Νέα

Τάβλι: τύχη πιο πολύ ή τέχνη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pligomenos11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 589
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

πορτεσ πλακωτο η φευγα

• πορτεσ

Ψήφοι: 45 34,1%
  • πλακωτο

Ψήφοι: 28 21,2%
  • φευγα

Ψήφοι: 59 44,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    132
OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Για σας πλεον παιζω online ταβλι στο ιντερνετ με αλλους χρηστες ενοσ κοινονικου δυκτιου και τυχαινει κ χανω απο αυτους που εχουν ψευδωνυμα και μου χει μπει η ιδεα οτι ειναι 2-3 ατομα που επαιζα παλια υπαρχει περιπτωση στους χιλιαδες που παιζουν ταβλι στο ιντερνετ να τυχει να παιξω με αυτουσ του δυο που επαιζα ποιο παλια εσεισ τι λετε? κ αυτη που με κερδιζουν στο ιντερνετ κ δεν ξερω ποιοι ειναι μετραει οτι χανω? δεν ειναι οικονικο ψευτικο εσεισ τι λετε αφου ο υπολογιστεις ριχνει τα ζαρια το ιδιο θα ηταν και αν κερδιζα δεν μετραει απο το κομπιουτερ ετσι δεν ειναι?

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
17
Πόντοι
16
Το καλο με το λαιβ ταβλι, σε σχεση με το δοιαδοικτοιακο ειναι οτι αν ο αλλος κλεβει μπορεις να τον παρεις πρεφα αμεσως και να δρασεις πχ να του κοπανησεις το ταβλι στον κροταφο ή να τον αρχισεις στα μπουνιδια
Μου ειχε συμβει μια φορα, εγω εφηβος ακομα με το αιμα να βραζει, ηταν και καλοκαιρι ασουμε, και παιζαμε με ενα τσογλανι (που το ηξερα απο σχολειο και περιξ) σκακι στο ναυτικο ομιλο και αρχισε να μαλακιζεται με τα ζαρια και τα πιονια και δεν ελεγε να καταλαβει τι παει να πει ρουα ματ  :headbang: , οποτε εφαγε ενα αστραπιαιο μπουνιδι στο στομα και συμμορφωθηκε. Μπονους οτι του εμεινε τικ στα δεξια του στοματος ή μπορει να μην οφειλοταν και σε αυτο

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Για σας ξερει κανεις να μου πει καποια στρατητιγικη στο φευγα ?
παιζω με εναν πολλυ αδυναμο παιχτη και χανω τωρα τελευταια λογο τρωμερου ζαριου που εχει ο αντιπαλος ειναι κ θεμα ψυχολογιας μου παιρνει το φευγα συνηθως κ με νικα τωρα τελευταια  οχι με διαφορα αλλα μου την δινει στο φευγα ξερεται καποια τακτικη οταν ο αντιπαλος φερνει μεγαλα ζαρια ? αμυνα θα μου πειτε? ενταξει διαχρονικα τον εχω πελατη αλλα ο κουλουρας λεει φρεσκα κουλουρια!!!!!

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Για σας ξερει κανεις να μου πει καποια στρατητιγικη στο φευγα ?
παιζω με εναν πολλυ αδυναμο παιχτη και χανω τωρα τελευταια λογο τρωμερου ζαριου που εχει ο αντιπαλος ειναι κ θεμα ψυχολογιας μου παιρνει το φευγα συνηθως κ με νικα τωρα τελευταια  οχι με διαφορα αλλα μου την δινει στο φευγα ξερεται καποια τακτικη οταν ο αντιπαλος φερνει μεγαλα ζαρια ? αμυνα θα μου πειτε? ενταξει διαχρονικα τον εχω πελατη αλλα ο κουλουρας λεει φρεσκα κουλουρια!!!!!

να ξεκινάς με επίθεση δηλαδή να πιάνεις πατήματα στην περιοχή που μαζεύεις και μετά άμυνα να κρατάς τις πόρτες

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Για σας εδω και πολλυ καιρο  εχω παψει να παιζω με δυνατους παιχτες στο ταβλι λογο του οτι δεν αντεχω την χασουρα και εχω επιλεξει να παιζω με 2 αδυναμους παιχτες χαμηλης δυναμικοτητας ωστε να κερδιζω και να ικανοπιουμαι τους συγκεκριμενους 2 παιχτες στο παρελθον τους ειχα πελατες μεχρι και το 2017 απο το 2015 παιζω με τους συγκεκριμενους κυριους, ομως το 2018 τα πραματα εχουν αλαξει χανω απο τους παιχτες ντροπη του ταβλιου σημερα εχασα απο τον εναν τρια σετ τον 5 ποιο συγκεκριμενα εχασα 5_3 ,6_1, 5_0 , και απο τον αλλον εχασα επισης 3_1 σετ οχι με μεγαλα σκορ αλλα εχασα  το προβλημα το εχω στο πλακωτο τα χανω πολλες φορες ολα 2πλα σημερα δεν πηρα ουτε ενα  εχω απογοητευτει πολλυ οπως και να το παιζω δεν μου βγαινει δεν ξερω ισως ειναι και ψυχολογικο ξερεται καποια στρατιγικη στο πλακωτο  να ποιανω τις γωνιες μου λεγαν παλια αλλα δεν τα παω καλα στο αυγκεκριμενο παιχνιδι  τι λετε να κανω να παψω να ασχολουμαι με το ταβλι αφου δεν αντεχω την ηττα  ; γπαρχει περιπτωση να αρχησω να τους ξανακερδιζω ;  ποσο κραταει η γκινια;  το πλακωτο ηταν το αγαπημενο μου παιχνιδι και το χανω συνεχεια  σαν μαλακας  τι να κανω με αυτο το γαμοπαιχνιδο δεν μπορω να το δω σαν διασκεδαση  παρα μονο οταν κερδιζα 

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Με επριξε ενας θειος μου να παιξουμε ταβλι τρια μονο παιχνιδια φευγα , πλακωτο, πορτες του παιρνω μονο το φευγα, μετα του παιρνω μονο το πλακωτο  και μετα μου παιρνει μονο τισ πορτες και βαρεθηκε μετα δλδ στο σκορ 2-1.
Στισ πορτες που μου πηρε ξεκηνισα πρωτη ζαρια εγω με πενταρες και μου λεει ειναι καλες εσας ποια ειναι η γνωμη σας ειναι καλες η πενταρες πρωτη ζαρια στο παιχνιδι πορτεσ?

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Γιατί να μην είναι? προχωράς αβέρτα και με πόρτες.
Αλλά στατιστικά η καλύτερη διπλή στις πόρτες σαν πρώτη ζαριά είναι τα ντόρτια.

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Μετα απο 3,5 μηνεσ εμφανιστηκε ο συγκεκριμενοσ παιχτησ τον κερδισα 3-0 σετ για την ακριβεια 5-4,5-4,5-0 τισ πορτεσ ολεσ διπλεσ του τισ επαιρνα αυτοσ μου πηρε λιγο περισοτερα πλακωτα και ετσι πηρα την ρεβανσ αν και με περναει στισ νικεσ 60-51 πηρα μια ατυπη ρεβανσ .
μετα επαιξα και με τον μπακαλη και παλι εχασα απο αυτον το πουστη εχασα 6-3 και 5-3 δεν μπορω να τον κερδισω με τιποτα αυτον το ξεκωλιαρη επιδη με κερδιζει συμαινει οτι ειναι καλυτεροσ μου ?
θελω να τον βρω μια μερα και να του γαμησω τα ραματα στο ταβλι τλπ οι και νουργειοι ψηφιστε το α γαπημενο σασ παιχνιδι το φευγα προηγιται αλλα κατα την αποψη μου ειναι το ποιο τυχερο.
Μετα απο σχεδον εξι μηνες ξανα επαιξα με τον συγκεκριμενο παιχτη παιξαμε 2 σετ και τα εχασα εγω και τα δυο σε ολα τα πλακωτα τον εποιανα μεσα και μετα τα εχανα εχασα και νομιζω πως ειχα καλητερο ζαρι στο πλακωτο εφερνα μεγαλες ζαριες στην αρχη τον εποιανα πρωτος και μετ α τα εχανα σαν μαλακας 

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Μου πε να παιξουμε και αυριο τι λετε μα παιξωΦοβαμαι πως θα με δυαλισει αμα με κερδισει και αυριο θα κοψω οριστικα το ταβλι . Πιτε μου να παιξω μαζι του ξανα η οχι ;εσας αμα σας κερδιζε καποιος συνεχως θα το κοβαται  η θα παιζαται;

thomas!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εχω κολλησει τελευταια με το ταβλι, σε ποιο site παιζετε online εσεις;

πιο πολυ πορτες παιζω γιατι ειναι γρηγορο και διασκεδαστικο.ειμαι επιθετικος παικτης,και για μενα η καλυτερη διπλη ζαρια ειναι οι ασσοι. κανεις 2 πορτες και αυτοματως αποκλεειες στον αντιπαλο να παιξει τα φυλακισμενα πουλια(στο μερος που μαζευεις εσυ) το 6-5-4.

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
εχω κολλησει τελευταια με το ταβλι, σε ποιο site παιζετε online εσεις;

πιο πολυ πορτες παιζω γιατι ειναι γρηγορο και διασκεδαστικο.ειμαι επιθετικος παικτης,και για μενα η καλυτερη διπλη ζαρια ειναι οι ασσοι. κανεις 2 πορτες και αυτοματως αποκλεειες στον αντιπαλο να παιξει τα φυλακισμενα πουλια(στο μερος που μαζευεις εσυ) το 6-5-4.
Το dod games ειναι καλο στο φβ .
Το θεμα με μενα ειναι στεναχωριεμαι που χανω στο ταβλι οπως ειπα κτες εχασα και ειχα καλο ζαρι και ρωταω τον αντιπαλο που κανω λαθοσ και χανω και μου λεει μια χαρα παιζω τλπ τι να κανω να το κοψω λετε?

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Μετα απο σχεδον εξι μηνες ξανα επαιξα με τον συγκεκριμενο παιχτη παιξαμε 2 σετ και τα εχασα εγω και τα δυο σε ολα τα πλακωτα τον εποιανα μεσα και μετα τα εχανα εχασα και νομιζω πως ειχα καλητερο ζαρι στο πλακωτο εφερνα μεγαλες ζαριες στην αρχη τον εποιανα πρωτος και μετ α τα εχανα σαν μαλακας 
Kτες ξαναπαιξα με τον συγκεκριμενο παιχτη και με κερδισε στο πρωτο σετ 5-4 και στο δευτερο κερδισα εγω 5-0 δεν παιξαμε τριτο σετ οποτε στην διαφορα τερματων ειμαι καλυτεροσ στα σετ ομως 1-1 . πριν 3 μερες με κερδισε οπως ειπα και ποιο πανω με 2-0 σετ .
ποιο συγκεκριμενα κτες και παραπροκτες τα σκορ στα σετ με κερδισε 5-3 στο ενα και 5-3 στο αλλο και κτες 5-4 εχασα και 5-0 κερδισα στο αλλο δηλαδη στα σετ εχασα συνολικα 3-1 ομωσ στα παιχνιδια πηγαμε ισοπαλια δηλαδη 15-15 δεν ξερω αν λεει κατι αυτο για εσας μετρανε τα παιχνιδια η τα σετ?

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
για σας επαιξα με εναν σημερα που στις νικες συνολικα ειμαστε 70-30 υπερ εμου και το κερδισα 4-1σετ για την ακριβεια 5-3.5-3,5-1.5-0 μετα το τεταρτο σετ παιξαμε μονο πλακωτο στα 5 και εχασα 6-1 μονο πλακωτο η 6-3 δεν θυμαμαι του ελεγε ενας αλλο πς να τα παιζει του παιζε τα πουλια αλλιως δεν θα επαιρνε κανενα σετ μετα παιξαμε κια αλλο σετ και το ληξαμε 3-3 δεν τελειωσε τον κερδισα αλλα μου πηρε ποιο πολλα πλακωτα, εγω του πηρε σχεδον ολα τα φευγα και τις πορτες .
το αγαπημενο παιχνιδι ηταν το πλακωτο αλλα το χανω και περνω τα αλλα ,.
παντως στην ψηφοφορια ειναι το φευγα πρωτο εσεις ποιο παιχνιδι πιστευεται οτι θελει ποιο πολλυ στρατηγικη και ποιο θελει ποιο πολλυ κωλοφαρδια?οι νεοι η οποιος θελει ασ γραψει αποψεις?

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
το γκιουλ δεν ειναι παιχνιδι ουτε το ασσοδυο μηλαμε για τα τρια βασικα φευγα . πλακωτο .πορτες .παντως ενα βιβλιο που εχω διαβασει για ταβλι λεει οτι ο παραγοντας τυχει ειναι μεγαλυτερος στο φευγα κ πλακωτο και μικροτερος στις πορτες  και σε ολα τα παγκοσμια τουρνουα παιζουν πορτες μονο . δλδ το φευγα ειναι τουρκικο το πλακωτο ελληνικο και οι πορτες ειναι το μοναδικο παιχνιδι παγκοσμια διαδεδομενο!!!!!!

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
για σας επαιξα κτες με τον πατερα μου και τον κερδισα5-0 σετ ποιο αναλυτικα τα σκορ 5-2,5-4.5-1,6-1,5-0 αλλα ο πατερας μου παιζει πολλα χρονια ταβλι
και με οσους εχει παιξει εχει ποιο πολλες νικες εκτος απο μενα τα τελευταια 2 χρονια εχω ποιο πολλεσ νικες απο αυτον !!!!
πως γινεται να κερδιζω τον πατερα μου και να χανω απο ασχετους ? υπαρχει εξιγηση ? αυτους που με κερδιζαν ο πατερας μου τους εχει διαλυσει και εγω κερδιζω τον πατερα μου!!! τι λετε να τον αφησω να με κερδισει η να τον ριμαζω συνεχεια?
εσεις αμα κερδιζατε τον πατερα σας συνεχεια θα τον αφηνατε να κερδισει ? οι γενικα εχεται αφησει καποιον να κερδισει εξεπητιδες?

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Γεια σας επαιξα κτες με εναν κυριο που ειχα να παιξω 4 χρονια παιξαμε ενα σετ του παιρνω 2πλο τισ πορτες μου παιρνει μονο το πλακωτο και μονο το φευγα μετα του παιρνω μονο τις πορτες παιζουμε πλακωτο με ποιανει κατευθειαν με πενταρες στο 3 μεσα και εφερνε με γαλα ζαρια μετα τον εποιασα στο 4 εγω κ στο 5 αυτος ειχε βλαλει ολα τα πουλια του σε μια στιγμη κουνιεται το ταβλι δλδ τα πουλια 2 γιατην ακριβεια πουλια  και δεν ειμουν σιγουρος που ηταν ακριβος τα πουλια ισως το εκλεψα 2-3 ποντους και με ξεπλακωσε στην τελευταια στιγμη και το πηρα κ 2πλο αλλα δεν ξερω ακριβως τα πουλια που ηταν οχι μεγαλη δια φορα 2-2 ποντους οπως ειπα λετε να επηρεασε την εκβαση του παιχνιδιου ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom