Για σας επαιζαν ταβλι μια ρωσιδα και ενας κυριος πλακωτο ηταν το σκορ ηταν 4_2 υπερ του κυριου και σε μια στιγμη ο κυριος δυσκολευοταν να παιξει μια ζαρια , δεν θυμαμαι ακριβως την ζαρια το μονο που θυμαμαι ηταν οτι ειχε να παιξει ενα δυο αυτος πηγε να αφησει την μανα που εποιανε η αλλη με πενταρες και του λεω σε ποιανει με πενταρες και τελικα το κουνησε στην προπαραμανα και εφερε εξι πεντε η αλλη και τον εποιασε στην προπαραμανα .και τελικα το χασε 2πλο , λετε να τον πηρα στο λαιμο μου που του πα οτι ποιανει με πενταρες η αλλη και το μετακηνισε στην προπαραμανα δεν ειχα δει οτι τον εποιανε με το εξι πεντε να εχω τυψεις οτι το εχασε εξετιας μου ; μετραει οτι το εχασα εγω ; η αμα επαιζα εγω την ιδια χρονικη στιγμη θα εφερνα τα ιδια ζαρια με τον αλλον ;παντως δεν του πα την να παιξει απλος οταν εβαλε το πουλι στο προπαραμανα του πα δεν ποιανει δλδ η πενταρες αλλα τον εποιασε με εξι πεντε . Μετα τον ρωτησα αφου πηγε 2πλο εμενες σιγουρα ανοικτος και μου ειπε ναι .εσεις τι λετε αμα επαιζα εγω με την ρωσιδα δεν υπιρχε περιπτωση να εφερνα καλυτερα ζαρια και να το επαιρνα εγω το παιχνιδι; δεν ειναι σιγουρο οτι θα εφερνα τα ιδια ζαρια με τον αλλον ; αρα και που δεν ειδα οτι τον εποιανε με εξι πεντε δεν μετραει οτι το χασα εγω και ας ηταν λαθος παιξιμο γιατι δεν επαιζα εγω και ας τον επιρεασα γιατι εγω μπορει να εφερνα καλυτερο ζαρι και να μην εμενα ανοικτος ετσι δεν ειναι;