Νέα

Τάβλι: τύχη πιο πολύ ή τέχνη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pligomenos11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 589
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πορτεσ πλακωτο η φευγα

• πορτεσ

Ψήφοι: 45 34,1%
  • πλακωτο

Ψήφοι: 28 21,2%
  • φευγα

Ψήφοι: 59 44,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    132
OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Το θέμα είναι τί θα κάνεις στο σύνολο των ζαριών. Θα έπαιζες όπως ακριβώς ο άλλος, στις ίδιες ζαριές, θα έκανες κάτι αλλιώς; Απλά, στην προκειμένη περίπτωση, εκνεύρισες το χαμένο που σε άκουσε.
Ισως επαιζα μια δυο ζαριες διαφορετικα γιατι αλλα μπορει να λεω απαιξω και αλλο να παιζεις ο ιδιος .
παντως σε αυτο το καφενειο μηλανε ολοι απαιξω σαν χαζοι κατι που ξερω δεν ειναι σωστο αλλα παρασηρομε κ εγω

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Γεια σας επαιζε κτες ο πατερας μου με εναν οικιγενια κο μας φιλο .παιζαν στοιχημα τα ποτ α η παρτιδα ηταν 4_3 υπερ του πατερα μου και παιζαν πλακωτο τον ειχε ποιασει ο φιλος μας στο στο εξι μεσα στην περιοχη του πατερα μου ο πατερας μου δεν τον κραταγε πουθενα και προς το τελος τοτ παιχνδιου τον πιανει τουαλετα τον πατερα μου και μου λεει συνεχισετω εσυ το συνεχισα ο αντιπαλος περασε ολα τα πουλια του χωρις να τον κρατισω δλδ κρατησει ο πατερας μου πουθενα
ειχε 4 πουλια εξω και μου λεει βαλτα μεσα τα βαζω εγω μεσα και επαιζε μονος του ο αλλος το μαζεμα ειχε μαζεψει 7_9 πουλια δεν θυμαμαι ακριβος ενετελη ερχεται ο πατερας μου απο την τουαλετα και το συνεχιζει ενετελι το χασε διπλο και εχασε μετραει οτι το χασε ο πατερας μου η εγω που το συνεχισα;

vagos12

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2019
Like
0
Πόντοι
0
τύχη είναι το τάβλι από ένα σημείο και μετά, εκτός κι αν στο έξι άσσο πρωτη ζαριά το βάζεις μέσα.

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Για σας επαιζαν ταβλι μια ρωσιδα και ενας κυριος  πλακωτο ηταν  το σκορ ηταν 4_2 υπερ του κυριου και σε μια στιγμη ο κυριος δυσκολευοταν να παιξει μια ζαρια , δεν θυμαμαι ακριβως την ζαρια το μονο που θυμαμαι ηταν οτι ειχε να παιξει ενα δυο  αυτος πηγε να αφησει την μανα που εποιανε η αλλη με πενταρες και του λεω σε ποιανει με πενταρες και τελικα το κουνησε στην προπαραμανα και εφερε εξι πεντε η αλλη και τον εποιασε στην προπαραμανα .και τελικα το χασε 2πλο , λετε να τον πηρα στο λαιμο μου  που του πα οτι ποιανει με πενταρες η αλλη και το μετακηνισε στην προπαραμανα δεν ειχα δει οτι τον εποιανε με το  εξι πεντε  να εχω τυψεις οτι το εχασε εξετιας μου ; μετραει οτι το εχασα εγω ;  η αμα επαιζα εγω την ιδια χρονικη στιγμη θα εφερνα τα ιδια ζαρια με τον αλλον ;παντως δεν του πα την να παιξει απλος οταν εβαλε το πουλι στο προπαραμανα του πα δεν ποιανει δλδ η πενταρες αλλα τον εποιασε με εξι πεντε . Μετα τον ρωτησα αφου πηγε 2πλο εμενες σιγουρα ανοικτος και μου ειπε ναι .εσεις τι λετε αμα επαιζα εγω με την ρωσιδα δεν υπιρχε περιπτωση να εφερνα καλυτερα ζαρια και να το επαιρνα εγω το παιχνιδι; δεν ειναι σιγουρο οτι θα εφερνα τα ιδια ζαρια με τον αλλον ; αρα και που δεν ειδα οτι τον εποιανε με εξι πεντε δεν μετραει οτι το χασα εγω και ας ηταν λαθος παιξιμο γιατι δεν επαιζα εγω  και ας τον επιρεασα γιατι εγω μπορει να εφερνα καλυτερο ζαρι και να μην εμενα ανοικτος ετσι δεν ειναι;

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Για σας επαιζαν ταβλι μια ρωσιδα και ενας κυριος  πλακωτο ηταν  το σκορ ηταν 4_2 υπερ του κυριου και σε μια στιγμη ο κυριος δυσκολευοταν να παιξει μια ζαρια , δεν θυμαμαι ακριβως την ζαρια το μονο που θυμαμαι ηταν οτι ειχε να παιξει ενα δυο  αυτος πηγε να αφησει την μανα που εποιανε η αλλη με πενταρες και του λεω σε ποιανει με πενταρες και τελικα το κουνησε στην προπαραμανα και εφερε εξι πεντε η αλλη και τον εποιασε στην προπαραμανα .και τελικα το χασε 2πλο , λετε να τον πηρα στο λαιμο μου  που του πα οτι ποιανει με πενταρες η αλλη και το μετακηνισε στην προπαραμανα δεν ειχα δει οτι τον εποιανε με το  εξι πεντε  να εχω τυψεις οτι το εχασε εξετιας μου ; μετραει οτι το εχασα εγω ;  η αμα επαιζα εγω την ιδια χρονικη στιγμη θα εφερνα τα ιδια ζαρια με τον αλλον ;παντως δεν του πα την να παιξει απλος οταν εβαλε το πουλι στο προπαραμανα του πα δεν ποιανει δλδ η πενταρες αλλα τον εποιασε με εξι πεντε . Μετα τον ρωτησα αφου πηγε 2πλο εμενες σιγουρα ανοικτος και μου ειπε ναι .εσεις τι λετε αμα επαιζα εγω με την ρωσιδα δεν υπιρχε περιπτωση να εφερνα καλυτερα ζαρια και να το επαιρνα εγω το παιχνιδι; δεν ειναι σιγουρο οτι θα εφερνα τα ιδια ζαρια με τον αλλον ; αρα και που δεν ειδα οτι τον εποιανε με εξι πεντε δεν μετραει οτι το χασα εγω και ας ηταν λαθος παιξιμο γιατι δεν επαιζα εγω  και ας τον επιρεασα γιατι εγω μπορει να εφερνα καλυτερο ζαρι και να μην εμενα ανοικτος ετσι δεν ειναι;

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
Ετσι ειναι...... :S :S :S

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.221
Πόντοι
2.646
τυπε τον πήρες στο λαιμό σου
Γεια σας νιαμου  :S  :S :S

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.221
Πόντοι
2.646
OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Ετσι ειναι...... :S :S :S
Δηλαδη φιλε ντοντινο δεν μετραει οτι το χασα εγω αυτο θελεις να μου πεις ; υπαρχει περιπτωση αν επαιζα εγω την ιδια χρονικη στιγμη να εφερνα τα ιδια ζαρια ακριβως η οχι ; και η ρωσιδα ειναι 45αρα με φοβερο σωμα αλλα δεν ξερω τι ρολο βαραει εκει στο καφενε ολο ταβλι παιζει

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
τυπε τον πήρες στο λαιμό σου
Γεια σας νιαμου  :S  :S :Sσ
Ναι αλλα δεν μετραει οτι το εχασα εγω γιατι δεν επαιζα απλος εβλεπα ετσι δεν ειναι ; στο κατω κατω δεν του πα τι να παιξει απλος δεν ειδα οτι εποιανε με εξι πεντε πειτε μου μετραει οτι το εχασα εγω η ο αλλος που επαιζε;

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.221
Πόντοι
2.646
Ναι αλλα δεν μετραει οτι το εχασα εγω γιατι δεν επαιζα απλος εβλεπα ετσι δεν ειναι ; στο κατω κατω δεν του πα τι να παιξει απλος δεν ειδα οτι εποιανε με εξι πεντε πειτε μου μετραει οτι το εχασα εγω η ο αλλος που επαιζε;
τυπε,τον πηρες στο λαιμο σου.Εσυ του είπες τι να παίξει ουσιαστικά και Ναι,μετράει ότι το έχασες κι εσύ.Μην ψάχνεις δικαιολογίες του τύπου εσύ θα έφερνες άλλη ζαριά εκτός Κ αν είσαι 15 χρονών.

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
τυπε,τον πηρες στο λαιμο σου.Εσυ του είπες τι να παίξει ουσιαστικά και Ναι,μετράει ότι το έχασες κι εσύ.Μην ψάχνεις δικαιολογίες του τύπου εσύ θα έφερνες άλλη ζαριά εκτός Κ αν είσαι 15 χρονών.
θα με τρελανεις ρε φιλε δεν του πα τη να παιξει απλος του ειπα οτι αμα αφησει τι μανα τον εποιανε με πενταρες και το μετακηνισε στην προπαραμανα και του λεω εκει δεν ποιανει εννοουσα τισ πενταρεσ δεν ειχα δει οτι εποιανε το εξι πεντε
αμα επαιζα εγς ισςσ δεν εφερνα τα ιδια ζαρια ετσι δεν ειναι ?

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
λοιπον ρωταω για τελευταια φορα επαιζε μια ρωσιδα με εναν κυριο πλακωτο ο κυριος ειχε μια ζαρια που μαλλον εμενε ανοικτος απο οτι μου πε και αυτος ειχε να παιξει ενα 2 αν το αφηνε στη μανα και εφερνε πενταρες οι αλλη η ρωσιδα τον εποιανε με πενταρες και του το πα και το μετακηνινει στη προπαραμανα και του λεω εκει δεν ποιανει ενοουσα τις πενταρες αλλα εφερε εξι πεντε και το εποιασε και πηγε 2πλο μετραει οτι το εχασα και εγω η ο αλλος που επαιζε ? αμα επαιζα εγω δεν ξερω πως θα το παιζα ισως ετσι ισως οχι και κατι τελευεταιο αμμα επαιζα εγω την ιδια χρονικη στιγμη μπορει να μην εφερνα τα ιδια ζαρια δλδ ζαριες με τον αλλον ετσι δεν ειναι πιτε μου?

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
λοιπον ρωταω για τελευταια φορα επαιζε μια ρωσιδα με εναν κυριο πλακωτο ο κυριος ειχε μια ζαρια που μαλλον εμενε ανοικτος απο οτι μου πε και αυτος ειχε να παιξει ενα 2 αν το αφηνε στη μανα και εφερνε πενταρες οι αλλη η ρωσιδα τον εποιανε με πενταρες και του το πα και το μετακηνινει στη προπαραμανα και του λεω εκει δεν ποιανει ενοουσα τις πενταρες αλλα εφερε εξι πεντε και το εποιασε και πηγε 2πλο μετραει οτι το εχασα και εγω η ο αλλος που επαιζε ? αμα επαιζα εγω δεν ξερω πως θα το παιζα ισως ετσι ισως οχι και κατι τελευεταιο αμμα επαιζα εγω την ιδια χρονικη στιγμη μπορει να μην εφερνα τα ιδια ζαρια δλδ ζαριες με τον αλλον ετσι δεν ειναι πιτε μου?
ηρθα στο θρεντ μονο για την ρωσσιδα..  :boff:

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
εχει βγει βρωμα οτι η συγκεκριμενη ρωσιδα δουλεει σε καποιον οικο του μεταξουργειου . παντως ο γκομενος στισ κυκλοφορει ολο με μερσεντες !!!!

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
τελικα θα μου πει κανεις ποιος μετρα οτι το χασε αυτος που επαιζε η εγω που ισως τον επηρεασα και το χασε 2πλο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom