Νέα

Ταξιδάκι στο Λονδίνο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 510
  • Εμφανίσεις 169K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Οποιος δεν θέλει να μπλέξει με μπουρδέλα, ας μπει σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο και ας διαλέξει γκόμενα...Οποιος έχει πάει, κατάλαβε...

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Ναι το ειδα και αυτο φιλε τερι σχεδον σε ολους τους τηλεφωνικους θαλαμους ειχε φωτογραφιες με γυναικες και τα τηλεφωνα τους.Μονο που εμενα σε hostel και οχι hotel και ετσι δεν καλεσα.

Επισκέπτης
Και τέλος έχουμε τα ʼντουλτ πάρτι. (Adult parties). Όργια δηλαδή. Δεν έχω πάει εκεί γιατί ρε μάγκες είμαι μονοφαγάς και δεν μαρέσει να μοιράζομαι το φαγητό μου με πολούς πολούς. Αντε το πολύ με τον κολητό μου. Ομως οποιος θέλει μπορώ να του βρώ πληροφορίες.

Φίλε μου δώσε τα φώτα σου γιατί Μάρτιο πάω λονδίνο και θα με ενδιέφερε να δοκιμάσω και αυτό το σπόρ.Πάντως το εν λόγω σάιτ (gentlemenparties.com) δείχνει ωα έχει καλά τεμάχια.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Καταρχην παιδια ευχαριστω πολυ για τις συμβουλεςαν και δεν ηταν τοσο κολακευτικες αλλα θα σας πω ομως και το αλλο.
Δεν εφταιγα εγω ουτε η καυλα μου αλλα η ναρκομανης και ασφαλως η τυχη μου.τις ειπα αν θα μπορουσα να την εμπιστευτω
εξ ολοκληρου και μου ειπε φυσικα μπορεις να μ εμπιστευτεις στηρισου πανω μου.
σας τ ορκιζομαι σε οτι ποιο ιερο εχω ρε γαμωτο.και την εμπιστευτηκα,
και στο τελος πηγα να
χασω την ζωη μου.ο θεος εβαλε το χερι του και ζω ακομα.

:rolleyes:

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
Οποιος δεν θέλει να μπλέξει με μπουρδέλα, ας μπει σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο και ας διαλέξει γκόμενα...Οποιος έχει πάει, κατάλαβε...
θα βρει για ολλα τα γουστα

specialguy

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Εχω ζήσει στο Λονδινο 5 χρονια και το επισκεπτωμαι ακομα πολύ συχνά...
Εχω δοκιμασει κι εγω πολλα απο τα φρουτα του Λονδινου οχι ολα βεβαια γιατι οταν ζουσα εκει ήμουν φοιτητης (οποτε δεν ειχα και πολα λεφτα) ενω τωρα ειμαι νεος επιχειρηματιας (που σημαινει επισης οτι δεν υπαρχουν λεφτα για σπαταλες!

Οπως και να εχει τα κοριτσια εκει ειναι συνηθως πολυ ακριβα (ακριβοτερα απο Ελλαδα αλλα και Ολανδια). Τα μπουρδελα στυλ Σοχο δεν ειναι και οτι καλυτερο, σπανια να βρεις κατι καλο ενω υπαρχουν και τα σπιτια της Great Windmill στα οποια σε ψαρευουν στην πορτα κατι "θεομουνα" και μολις μπεις σε γδυνουν κανονικα!

Η καλυτερη λυση ειναι οι τηλεφωνικοι θαλαμοι εχουν φωτογραφιες (οχι παντα αληθινες) προσφερουν καλες υπηρεσιες κανουν οτι υποσχωντε αλλα θα σας κοστισει περιπου 150 λιριτσες που μου φενονται πολλες, οπος και να εχει παντως ειναι οτι καλυτερο μπορεις να βρεις.

Τα Adult Parties (σιγα τα οργια!) εχουν μια αναλογια 1 γυναικα για δυο αντρες με περιπου 4-5 γυναικες στο παρτι, γινεται καλο πεχνιδι ομως πρεπει να ξερεις καλα αγγλικα γιατι συνηθως ολοι οι υπολοιποι ειναι αγγλοι και μπορει να σου πουν κατι ναμην καταλαβεις και να γινει παρεξηγηση...

Εκτος Λονδινου το ψαρεμα γινεται απο τοπικες εφημεριδες (οι τιμες και εκει 100-150 λιριτσες) μπορει να πετυχεις κινεζα με ειδικοτητα στο μασαζ, θεα ροσιδα, ελληνιδα φοιτητρια αγγλιδουλα της διπλανης πορτας μεχρι παντρεμενη με παιδια που στο διπλανο δωματιο ο αντρας της βλεπει τηλεωραση!

Ξεχασα κατι? Α ναι διπλα στον σταθμο του King Cross και στην Totenham υπαρχουν πολλα πρεζονια που εκδιδονται για μιση δοση και λιγοτερο αλλα ειναι κινδυνος-θανατος και εγω προσωπικα για να τις αγγιξω ουτε με πανοπλια!

Απο τους καθε λογης μαυρους ασπρους κιτρινους ειναι απιθανο να βρεθεις να βλεπεις τα ραδικια αναποδα πρωτον γιατι στην αγγλια δεν υπαρχουν ραδικια και δευτερον ξερουν μεχρι που τους περνει! Στην Αγγλια υπαρχουν καμερες παντου αν χαθεις και καποιος σε αναζητησει τοτε σιγουρα καποια καμερα σε εχει δει να μπαινεις σε αυτο το σπιτι και να μην βγαινεις οποτε εχουν κακα ξεμπερδεματα και το ξερουν οποτε καμια ψιλολιστιουλα κανενας ψιλοεκβιασμος κανενα "ριχτα για να μην σε καθαρισω" αλλα μεχρι εκει ειδικα στο λονδινο οταν μπαινεις καπου ορθιος βγαινεις και ορθιος ! στην επαρχεια που δεν υπαρχει τοσο μεγαλο δικτυο απο καμερες αλλαζει το στορυ! εκει υπαρχει κινδυνος γιατι οι εγκληματιες ξερουν τα τυφλα σημεια του δικτυου και στην πεφτουν εκει!

Hope this helps!

GEORGEG

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
0
special guy (ή οποιος αλλος ξερει) ηθελα να ρωτησω αν γνωριζεις κατι σχετικα με swinger clubs στο Λονδινο που να δεχονται αντρες μονους. Αν υπαρχει καμια καλη πληροφορια ειναι ευπροσδεκτη...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
φίλε νομίζω δίνεις μια ψιλοαρνητική εικόνα...για μένα παγκοσμίως η Αγγλία είναι το νο1 για τους εξης λόγους

1)όλων των ειδών γυναίκες,άσπρες,μαύρες,μεγάλες, γιαγιάδες,νοικοκυρές ς κλπ όλες οι εθνικότητες
2) τεράστια ποικιλία call girl με άπειρα σάιτ και φωτογραφίες,δεκάδες πορνοστάρ πασίγνωστες από τσόντες κλπ
3) χιλιάδες μασάζ με μουνάρες σε εξευτελιστικά καλές τιμές 50-60 λίρες, βλέπε το κορυφαίο sandyssuperstars στο Μάντσεστερ
4)  σεξ πάρτυ που γίνονται σε όλη τη χώρα με φοβερές γκόμενες
5) καλό σέρβις owo,cim κλπ παντού

το μόνο κακό οι σχετικά υψηλές τιμές στα cg,πολλές όμως αξίζουν τις 250-300 λίρες έστω για μία φορά...

Επισκέπτης
special guy (ή οποιος αλλος ξερει) ηθελα να ρωτησω αν γνωριζεις κατι σχετικα με swinger clubs στο Λονδινο που να δεχονται αντρες μονους. Αν υπαρχει καμια καλη πληροφορια ειναι ευπροσδεκτη...
site για swingers & adult games γενικα

Επισκέπτης
Εγω πιστέυω παιδία οτι ισχύει και αυτό που λέει ο specialguy και αυτό που ισχυρίζεται ο wobasor.το θέμα είναι  κάτ΄εμέ το τι κονέ έχεις και φυσικά τι φράγκα διαθέτεις.Αλλιώς παίζεις με γεμάτες τσέπες,αλλιώς με μισο άδειες.Στην Ελλαδα πιστέυετε δεν έχουμε υψηλου επιπέδου τανεςπού που τις χαίρονται λίγοι και ματσωμένοι?είναι θέμα γνωριμιών,χρημάτων και κυκλώματος παιδια.απλά εμεις παιζούμε στο τοπικό πρωτάθλημα και κάποιοι άλλοι euroleage.Αποψή μου....

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
φίλε εκεί μιλάμε για εκατοντάδες μοντέλα ντόπια και ξένες,πορνοστάρ κλπ με σάιτ στο ιντερνετ,με φωτο,μουνάρες...
εδώ αν περιμένεις να μπεις σε κύκλωμα με μοντέλα,αν και πότε και τι γκόμενες θα έχεις...ζήσε Μάη μου να φας τριφύλι
δες τι γίνεται στο  σάιτ punterlink....χάνει η μάνα το παιδί
όσο για την τ΄σεπη του καθενός,εννοείται ο καθένας ανάλογα με τα λεφτά του παίζει...
και ε΄να άλλο φοβερό σάιτ είναι το realpunting,όπου έχουν βιντεοσκοπηθεί ραντεβού με αληθινές πουτάνες(φυσικά φανερά έτσι,όχι με κρυφές κάμερες)....φοβερό υλικό

Επισκέπτης
site για gangbang

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
εδώ δίνουμε 80-100 ευρώ για φραπέ,από σιτεμένη ρωσίδα 40άρα...και μάλιστα παρακαλάμε κι όλας ή βάζουμε μέσο για έναν φραπέ...και λέμε κι ευχαριστώ

Επισκέπτης
φίλε εκεί μιλάμε για εκατοντάδες μοντέλα ντόπια και ξένες,πορνοστάρ κλπ με σάιτ στο ιντερνετ,με φωτο,μουνάρες...
εδώ αν περιμένεις να μπεις σε κύκλωμα με μοντέλα,αν και πότε και τι γκόμενες θα έχεις...ζήσε Μάη μου να φας τριφύλι
δες τι γίνεται στο  σάιτ punterlink....χάνει η μάνα το παιδί
όσο για την τ΄σεπη του καθενός,εννοείται ο καθένας ανάλογα με τα λεφτά του παίζει...
και ε΄να άλλο φοβερό σάιτ είναι το realpunting,όπου έχουν βιντεοσκοπηθεί ραντεβού με αληθινές πουτάνες(φυσικά φανερά έτσι,όχι με κρυφές κάμερες)....φοβερό υλικό
[/quo

Έτσι ακριβώς όπως τα λές είναι φίλε μου.Δυστυχώς εδώ ισχύει η εξής  παροιμία: Άλλοι γαμάνε και άλλοι παρακαλάνε!

Επισκέπτης
Άλλοι γαμάνε και άλλοι παρακαλάνε!

Kipraios

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ειχα παει στο λονδινο στις 16 μεχρις τις 20 Δεκεμβριου για ενα συνεδριο της δουλιας μου. πραγματικα δεν το περιμενα αφου μου ειχε πει ενας συναδελφος που παει συχνα να ρωτησω τον πορτιερη για "γυναικεια συντροφια" και μου εδωσε 3 τηλεφωνα. Στο πρωτο που πηρα μου ειχαν πει 250 για δυο ωρες, στο δευτερο 350 απο 11 μεχρι ωρα 2 το πρωι, πηρα το δευτερο και δωσαμε ραντεβου στο μπαρ του ξενοδοχειου , στο holidayin εμενα , στο μπαρακι χαμος ο κοσμος και πολλα μουνακια με επιχιριματιες δωστου τσιλιμπουρδιματα, παιδια δεν το πιστευα στα ματια μου, ηρθε η γκομενα λορεν το ονομα της δεν ξερω εαν ειναι το αληθινο, ενας θεομουνος, ηπιαμε κανενα ποτακι , α ξεχασα 15 λιρες τιπ στον πορτερη, μετα πιγαμε επανω, τι να πω , βυζαρες και κολο ωραιο, καναμε τα δικα μας , εγω κουρασμενος ο μαλακας μετα το σεσσιον με πηρε ο υπνος κανα μισαωρο, το μωρο με ξυπνησε και αρχισαμε παλι, ντουσακι μαζι , μασσαζ , πιππα και πισοκολιτο στο μπανιο, τετοιο γαμησι καιρο ειχα να κανω, τρεις φορες τα πιτσιλισα, μειναμε μεχρι τις 3 το πρωι εδωσα κατι παραπανω στο κοριτσι, πολυ ευγενικο, προσπαθησα να παρω φωτογραφια αλλα δεν ηθελε, παντως το υχαριστιθικα, και να φανταστεις οτι στην αρχη το σκεφτομουνα πολυ, ελεγα που να δωσω τωρα ενα 400 εφυγε αλλα χαλαλι. Πολυ ακριβο ομως μωρο. φορουσε και ενα ωραιο ασπρο φορεμα, φιδι το κορμι της,  25 χρονων, 1,70 ρωσσιδα, πρασινα ματια, απο μεσα εσωρουχα δαντελε, μολις την ειδα καβλωσα. εχω τηλεφωνο για οσους συναγωνιστες τυχανει να πανε στο λονδινο.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
και εδώ φίλε στην Ελλάδα το ίδιο θα γινότανε...θα ερχότανε μία μουνάρα Ιταλίδα από τα Τίραννα...

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Kipraios = και μετα μας λενε διαφοροι ταξιδιωτικοι πρωκτορες οτι το Παρισι ειναι η πολη του ερωτα - μαλακιες / Λονδινο και παλι Λονδινο / για πες μας φιλε : βελουδινο κορμι ατριχο ειχε ???? / αυτο πες μου μονο να με στειλεις ....

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
και εδώ φίλε στην Ελλάδα το ίδιο θα γινότανε...θα ερχότανε μία μουνάρα Ιταλίδα από τα Τίραννα...

δυστυχως εδω ερχονται γκομενες γ'εθνικη μην το ψαχνεις ριχνουμε ακριβους πουτσους για φθηνες γυναικες.
kip φαινεσαι μορφη ,καλως ηρθες στο site.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ο kipraios λεει οτι τον πηρε ο υπνος καποια στιγμη / αν γινοταν αυτο σε Αθηναϊκο Hotel με cg του ειχε παρει ολο το ποτροφολι μην πω οτι του ειχε παρει και τα παπουτσια με τις καλτσες / ενω η κοπελιτσα στο Λονδινο περιμενε τον αντρα,τον αφεντη να ξυπνησει / χωρις πλακα συναδελφοι ειμαστε η Ψωροκωσταινα της Ευρωπης ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom