Ασε τα γραψιματα κ ψησου στο καμίνι της σαλονικης!!!! Χα χα
Εγώ δαβατο πισίνες κ πολύ μου είναι,,,,,Έχει μπανακι Χαλκιδική σήμερα!
Mind εισαι φάρος γνώσης κ εμπειρίας!
εχω παει τυπε μου.4 μερες Ανοι γιατι;να τρελαθεις; :S :S :SΟτι πει ο ΤΑΞ πρακτωρας μου χα χα,,,,ρε νασκο εχεις παει???? Διότι θέλω πεντε μέρες Πεκίνο 4 μέρες Ανόι κ δυο νύχτες χα λονγκ μπαιυ με κανένα βιετμαμεζακι
Ο παπατζης!
ειχε πλακα φιλε γιατι εμενα copacabana palace και δεν επιτρεποτανε να μπει μεσα
της λεω ανεβαινω πανω στο δωματιο και στα φερνω τα χρηματα γιατι πηδιομασταν σε χοτελ της περιοχης αλλο
και δεν κατεβηκα ποτε και την εκανα την αλλη μερα
φυσικα το τηλεφωνο χτυπαγε και ελεγε η τυπισσα ψεματα οτι της πηρα την ταυτοτητα καταλαθος χαχα
εννοειται εγινα καπνος την αλλη μερα και πηρε ενα αρχιδι
παντως ητανε δυνατος μουνος
Φιλαρακο αν λουφαρες 400 χεαις απο πουτανα στο Ριο δεν θα εφευγες ποτε απο το ξενοδοχειο παρα μονο για να γινεις κοπρια σε καποια φαβελα.
Καλη η πλακα αλλα να εχει ορια γιατι καποιοι μπορουν να την παρουν στα σοβαρά!!
Φιλαρακο αν λουφαρες 400 χεαις απο πουτανα στο Ριο δεν θα εφευγες ποτε απο το ξενοδοχειο παρα μονο για να γινεις κοπρια σε καποια φαβελα.
κ μετα ξυπνησες κ είδες ότι έχεις πάρει διαζύγιο με την αλήθεια!ειχε πλακα φιλε γιατι εμενα copacabana palace και δεν επιτρεποτανε να μπει μεσα
της λεω ανεβαινω πανω στο δωματιο και στα φερνω τα χρηματα γιατι πηδιομασταν σε χοτελ της περιοχης αλλο
και δεν κατεβηκα ποτε και την εκανα την αλλη μερα
φυσικα το τηλεφωνο χτυπαγε και ελεγε η τυπισσα ψεματα οτι της πηρα την ταυτοτητα καταλαθος χαχα
εννοειται εγινα καπνος την αλλη μερα και πηρε ενα αρχιδι
παντως ητανε δυνατος μουνος
Η πουτανα ξέρει ότι πήγες μαζί της?Φαντασία μου πλανεύτρα εισαι η πιο μεγάλη ψεύτρα...δυστυχως ποτε δεν θα μαθω την εκφραση στο προσωπο της πουτανας οταν σιγουρα θα πηγε την αλλη μερα στο copacabana palace και θα της ειπανε πως αυτος που ψαχνεται εφυγε...
πωωωω φιλε αυτο θα μετραγε πραγματικα !
man γραφω απο κινητο αλλα σορρυ ουτε δυσλεκτοκος ειμαι ουτε ανορθογραφος lol αλλα και παλι σορρυΚατ αρχας συγχαρητηρια για την ενημερωση και για ολες τις πληροφοριες
Μακαρι ολοι να εγραφαν για τις ταξιδιωτικες εμπειριες τους οπως εκανες εσυ.
Το χαλας φιλε με τα τοοοσα πολλα ορθογραφικα λαθη που καταλαβαινω γινανε λογω βιασυνης.
Κριμα...
Θα γινοταν συλλεκτικο.
σοβαρα μιλαω τρελε
ακομα και τον τυπο που εφερε επανω τα ποτα θυμαμαι
να με κοιταει φαση "πω ρε πουστη τι γκομενα θα γαμησεις"
ητανε δυνατο πολυβολο η καριολα...
δεν κρατιοτανε το ξεκωλο...ειχε αρχισει τα γλωσσοφιλα απο το ταξι μεσα που μας πηγαινε...βεβαια μετα της βγηκε σε ξινο...γιατι δεν της εδωσα φραγκο...αλλα ειπαμε...η ζωη ειναι δυσκολη και αδικη
man γραφω απο κινητο αλλα σορρυ ουτε δυσλεκτοκος ειμαι ουτε ανορθογραφος lol αλλα και παλι σορρυ