Νέα

Ταξιδάκι στο Λονδίνο

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 510
  • Εμφανίσεις 167K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Μηνύματα
2.283
Κριτικές
15
Like
225
Πόντοι
1.240

Συνημμένα

  • photo.jpg
    photo.jpg
    146,5 KB · Εμφανίσεις: 134

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Μηνύματα
614
Κριτικές
25
Like
87
Πόντοι
5.765
τι εννοεις? Καταρχας ηρθε η κοπελα που ζητησες η' μακρυνος κλωνος? Επισης τι εννοεις σου εσπασε τ'αρχιδια?
κλωνος ναι αλλα περιπου με τα ιδια χαρακτηριστικα οποτε μια χαρα. αλλα ηταν μη το 1 μη το αλλο τελειωσα τον πρωτο γυρο νωρις και δεν καθοτανε για εχτρα, με το ζορι μια πιπα στο δευτερο γυρο.της φανηκε και παραξενο που ηθελα να τελειωσω 2η φορα.ισως φταιω και'γω γιατι δε συνεννοηθηκα με το γραφειο αλλα αμα δε το χει η πουτανα...
 

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Μηνύματα
2.976
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Για να μπω (clumsily) και ιν γιορ φιλντ οφ εχπερτιζ, a basic supply/demand curve (equilibrium point  :2funny:) would do the trick for them  :grin: :grin: :grin:

Aλήθεια, "παίζουν" τα πάντα -πώληση/αγορά. Απλώς, εγώ δεν είχα/έχω κάτι να προσφέρω  :grin:

:grin: :grin:


 

Συνημμένα

  • normal.jpg
    normal.jpg
    14,3 KB · Εμφανίσεις: 56

greekboy

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2008
Μηνύματα
16
Like
0
Πόντοι
0

Δεν εχω διαβασει ολο το thread αλλα θα παραθεσω δυο site για το Λονδινο καθως ημου κατοικος για αρκετα μεγαλο διαστημα.

Πολλες ανεξαρτητες και με καλο συστημα κριτκων ειναι το .

Γραφειο αρεκτα αξιοπιστο, vfm και οι κοπελες οπως στις φωτο ειναι το
 

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Μηνύματα
8.502
Κριτικές
55
Like
5.102
Πόντοι
15.565

Για δοκιμασε και αυτο ..λιγο οργιακη η κατασταση .. αλλα αν αντεχεις αξιζει τον κοπο ery good value for money
 

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Μηνύματα
5.020
Κριτικές
2
Like
36
Πόντοι
66
Παίδες σε μια βδομάδα πετάω για Λονδίνο. Ενδιαφέρομαι μόνο για πουτανα με τεράστια φυσικά βυζιά. Εκεί στην Αγγλία υπάρχει ποικιλία από βυζαρουδες σε αντίθεση με εδώ. Βρήκα κάποιες περιπτώσεις στο adultwork.com αλλά αν ξέρει κανείς καμιά καλή περίπτωση ας ενημερώσει. Ευχαριστώ.
 

BASILIS35

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Μηνύματα
126
Like
0
Πόντοι
1
Παίδες σε μια βδομάδα πετάω για Λονδίνο. Ενδιαφέρομαι μόνο για πουτανα με τεράστια φυσικά βυζιά. Εκεί στην Αγγλία υπάρχει ποικιλία από βυζαρουδες σε αντίθεση με εδώ. Βρήκα κάποιες περιπτώσεις στο adultwork.com αλλά αν ξέρει κανείς καμιά καλή περίπτωση ας ενημερώσει. Ευχαριστώ.

Πηρα αυτη προσφατα:


ειναι φιλικη και θα παθεις πλακα με το μεγεθος των βυζιων της
αν θες περισσοτερα στειλε pm
 

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Μηνύματα
5.020
Κριτικές
2
Like
36
Πόντοι
66
Μόλις επέστρεψα από ένα 3ήμερο ταξιδάκι στο Λονδίνο και σας γράφω για την εκεί περιπέτειά μου. Καταρχήν για την πόλη έχω να πω ότι αν και πανάκριβη, είναι τεράστια και ενδιαφέρουσα και σίγουρα καλύπτει όλα τα γούστα. Οι Αγγλίδες επιβεβαίωσα ότι δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο, μάλλον ασχημούλες θα τις έλεγα. Και επειδή συγκρίνω με το περσινό μου ταξίδι στην Πράγα μπορώ να πω ότι τα ποσοστά είναι αντίθετα. Στην Πράγα στις 10 τυχαίες γκόμενες στο δρόμο έβλεπες 3 κούκλες, 3 όμορφες, 3 μέτριες και 1 άσχημη, στο Λονδίνο στις 10 έβλεπες 1 κούκλα, 2 όμορφες, 3 μέτριες και 4 άσχημες. Βέβαια για να πούμε και του στραβού το δίκιο έπεσα πάνω και σε μερικά αστεράκια που μου τρέξανε τα σάλια... Ως αδιόρθωτος βυζολάγνος εστίασα κυρίως στο στήθος των διερχόμενων Αγγλίδων και παρατήρησα ότι εκεί υπερτερούν έναντι των Τσεχίδων και φυσικά έναντι και των άβυζων Ελλεεινίδων. Παίδες, με μια κουβέντα: ΠΟΛΥ ΒΥΖΙ... Τα ποσοστά βυζαρούδων, τουλάχιστον στο Λονδίνο που είδα εγώ, είναι πολύ υψηλά. Σε κάθε λεωφορείο, σε κάθε συρμό του μετρό, σε κάθε πολυκατάστημα που έμπαινα έβλεπα χαλαρά 2-3 βυζαρούδες που στην Ελλάδα βλέπω μια φορά το δίμηνο. Βέβαια όπως είπαμε, με τη σχετική ασχήμια στη φάτσα.
Ακριβώς επειδή είμαι ένας στερημένος βυζολάγνος λόγω της αβυζοσύνης που ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια το Ελλαδιστάν, είχα σαν στόχο εξαρχής να σβήσω τη βυζοδίψα μου στη Γηραιά Αλβιόνα. Γι' αυτό και μέσω του αναζήτησα τις περδικόστηθες κορασίδες που θα με ζεστάνουν στον κόρφο τους. Κατέληξα σε 6 περιπτώσεις χωρισμένες σε 3 κατηγορίες:
A κατηγορία - Mature: 1) Sarita ()
                     2) Toni ()
B κατηγορία - Black: 1) Dakota ()
                    2) Nicole ()
Γ κατηγορία - White: 1) Denise ()
                    2) Slutty ()
Επικοινώνησα με όλες παίρνοντας e-mail, κινητά και διευθύνσεις (στη διάθεση όποιου ενδιαφέρεται) αλλά όταν πήγα εκεί και προσπάθησα να κλείσω ραντεβού δεν στάθηκα τυχερός. Από τις matures η Sarita αν και έχει φοβερά βυζιά απερρίφθη λόγω φάτσας όταν μου έστειλε links με φωτό με το πρόσωπό της. Η Toni δεν μπόρεσε να με εξυπηρετήσει γιατί όπως μου είπε θα έπρεπε να την ειδοποιήσω νωρίτερα και όχι την παραμονή, για να κανονίσει το πρόγραμμά της. Από τις whites η Denise δεν μπορούσε τις ώρες που μπορούσα εγώ και εγώ δε μπορούσα τις ώρες που μπορούσε αυτή ενώ η Slutty μου είπε ορθά κοφτά ότι δεν κανονίζει ραντεβού με αγνώστους παρά μόνο με γνωστούς της και με όσους κάνουν livechat μαζί της στη σελίδα που φαίνεται στο προφίλ της. Οπότε ξέμεινα με τις blacks. Η Nicole δε σήκωνε με τίποτα το κινητό της παρά τις 10 κλήσεις που τις έκανα οπότε μου έμεινε η Dakota με την οποία και έκλεισα το ραντεβού. Ομολογώ ότι με όλα αυτά που μου τύχανε είχα ξενερώσει και φοβόμουν ότι στο τέλος θα φύγω διψασμένος από τη βυζομάνα Αγγλία γυρνώντας άπραγος στο άβυζο Ελλαδιστάν.
Να μη σας τα πολυλογώ παίρνω τηλέφωνο τη Dakota την ημέρα του ραντεβού και συμφωνούμε για μισή ώρα (καθότι και ακριβούτσικη) το απογευματάκι. Μου λέει έλα στο ξενοδοχείο London Holiday Inn, κάτσε στη reception και πάρε με πάλι τηλέφωνο να κατέβω από το δωμάτιο να σε πάρω. Πάω λοιπόν και την ώρα που είχαμε συμφωνήσει σκάει τηλέφωνο και ακούω αυτήν και κλάμματα μωρού από μέσα. Πωωω ρε πούστη μου λέω, τι σκατά, έχει φέρει και πιτσιρίκι μαζί; Πώς θα γαμήσω; Μου λέει κάτι μου έτυχε και γύρισα στο διαμέρισμά μου αλλά μην ανησυχείς σε μισή ώρα θα είμαι εκεί. Τρώω και τη δεύτερη ξενέρα και κάθομαι σε ένα καναπέ χαζεύοντας κάτι Ινδούς που είχαν μαζευτεί εκεί για ένα γάμο. Σε μισή ώρα ξανασκάει τηλέφωνο και μου λέει έλα ήρθα. Της λέω μπες μέσα και μου λέει όχι βγες εσύ έξω, δεν είμαι στο ξενοδοχείο. Θα βγεις μου λέει από την κεντρική έξοδο, θα πας διαγώνια αριστερά στο λευκό κτίριο, θα βρεις την entrance B και θα χτυπήσεις στο διαμέρισμα 39. Ωχ λέω τώρα ή όντως εκεί είναι το διαμέρισμά της και με έστειλε στο ξενοδοχείο απλά για να μην περιμένω μισή ώρα στο δρόμο ή είναι παγίδα, θα μπω μέσα, θα με ληστέψουνε και θα με βρει η αστυνομία αύριο με κανένα σκουπόξυλο στον κώλο.
Με τα πολλά πάω εκεί που μου είπε, χτυπάω στο διαμέρισμα 39, ανοίγει η εξώπορτα, μπαίνω μέσα και αριστερά στο ισόγειο βρίσκω μια πόρτα που έγραφε 39 από πάνω. Πριν προλάβω να χτυπήσω μισοανοίγει χωρίς να φαίνεται ποιός την άνοιξε γιατί είχε μπει πίσω από την πόρτα ώστε να μη φαίνεται από το διάδρομο. Αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να μπω μέσα με πήγαν από την κόλαση στον παράδεισο. Από εκεί που πρόσεχα από πού θα μου την πέσουνε, βρίσκομαι μπροστά σε ένα θαύμα της φύσης με το στόμα ανοιχτό... Η γκόμενα ήταν εκεί μόνη της και με περίμενε ημίγυμνη και άνοιξε έτσι για να μην την δει κανένας περαστικός από το διάδρομο. Βλέπω ένα εβένινο πλάσμα, στο 1.85 και με τα τακούνια στο 1.95, καμιά 70αριά κιλά με ένα σώμα Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο και κάτι βυζιά σαν μπάλες μπάσκετ. Φορούσε ψηλοτάκουνα, ήταν χωρίς κυλότάκι, είχε ένα στενό μαύρο κορμάκι που το κατέβαζε ίσα ίσα μέχρι το μουνί και από πάνω ένα τεράστιο κόκκινο σουτιέν που της πίεζε τις βυζάρες και τις έκανε να μοιάζουν ολοστρόγγυλες. Έτσι όπως μου έριχνε ένα κεφάλι και ήμουν ακριβώς στο ύψος των βυζιών της έμεινα μαλάκας. Με βάζει μέσα, μου συστήνεται, μου λέει να κάτσω άνετα στον καναπέ και πάει στην κουζίνα ρωτώντας αν θέλω να μου φέρει κάτι να πιω. Όχι της λέω έλα εδώ να γουστάρουμε. Έρχεται και κάθεται δίπλα μου ξεφορτώνοντας τα βυζιά της στην πλάτη του καναπέ. Από φάτσα δεν έλεγε και πολλά. Μεγάλα μάτια, μεγάλα χείλη, άφρο μαλλιά. Όποιος ξέρει από livejasmin έμοιαζε με τη δίδυμη αδερφή της BustyFaye () .
Αφού είπαμε τα τυπικά (ότι τη λένε Ruby, είναι 34 χρονών, από τη Γκάνα, 12 χρόνια στο Λονδίνο) της σκάω την παραμύθα. Της λέω άκου, είμαι βυζιάρης, είμαι από μια άβυζη χώρα και ήρθα σε σένα για να χορτάσω μισή ώρα άρμεγμα. Αυτή ήταν και η κίνηση βυζοματ. Από εκείνη τη στιγμή άρχισε να κάνει το παν για να ευχαριστηθώ βυζάρες. Βάζει το χέρι της μέσα στο κόκκινο σουτιέν και μετά από πολλή προσπάθεια καταφέρνει να βγάλει το ένα της βυζί. Ήταν σταγονοειδές, τεράστιο, με μικρή θυλή και μεγάλη ρόγα σαν πιπίλα. Έτσι όπως κρεμόταν μέχρι τον αφαλό της, σκύβω και αρχίζω ένα δίλεπτο γλείψιμο παντού. Βγάλε και το άλλο της λέω. Με πολλή προσπάθεια βγάζει και το δεύτερο και αρχίζει να τα τρίβει μεταξύ τους κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Δε χάνω δευτερόλεπτο και αρχίζω γλείψιμο, πιπίλισμα και χούφτωμα και στις δύο βυζάρες, ενώ ένιωθα το λούτσο μου να σηκώνεται με γεωμετρική πρόοδο. Σε κάποια φάση σηκώνεται βάζει στο CD ένα ερωτικό κομμάτι (στυλ Barry White) και έρχεται όρθια ανάμεσα στα πόδια μου έτσι όπως καθόμουν στον καναπέ και αρχίζει να μου χορεύει αισθησιακά. Εκεί μπόρεσα να δω το σύνολο σε όλο του το μεγαλείο. Η γκόμενα είχε πραγματικά σπάνιο σωματότυπο. Ψηλή, κανονική σε πάχος, χωρίς ίχνος από ψωμάκια και κυταρίτιδα, με πολύ λεπτά και μακριά πόδια (οι γάμπες της ήταν σαν το βραχίονά μου και τα μπούτια της σαν το μπράτσο μου), επίπεδη κοιλιά, απίστευτα λεπτή μέση και μια ολοστρόγγυλη τουρλωτή σφιχτή κωλάρα που ήταν τόσο ψηλά που δεν μπορούσα να τη φτάσω να τη γαμήσω όταν στεκόμουν με καυλωμένη πούτσα όρθιος από πίσω της παρά τα 180 εκατοστά μου (ύψος όχι μήκος :) ). Αυτό όμως που έκανε τη διαφορά ήταν αυτές οι βυζάρες, αυτές οι τεράστιες βυζάρες μεγέθους Milena Velba (σίγουρα οι ρετουσαρισμένες φωτό την αδικούν ως προς το μέγεθος) που έφταναν μέχρι τον αφαλό της αλλά που δεν ήταν καθόλου πεσμένες ή κρεμασμένες αλλά γεμάτες και ολοστρόγγυλες.
Αφού τελειώνει το τραγούδι κάθεται πάνω μου και μου λέει βγάλε μου το σουτιέν. Ανοίγω τις κόπιτσες και της βγάζω το κόκκινο αντίσκηνο που στη βάση του είχε μια μεταλλική λάμα πάχους 2 δαχτύλων για να μπορεί να τα συγκρατεί. Της λέω θέλω να δω τι νούμερο είναι. Μου λέει 36M baby. Κοιτάω και πράγματι είναι έτσι. Έρχεται όρθια μπροστά μου τελείως γυμνόστηθη, σκύβει λίγο και έτσι όπως καθόμουν στον καναπέ βάζει το ένα βυζί της στον ώμο μου, το άλλο στον άλλο ώμο μου και μου σπρώχνει το κεφάλι στο θώρακά της πνίγοντάς με με τα βυζιά της. Το κεφάλι μου είχε χαθεί ανάμεσα στα τεράστια στήθη της και δε μπορούσα να ανασάνω. Μου ρίχνει 2-3 σιγανά βυζοσκάμπιλα και μετά μου σηκώνει τα χέρια και με βάζει να τα φέρω μπροστά όπως ο ζητιάνος όταν ζητιανεύει. Σηκώνεται όρθια και μου λέει Feel the weight και τα σηκώνει ψηλά και μου τα πετάει πάνω στις παλάμες σαν μπαλόνια. Η καύλα μου είχε φτάσει σε επικίνδυνο σημείο και αισθανόμουν ότι τα φλόκια ήταν έτοιμα να δραπετεύσουν. Της μαζεύω το κορμάκι έτσι ώστε να είναι σχεδόν ολόγυμνη, ξεντύνομαι από τη μέση και κάτω και έτσι όπως είμαστε στον καναπέ αρχίζει να μου την παίζει αργά με το χέρι. Της λέω θέλω πίπα. Σηκωνόμαστε και πάμε στο κρεβάτι που ήταν στην άκρη του δωματίου. Ξαπλάρω και γονατίζει αυτή από πάνω μου, μου βάζει το λάστιχο και αρχίζει να τον παίρνει στο στόμα αργά και σταθερά. Τα μαστάρια κρέμονταν μέχρι το στρώμα κάνοντας παλινδρομικές κινήσεις καθώς ρουφούσε το τρομπόνι. Της άρπαξα τα βυζιά και άρχισα να της τα τραβάω προς τα κάτω δίνοντας της ρυθμό στην πίπα. Εκείνη άρχισε να βογγάει και μου έπαιρνε πίπα δυνατά και γρήγορα για κανένα 5λεπτο. Δυστυχώς αγαπητοί συναγωνιστές δεν κρατήθηκα και έχυσα στην πίπα. Το ομολογώ. Μου ήταν αδύνατο να κρατηθώ έστω και για ένα λεπτό ακόμα βλέποντας τη σε αυτή τη στάση και με τα βυζιά της να χοροπηδάνε από δω κι από κει σαν τρελά. Ήταν ένα παιδικό όνειρο που πραγματοποιήθηκε να γαμήσω βυζαρού με τόσο μεγάλα και δεν μπόρεσα να το κάνω να κρατήσει παραπάνω. Μέσα στην παραζάλη μου τη θυμάμαι να μου λέει Oh baby you cummed, I wanted you to cum on my tits! Να σου γαμήσω, λέω από μέσα μου, βαλτή είσαι;
Σηκώνεται παίρνει υγρά μαντηλάκια και χαρτί κουζίνας, μου βγάζει το λάστιχο, μου καθαρίζει την περιοχή, μου δίνει καθαρή πετσέτα και μου λέει You can have a shower. Πάω στο μπάνιο, κάνω το μπιντέ και βγαίνω έξω. Σκάω το κατοστάρικο (άλλος στη θέση μου θα το έκλαιγε αλλά εγώ δε μετανιώνω ούτε για το τελευταίο penny) και την προσκαλώ στη Ελλάδα. Μου λέει ότι πολλοί Έλληνες νταβάδες της στέλνουν κατά καιρούς e-mails να έρθει σε ελληνικό studio αλλά αρνείται γιατί θέλει να δουλεύει μόνο ως ανεξάρτητη. Παίρνω ένα τελευταίο μάτι τις βυζάρες της, χαιρετιόμαστε και επιστρέφω με το tube στο ξενοδοχείο μου.

www.imagebam.com/image/6ab88d136508314] [/URL] www.imagebam.com/image/0564fa136508315] [/URL] www.imagebam.com/image/cb94f7136508317] [/URL] www.imagebam.com/image/75aa73136508318] [/URL]
 

Leonhart

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Μηνύματα
494
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Μόλις επέστρεψα από ένα 3ήμερο ταξιδάκι στο Λονδίνο και σας γράφω για την εκεί περιπέτειά μου. Καταρχήν για την πόλη έχω να πω ότι αν και πανάκριβη, είναι τεράστια και ενδιαφέρουσα και σίγουρα καλύπτει όλα τα γούστα. Οι Αγγλίδες επιβεβαίωσα ότι δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο, μάλλον ασχημούλες θα τις έλεγα. Και επειδή συγκρίνω με το περσινό μου ταξίδι στην Πράγα μπορώ να πω ότι τα ποσοστά είναι αντίθετα. Στην Πράγα στις 10 τυχαίες γκόμενες στο δρόμο έβλεπες 3 κούκλες, 3 όμορφες, 3 μέτριες και 1 άσχημη, στο Λονδίνο στις 10 έβλεπες 1 κούκλα, 2 όμορφες, 3 μέτριες και 4 άσχημες. Βέβαια για να πούμε και του στραβού το δίκιο έπεσα πάνω και σε μερικά αστεράκια που μου τρέξανε τα σάλια... Ως αδιόρθωτος βυζολάγνος εστίασα κυρίως στο στήθος των διερχόμενων Αγγλίδων και παρατήρησα ότι εκεί υπερτερούν έναντι των Τσεχίδων και φυσικά έναντι και των άβυζων Ελλεεινίδων. Παίδες, με μια κουβέντα: ΠΟΛΥ ΒΥΖΙ... Τα ποσοστά βυζαρούδων, τουλάχιστον στο Λονδίνο που είδα εγώ, είναι πολύ υψηλά. Σε κάθε λεωφορείο, σε κάθε συρμό του μετρό, σε κάθε πολυκατάστημα που έμπαινα έβλεπα χαλαρά 2-3 βυζαρούδες που στην Ελλάδα βλέπω μια φορά το δίμηνο. Βέβαια όπως είπαμε, με τη σχετική ασχήμια στη φάτσα.
Ακριβώς επειδή είμαι ένας στερημένος βυζολάγνος λόγω της αβυζοσύνης που ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια το Ελλαδιστάν, είχα σαν στόχο εξαρχής να σβήσω τη βυζοδίψα μου στη Γηραιά Αλβιόνα. Γι' αυτό και μέσω του αναζήτησα τις περδικόστηθες κορασίδες που θα με ζεστάνουν στον κόρφο τους. Κατέληξα σε 6 περιπτώσεις χωρισμένες σε 3 κατηγορίες:
A κατηγορία - Mature: 1) Sarita ()
                      2) Toni ()
B κατηγορία - Black: 1) Dakota ()
                    2) Nicole ()
Γ κατηγορία - White: 1) Denise ()
                    2) Slutty ()
Επικοινώνησα με όλες παίρνοντας e-mail, κινητά και διευθύνσεις (στη διάθεση όποιου ενδιαφέρεται) αλλά όταν πήγα εκεί και προσπάθησα να κλείσω ραντεβού δεν στάθηκα τυχερός. Από τις matures η Sarita αν και έχει φοβερά βυζιά απερρίφθη λόγω φάτσας όταν μου έστειλε links με φωτό με το πρόσωπό της. Η Toni δεν μπόρεσε να με εξυπηρετήσει γιατί όπως μου είπε θα έπρεπε να την ειδοποιήσω νωρίτερα και όχι την παραμονή, για να κανονίσει το πρόγραμμά της. Από τις whites η Denise δεν μπορούσε τις ώρες που μπορούσα εγώ και εγώ δε μπορούσα τις ώρες που μπορούσε αυτή ενώ η Slutty μου είπε ορθά κοφτά ότι δεν κανονίζει ραντεβού με αγνώστους παρά μόνο με γνωστούς της και με όσους κάνουν livechat μαζί της στη σελίδα που φαίνεται στο προφίλ της. Οπότε ξέμεινα με τις blacks. Η Nicole δε σήκωνε με τίποτα το κινητό της παρά τις 10 κλήσεις που τις έκανα οπότε μου έμεινε η Dakota με την οποία και έκλεισα το ραντεβού. Ομολογώ ότι με όλα αυτά που μου τύχανε είχα ξενερώσει και φοβόμουν ότι στο τέλος θα φύγω διψασμένος από τη βυζομάνα Αγγλία γυρνώντας άπραγος στο άβυζο Ελλαδιστάν.
Να μη σας τα πολυλογώ παίρνω τηλέφωνο τη Dakota την ημέρα του ραντεβού και συμφωνούμε για μισή ώρα (καθότι και ακριβούτσικη) το απογευματάκι. Μου λέει έλα στο ξενοδοχείο London Holiday Inn, κάτσε στη reception και πάρε με πάλι τηλέφωνο να κατέβω από το δωμάτιο να σε πάρω. Πάω λοιπόν και την ώρα που είχαμε συμφωνήσει σκάει τηλέφωνο και ακούω αυτήν και κλάμματα μωρού από μέσα. Πωωω ρε πούστη μου λέω, τι σκατά, έχει φέρει και πιτσιρίκι μαζί; Πώς θα γαμήσω; Μου λέει κάτι μου έτυχε και γύρισα στο διαμέρισμά μου αλλά μην ανησυχείς σε μισή ώρα θα είμαι εκεί. Τρώω και τη δεύτερη ξενέρα και κάθομαι σε ένα καναπέ χαζεύοντας κάτι Ινδούς που είχαν μαζευτεί εκεί για ένα γάμο. Σε μισή ώρα ξανασκάει τηλέφωνο και μου λέει έλα ήρθα. Της λέω μπες μέσα και μου λέει όχι βγες εσύ έξω, δεν είμαι στο ξενοδοχείο. Θα βγεις μου λέει από την κεντρική έξοδο, θα πας διαγώνια αριστερά στο λευκό κτίριο, θα βρεις την entrance B και θα χτυπήσεις στο διαμέρισμα 39. Ωχ λέω τώρα ή όντως εκεί είναι το διαμέρισμά της και με έστειλε στο ξενοδοχείο απλά για να μην περιμένω μισή ώρα στο δρόμο ή είναι παγίδα, θα μπω μέσα, θα με ληστέψουνε και θα με βρει η αστυνομία αύριο με κανένα σκουπόξυλο στον κώλο.
Με τα πολλά πάω εκεί που μου είπε, χτυπάω στο διαμέρισμα 39, ανοίγει η εξώπορτα, μπαίνω μέσα και αριστερά στο ισόγειο βρίσκω μια πόρτα που έγραφε 39 από πάνω. Πριν προλάβω να χτυπήσω μισοανοίγει χωρίς να φαίνεται ποιός την άνοιξε γιατί είχε μπει πίσω από την πόρτα ώστε να μη φαίνεται από το διάδρομο. Αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να μπω μέσα με πήγαν από την κόλαση στον παράδεισο. Από εκεί που πρόσεχα από πού θα μου την πέσουνε, βρίσκομαι μπροστά σε ένα θαύμα της φύσης με το στόμα ανοιχτό... Η γκόμενα ήταν εκεί μόνη της και με περίμενε ημίγυμνη και άνοιξε έτσι για να μην την δει κανένας περαστικός από το διάδρομο. Βλέπω ένα εβένινο πλάσμα, στο 1.85 και με τα τακούνια στο 1.95, καμιά 70αριά κιλά με ένα σώμα Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο και κάτι βυζιά σαν μπάλες μπάσκετ. Φορούσε ψηλοτάκουνα, ήταν χωρίς κυλότάκι, είχε ένα στενό μαύρο κορμάκι που το κατέβαζε ίσα ίσα μέχρι το μουνί και από πάνω ένα τεράστιο κόκκινο σουτιέν που της πίεζε τις βυζάρες και τις έκανε να μοιάζουν ολοστρόγγυλες. Έτσι όπως μου έριχνε ένα κεφάλι και ήμουν ακριβώς στο ύψος των βυζιών της έμεινα μαλάκας. Με βάζει μέσα, μου συστήνεται, μου λέει να κάτσω άνετα στον καναπέ και πάει στην κουζίνα ρωτώντας αν θέλω να μου φέρει κάτι να πιω. Όχι της λέω έλα εδώ να γουστάρουμε. Έρχεται και κάθεται δίπλα μου ξεφορτώνοντας τα βυζιά της στην πλάτη του καναπέ. Από φάτσα δεν έλεγε και πολλά. Μεγάλα μάτια, μεγάλα χείλη, άφρο μαλλιά. Όποιος ξέρει από livejasmin έμοιαζε με τη δίδυμη αδερφή της BustyFaye () .
Αφού είπαμε τα τυπικά (ότι τη λένε Ruby, είναι 34 χρονών, από τη Γκάνα, 12 χρόνια στο Λονδίνο) της σκάω την παραμύθα. Της λέω άκου, είμαι βυζιάρης, είμαι από μια άβυζη χώρα και ήρθα σε σένα για να χορτάσω μισή ώρα άρμεγμα. Αυτή ήταν και η κίνηση βυζοματ. Από εκείνη τη στιγμή άρχισε να κάνει το παν για να ευχαριστηθώ βυζάρες. Βάζει το χέρι της μέσα στο κόκκινο σουτιέν και μετά από πολλή προσπάθεια καταφέρνει να βγάλει το ένα της βυζί. Ήταν σταγονοειδές, τεράστιο, με μικρή θυλή και μεγάλη ρόγα σαν πιπίλα. Έτσι όπως κρεμόταν μέχρι τον αφαλό της, σκύβω και αρχίζω ένα δίλεπτο γλείψιμο παντού. Βγάλε και το άλλο της λέω. Με πολλή προσπάθεια βγάζει και το δεύτερο και αρχίζει να τα τρίβει μεταξύ τους κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Δε χάνω δευτερόλεπτο και αρχίζω γλείψιμο, πιπίλισμα και χούφτωμα και στις δύο βυζάρες, ενώ ένιωθα το λούτσο μου να σηκώνεται με γεωμετρική πρόοδο. Σε κάποια φάση σηκώνεται βάζει στο CD ένα ερωτικό κομμάτι (στυλ Barry White) και έρχεται όρθια ανάμεσα στα πόδια μου έτσι όπως καθόμουν στον καναπέ και αρχίζει να μου χορεύει αισθησιακά. Εκεί μπόρεσα να δω το σύνολο σε όλο του το μεγαλείο. Η γκόμενα είχε πραγματικά σπάνιο σωματότυπο. Ψηλή, κανονική σε πάχος, χωρίς ίχνος από ψωμάκια και κυταρίτιδα, με πολύ λεπτά και μακριά πόδια (οι γάμπες της ήταν σαν το βραχίονά μου και τα μπούτια της σαν το μπράτσο μου), επίπεδη κοιλιά, απίστευτα λεπτή μέση και μια ολοστρόγγυλη τουρλωτή σφιχτή κωλάρα που ήταν τόσο ψηλά που δεν μπορούσα να τη φτάσω να τη γαμήσω όταν στεκόμουν με καυλωμένη πούτσα όρθιος από πίσω της παρά τα 180 εκατοστά μου (ύψος όχι μήκος :) ). Αυτό όμως που έκανε τη διαφορά ήταν αυτές οι βυζάρες, αυτές οι τεράστιες βυζάρες μεγέθους Milena Velba (σίγουρα οι ρετουσαρισμένες φωτό την αδικούν ως προς το μέγεθος) που έφταναν μέχρι τον αφαλό της αλλά που δεν ήταν καθόλου πεσμένες ή κρεμασμένες αλλά γεμάτες και ολοστρόγγυλες.
Αφού τελειώνει το τραγούδι κάθεται πάνω μου και μου λέει βγάλε μου το σουτιέν. Ανοίγω τις κόπιτσες και της βγάζω το κόκκινο αντίσκηνο που στη βάση του είχε μια μεταλλική λάμα πάχους 2 δαχτύλων για να μπορεί να τα συγκρατεί. Της λέω θέλω να δω τι νούμερο είναι. Μου λέει 36M baby. Κοιτάω και πράγματι είναι έτσι. Έρχεται όρθια μπροστά μου τελείως γυμνόστηθη, σκύβει λίγο και έτσι όπως καθόμουν στον καναπέ βάζει το ένα βυζί της στον ώμο μου, το άλλο στον άλλο ώμο μου και μου σπρώχνει το κεφάλι στο θώρακά της πνίγοντάς με με τα βυζιά της. Το κεφάλι μου είχε χαθεί ανάμεσα στα τεράστια στήθη της και δε μπορούσα να ανασάνω. Μου ρίχνει 2-3 σιγανά βυζοσκάμπιλα και μετά μου σηκώνει τα χέρια και με βάζει να τα φέρω μπροστά όπως ο ζητιάνος όταν ζητιανεύει. Σηκώνεται όρθια και μου λέει Feel the weight και τα σηκώνει ψηλά και μου τα πετάει πάνω στις παλάμες σαν μπαλόνια. Η καύλα μου είχε φτάσει σε επικίνδυνο σημείο και αισθανόμουν ότι τα φλόκια ήταν έτοιμα να δραπετεύσουν. Της μαζεύω το κορμάκι έτσι ώστε να είναι σχεδόν ολόγυμνη, ξεντύνομαι από τη μέση και κάτω και έτσι όπως είμαστε στον καναπέ αρχίζει να μου την παίζει αργά με το χέρι. Της λέω θέλω πίπα. Σηκωνόμαστε και πάμε στο κρεβάτι που ήταν στην άκρη του δωματίου. Ξαπλάρω και γονατίζει αυτή από πάνω μου, μου βάζει το λάστιχο και αρχίζει να τον παίρνει στο στόμα αργά και σταθερά. Τα μαστάρια κρέμονταν μέχρι το στρώμα κάνοντας παλινδρομικές κινήσεις καθώς ρουφούσε το τρομπόνι. Της άρπαξα τα βυζιά και άρχισα να της τα τραβάω προς τα κάτω δίνοντας της ρυθμό στην πίπα. Εκείνη άρχισε να βογγάει και μου έπαιρνε πίπα δυνατά και γρήγορα για κανένα 5λεπτο. Δυστυχώς αγαπητοί συναγωνιστές δεν κρατήθηκα και έχυσα στην πίπα. Το ομολογώ. Μου ήταν αδύνατο να κρατηθώ έστω και για ένα λεπτό ακόμα βλέποντας τη σε αυτή τη στάση και με τα βυζιά της να χοροπηδάνε από δω κι από κει σαν τρελά. Ήταν ένα παιδικό όνειρο που πραγματοποιήθηκε να γαμήσω βυζαρού με τόσο μεγάλα και δεν μπόρεσα να το κάνω να κρατήσει παραπάνω. Μέσα στην παραζάλη μου τη θυμάμαι να μου λέει Oh baby you cummed, I wanted you to cum on my tits! Να σου γαμήσω, λέω από μέσα μου, βαλτή είσαι;
Σηκώνεται παίρνει υγρά μαντηλάκια και χαρτί κουζίνας, μου βγάζει το λάστιχο, μου καθαρίζει την περιοχή, μου δίνει καθαρή πετσέτα και μου λέει You can have a shower. Πάω στο μπάνιο, κάνω το μπιντέ και βγαίνω έξω. Σκάω το κατοστάρικο (άλλος στη θέση μου θα το έκλαιγε αλλά εγώ δε μετανιώνω ούτε για το τελευταίο penny) και την προσκαλώ στη Ελλάδα. Μου λέει ότι πολλοί Έλληνες νταβάδες της στέλνουν κατά καιρούς e-mails να έρθει σε ελληνικό studio αλλά αρνείται γιατί θέλει να δουλεύει μόνο ως ανεξάρτητη. Παίρνω ένα τελευταίο μάτι τις βυζάρες της, χαιρετιόμαστε και επιστρέφω με το tube στο ξενοδοχείο μου.

www.imagebam.com/image/6ab88d136508314] [/URL] www.imagebam.com/image/0564fa136508315] [/URL] www.imagebam.com/image/cb94f7136508317] [/URL] www.imagebam.com/image/75aa73136508318] [/URL]

Μάλιστα... ενδιαφέρον. Μακάρι να είχα μια λίστα με όλα τα site απ τις βυζαρούδες. Για busenladies.de έχει αρκετές επίσης αλλά αυτό αφορά άλλο τόπικ.
 

tromeros

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Μηνύματα
134
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Τι έγινε ρε παίδες στο σόχο; Ούτε ένα μπουρδέλο δε βρήκα το περπάτησα 20 φορές πάνω κάτω..
 

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Μηνύματα
367
Like
13
Πόντοι
1
Αποκλιεται να μην ειδες σε παραθυρο ταμπελα να λεει "model"!Σε λαθος δρομο θα εκανες βολτα.
Στο Σοχο ολα τα μπουρδελα ειναι walk up parlours.
 

tromeros

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Μηνύματα
134
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ρε φίλε πες μου μια οδό που έχει παράθυρα, περπάτησα όλο το σόχο...
 

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Μηνύματα
367
Like
13
Πόντοι
1
Wardour street, Greek street κ τα στενα τριγιρω.
 

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.158
Κριτικές
16
Like
1.779
Πόντοι
4.655
adultwork.com

Μια χαρα 8α βρεις εκει
 

Sibelius

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Μηνύματα
384
Like
0
Πόντοι
1
Εαν πρεπει να πας στο Λονδινο για δουλεια, OK. Εαν ομως ψαχνεις για σεξακι, σε λαθος πολη το γυρευεις. Για κοιτα καλυτερα προς Βερολινο, Φρανκφουρτη, Νυρεμβεργη, και τα περιχωρα των προαναφερθεντων.
 

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.158
Κριτικές
16
Like
1.779
Πόντοι
4.655
Εαν πρεπει να πας στο Λονδινο για δουλεια, OK. Εαν ομως ψαχνεις για σεξακι, σε λαθος πολη το γυρευεις. Για κοιτα καλυτερα προς Βερολινο, Φρανκφουρτη, Νυρεμβεργη, και τα περιχωρα των προαναφερθεντων.

διαφωνω. Μια χαρα παιζει Λονδινο. Οτι θες βρισκεις.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom