BoobLover
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.943
- Πόντοι
- 201
Πωωω πωωωω..
Τι μανάρια είναι αυτά...
Μιλάμε δεν παίζονται...
Που να δούμε τέτοια στην Ελλάδα....
Γεια χαρα σε ολους
Εχω ερθει στο Λονδινο για σπουδες και θελω να μαθω αν παιζουν τιποτα μπουρδελα....σε λογικες τιμες
Κατι εχω ακουσει για Leisester Square αλλα δεν ειμαι σιγουρος
Ξερει κανεις που και πως τα βρισκεις και διαφορες λεπτομεριες?
Ναι να αγορασης μια. Ακου 1500 ευρω.Παίδες ετοιμάζω ταξίδι στο Λονδίνο για δουλειά αλλά παράλληλα θέλω να περάσω πααρα πολυ καλα. Οι λεπτομέρειες είναι οι εξής:
- Θα μείνω σε καλό / "ανοιχτό" ξενοδοχείο (το έχω ξαναδοκιμάσει)
- Θα μείνω 4 βράδυα
Έχω σκεφτεί μέχρι στιγμής 2 ραντεβού:
- το ένα με μια Γιαπωνέζα 21 ετών για 1.5 ώρα,
- το άλλο με ένα δίδυμο (μια Λιβανέζα και μια Ινδή) για 2 ώρες
Θα μου φύγουν γύρω στα 1500 ΕΥΡΩ, αλλά πιστευω οτι θα το ευχαριστηθω.
Υπαρχει καμμια αλλη καλη ιδεα, η tip απο τους γνωστες, για να περασω ακομα καλυτερα?
Ευχαριστω, silencer
ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ 70ΛΙΡΕΣ
ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ 70ΛΙΡΕΣ
για κοπρολαγνους δεν εχει κατι?
Mάγγες μιλάω σοβαρά, η γκόμενα -αν θέλεις- σε κατουράει κιόλας...
Το έχω δοκιμάσει
Mάγγες μιλάω σοβαρά, η γκόμενα -αν θέλεις- σε κατουράει κιόλας...
Το έχω δοκιμάσει
και πληρωσες για να σε κατουρησει?Mάγγες μιλάω σοβαρά, η γκόμενα -αν θέλεις- σε κατουράει κιόλας...
Το έχω δοκιμάσει
και πληρωσες για να σε κατουρησει?
Παιδια γεια σας.Άπλά να πω επειδή έζησα 6 χρόνια στο Λονδίνο, έχει καλή μπουρδελότσαρκα μέσα στο Σόχο, με πολλά μπουρδέλα και λογικές τιμές για standard Αγγλίας και αρκετά καλά μουνιά από όλες τις χώρες του κόσμου...Επαθα την πλάκα μου όταν σε μπουρδέλο στο Σόχο πέτυχα...ΕΛΛΗΝΙΔΑ πουτάνα!
Εχει καλό χαβαλέ και για τον λόγο του ότι επειδή από εκεί περνάει κάθε καρυδιάς καρύδι και για να μην επαναλαμβάνονται, με το που μπαίνεις έχει αναρτημένο στον τοίχο ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ! του στυλ:
ΠΙΠΑ 20ΛΙΡΕΣ
ΓΑΜΗΣΙ 40ΛΙΡΕΣ
ΚΩΛΟΣ 50ΛΙΡΕΣ
ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ 70ΛΙΡΕΣ
Καταρχην παιδια ευχαριστω πολυ για τις συμβουλεςαν και δεν ηταν τοσο κολακευτικες αλλα θα σας πω ομως και το αλλο.
Δεν εφταιγα εγω ουτε η καυλα μου αλλα η ναρκομανης και ασφαλως η τυχη μου.τις ειπα αν θα μπορουσα να την εμπιστευτω
εξ ολοκληρου και μου ειπε φυσικα μπορεις να μ εμπιστευτεις στηρισου πανω μου.
σας τ ορκιζομαι σε οτι ποιο ιερο εχω ρε γαμωτο.και την εμπιστευτηκα, και στο τελος πηγα να
χασω την ζωη μου.ο θεος εβαλε το χερι του και ζω ακομα.