Kαλημερα κτες επαιξα με εναν κυριο που τον εχω 60-40 η 70-30 στις νικες ξεκηνισαμε με πορτες γιατι ηταν ενας παιχτης μπροστα και ηθελα να δει πως παιζω τις πορτες ολα καλα μεχρι που φτανω στο μαζεμα ο αντιπαλος ειχε 2 πουλια στην περιοχη μαζεματος μου ειχα μαζεψει 9 πουλια και λεω τωρα θα μεινω ανοιχτος και μενω τελικα με φαραει και μου το παιρνει μονο του πε παλι και ο απαιξω που μας εβλεπε τη να παιξει 2-3 ζαριες και μια στο μαζεμα εβαζε χερια μεσα στο ταβλι επαιζε τις ζαριες του αντιπαλου μου >
τλπ εχασα μονο τις πορτες , μετα ο αντιπαλος μου λεει να παιξουμε απο την αρχη κανονικα γιατι παντα ξεκηναμε με φευγα κ αρχηζουμε και καπακι ερχονται αλλοι δυο μπαγλαμαδες να μας δουν βαζαν χερια μεσα στο ταβλι παιζαν ζαριες του αντιπαλου σχολιαζαν παιξιματα ολο λαθη εβλεπαν οτι κανω εγω και ο συμπαιχτης μου μου σπασαν τα αρχηδια τελικα χανω την παρτιδα 6-1 η 5-1 δεν θυμαμαι ακριβως και του λεω ενα να παιξουμε 2 παιχνιδια ακομη και τελικα του πηρα 1 μονο και ενα 2πλο συνολικο σκορ εχασα με το πρωτο μαζι της πορτες που παιξαμε 7-4 η 6-4 δεν ειμαι σιγουρος ?
παντως μου σπασανε τα αρχηδεια με εκνευρησαν οι απαιξω
σας εχει τυχη κατι αναλογο? να παιζετε και να μηλανε συνεχεια η απαιξω να παιζουν τις ζαριες του αντιπαλου και να κανουν του εξυπνους με τισ ζαριες του αντιπαλου ?
αν θελουν μαγκιες να κατσουν απεναντημου να παιξουν οι ιδιοι [size=10pt][size=10pt][size=10pt]
να δουν ποσα φιδια βαζει ο σακος[/size][/size][/size] δικιο δεν εχω ? εσεισ τι θα κανατε στη θεση μου?