Καλα παιξε με κολοφαρδο που μιλαει με το ζαρι κι ελα πες μου,παιζω 26 χρονια ταβλι κι εχω σπασει ταβλι σε κεφαλι αντιπαλου "ζαρακια". 80% ζαρι ειναι.Οσο κι αν ξερεις καλα αν ο αλλος εχει ζαρι τελος.
ζαρακιας δεν υπαρχει.
αν επαιξες μαζι του 5-10-100 φορες ετσι ετυχε.
αμα παιζεις μαζι του χρονια η στατιστικη και οι πιθανότητες δεν σε αφηνουν να χασεις.
παιζω χρονια με ένα αντιπαλο. ανοίγεται και χαιρεται όταν φερνει πχ 5ρες που ζητα ή διπλες στο βγαλσιμο.
ελεγε μαλιστα ο μαλακας ότι εγω ημουν ο τυχερακιας και ότι μολις επαιρνα κεφαλι έναν εγωνα εφευγα κλπ κλπ.
εν τω μεταξυ υπηρξαν και χρονιες που δεν με νικησε ουτε μια μερα γιατι παιζαμε στα 21 , στα 15 κλπ.
ε 2 χρονια τωρα που μετραμε το σκορ συνολικα σαν διαφορα αγωνων , αυξανω την διαφορα περι τις 100 νικες το χρονο και λειπει τα 3/4 του χρονου αλλου. δηλαδη αν παιζαμε καθημερινα δεν θα του ειχα διαφορα τωρα 200 αγωνες αλλα 800!!! και αν μετραγαμε απο τα 19 που αρχισαμε να παιζουμε, μπορει να ειναι το σκορ 3-4 χιλιαδες διαφορά. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΑ. με κοπελα μου που παιζαμε πχ καθε μερα 10 μηνες ή 7 χρονια μερα παρα μερα το σκορ ηταν μισο μισο γιατι ηταν ιδιες τεχνικα με εμενα, ειχαν καλο υποβαθρο μαθηματικα σαν εμενα δεν ηταν κουμπουρες σαν τον φιλο μου.