Νέα

Τάβλι: τύχη πιο πολύ ή τέχνη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pligomenos11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 589
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πορτεσ πλακωτο η φευγα

• πορτεσ

Ψήφοι: 45 34,1%
  • πλακωτο

Ψήφοι: 28 21,2%
  • φευγα

Ψήφοι: 59 44,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    132

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.612
Πόντοι
2.646
Για σας και καλο μηνα εκτες επαθα μεγαλη πανολεθρια εχασα 4_1 σετ απο εναν αδυναμο παιχτη  και 3_σετ απο τον πατερ α μου δηλΑδη  συνολικα 7_1 σετ δεν ειχα καθολου ζαρι 
με τη Ρωσίδα πες τι εγινε και άσε τα σάπια τυπε

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
παιδια θελω να ρωτησω οταν παρακολουθεις να παιζουν ταβλι χωρις να παιζεις βλεπεις καλυτερα τις κηνισεις ? η οταν παιζεις ο ιδιος βλεπεις καλυτερα ?
εγω παντως οταν βλεπω απο απαιξω σαν θεατης δεν βλεπω τις σωστοτερες κηνισεις μερικες φορες δλδ οχι παντα εσεις τι λετε ?

marko_kolo

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2018
Like
26
Πόντοι
6
εγω πιστευω πως μερικες φορεσ οταν βλεπω απο εξω οι περισοτερεσ κινησεισ πιστευω πως μπορει να ειναι οι σωστες κινησεις δλδ θα τις επαιζα σωστα ισως ομως μπορει και να μην ειναι παντα οι σωστες δλδ αυτες οι κινησεις που σκευτομαι σε περιπτωση που παιζω απο μεσα σαν παιχτης δλδ οχι σαν θεατης απο εξω.

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Kαλημερα κτες επαιξα με εναν κυριο που τον εχω 60-40 η 70-30 στις νικες ξεκηνισαμε με πορτες γιατι ηταν ενας παιχτης μπροστα και ηθελα να δει πως παιζω τις πορτες ολα καλα μεχρι που φτανω στο μαζεμα ο αντιπαλος ειχε 2 πουλια στην περιοχη μαζεματος μου ειχα μαζεψει 9 πουλια και λεω τωρα θα μεινω ανοιχτος και μενω τελικα με φαραει και μου το παιρνει μονο του πε παλι και ο απαιξω που μας εβλεπε τη να παιξει 2-3 ζαριες και μια στο μαζεμα εβαζε χερια μεσα στο ταβλι επαιζε τις ζαριες του αντιπαλου μου  >:( τλπ εχασα μονο τις πορτες , μετα ο αντιπαλος μου λεει να παιξουμε απο την αρχη κανονικα γιατι παντα ξεκηναμε με φευγα κ αρχηζουμε και καπακι ερχονται αλλοι δυο μπαγλαμαδες να μας δουν βαζαν χερια μεσα στο ταβλι παιζαν ζαριες του αντιπαλου σχολιαζαν παιξιματα ολο λαθη εβλεπαν οτι κανω εγω και ο συμπαιχτης μου μου σπασαν τα αρχηδια τελικα χανω την παρτιδα 6-1 η 5-1 δεν θυμαμαι ακριβως και του λεω ενα να παιξουμε 2 παιχνιδια ακομη και τελικα του πηρα 1 μονο και ενα 2πλο συνολικο σκορ εχασα με το πρωτο μαζι της πορτες που παιξαμε 7-4 η 6-4 δεν ειμαι σιγουρος ?
παντως μου σπασανε τα αρχηδεια με εκνευρησαν οι απαιξω  :spam: σας εχει τυχη κατι αναλογο? να παιζετε και να μηλανε συνεχεια η απαιξω να παιζουν τις ζαριες του αντιπαλου και να κανουν του εξυπνους με τισ ζαριες του αντιπαλου ?
αν θελουν μαγκιες να κατσουν απεναντημου να παιξουν οι ιδιοι να δουν ποσα φιδια βαζει ο σακος δικιο δεν εχω ? εσεισ τι θα κανατε στη θεση μου?

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
219
Πόντοι
66
Kαλημερα κτες επαιξα με εναν κυριο που τον εχω 60-40 η 70-30 στις νικες ξεκηνισαμε με πορτες γιατι ηταν ενας παιχτης μπροστα και ηθελα να δει πως παιζω τις πορτες ολα καλα μεχρι που φτανω στο μαζεμα ο αντιπαλος ειχε 2 πουλια στην περιοχη μαζεματος μου ειχα μαζεψει 9 πουλια και λεω τωρα θα μεινω ανοιχτος και μενω τελικα με φαραει και μου το παιρνει μονο του πε παλι και ο απαιξω που μας εβλεπε τη να παιξει 2-3 ζαριες και μια στο μαζεμα εβαζε χερια μεσα στο ταβλι επαιζε τις ζαριες του αντιπαλου μου  >:( τλπ εχασα μονο τις πορτες , μετα ο αντιπαλος μου λεει να παιξουμε απο την αρχη κανονικα γιατι παντα ξεκηναμε με φευγα κ αρχηζουμε και καπακι ερχονται αλλοι δυο μπαγλαμαδες να μας δουν βαζαν χερια μεσα στο ταβλι παιζαν ζαριες του αντιπαλου σχολιαζαν παιξιματα ολο λαθη εβλεπαν οτι κανω εγω και ο συμπαιχτης μου μου σπασαν τα αρχηδια τελικα χανω την παρτιδα 6-1 η 5-1 δεν θυμαμαι ακριβως και του λεω ενα να παιξουμε 2 παιχνιδια ακομη και τελικα του πηρα 1 μονο και ενα 2πλο συνολικο σκορ εχασα με το πρωτο μαζι της πορτες που παιξαμε 7-4 η 6-4 δεν ειμαι σιγουρος ?
παντως μου σπασανε τα αρχηδεια με εκνευρησαν οι απαιξω  :spam: σας εχει τυχη κατι αναλογο? να παιζετε και να μηλανε συνεχεια η απαιξω να παιζουν τις ζαριες του αντιπαλου και να κανουν του εξυπνους με τισ ζαριες του αντιπαλου ?
αν θελουν μαγκιες να κατσουν απεναντημου να παιξουν οι ιδιοι [size=10pt][size=10pt][size=10pt]να δουν ποσα φιδια βαζει ο σακος[/size][/size][/size] δικιο δεν εχω ? εσεισ τι θα κανατε στη θεση μου?
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
καλημερα κτες επαιξα με εναν παιχτη που παιζει μια τακτικη που λεγεται backgame στις πορτες τα αφηνε ολα ανοιχτα τα βαραγα εγω και στο τελος τα εχανα εχασα ενα παιχνιδι που του ειχα γυρισει και τα 15 πουλια πισο και 2πλο μαλιστα και ενα αλλο με εξαπορτο ντραπικα που εχασα κατι παιχνιδια απιστευτα παιζαμε μονο πορτες πρεπει να μου πηρε 7-8 παιχνιδια ετσι με 10 η περισοτερα χτυπημενα δικα του πισω βεβαια του πηρα και εγω τρεια 2πλα πορτες και ενα μονο νομιζω δεν γινοταν να του καθεται συνεχεια το πισω παιχνιδι ολοι αν οχι η ποιο πολλυ τον κερδιζουν μονο σε μενα του εβγαιναν τα back game.
παλια που ειχαμε ξαναπαιξει ομως τον ειχα κερισει 5-2 η 6-2 κ 1-1 μονο πορτες
κτες ομωσ δεν μπορεσα στις πορτες ισως εκανα λαθη εχασα κατι απιστευτα παιχνιδια μετα παιξαμε 2 φευγα που λεει οτι ειναι το κορυφαιο παιχνιδι για μενα ειναι το ποιο τυχερο παιχνιδι το φευγα΄΄, και του πηρα ενα 2πλο δεν μπηκε καν μεσα στην αρχη αποκλησμος και ενα μονο  .
παντως στην ψηφοφορια βλεπω το φευγα πρωτο τωρα δεν ξερω τα μελη του μπουρδελα αν εχουν καν ιδεα απο ταβλι τελος παντων για μενα το ποιο πολιπλοκο παιχνιδι ειναι οι πορτες .
για εσας ποιο ειναι ποιο τεχνικο ?
ειναι μια ερωτηση που την εχω κανει πολλες φορες αλλα δεν εχω παρει σαφες απαντησεις ? προσοπικα εγω πυστευω οτι και τα τρια παιχνιδια εχουν τα καλα και τα κακα τους συμφωνητε με αυτο?

Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
21
Πόντοι
0
Οι πορτες ειναι το παιχνιδι με τις πιο στάνταρ κινησεις. Το φευγα εχει πιο πολυ τεχνικη για μενα. Και μια συμβουλη που μου λεγαν οι παλιοι, οι πολλοι μουσαφιραιοι δεν κανουν καλό. Ενα δυο αντε τρια πουλια χτυπας πορτες

marko_kolo

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2018
Like
26
Πόντοι
6
Οι πορτες ειναι το παιχνιδι με τις πιο στάνταρ κινησεις. Το φευγα εχει πιο πολυ τεχνικη για μενα. Και μια συμβουλη που μου λεγαν οι παλιοι, οι πολλοι μουσαφιραιοι δεν κανουν καλό. Ενα δυο αντε τρια πουλια χτυπας πορτες
δεν ξερει να παιζει ο τυπος γι΄αυτο ολοι τον κερδιζουν ειδε ανοιχτα πουλια και βαρουσε αβερτα  :uglystupid:

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
δεν ξερει να παιζει ο τυπος γι΄αυτο ολοι τον κερδιζουν ειδε ανοιχτα πουλια και βαρουσε αβερτα  :uglystupid:
για μενα λες οτι δεν ξερω;
Οντως στις πορτες βαραγα πολλα πουλια αλλα δεν πηρε παραπανω παιχνιδια ο αλλος

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
καλημερα κτες επαιξα με εναν παιχτη που παιζει μια τακτικη που λεγεται backgame στις πορτες τα αφηνε ολα ανοιχτα τα βαραγα εγω και στο τελος τα εχανα εχασα ενα παιχνιδι που του ειχα γυρισει και τα 15 πουλια πισο και 2πλο μαλιστα και ενα αλλο με εξαπορτο ντραπικα που εχασα κατι παιχνιδια απιστευτα παιζαμε μονο πορτες πρεπει να μου πηρε 7-8 παιχνιδια ετσι με 10 η περισοτερα χτυπημενα δικα του πισω βεβαια του πηρα και εγω τρεια 2πλα πορτες και ενα μονο νομιζω δεν γινοταν να του καθεται συνεχεια το πισω παιχνιδι ολοι αν οχι η ποιο πολλυ τον κερδιζουν μονο σε μενα του εβγαιναν τα back game.
παλια που ειχαμε ξαναπαιξει ομως τον ειχα κερισει 5-2 η 6-2 κ 1-1 μονο πορτες
κτες ομωσ δεν μπορεσα στις πορτες ισως εκανα λαθη εχασα κατι απιστευτα παιχνιδια μετα παιξαμε 2 φευγα που λεει οτι ειναι το κορυφαιο παιχνιδι για μενα ειναι το ποιο τυχερο παιχνιδι το φευγα΄΄, και του πηρα ενα 2πλο δεν μπηκε καν μεσα στην αρχη αποκλησμος και ενα μονο  .
παντως στην ψηφοφορια βλεπω το φευγα πρωτο τωρα δεν ξερω τα μελη του μπουρδελα αν εχουν καν ιδεα απο ταβλι τελος παντων για μενα το ποιο πολιπλοκο παιχνιδι ειναι οι πορτες .
για εσας ποιο ειναι ποιο τεχνικο ?
ειναι μια ερωτηση που την εχω κανει πολλες φορες αλλα δεν εχω παρει σαφες απαντησεις ? προσοπικα εγω πυστευω οτι και τα τρια παιχνιδια εχουν τα καλα και τα κακα τους συμφωνητε με αυτο?
ΓΙΑ σας ειχα παιξει κτες μια πορτες με το συγκεκριμενο τυπο και μου λεει παιξε οτι ζαριες θελεις παιζω το χτυπαω του κανω εξαπορτο επαιξα καμια 10 αρια ζαριες με το στομα δικες μου και μερικες δικες του του καν ω εξαπορτο και μου λεει τωρα θα παιξουμε κανονικα με τα ζαρια τελικα με χτυπησε και το χασα αλλα στην πορεια του παιχνιδιου μου ακυρωσε μια ζαρια που τον βαραγα και ισως το χανε μαλακιες του τυπου εσει επαιξες οτι ηθελες μπορω να σου ακυροσω μια ζαρια τλπ θα πρεπε να ντρεπομαι που το εχασα? μετα παιξεμε και του πηρα ενα φευγα 2πλο δεν μπηκε καν μεσα και μου λεει δεν μετραει αυτο γιατι δεν μπηκε μεσα στην αρχη του παιχνιδιου μαλακιες δεν λεει εγω φταιω που δεν εφερε ζαρι και τον απεκλησα μια χαρα δεν μετραει η νικη?

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Kaλημερα κτες επαιξα μετα απο 9 μηνες με εναν κυριο που δεν με επαιζε γιατι λεει οτι ειχα πολλυ ζαρι, κτες με επαιξε προηγουμενος τον ειχε κερδισει ενας αλλος 3 φορες νομιζω και μετα μου λεει να παιξουμε ηθελε να ρεφαρει με μενα  :undecided: μου κλεγοταν κιολας οταν παιζαμε και εγω ο μαλακας επαιζα χαλαρα οταν ξυπνησα στο τελος ηταν αργα εχασα 5-1 μια παρτιδα μαλακεια λετε εκανα που καθησα και εχασα?
θα μου γυρισει μπουμερανγκ ?
βαριομουν βαιβαια αυτος κατα την αποψη μου ειναι ενας αδυναμος παιχτης μετριος εσεις εχεται αφησει καποιον να κερδισει εξεπητιδες?

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
τυπε,τον πηρες στο λαιμο σου.Εσυ του είπες τι να παίξει ουσιαστικά και Ναι,μετράει ότι το έχασες κι εσύ.Μην ψάχνεις δικαιολογίες του τύπου εσύ θα έφερνες άλλη ζαριά εκτός Κ αν είσαι 15 χρονών.
Φιλε ρωτησα εναν εμπειρο παιχτη και μου ειπε οτι σιγουρα αν επαιζα εγω την ιδια χρονικη στιγμη θα εφερνα σιγουρα διαφορετικες ζαριες οποτε εγω εχω δικιο.
κτες επαιζε ενας παιχτης αδυναμος με εναν αλλον ποιο καλο το σκορ 4-4 ο αδυναμος τον ποιανει με την πρωτη ζαρια μεσα στο τρια μετα εμηνε 10 φορες ανοικτος και δεν τον εποιασε ποτε σε μια στιγμη ειχε φερει 6-2 και του πα να παιξει 6 εξω και 2 μεσα του λεω σαμπος θα σε ποιασει ευτηχος δεν με ακουσε και το παιξε αλλιως γιατι θα τον εποιανε για πλακα το πα παντως αφου εβλεπα οτι δεν τον εποιανε με τιποτα!!!!!

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Kaλημερα κτες επαιξα μετα απο 9 μηνες με εναν κυριο που δεν με επαιζε γιατι λεει οτι ειχα πολλυ ζαρι, κτες με επαιξε προηγουμενος τον ειχε κερδισει ενας αλλος 3 φορες νομιζω και μετα μου λεει να παιξουμε ηθελε να ρεφαρει με μενα  :undecided: μου κλεγοταν κιολας οταν παιζαμε και εγω ο μαλακας επαιζα χαλαρα οταν ξυπνησα στο τελος ηταν αργα εχασα 5-1 μια παρτιδα μαλακεια λετε εκανα που καθησα και εχασα?
θα μου γυρισει μπουμερανγκ ?
βαριομουν βαιβαια αυτος κατα την αποψη μου ειναι ενας αδυναμος παιχτης μετριος εσεις εχεται αφησει καποιον να κερδισει εξεπητιδες?

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Για σας σημερα επαιζαν δυο κατα την αποψη μου 2 πολλυ δυνατοι παιχτες ταβλι σεμια στιγμη το σκορ ειναι 4_3 στα 5 παιζαν στοιχημα 20€  και λεω στον εναν μια παιξια και την επαιξε αλλα ισως ηταν λαθος γιατι εμενε ανοιχτος και τον εποιασε μεσα στο πενταρι και εν τελι το χασε φταιω εγω λετε που το χασε; εμηνε και ο αλλος ανοιχτος αλλα δεν τον επιιασε να εχω τυψεις λετε μετρΕι οτι το χασα εγω η οχι αλλα αμα ηθελε ας μην με ακουγε ηθελε και το παιξε ετσι  δεν ειναι;

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.612
Πόντοι
2.646
Για σας σημερα επαιζαν δυο κατα την αποψη μου 2 πολλυ δυνατοι παιχτες ταβλι σεμια στιγμη το σκορ ειναι 4_3 στα 5 παιζαν στοιχημα 20€  και λεω στον εναν μια παιξια και την επαιξε αλλα ισως ηταν λαθος γιατι εμενε ανοιχτος και τον εποιασε μεσα στο πενταρι και εν τελι το χασε φταιω εγω λετε που το χασε; εμηνε και ο αλλος ανοιχτος αλλα δεν τον επιιασε να εχω τυψεις λετε μετρΕι οτι το χασα εγω η οχι αλλα αμα ηθελε ας μην με ακουγε ηθελε και το παιξε ετσι  δεν ειναι;
ρε πληγωμένε,οι απ έξω δε μιλανε και ειδικά σε στοιχήματα.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.595
Πόντοι
6.056
ετσι ειναι πληγωμενε που σου λεει ο μπαρμπαγιαννης

και μια σελιδα πισω λεμε που το εκαναν σε σενα αυτο
και τωρα το εκανες εσυ...

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Eνταξη το ξερω δεν πρεπει να μηλανε οι απαιξω μαλακια ειναι αλλα σε αυτο το στεκι ολοι μηλανε βαζουν χερια μεσα στο ταβλι φωναζουν μαλακιζονται τλπ.
ΘΕλω να μου πητε στο ταβλι παιζει ρολο η ψυχολογια του παιχτη ?
αμα παιζει καποιος φοβησμενα ας πουμε τον πουλαει και το ζαρι η οτι ειναι να ερθει θα ρθει?
εγω παρατηρισει οτι οταν φοβαμαι μην με ποιασει ο αλλος με ποιονει κατευθειαν οταν δεν φοβαμαι δεν με ποιανει δεν παω να μηνω εκατο φορες ανοιχτος στο χτυπημα η στο ποιασημο δλδ πλακωμα ενταξει στο φευγα δεν υπαρχει χτυπημα η πλακωμα εκει οταν φοβαμαι φερνει μεγαλες ζαριες ο αντιπαλος πως γινεται αυτο?
Και κατι αλλο οταν θελουμε να φερουμαι 1η2 για να χτυπησουμε η να ποιασουμε δλδ πλακωσουμε καποιον ξερεται ποσο της 100 πιθανοτητες εχουμε δλδ αν χτυπαμε με 1η 2 ποσες πιθανοτητες εχουμε να φερουμε με μια ζαρια ενα απο τα δυο αυτα νουμερα η ζαριες απο οτι ξερω ειναι 36 κ οχι 21 οπως λενε καπιοι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom