Επισκέπτης
figured that much! (aka googled Terrell Owens )
Truth is, I don't even like him
Flamboyant WR, σό οβερέιτιντ.
figured that much! (aka googled Terrell Owens )
Πολύ ωραίο πραγματικά, με εξαιρετικό VFM, είναι επίσης το Greedy Buddha (νεπαλέζικο).
Truth is, I don't even like him
Flamboyant WR, σό οβερέιτιντ.
Πολύ ωραίο πραγματικά, με εξαιρετικό VFM, είναι επίσης το Greedy Buddha (νεπαλέζικο).
8ενκς! γουιλ κιπ δατ ιν μαιντ...
though ....Fabric (et al) vis-a-vis American Football - how do u make it happen?
Και επίσης στρείδια, ox heart να κατεβαίνουν με Meantime Hospital Porter στο Old Brewery στο Greenwich.
Και επίσης στρείδια, ox heart να κατεβαίνουν με Meantime Hospital Porter στο Old Brewery στο Greenwich.
;
though...meant mdma-wise
Δεν έχω πάρει ποτέ. Έχω ζήσει απίστευτες ιστορίες, κωμικοτραγικές, με τα ντραγκς αλλά...δεν έχω καπνίσει ούτε τσιγάρο στη ζωή μου. Φάνι θινγκ ιζ ότι λόγω πολύωρης παραμονής on the dance floor υπήρχαν πάντοτε (πάντοτε όμως :o i could be filthy rich...) 10+ άτομα desperately asking for e.
πς φανι γιου μενσιον δατ....had 10+ ατομα desperately offering e
χμμ....στην ιδια χυτρα με τον...Οβελιξ επεσες δλδ;
Κατά Βύρωνα, Νέα Ελβετία, Καρέα μεριά;;;;
www.skai.gr/news/greece/article/3365/%CE%95%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE%CF%82-%CF%87%CE%B1%CF%80%CE%B9%CF%8E%CE%BD-%CE%AD%CE%BA%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7/]Εντοπίστηκε εργαστήριο παρασκευής χαπιών έκσταση[/url]
καλη συνεννοηση με το γραφειο παρολο που τους πηρα 4 το πρωι, σε 20 λεπτα ηρθε κοπελα στο hotel,τωρα η κοπελα καλη εμφανισιακα,σπασαρχιδω στα υπολοιπα. παντως οικονομικο πακετο που προτεινεται.
χμμ....στην ιδια χυτρα με τον...Οβελιξ επεσες δλδ;
Aλήθεια, "παίζουν" τα πάντα -πώληση/αγορά.
Εεεεεε, όχι κι' έτσι.
http://[URL unfurl="true"]www.real.gr/files/vouli.jpg[/img[/URL]]
[url=http://[URL unfurl="true"]www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=29427&catID=1]Greece[/URL] is not for sale[/url]
[/quote]
Ω, θεέ μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δε μπορώ να βρω το αυθεντικό [color=red][u]RAISE[/u][/color] UP :banghead: :banghead:. Μόνο τα φωτοσοπντ ουάνς...Ντάμιτ.
[MEDIA=youtube]XpdHOKpxkbs[/MEDIA]