Νέα

Τάβλι: τύχη πιο πολύ ή τέχνη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pligomenos11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 589
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πορτεσ πλακωτο η φευγα

• πορτεσ

Ψήφοι: 45 34,1%
  • πλακωτο

Ψήφοι: 28 21,2%
  • φευγα

Ψήφοι: 59 44,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    132
OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
οχι τυπε δωσε πισω το πρωταθλημα 
δεν ηταν πρωταθλημα ενας αγωνας ηταν ισως κερδισα με αλλιωση αποτελέσματος ισωσ παλι να το επαιρνα κανεις δεν ξερει σιγουρα τι λετε να τα δωσο πισω τα 20 ευρω με στοίχημα παιζαμε η να μην τα δωσω ηταν δικαιη η νικη μου πητε μου γιατι εχω τιψεις τωρα?

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
δεν ηταν πρωταθλημα ενας αγωνας ηταν ισως κερδισα με αλλιωση αποτελέσματος ισωσ παλι να το επαιρνα κανεις δεν ξερει σιγουρα τι λετε να τα δωσο πισω τα 20 ευρω με στοίχημα παιζαμε η να μην τα δωσω ηταν δικαιη η νικη μου πητε μου γιατι εχω τιψεις τωρα?
γαμα τον μωρε αφου δεν πηρε χαμπαρι

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
dodino μου δηλαδή μετραει κανονικα αφου ο αντιπαλος δεν μου το γυρισαι πισω η δεν το διορθωσαι? παιζεις ταβλί sto dod games φιλε?
στο ταβλι υπεγραφα διπλωματα τυπε....τωρα ειμαι σκακιστης... :S :S :S

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
...
εγω ισως εκλεψα καποιον 2-3 ποντους στα πουλια και μετα το πηρα κ 2πλο αλλα δεν είμαι σιγουρος ειχαν ψυλοκουνιθει τα πουλια και τα εβαλα εκει που με συμφερουν περισοτερο αφου το δεκτηκε ο αντιπαλος δεν είναι δικαιη η νικη μου?

φυσικα ειναι δικαιη!
το κλεψιμο ειναι απολυτως επιθυμητο αρκει να μην γινεται γνωστο!!!
εξ αλλου ξερεις ποσες και ποσες φορες σε εχουν κλεψει οι αλλοι????
(ζαριές, κινησεις, μαζεμα,...)

μην μασας!
γεννημενος ταβλαδορος εισαι,
προχωρα με φορα!

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
φυσικα ειναι δικαιη!
το κλεψιμο ειναι απολυτως επιθυμητο αρκει να μην γινεται γνωστο!!!
εξ αλλου ξερεις ποσες και ποσες φορες σε εχουν κλεψει οι αλλοι????
(ζαριές, κινησεις, μαζεμα,...)

μην μασας!
γεννημενος ταβλαδορος εισαι,
προχωρα με φορα!
ok θενκσ παει τελειωσε αφου το λετε΄΄ κερδισα ας προσεχε ο αλλος αφου το δεχτηκε η δεν το ειδε μετραει τελειωσε

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Για σας επαιξα σημερα με εναν κυριο που τον εχω πελατη συνολικα στισ νικες στο ταβλι 80-20 περιπου ποσοτο και με κερδισε 2-1 σετ μετα απο καιρο ενα παραξενο ομως που συμβαινει ειναι οτι οταν μας παρακολουθουν ο αδελφος του κυριου και ενας αλλος κυριος ολο χανω μπροστα στους δυο αυτους κυριους θα μου πειτε οτι μπορει να τον βοηθανε και να του λενε πως να παιξει σημερα δεν του λεγαν τιποτα σημαντικο απλος μερικες κηνισεις αλλα οταν μας βλεπουν αυτοι οι δυο ολο χανω δεν ξερω εχουν καντεμια σε σας εχει τυχη κατι αναλογο?
επισης στο συγκεκριμενο μαγαζι οταν παιζουν δυο αλλοι τρεις απαιξω μηλανε και λενε πως πρεπει να παιξει ο ενας και ο αλλος αλλη βαζουν χερια μεσα εσας σα εχει τυχει κατι τετοιο , και οπως ειπα ποιο πανω αμα ειναι 2 ατομα που με βλεπουν να παιζω με εναν κυριο συγκεκριμενα χανω πως γινεται ειναι αρνητικη ενεργεια?

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Για σας επαιξα σημερα με εναν κυριο που τον εχω πελατη συνολικα στισ νικες στο ταβλι 80-20 περιπου ποσοτο και με κερδισε 2-1 σετ μετα απο καιρο ενα παραξενο ομως που συμβαινει ειναι οτι οταν μας παρακολουθουν ο αδελφος του κυριου και ενας αλλος κυριος ολο χανω μπροστα στους δυο αυτους κυριους θα μου πειτε οτι μπορει να τον βοηθανε και να του λενε πως να παιξει σημερα δεν του λεγαν τιποτα σημαντικο απλος μερικες κηνισεις αλλα οταν μας βλεπουν αυτοι οι δυο ολο χανω δεν ξερω εχουν καντεμια σε σας εχει τυχη κατι αναλογο?
επισης στο συγκεκριμενο μαγαζι οταν παιζουν δυο αλλοι τρεις απαιξω μηλανε και λενε πως πρεπει να παιξει ο ενας και ο αλλος αλλη βαζουν χερια μεσα εσας σα εχει τυχει κατι τετοιο , και οπως ειπα ποιο πανω αμα ειναι 2 ατομα που με βλεπουν να παιζω με εναν κυριο συγκεκριμενα χανω πως γινεται ειναι αρνητικη ενεργεια?

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
ΔΕν βλεπω απαντησης ? επισης οταν δυο παιζουν ταβλι και ενας τριτος λεει στον εναν απο τους δυο που παιζουν τι πρεπει να παιξει δηλαδη τον συμβουλεευει τα παιξιματα και ο αλλος παιζει οτι του λεει και κερδιζει ποιος μετραει το κερδισε αυτος που παιζει η αυτος που του λεει τι να παιξει?

tiger 40

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2015
Κριτικές
4
Like
56
Πόντοι
1
ΔΕν βλεπω απαντησης ? επισης οταν δυο παιζουν ταβλι και ενας τριτος λεει στον εναν απο τους δυο που παιζουν τι πρεπει να παιξει δηλαδη τον συμβουλεευει τα παιξιματα και ο αλλος παιζει οτι του λεει και κερδιζει ποιος μετραει το κερδισε αυτος που παιζει η αυτος που του λεει τι να παιξει?
Νόμος: οι απ εξω δε μιλάνε,αλλιώς φεύγουν.

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Νόμος: οι απ εξω δε μιλάνε,αλλιώς φεύγουν.
ΝΑι φιλε συμφωνω αλλα αμα το δεχεται ο αλλος και χανει επιδη μηλα ο απεξω ποιος μετρα οτι κερδισε ο απεξω η αυτος που εριχνε τα ζαρια και επαιζε οτι λεει ο απεξω?

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Παλι επαιξα με αυτον που εχασα κτες προηγιθικα 4_2 και ηρθε ο αδερφος του και εχασα 2 παιχνιδια 2πλα του λεγε βαιβαια καποιες παιξιες  τλες παντων πως γινετε να χανω οταν ερχεται ο αδελφος του και μας βλεπει μπορει καποιος να μου εξιγισει ; τι ειναι η αρνιτικη ενεργεια δεν μπορω να καταλαβω;  και ηθελα να πω οπως ειπα ποιο πανω οταν παιζουν 2 ταβλι και ενας τριτος λεει στον εναν τι να παιξει και τα παιζει ο αλλος και κερδιζει ποιος μετραει οτι κερδισε ο απαιξω που ελεγε στον αλλον τι να παιζει η αυτος που επαιζε ;

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Τελικα δεν μου ειπε κανεις οταν παιζουν 2 ταβλι και ενας τριτος απο εξω λεει στον εναν τι να παιξει και τα παιζει ο αλλος και κερδιζει ποιος μετρα οτι κερδισε ο απεξω η αυτος που επαιζε? επισης σας εχει τυχη οταν σας παρακωλουθουν καπιοι συγκεκριμενοι να χανεται δηλαδη να σας φερνουν καντεμια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom