Θα σας γράψω κι εγώ για τις εμπειρίες μου σαν τουρίστας-φιλοξενούμενος πρώτη φορά στο Λονδίνο. Σαν σωστός μπουρδελιάρης, ήθελα να πάρω μια γεύση από την αγγλική έκδοση του αθλήματος, παρά το ότι το χαμηλό VFM είναι δεδομένο. Δεν είχα ΙΔΕΑ τι θα αντικρίσω, οπότε ό,τι σας μεταφέρω είναι από την οπτική γωνία του αρχάριου.
(skippable) background:
Το σπίτι όπου διαμένω είναι περίπου 1 ώρα και κάτι απόσταση από Λονδίνο, με τρένο. Εκεί μια μικρή πόλη με 20-50k πληθυσμό συνήθως δεν έχει clubs (το πολύ 1-2 παρκμές), ούτε και strip. Όσοι έχουν ορέξεις για clubbing πρέπει να πάνε σε μεγαλύτερη πόλη τουλάχιστον 80-100k κατοίκων ή ακόμα καλύτερα στο Λονδίνο. Αδιανόητο για εμάς τους Έλληνες να μένεις σε πόλη με τόσους κατοίκους όσο οι Σέρρες και να μην έχει clubs. Άλλη κουλτούρα τι να πεις... Επίσης δεν υπάρχουν τόσα μικρομάγαζα ή καφετέριες ή γενικά φτηνά μαγαζιά κάτι που κάνει την Αγγλική επαρχία άκρως αντιτουριστική. Η εξήγηση που δίνω είναι ότι μάλλον δεν βγαίνουν πολύ, και όταν τελικά πάνε κάπου περιμένουν ποιοτικότερο σερβις και δεν κοιτάνε τόσο τις τιμές. Τα σούπερ μάρκετ μόνο είναι φτηνά, όπου μπορείς να βρεις ορισμένα προϊόντα σε πιο χαμηλές τιμές από Ελλάδα... Τις πρώτες μέρες εξερεύνησα διεξοδικά την πόλη και δεν ασχολήθηκα με Λονδίνο. Υπάρχουν 4-5 Pubs και μετά όλα τα υπόλοιπα είναι σε στυλ εστιατόρια.... Τραγικά. Στην δίπλα πόλη τα ίδια..
(κυρίως review):
Η μόνη διαφορά είναι ότι στην άλλη πόλη υπάρχει και strip club. Τρίτη μέρα λοιπόν στην Αγγλία και σχετικά ψαρωμένος ακόμα, μπαίνω μόνος μου στο κλαμπ, το οποίο βρήκα μέσω internet. Δε θα μπορούσα να το βρω μόνος μου γιατί ήταν στη δίπλα πόλη που δεν την περπάτησα. Ο χώρος σχετικά μικρός, πολύ φωτισμένος, με καναπεδάκια και μπαρ και μια γωνία με στύλο που δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ. -.-
Οι κοπέλες μέτριες τις βάζω από 7 ως 9, αλλά πολύ ξενέρωτες με την έννοια ότι δεν πλησίαζαν τους (λίγους) πελάτες ούτε συχνά ούτε με θέρμη. Όλες Αγγλίδες εκτός μιας που δεν ξέρω από που. Κάθομαι σε καναπεδάκι (ακόμα δεν είμουν καν σίγουρος αν πρέπει να πάω στο μπαρ για παραγγελία ή θα έρθουν) και αράζω για λίγο. Παρατηρώ να γίνεται λίγο τσιλιμπούρδισμα στο μπαρ και μεταφορά πελάτη στα ενδότερα από 2 κοπέλες (διπλός χορός). Πάω παίρνω μια μπύρα και κάθομαι.
Τελικά μου έρχεται μια μελαχρινή, η 2η-3η σε εμφάνιση στο μαγαζί αλλά σίγουρα η πιό θερμή. Συνενόηση και κουβέντα έτσι κι έτσι γιατί πιο πολύ ψάρευα πληροφορίες παρά έκανα τυπικό τσατ. Αρκετά φιλική κοπέλα όμως. Τη ρωτούσα αν συνηθίζεται το κέρασμα στην Αγγλία και αν έχουν άλλες τιμές τα γυναικεία ποτά. Δεν καταλάβαινε και πολύ τι εννοούσα και μετά άρχισε να μου λέει για κάτι τσουχτερά προγράμματα με σαμπάνιες που διαφήμιζαν και στο σάιτ. Συμπέρασμα δεν παίζει κέρασμα όπως στα δικά μας στριπ-κωλόμπαρα, κάνεις λίγο τσατ γνωριμίας και την παίρνεις για χορό ή όχι. Αλλιώς παίρνεις ένα ακριβό πρόγραμμα για να κάτσει κι έξω ή ξέρω γω κάθεται και μόνη της αν είσαι πελάτης της φάση..Τα αγγίγματα δεν επιτρέπονται καθόλου και δεν είδα κανέναν Άγγλο να προσπαθεί να αγγίξει. Πολύ σπάτη η φάση.. Αυτό γίνεται βέβαια γιατί οι νόμοι εκεί είναι πολύ αυστηροί και πρέπει να προστατευτεί το μαγαζί. Νομίζω ότι γίνεται περισσότερο παιχνίδι εκτός του μαγαζιού για γνωστούς θαμώνες. Η πινακίδα Bed & Breakfast κολλητά με το χώρο του στριπ κλαμπ κατά 99% σημαίνει ότι οι καλοί πελάτες ανταμοίβονται με σεξάκι..
Περίμενα να δω και τις άλλες κοπέλες πριν μπω για κανένα χορό, Η καλύτερη με αγνόησε και η άλλη ήταν διαρκώς με χορηγό. Οπότε ήρθε ένα παρτσακλό που συνεχώς έπαιζε με το κινητό και ξάπλωνε σε καναπέδες όπως όταν είσαι σε διακοπές σε πλήρη αποσύνθεση... Μιλήσαμε λίγο για τη δουλειά της, για τα τυπικά κτλ, τη διώχνω, εντωμεταξύ ο 50ρης απέναντι βαρέθηκε να κάθεται μόνος του και έφυγε. Στον κόσμο τους γενικά οι τύπισσες, αν ήταν εδώ στο Fever σημασία δε θα τις δίναμε..
Τελικά παίρνω την πρώτη που ήρθε για απλό χορό. 20 λίρες έχει ο απλός χορός και 50 ο σπέσιαλ που έχει τριπλάσια διάρκεια. Δεν επιτέπεται πάλι το άγγιγμα και υπάρχουν κάμερες μέσα στο δωμάτιο για να ελέγχονται οι κοπέλες.... Η διαφορά στο σπέσιαλ είναι ότι η κοπέλα μπορεί να σε αγγίξει ακόμα και όταν έχει βγάλει όλα τα ρούχα.
Τελικά αποδείχθηκε ότι διάλεξα καλή stripper γιατί παρά τους περιορισμούς τριβόταν πολύ καλά επάνω μου και έφερνε τις όμορφες βυζάρες της πάνω μου για να τις γλύψω χωρίς να φαίνεται στην κάμερα. Και ακουμπούσε μαεστρικά τα πόδια τις στον τοίχο για να έχω την τέλεια εικόνα από μπούτι-γάμπα. Αν και το κλαμπ ήταν τραγικό η συγγεκριμένη άξιζε. Και αν γίνεται να κάνεις σεξ κτλ εκεί σίγουρα οι τιμές είναι απαγορευτικές..
Μια άλλη μέρα θα γράψω και για όσα έγιναν στο Λονδίνο που είναι περισσότερα και πιο ζουμερά.