Νέα

Τάβλι: τύχη πιο πολύ ή τέχνη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pligomenos11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 589
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

πορτεσ πλακωτο η φευγα

• πορτεσ

Ψήφοι: 45 34,1%
  • πλακωτο

Ψήφοι: 28 21,2%
  • φευγα

Ψήφοι: 59 44,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    132
OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
πριν λιγο επαιξα με τον μπακαλη που με κερδιζε περσυ συνεχεια πηγαμε 5-4 εγω αυτο πηρε 2 2πλα πλακωτα τπτ αλλο εγω 3 φευγα κ 2 πορτες στο πλακωτο εχω προβλημα μαζι του αλλα το συνολικο σκορ δεν μετραει? το φευγα και τις πορτες δεν το ξερεις καλα κατα την αποψει μου το πλακωτο μου το παιρνει ομως ξερεται καποια στρατιγικη στο πλακωτο να μου πρωτινεται π,χ να ποιανω τις γωνιες να παιζω συντιριτηκα η επιθεση?

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Γεια σας επαιξα κτες με εναν κυριο που ειχα να παιξω 4 χρονια παιξαμε ενα σετ του παιρνω 2πλο τισ πορτες μου παιρνει μονο το πλακωτο και μονο το φευγα μετα του παιρνω μονο τις πορτες παιζουμε πλακωτο με ποιανει κατευθειαν με πενταρες στο 3 μεσα και εφερνε με γαλα ζαρια μετα τον εποιασα στο 4 εγω κ στο 5 αυτος ειχε βλαλει ολα τα πουλια του σε μια στιγμη κουνιεται το ταβλι δλδ τα πουλια 2 γιατην ακριβεια πουλια  και δεν ειμουν σιγουρος που ηταν ακριβος τα πουλια ισως το εκλεψα 2-3 ποντους και με ξεπλακωσε στην τελευταια στιγμη και το πηρα κ 2πλο αλλα δεν ξερω ακριβως τα πουλια που ηταν οχι μεγαλη δια φορα 2-2 ποντους οπως ειπα λετε να επηρεασε την εκβαση του παιχνιδιου ?

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
τι λεει τυπε...? Επαιξες καμια παρτιδουλα...?  :S :S :S

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Εχει τυχει να κλεψεται στο ταβλι για να κερδισεται δηλαδη π.χ να σας ερθει μια ζαρια στο μαζεμα και να παρεται παραπανω πουλια η να σας ερθει  εξαρες στο φευγα και να μην παιζουν π.χ απο χερι αλλα να τις παιξεται ξεγελοντας τον αντιπαλο ;αν ναι πιστευεται οτι μετραει η νικη αφου δεν τα βλεπει ο αντιπαλος η ειναι αδικο;

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Γεια σας επαιξα κτες με εναν κυριο που ειχα να παιξω 4 χρονια παιξαμε ενα σετ του παιρνω 2πλο τισ πορτες μου παιρνει μονο το πλακωτο και μονο το φευγα μετα του παιρνω μονο τις πορτες παιζουμε πλακωτο με ποιανει κατευθειαν με πενταρες στο 3 μεσα και εφερνε με γαλα ζαρια μετα τον εποιασα στο 4 εγω κ στο 5 αυτος ειχε βλαλει ολα τα πουλια του σε μια στιγμη κουνιεται το ταβλι δλδ τα πουλια 2 γιατην ακριβεια πουλια  και δεν ειμουν σιγουρος που ηταν ακριβος τα πουλια ισως το εκλεψα 2-3 ποντους και με ξεπλακωσε στην τελευταια στιγμη και το πηρα κ 2πλο αλλα δεν ξερω ακριβως τα πουλια που ηταν οχι μεγαλη δια φορα 2-2 ποντους οπως ειπα λετε να επηρεασε την εκβαση του παιχνιδιου ?

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Για σας εβλεπα κτες ταβλι παιζαν στοιχήματα 5ευρα οενας λεει ηταν 2ος στο πρωταθλημα ελλαδος και κατεκλεβε συνεχεια π,χ το 5 το παιζε 6 κτλ. ο άλλος ο μαλακας δεν εβλεπε τπτ και του πηρε ο άλλος 20ευρω στο στοίχημα πολλα όμως ηταν με κλεψιες τλπ πυστευεται ότι είναι δικαιο αυτό αν ο άλλος το δεχεται ? εσυς εχεται κερδισει από κλεψια να μην σας παρει ειδησει ο αντιπαλος?

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Για σασ πριν λιγο επαιξα με εναν αδυναμο παιχτη και εχασα 10-6 παλι τα πλακωτα τα εχασα δεν εχω ψυχολογια να κερδισω τον οποιοδηποτε με κατεστρεψε ο μπακαλησ ψυχολογικα και χανω συνεχεια και χαλιεμαι τι λετε να κανω να μην ξαναπαιξω πητε μου μια γνωμη να το κοψω για ενα διαστημα η να μην ξαναπαιξω?

σπουργιτακι μου πληγωμενο!!!
αφου σε χαλαει μην ξαναπαιξεις
και εμενα με πειραζουν τα φασολια. το ξερω και δεν τα τρωω τα ρημαδια!
(ουτε βγαινω στο μπου να κλαιγομαι γι αυτά!)

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.819
Πόντοι
2.846
Όση κωλοφαρδία και να έχει κάποιος, σε βάθος χρόνου θα νικήσει αυτός που έχει την καλύτερη στρατηγική. Σε ένα σετ των 10 νικών, δεν υπάρχει περίπτωση να νικήσει ο χειρότερος  :rockon:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
οι "ταβλαδοροι" ειναι για μπουνιες... :vomit:

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Όση κωλοφαρδία και να έχει κάποιος, σε βάθος χρόνου θα νικήσει αυτός που έχει την καλύτερη στρατηγική. Σε ένα σετ των 10 νικών, δεν υπάρχει περίπτωση να νικήσει ο χειρότερος  :rockon:
oxι φιλε λαθος στα 10 κερδιζει ο οποιος ναναι στις πανω από 20 παρτιδες φενεται ο καλυτερος εγω άλλο ρωτησα αμα κλεψεις καποιον και δεν το δει μετραει ? εγω ισως εκλεψα καποιον 2-3 ποντους στα πουλια και μετα το πηρα κ 2πλο αλλα δεν είμαι σιγουρος ειχαν ψυλοκουνιθει τα πουλια και τα εβαλα εκει που με συμφερουν περισοτερο αφου το δεκτηκε ο αντιπαλος δεν είναι δικαιη η νικη μου?

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
oxι φιλε λαθος στα 10 κερδιζει ο οποιος ναναι στις πανω από 20 παρτιδες φενεται ο καλυτερος εγω άλλο ρωτησα αμα κλεψεις καποιον και δεν το δει μετραει ? εγω ισως εκλεψα καποιον 2-3 ποντους στα πουλια και μετα το πηρα κ 2πλο αλλα δεν είμαι σιγουρος ειχαν ψυλοκουνιθει τα πουλια και τα εβαλα εκει που με συμφερουν περισοτερο αφου το δεκτηκε ο αντιπαλος δεν είναι δικαιη η νικη μου?
Ιουλιο , Αυγουστο ειχες χαθει τυπε......πυροσβεστης εισαι....? :think:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
οχι τυπε δωσε πισω το πρωταθλημα  

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
Οι απέξω τι λένε;
Πάντα κάποιος θα πεταχτεί.

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
τελικα θα μου πει καποιος αν κλεψεις τον αντιπαλο 2-3 ποντους και επιρεαστει η ροη του αγωνα και ο αντιπαλος το δεκτει η δεν τον καταλαβε δεν είναι δικαιη η νικη ?

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
τελικα θα μου πει καποιος αν κλεψεις τον αντιπαλο 2-3 ποντους και επιρεαστει η ροη του αγωνα και ο αντιπαλος το δεκτει η δεν τον καταλαβε δεν είναι δικαιη η νικη ?
δικαιοτατη.....στ αρχιδια σου ο μαλακας τυπε.... :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom