Νέα

Τάβλι: τύχη πιο πολύ ή τέχνη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pligomenos11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 589
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πορτεσ πλακωτο η φευγα

• πορτεσ

Ψήφοι: 45 34,1%
  • πλακωτο

Ψήφοι: 28 21,2%
  • φευγα

Ψήφοι: 59 44,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    132

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.087
Πόντοι
5.506
μαγκες επειδή πρόκειται για πολύ δυσκολη ερωτηση, ας περιμενουμε να μπει κανενας δημοσιος υπάλληλος να μας διαφωτισει... :hi:

Οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι τώρα είτε σε φροντιστήρια για σεμινάρια και μετεκπαίδευση ή στο σπίτι και έχουν πάρει homework.  :rockon: :rockon:

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
Γίνεται ,αν ο άλλος που σου έχει πιάσει τη μαμά φέρει καμία ασακια και σου ανοίξει τη μαμά για να στο παίξει μάγκας και εσύ πλακωθεις στις 6αρες και διπλές και τον προλάβεις στο μάζεμα. Μου έχει συμβεί και μετά ο άλλος για μια βδομάδα μου λέγε ότι έχω μια κωλοτρυπιδα σα πόρτα πλυντηρίου.
Για να παίρνει υποχρεωτικά τους άσους πρέπει να κρατήσεις πόρτα στο δύο και ο αντίπαλος να μην έχει τα πουλια του πιο πίσω από το τρία ώστε να μην μπορεί να σπάει τους άσους.
Σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Κατάλαβα, τελικά φαίνεται ότι είχε δίκιο ο Αβγολέμενος, μπορεί να γίνει με κάποιον τρελό τρόπο να κερδίσεις το παιχνίδι... Αλλά φαίνεται τόσο απίστευτο να σου κάτσει κάτι τέτοιο που δεν έχει νόημα να το συνεχίσεις το παιχνίδι!

Για να παίρνει υποχρεωτικά τους άσους πρέπει να κρατήσεις πόρτα στο δύο και ο αντίπαλος να μην έχει τα πουλια του πιο πίσω από το τρία ώστε να μην μπορεί να σπάει τους άσους.
Σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Ναι γινεται να ποιασεις μανα και να χασεις αν δεν εχεις ασους στο μαζεμα τους παιρνει υποχρεωτικα και με δυο εξαρες το χανεται μια στο εκατομυριο.

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Λιπον ποσο χρονων πιστευεται οτι μπορει καποιος να μαθει καλο ταβλι;  εγω 24 ηξερα καλο ταβλι ενας γνωστος μου λεει 20 ηξερε καλο εσεις ποτε μαθαται καλο ταβλι σε τι ηλικια δηλαδη;

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Παλι οταν επαιζα με κοιταγε μια ρωσιδα και εφερα στραβο ζαρι και ντο χασα 2πλο βαιβαια τα παιζα κουτουρου γιατι βαριομουν αλλα πως γινεται οταν με κοιτανε αλλη απο απαιξω να χανω τις ποιο πολλες φορες δεν ξερω .εσεις πυστευεται οτι το ταβλι ειναι ψυγολογια ? και κατι αλλο μετραει η τυχη ποιο πολλυ η τεχνη?

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
Παιδια σε ενα μπουρδελο επαιζαν ταβλι η τσατσα με την πορνη γυμνη ταβλι μεσα στην κουζινα!!!!! :gay:
τυπε ειμαι σιγουρος πως αντι να γαμησεις, επαιξες μια παρτιδουλα..... :S :S :S

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Για σας εβλεπα μια παρτιδα ταβλι κλασικα ολοι μηλαμε χερια μεσα κτλ το σκορ 4-4 και ενας παιχτης μαζευε και ο αλλος ειχε 6 πουλια εξω και εγινε κατι το αδιανοητο αυτος που ειχε 6 πουλια εξω πηρε το παιχνιδι εφερε 9 διπλες στην σειρα δεν το χω ξαναδει αυτο αμα δεν το βλεπα δεν θα το πιστευα !!!!
επισης ενας αλλος μου λεει οτι το ρεκορ του σε 2πλες ειναι 6 εξαρες συνεχομενες!!!!!το δικο μου ρεκορ ειναι 4 πενταρες στη σειρα!!!!!1
Εσεις εχεται καποιο ρεκορ αναλογο?

maniouel

Μέγας
Εγγρ.
12 Φεβ 2009
Κριτικές
25
Like
1.060
Πόντοι
3.910
Με άσσο,δύο...δεν γαμησε κανείς έτσι λένε στο χωριό μου.

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
Για σας εβλεπα μια παρτιδα ταβλι κλασικα ολοι μηλαμε χερια μεσα κτλ το σκορ 4-4 και ενας παιχτης μαζευε και ο αλλος ειχε 6 πουλια εξω και εγινε κατι το αδιανοητο αυτος που ειχε 6 πουλια εξω πηρε το παιχνιδι εφερε 9 διπλες στην σειρα δεν το χω ξαναδει αυτο αμα δεν το βλεπα δεν θα το πιστευα !!!!
επισης ενας αλλος μου λεει οτι το ρεκορ του σε 2πλες ειναι 6 εξαρες συνεχομενες!!!!!το δικο μου ρεκορ ειναι 4 πενταρες στη σειρα!!!!!1
Εσεις εχεται καποιο ρεκορ αναλογο?
10 φορες ντορτια τυπε...... :-(

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Τύχη και μόνο!
Το ζάρι ΔΕΝ έχει τέχνη..!

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Επισης θελω να ακουσω γνωμες για ενα θεμα με τα ζαρια . παιζει ρολο το τσιμπιμα η πως τα ριχνεις δυνατα οταν θελεις μεγαλη ζαρια και σιγανα οταν θες να φερεις μικρη πιστευεται οτι παιζει ρολο?
και κατι αλλο παιζει ρολο η χρονικη στιγμη που πετας τα ζαρια δηλαδη αμα τα εριχνες ενα δευτερολεπτο πριν θα ερχοταν αλλο νουμερο ? π,χ εριξε καποιος 5-2 αν εριχνε το ζαρι ενα δευτερο μετα θα ερχοταν παλι 5-2 η αλλο νουμερο εγω πιστευω αλλο εσας ποια ειναι η γνωμη σας παιζει ρολο η χρονικη στιγμη?

aetos56

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2019
Κριτικές
2
Like
185
Πόντοι
1
Όταν ξέρουν και οι δύο αντίπαλοι ''τακτική'' παίζει ρόλο η τύχη

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Για σας θελω να μου πιτε π,χ επαιξα με εναν αδυναμο παιχτη και τον κερδισα 20-14 αν αντι για αυτον επαιζα με εναν αλλον την ιδια χρονικη στιγμη ο αλλος θα εφερνε τις ιδιες ακριβως ζαριες οταν εννοω τις ιδιες ακριβως τις ιδιες που εφερε και αυτος που κερδισα η δεν υπαρχει καν τετοια περιπτωση?
και κατι αλλο  παιζει ρολο πως ριχνεις τα ζαρια και τα τσιμπιματα για να σου ερχονται βολικες ζαριες η οπως και να τα πεταξεις θα ερθουνε?

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Παλι κτες επαιζα με εναν που ειμαστε 80_20 στις νικες υπερ μου κερδιζα 4_0 και μολις ηρθε ενας ξαδερφος του μου πηρε 4 παιχνιδια και στο τελος κερδισα 5_4  με το ζορι ,  π.    Πωσ γινεται αυτο το χαλι δεν ξερω οταν παιζω με τον συγκεκριμενο και μας βλεπει ο αλλος και αλλο ενα ατομο πως γινεται ναα χανω  θα μου πιτε μπορει να του ελεγε τι να παιξει  του 3_4 παιξιες αλλα οχι συνέχεια εσας σας εχει τυχη κατι αναλογο;

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Για σας επαιζαν δυο ταβλι σε ενα καφε στοιχημα και εγω απαιξω εβλεπα και ειπα στον ενα απο τους δυο να βαρεσει ενα πουλι μεσα αλλα εμενε ανοικτος και με ακουσε ο αλλοσ και βαρεσαι και τελικα το χασε διπλο μετραει οτι το εχασα εγω η ο αλλος που επαιζε ?
θελω να πω εξετιας μου εχασε το παιχνιδι ?αν επαιζα εγω θα εφερνα τα ιδια ζαρια δηλαδη ζαριες με τον αλλον που το χασε η μπορει να εριχνα καλυτερες ζαριες και να επαιρνα το παιχνιδι?

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.787
Πόντοι
3.715
θα έλεγα η τέχνη του να κάνεις το

σκατό σου (ζάρι)

με στρατηγική και τακτική

παξιμάδι (καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα)

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.107
Πόντοι
456
Για σας επαιζαν δυο ταβλι σε ενα καφε στοιχημα και εγω απαιξω εβλεπα και ειπα στον ενα απο τους δυο να βαρεσει ενα πουλι μεσα αλλα εμενε ανοικτος και με ακουσε ο αλλοσ και βαρεσαι και τελικα το χασε διπλο μετραει οτι το εχασα εγω η ο αλλος που επαιζε ?
θελω να πω εξετιας μου εχασε το παιχνιδι ?αν επαιζα εγω θα εφερνα τα ιδια ζαρια δηλαδη ζαριες με τον αλλον που το χασε η μπορει να εριχνα καλυτερες ζαριες και να επαιρνα το παιχνιδι?
Το θέμα είναι τί θα κάνεις στο σύνολο των ζαριών. Θα έπαιζες όπως ακριβώς ο άλλος, στις ίδιες ζαριές, θα έκανες κάτι αλλιώς; Απλά, στην προκειμένη περίπτωση, εκνεύρισες το χαμένο που σε άκουσε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom