Νέα

Ταξιδάκι στο Λονδίνο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 510
  • Εμφανίσεις 169K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846

costas1988

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
1
Like
129
Πόντοι
1
Εσυ δε ρωτούσες και στο θέμα της Κυπρου;
Τι ακριβως δεν καταλαβες ότα σου ειπαμε οτι το Λονδινο ειναι πανακριβο και δεν αξίζει για σεξοτουρισμό;
Εγω θα το κρίνω φίλε μου αν είναι πανακριβο…

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Εγω θα το κρίνω φίλε μου αν είναι πανακριβο…
Επειδή σε βλέπω δυνατό παίχτη, πες μας για τι budget σκέπτεσαι να δώσεις για έσκορτ 1 ώρας στο Λονδίνο και θα σου πούμε εμείς που έχουμε πάει αν είσαι μέσα ή όχι.

costas1988

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
1
Like
129
Πόντοι
1
Επειδή σε βλέπω δυνατό παίχτη, πες μας για τι budget σκέπτεσαι να δώσεις για έσκορτ 1 ώρας στο Λονδίνο και θα σου πούμε εμείς που έχουμε πάει αν είσαι μέσα ή όχι.
φιλαρακι ειναι ολα θέμα εμπιριας ζωής...μια φορα θα το κανω...οχι κάθε μερα... τα χρηματα δεν ειναι θέμα

Solar

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
552
Πόντοι
20
κωστα μια καλη επιλογη που ειχα δοκιμασει ηταν η helen εσθονη στο houseofdivine,δεν ειχα δει κατι αλλο γτ με βολεψε το συγκριμενο και εχει προγραμμα να δεις ποιες κοπελες δουλευουν καθε μερα στο 1 και στο 2. Παρε τηλεφωνο νωρις η απο την προηγουμενη καλυτερα για να μη φας ακυρο.

Ivanone

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Like
2
Πόντοι
0
diva και
Οι πιο πολλές συνεργάζονται με διάφορα γραφεία. Δεν υπάρχει αποκλειστικότητα. Παίζει πολύ photoshop και μη περιμένεις μοντέλα με 150 GBP incall. Τα σπίτια είναι συνήθως χάλια. Προτείνω το outcall αλλά κοστίζει. Και αυτό αξίζει Για φτηνό outcall
Τι μου θύμησες τώρα ...
έχεις απόλυτο δίκιο.

linear

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Νοε 2014
Κριτικές
17
Like
4.340
Πόντοι
2.836
φιλαρακι ειναι ολα θέμα εμπιριας ζωής...μια φορα θα το κανω...οχι κάθε μερα... τα χρηματα δεν ειναι θέμα
Καθυστερημένη απάντηση και δεν ξέρω αν σου φανεί χρήσιμη. Εργάστηκα κάποια χρόνια στο Λονδίνο. Η εμπειρία μου είναι η εξής: υπάρχουν γραφεία για όλα τα βαλάντια από λογικές τιμές μέχρι αρκετές χιλιάδες λίρες. Μπορείς να μπεις captain 69 ή από αλλά σάιτ και να βρεις. Φίλος εκεί μου είχε προτείνει το 00-44 τελεία νετ. Είναι οικονομικό, έχει καθημερινές κοπέλες, φοιτήτριες κλπ που ψάχνουν να συμπληρώσουν εισόδημα. Το συγκεκριμένο γραφείο ήταν κορυφαίο όχι τόσο ως ρόστερ όσο για την ποιότητα των λεσβιακών που προσέφερε. Αν ζητούσες ντούο, τρίο ή ακόμα και τετράδα σου πρότειναν κορίτσια που πραγματικά γούσταραν. Πραγματικά σέβονταν τον πελάτη και αν σε μάθαιναν σου πρότειναν κορίτσια και σχήματα οι ίδιοι. Είχα περάσει αξέχαστα βράδια εκεί. Εν ολίγοις αν σου αρέσουν οι καλές, πραγματικές παρτούζες δοκίμασε και θα με θυμηθείς.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Ανέβηκα Λονδίνο για λίγες μέρες.
Έξοδος στο Soho. Απίστευτα μουνια, όλες με μινια και καμιά σχέση με τις χοντρές Αγγλίδες που βλέπεις καλοκαίρι στα Ελληνικά νησιά.
Πολύ ωραία κορμιά, ξανθιές, μελαχρινές κλπ
Πρόσεξα ότι καμάκι δεν παίζει καθόλου, ενώ είναι παντού gay άνδρες.
Γενικά ματιές κλπ δεν έπαιζαν, σαν οι γκόμενες να μην ψάχνονται καθόλου και μιλούσαν μόνο με τα αγόρια στις παρέες τους.
Μήπως τελικά οι Αγγλίδες στην χώρα τους δεν παίζουν μπάλα με ξένους, παρά μόνο όταν πάνε διακοπές στο εξωτερικό;

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
851
Πόντοι
371
Αγαπητοί συνάδελφοι, θέλω να μοιραστώ μαζί σας την ακόλουθη πρόσφατη εμπειρία μου, και όταν λέω πρόσφατη εννοώ πριν 4 ωρών!

Αυτή την στιγμή βρίσκομαι στο Λονδίνο για επαγγελματικούς λόγους. Μόλις πάτησα σήμερα το πόδι μου και αμέσως έψαξα για ένα γρήγορο γαμησάκι στο . Επειδή γουστάρω Ασιατάκια, κατέληξα στην Yulan! https://www.adultwork.com/ViewProfile.asp?UserID=5509688]ViewProfile.asp?UserID=5509688[/url]

Το προφίλ της λέει verified member (ότι αξία μπορεί να έχει αυτό) και στις 150 λίρες δεν ήταν απαγορευτική τιμή. Τις έστειλα κατά τις 4 το μεσημερι στο Whats app και απάντησε σχεδόν αμέσως, δείγμα θετικό. Κλείσαμε για τις 8 σε δικό της χώρο κάπου στο West London και 8 ήμουν στην ώρα μου στην διεύθυνση που μου έστειλε (πολυκατοικία). Χτυπάω κουδόυνι και μου ανοίγει ένας κοντό-μεσήλικας Ασιάτης που μίλαγε δεν μίλαγε Αγγλικά. Κοντοστάθηκα λίγο αλλά του λέω "I am here for Yulan" και ήταν σε φάση "Aah, Yulan, yes, yes, very pretty. Come in!". Εκεί που έιχα φτάσει, είπα να μπω να δω τι θα γίνει.

Με πάει που λέτε ο Ασιάτης μεσήλικας στο σαλόνι και με βάζει να καθήσω στον καναπέ και μου λέει ότι η Yulan έρχεται σύντομα, και άμα θέλω καφέ ή τσάι (τουλάχιστον ήταν ευγενικός). Προφανώς δεν πήρα τίποτα και απλά έμεινα να παρατηρώ τριγύρω το σαλόνι το οποίο ήταν ΤΡΙΜΠΟΥΡΔΕΛΟ! Γεμάτο πεταμένα πράγματα, μισοάδεια μπουκάλια αναψυκτικών, ρούχα, ανοιχτές βαλίτσες, ένα διπλό ντιβάνι, καθαριστικά, συσκευασίες από noodles ( :2funny: ) και άλλα πολλά!

Με τα πολλά και μετά από 10 λεπτά, ανοίγει η εξώπορτα και μπαίνει μέσα μία μεσήλικη Ασιάτισα με ένα μικρό "ανήλικο" Ασιατάκι από πίσω (όχι αυτή που φαίνεται στις φωτό στην αγγελία αλλά εξίσου γλυκό και γαμεύσιμο), και οι δύο μέσα στις χαρές. Έρχονται και με χαιρετάνε και μου χαμογελάνε, χαμογελώ και εγώ αμήχανα γιατί δεν ξέρω εάν θα γαμήσω την μεσήλικη ή την "ανήλικη". Μετά αρχίζουν και οι 3 τους και κάτι λένε στα Κινέζικα (από ότι μου είπαν είναι από την Ταιβάν), και μετά έρχεται η μεσήλικη και μου λέει και αυτή "Yulan very pretty, very pretty girl. You have good time". Και εγώ ήμουν έτοιμος να πω "ναι, very pretty, το βλέπω, στρίβε τώρα να δούμε τι θα γίνει εδώ". Την φάση την κατάλαβα σχετικά εύκολα από την στιγμή που μπήκαν μέσα στο σπίτι οι 2 γυναίκες. Οι τρεις τους ήταν προφανέστατα οικογένεια, με την μάνα να μανατζάρει την αγγελία και να είναι αυτή ουσιαστικά που απαντάει στα μυνήματα στο Whats app (καθώς η μικρή δεν μίλαγε γρι Αγγλικά!), ο πατέρας να κάνει τον μαλάκα και να κρατάει το σπίτι, και η μικρή να κάθεται να τον τρώει. Όχι το καλύτερο σκηνικό αλλά εκεί που είχα φτάσει ήμουν έτοιμος να δω πόσο βαθιά πάει η τρύπα (pun intended).

Με τα πολλά, μπαίνω σε ένα ξεχωριστό υπνοδωμάτιο με την μικρή, το οποίο ευτηχώς ήταν λιγότερο μπουρδέλο από το υπόλοιπο σπίτι. Για μια στιγμή φοβήθηκα ότι όντως μπορεί να ήταν ανήλικη, οπότε την έβαλα να μου δείξει ταυτότητα που της την έφερε η μάνα (εν τέλει ήταν 19 χρονών μπουμπούκι!) Αρχίζω να γνύνομαι, τα βγάζει και η μικρή ώντας όλη την ώρα χαμογελαστή και ευδιάθετη. Μου λέει η μικρή "shower!" και μου πασάρει πετσέτα, λέω οκ, ας παω. Μπαίνω στο μπάνιο και από πίσω τσουπ, σκάει και η μικρή, μπαίνει μαζί μου στην μπανιέρα και μου κάνει νόημα ότι θα με κάνει αυτή μπάνιο! Δεν με χάλασε η φάση, καθώς στις Ασιατικές κουλτούρες είναι σύνηθες αυτό και το έχω ξαναζήσει στην Ταιλάνδη σε full body soap massage. Με καθάρισε από την κορφή ως τα νύχια, επιδεικνύοντας πολύ προσοχή στο ήδη σκληρό πέος και στις μπάλες, κοιτώντας με όλο νάζι και με γελάκια όσο μου τις μάλαζε και μου τις έτριβε. Εγώ προφανώς δεν έχασα την ευκαιρία να χουφτώνω το νεανικό κορμάκι της. Μετά από σύντομο μπάνιο βγήκαμε και καθώς πάμε πίσω προς το δωμάτιο ημίγυμνοι, σκάει το χωλ η μάνα και κάτι λέγανε και με κοιτάει και μου κάνει "ooh, nice, nice!" και έρχεται η μάνα και μου χαιδεύει το γυμνό στήθος! :rolleyes: Κόντεψαν να με πίασουν τα γέλια αλλά κρατήθηκα.

Πίσω στο δωμάτιο της βγάζω την πετσέτα, την ξαπλώνω στο κρεβάτι και αρχίζει το μπαλαμούτι. Εντελώς amateur φαση, να έρχεται από πάνω μου και να μου χαιδέυεται όσο εγώ έτριβα τον πούτσο μου στο μουνί και στον κώλο της. Αλλά σαν τυπική Ασιάτισα, δεν αφηνε ουτε δάχτυλο αλλά και όταν πήγα να την γλύψω εκλείσε τα πόδια ντροπαλά και γέλαγε λέγοντας ουσιαστικά όχι. Οπότε χωρίς πολλά πολλά μπήκε καπότα και άρχισε το γαμήσι. Στο γαμήσι δυστηχώς δεν έλεγε πολλά διότι α) μόλις είδε τον πούτσο μου φρίκαρε λόγω μεγέθους (21εκ είναι αλλά για αυτή που είναι μισή μερίδα μπορεί να της έπεφτε πολύ), και β) πρωτοβουλίες μηδέν. Οπότε προσπάθησα και εγώ να κάνω παιχνίδι όπως μπορούσα, αλλά ακόμα και με τζελ που έβαζε δεν τράβαγε υψηλές στροφές και πόναγε. Κάποια στιγμή την γύρισα στα τέσσερα και εκεί πήγε κάπως καλύτερα, αλλά στις βαθιές πουτσιές τσίριζε λίγο και αναγκάστηκα να την παίρνω με διαλείμματα για να μην μου μείνει στον τόπο :2funny:

Σε κάποια στιγμή δεν την πάλευε καθόλου (αν και δεν έχανε ποτέ το χαμόγελο και μου έλεγε "thank you" όταν την άφηνα να πάρει ανάσα), και κάτι φωνάζει στα κινέζικα και μπάινει μέσα στο δωμάτιο η μάνα (!) και κάτι λέγανε - μάλλον ότι την έχω ξεμουνιάσει - και με κοιτάει η μάνα και έρχεται και μου αρπάζει τον σηκωμένο πούτσο και κάτι της είπε πάλι, και μετά η μάνα αρχίζει να μου μαλάζει τα @@ και να με κοιτάει και να χαμογελάει (!!). Είχα μέινει μαλάκας και δεν ήξερα τι να κάνω, μέχρι που σηκώνεται η μικρή και έρχεται από πάνω μου σε cow girl και κάθεται σιγά σιγά πάνω μου και η μάνα παίρνει μάτι! Οφέιλω να ομολογήσω ότι όλο αυτό το τρελό σκηνικό κάπως με καύλωσε και άρχισα να το καρφώνω το μικρό άγρια μπροστά στην μάνα και αυτή απλά να κοιτάει και κάτι να λέει στα κινέζικα και η μικρή να βογκάει. Αυτό συνεχίστηκε για κανά δίλεπτο και μετά η μάνα ξαναέφυγε.

Τέλος πάντων, η μικρή είχε παραδώσει πνεύμα ήδη, οπότε της κάνω νόημα να ξεκαβαλικέψει και να αρχίσει το τρομπόνι, μπας και χύναμε στο τέλος. Ήταν διστακτική, αλλά τελικά έβγαλε καπότα και άρχισε ενα - δεδομένων των αναλογιών - ικανοποιητικό τσιμπούκι, με την κατάλληλη καθοδήγηση. Την είχα εκεί κανά δεκάλεπτο και ένιωθα ότι θα είναι μεγάλο χύσιμο, και την στιγμή μου της λεώ "I am cumming" και αρχίζει να βγαίνει ο πρώτος πίδακας, φρικάρει που το τρώει στην μαπα και στο στόμα, αρχίζει να πνίγεται και πετάγεται από το κρεβάτι και πάει σε μία χαρτοσακούλα που ειχε κάπου εκέι γύρω και αρχίζει και ξερναέι κανονικά (!!!) όσο εγώ συνεχίζω και χύνω - πια μόνος μου!

Δεν ήξερα τι ένιωθα εκείνη την στιγμή: Κάυλα από το χύσιμο, αηδία από το ξερατό που έριξε (ευτηχώς στην σακούλα και όχι πάνω μου), λύπηση για το κοριτσάκι? Μάλλον εναν συνδυασμό από όλα. Τέλος πάντων, μετά από ένα λεπτό συνήλθε και με το γνωστό παιχνιδιάρικο χαμόγελο και νάζι της μου είπε ότι είναι οκ. Ξαναπήγαμε για μπανάκι όπου και πάλι με γυάλισε, ντύθηκα, χαιρέτισα και δρόμο.

Στον δρόμο της επιστροφής καθόμουν και σκεφτόμουν τι ακριβώς έζησα και εάν η όλη συνάντηση είχε θετικό η αρνητικό πρόσημο, και η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν ξέρω. Απλά ήθελα να μοιραστώ αυτή την αλλοπρόσαλλη εμπειρία μου όσο πιο σύντομα καθώς τα έχω ακόμα φρέσκα. Ελπίζω να μην κούρασα με το λογύδριο αλλά κάπου έπρεπε να τα πω! :S

Εάν κάποιος είναι Λονδίνο και έχει όρεξη να ζήσει αντίστοιχα τρελά σκηνικά, ας το τολμήσει! :2funny: :2funny:

Ακολουθούν φωτογραφίες της μικρής που την έβγαλα χωρίς να με πάρει είδηση.
Πραγματικά διαβάζοντας αυτά που γράφεις θα ήθελα πάρα πολύ να πάω με το κορίτσι αυτό..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom