pligomenos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 73
- Πόντοι
- 16
Ναι ειναι πολλυ δυνατοσ παιχτησ αλλα δεν δικαιολογω τον ευατομου αυτοσ παιζει 5 ωρεσ ταβλι την ημεραΜήπως παίζεις με παιχτρόνια;
Ναι ειναι πολλυ δυνατοσ παιχτησ αλλα δεν δικαιολογω τον ευατομου αυτοσ παιζει 5 ωρεσ ταβλι την ημεραΜήπως παίζεις με παιχτρόνια;
Κερδιζεισ τισ περισοτερεσ φορεσ η χανεισ?
Κερδιζεισ τισ περισοτερεσ φορεσ η χανεισ?
ΤΑ παιζεισ ολα τα παιχνιδια και τα τρια ποιο σα ρεσει ποιο πολλυ?Κερδίζω. Και πολλές φορές μπορεί να έχω απίστευτη γκίνια αλλά παρόλα αυτά να το πάρω.
ΤΑ παιζεισ ολα τα παιχνιδια και τα τρια ποιο σα ρεσει ποιο πολλυ?
Δεν ειναι ετσι ακριβωσ οπωσ τα λεσ με ζαρια παιζεται το ζαρι καθοριζει τισ κηνησισ του παιχτη παιζει ρολο και η ψυχολογιαΕννοείται ότι το τάβλι είναι τέχνη. Μπορείς να κερδίσεις με την τύχη κάποιες παρτίδες αλλά αν ο άλλος είναι καλύτερος από εσένα στα 10 παιχνίδια είσαι σίγουρα χαμένος
Δεν ειναι ετσι ακριβωσ οπωσ τα λεσ με ζαρια παιζεται το ζαρι καθοριζει τισ κηνησισ του παιχτη παιζει ρολο και η ψυχολογια
Για σασ σημερα επαιξα μετο κυριο τον εν λογο αυτοσ οπωσ εχω αναφερει και ποιο παλια παιζει 55 χρονια ταβλι ολο με αυτο ασχοληται μαλιστα μου λεει οτι ειναι ενασ απο τουσ κορυφαιουσ παιχτεσ του κοσμου του εχει κανει και αφιεροση ο πρωην παγκοσμιοσ πρωταθλητησ backgammon raul magriel τελοσ παντων ετσι μου ειπε παντωσ στισ παρτιδεσ πηγαμε 1-1 στα παιχνιδια νομιζω τον κερδισα στο πρωτο σετ 6-3 νομιζω και μετα αυτοσ 5-2 αν θυμαμαι καλα παντωσ σε καθε μου ζαρια διαμαρτυροταν λεει ειμαι τεραστιοσ κωλοσ και εβριζε ολη την ωρα τελοσ παντων.Για σασ και καλη ανασταση σημερα επαιξα παλι με αυτον που εχω αναφερει και ποιο πανω το αποτελεσμα γνωστο εχασα 6-1? η 5-1
αυτοσ ο ανθρωποσ εχει αφιερωσει την ζωη του στο ταβλι του λεω ρε μαστορα που κανω λαθοσ και χανω και μου λεει οτι αρκετα καλοσ παιχτησ δεν εχει σημασια που χανω ειμαι λεει γκινιαδοροσ τλπ ο πατερασ μου που μασ εβλεπε λεει οτι χανω γιατι πεταω τα ζαρια σαν αδερφη .Για σασ παιζει ρολο το πωσ πεταει κανεισ τα ζαρια? τελοσ στα παιχνιδια εχω μηνει πολλυ πισω 55-26 για σασ ενασ καλοσ παιχτησ μπορει να εχει μηνει τοσο πισω η ειμαι ασχετοσ η αυτοσ απαιχτοσ εσεισ τι λετε?
Για σασ σημερα επαιξα μετο κυριο τον εν λογο αυτοσ οπωσ εχω αναφερει και ποιο παλια παιζει 55 χρονια ταβλι ολο με αυτο ασχοληται μαλιστα μου λεει οτι ειναι ενασ απο τουσ κορυφαιουσ παιχτεσ του κοσμου του εχει κανει και αφιεροση ο πρωην παγκοσμιοσ πρωταθλητησ backgammon raul magriel τελοσ παντων ετσι μου ειπε παντωσ στισ παρτιδεσ πηγαμε 1-1 στα παιχνιδια νομιζω τον κερδισα στο πρωτο σετ 6-3 νομιζω και μετα αυτοσ 5-2 αν θυμαμαι καλα παντωσ σε καθε μου ζαρια διαμαρτυροταν λεει ειμαι τεραστιοσ κωλοσ και εβριζε ολη την ωρα τελοσ παντων.
Και στο τελοσ μου λεει οτι το ταβλι ειναι τεραστια επιστημη βασιζεται λεει στισ πηθανοτιτεσ και τα μαθηματικα και κουραφεξαλα εσεισ πιστευεται οτι το ταβλι ειναι επιστημη και μαλιστα μεγαλη?
Δεν γινεται αυτο που λεσ εκτοσ και αν εχει να παιξει ταβλι 4 χρονια και για αυτο δεν χανει πεσ μου το ονοματα του σε πμ αν εχει φβ και τον παιζω ταλιρα δεν υπαρχει περιπτωση να μην του παρω ενα σετ στα 5 μην πω παραπανω γιατι αν το ζαρι ειναι 50-50 δεν χανω ευκολαΤην περιπτωση να μην ξερεις ταβλι την εχεις σκεφτει?
Στο ξαναλεω, γνωριζω τυπο που εχει να χασει σετ στο ταβλι 4 χρονια! Δεν τον φωναζουν "μπαρτσελονα" τυχαια!
Το ζάρι ευνοεί τους τεχνίτες εννοείτε.
Δεν έχω παίξει με ταλαντούχο του είδους αλλά φίλος που είχε με άτομο που έφτιαξε σπίτια στοιχηματίζοντας στο τάβλι φρίκαρε, ο τύπος του έλεγε από πριν τις πιο πιθανές προβλέπεις και του τα έπαιρνε σχεδόν όλα διπλά.
Ψήφισα φεύγα.
Πωσ γινεται ρε μαστορα αυτο ολο κερδιζε αφου το ταβλι βασιζεται ποιο πολλυ στο ζαρι τι μυαλο κομπιουτερ ειχε ο φιλο σου ?Το ζάρι ευνοεί τους τεχνίτες εννοείτε.
Δεν έχω παίξει με ταλαντούχο του είδους αλλά φίλος που είχε με άτομο που έφτιαξε σπίτια στοιχηματίζοντας στο τάβλι φρίκαρε, ο τύπος του έλεγε από πριν τις πιο πιθανές προβλέπεις και του τα έπαιρνε σχεδόν όλα διπλά.
Ψήφισα φεύγα.
Χρονια πολλα σε ολουσ επαιζα ταβλι online στο φβ με μια γκομενα και ειχε το ιδιο ψευδονημο με μια συγκεκριμενη γκομενα που δουλεεει σε ένα μπουρδελο τωρα δεν ξερω αν ηταν αυτή τετοια συμπτωση δεν νομιζω παντωσ εχασα 5-0 και μετα με εβριζε κιολασ τλπ εσεισ ξερετε να μου πρωτινετε καποιο online ταβλι εκτοσ φβ ?