pligomenos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 73
- Πόντοι
- 16
τιποτα δεν μηλισαν καν σα αυτή τη φαση .?Οι απέξω τι λένε;
Πάντα κάποιος θα πεταχτεί.
τιποτα δεν μηλισαν καν σα αυτή τη φαση .?Οι απέξω τι λένε;
Πάντα κάποιος θα πεταχτεί.
δεν ηταν πρωταθλημα ενας αγωνας ηταν ισως κερδισα με αλλιωση αποτελέσματος ισωσ παλι να το επαιρνα κανεις δεν ξερει σιγουρα τι λετε να τα δωσο πισω τα 20 ευρω με στοίχημα παιζαμε η να μην τα δωσω ηταν δικαιη η νικη μου πητε μου γιατι εχω τιψεις τωρα?οχι τυπε δωσε πισω το πρωταθλημα
dodino μου δηλαδή μετραει κανονικα αφου ο αντιπαλος δεν μου το γυρισαι πισω η δεν το διορθωσαι? παιζεις ταβλί sto dod games φιλε?δικαιοτατη.....στ αρχιδια σου ο μαλακας τυπε....
ξερεις ταβλι?οι "ταβλαδοροι" ειναι για μπουνιες...
γαμα τον μωρε αφου δεν πηρε χαμπαριδεν ηταν πρωταθλημα ενας αγωνας ηταν ισως κερδισα με αλλιωση αποτελέσματος ισωσ παλι να το επαιρνα κανεις δεν ξερει σιγουρα τι λετε να τα δωσο πισω τα 20 ευρω με στοίχημα παιζαμε η να μην τα δωσω ηταν δικαιη η νικη μου πητε μου γιατι εχω τιψεις τωρα?
ειμαι σπασικλαςξερεις ταβλι?
στο ταβλι υπεγραφα διπλωματα τυπε....τωρα ειμαι σκακιστης... :S :S :Sdodino μου δηλαδή μετραει κανονικα αφου ο αντιπαλος δεν μου το γυρισαι πισω η δεν το διορθωσαι? παιζεις ταβλί sto dod games φιλε?
παραλια τους βαζεις τις ρακετες στον πατο τυπε....?ειμαι σπασικλας
οταν ακουω απο διπλα τραπεζια να κοπανανε τα ζαρια και τα πουλια
παω και τους το κλεινω.. :-
...
εγω ισως εκλεψα καποιον 2-3 ποντους στα πουλια και μετα το πηρα κ 2πλο αλλα δεν είμαι σιγουρος ειχαν ψυλοκουνιθει τα πουλια και τα εβαλα εκει που με συμφερουν περισοτερο αφου το δεκτηκε ο αντιπαλος δεν είναι δικαιη η νικη μου?
ok θενκσ παει τελειωσε αφου το λετε΄΄ κερδισα ας προσεχε ο αλλος αφου το δεχτηκε η δεν το ειδε μετραει τελειωσεφυσικα ειναι δικαιη!
το κλεψιμο ειναι απολυτως επιθυμητο αρκει να μην γινεται γνωστο!!!
εξ αλλου ξερεις ποσες και ποσες φορες σε εχουν κλεψει οι αλλοι????
(ζαριές, κινησεις, μαζεμα,...)
μην μασας!
γεννημενος ταβλαδορος εισαι,
προχωρα με φορα!
καλα λες !!!!δικαιοτατη.....στ αρχιδια σου ο μαλακας τυπε....
Για σας επαιξα σημερα με εναν κυριο που τον εχω πελατη συνολικα στισ νικες στο ταβλι 80-20 περιπου ποσοτο και με κερδισε 2-1 σετ μετα απο καιρο ενα παραξενο ομως που συμβαινει ειναι οτι οταν μας παρακολουθουν ο αδελφος του κυριου και ενας αλλος κυριος ολο χανω μπροστα στους δυο αυτους κυριους θα μου πειτε οτι μπορει να τον βοηθανε και να του λενε πως να παιξει σημερα δεν του λεγαν τιποτα σημαντικο απλος μερικες κηνισεις αλλα οταν μας βλεπουν αυτοι οι δυο ολο χανω δεν ξερω εχουν καντεμια σε σας εχει τυχη κατι αναλογο?
επισης στο συγκεκριμενο μαγαζι οταν παιζουν δυο αλλοι τρεις απαιξω μηλανε και λενε πως πρεπει να παιξει ο ενας και ο αλλος αλλη βαζουν χερια μεσα εσας σα εχει τυχει κατι τετοιο , και οπως ειπα ποιο πανω αμα ειναι 2 ατομα που με βλεπουν να παιζω με εναν κυριο συγκεκριμενα χανω πως γινεται ειναι αρνητικη ενεργεια?
Νόμος: οι απ εξω δε μιλάνε,αλλιώς φεύγουν.ΔΕν βλεπω απαντησης ? επισης οταν δυο παιζουν ταβλι και ενας τριτος λεει στον εναν απο τους δυο που παιζουν τι πρεπει να παιξει δηλαδη τον συμβουλεευει τα παιξιματα και ο αλλος παιζει οτι του λεει και κερδιζει ποιος μετραει το κερδισε αυτος που παιζει η αυτος που του λεει τι να παιξει?
ΝΑι φιλε συμφωνω αλλα αμα το δεχεται ο αλλος και χανει επιδη μηλα ο απεξω ποιος μετρα οτι κερδισε ο απεξω η αυτος που εριχνε τα ζαρια και επαιζε οτι λεει ο απεξω?Νόμος: οι απ εξω δε μιλάνε,αλλιώς φεύγουν.
ΝΑι φιλε συμφωνω αλλα αμα το δεχεται ο αλλος και χανει επιδη μηλα ο απεξω ποιος μετρα οτι κερδισε ο απεξω η αυτος που εριχνε τα ζαρια και επαιζε οτι λεει ο απεξω?