Νέα

Τάβλι: τύχη πιο πολύ ή τέχνη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pligomenos11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 589
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πορτεσ πλακωτο η φευγα

• πορτεσ

Ψήφοι: 45 34,1%
  • πλακωτο

Ψήφοι: 28 21,2%
  • φευγα

Ψήφοι: 59 44,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    132

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Εννοείται ότι το τάβλι είναι τέχνη. Μπορείς να κερδίσεις με την τύχη κάποιες παρτίδες αλλά αν ο άλλος είναι καλύτερος από εσένα στα 10 παιχνίδια είσαι σίγουρα χαμένος

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Εννοείται ότι το τάβλι είναι τέχνη. Μπορείς να κερδίσεις με την τύχη κάποιες παρτίδες αλλά αν ο άλλος είναι καλύτερος από εσένα στα 10 παιχνίδια είσαι σίγουρα χαμένος
Δεν ειναι ετσι ακριβωσ οπωσ τα λεσ με ζαρια παιζεται το ζαρι καθοριζει τισ κηνησισ του παιχτη παιζει ρολο και η ψυχολογια

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Αυτό που λέω είναι ότι παίζεις με κάποιον που ξέρει καλύτερο τάβλι από εσένα μπορείς να του πάρεις κάποιες παρτίδες από τύχη αλλά στις 10-15 παρτίδες πχ αυτός θα κερδίσει τις περισσότερες

Δεν ειναι ετσι ακριβωσ οπωσ τα λεσ με ζαρια παιζεται το ζαρι καθοριζει τισ κηνησισ του παιχτη παιζει ρολο και η ψυχολογια

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Για σασ και καλη ανασταση σημερα επαιξα παλι με αυτον που εχω αναφερει και ποιο πανω το αποτελεσμα γνωστο εχασα 6-1? η 5-1
αυτοσ ο ανθρωποσ εχει αφιερωσει την ζωη του στο ταβλι του λεω ρε μαστορα που κανω λαθοσ και χανω και μου λεει οτι αρκετα καλοσ παιχτησ δεν εχει σημασια που χανω ειμαι λεει γκινιαδοροσ τλπ ο πατερασ μου που μασ εβλεπε λεει οτι χανω γιατι πεταω τα ζαρια σαν αδερφη .Για σασ παιζει ρολο το πωσ πεταει κανεισ τα ζαρια? τελοσ στα παιχνιδια εχω μηνει πολλυ πισω 55-26 για σασ ενασ καλοσ παιχτησ μπορει να εχει μηνει τοσο πισω η ειμαι ασχετοσ η αυτοσ απαιχτοσ εσεισ τι λετε?
Για σασ σημερα επαιξα μετο κυριο τον εν λογο αυτοσ οπωσ εχω αναφερει και ποιο παλια παιζει 55 χρονια ταβλι ολο με αυτο ασχοληται μαλιστα μου λεει οτι ειναι ενασ απο τουσ κορυφαιουσ παιχτεσ του κοσμου του εχει κανει και αφιεροση ο πρωην παγκοσμιοσ πρωταθλητησ backgammon raul magriel τελοσ παντων ετσι μου ειπε παντωσ στισ παρτιδεσ πηγαμε 1-1 στα παιχνιδια νομιζω τον κερδισα στο πρωτο σετ 6-3 νομιζω και μετα αυτοσ 5-2 αν θυμαμαι καλα παντωσ σε καθε μου ζαρια διαμαρτυροταν λεει ειμαι τεραστιοσ κωλοσ και εβριζε ολη την ωρα τελοσ παντων.
Και στο τελοσ μου λεει οτι το ταβλι ειναι τεραστια επιστημη βασιζεται λεει στισ πηθανοτιτεσ και τα μαθηματικα και κουραφεξαλα εσεισ πιστευεται οτι το ταβλι ειναι επιστημη και μαλιστα μεγαλη?

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Για σασ σημερα επαιξα μετο κυριο τον εν λογο αυτοσ οπωσ εχω αναφερει και ποιο παλια παιζει 55 χρονια ταβλι ολο με αυτο ασχοληται μαλιστα μου λεει οτι ειναι ενασ απο τουσ κορυφαιουσ παιχτεσ του κοσμου του εχει κανει και αφιεροση ο πρωην παγκοσμιοσ πρωταθλητησ backgammon raul magriel τελοσ παντων ετσι μου ειπε παντωσ στισ παρτιδεσ πηγαμε 1-1 στα παιχνιδια νομιζω τον κερδισα στο πρωτο σετ 6-3 νομιζω και μετα αυτοσ 5-2 αν θυμαμαι καλα παντωσ σε καθε μου ζαρια διαμαρτυροταν λεει ειμαι τεραστιοσ κωλοσ και εβριζε ολη την ωρα τελοσ παντων.
Και στο τελοσ μου λεει οτι το ταβλι ειναι τεραστια επιστημη βασιζεται λεει στισ πηθανοτιτεσ και τα μαθηματικα και κουραφεξαλα εσεισ πιστευεται οτι το ταβλι ειναι επιστημη και μαλιστα μεγαλη?

Σίγουρα είναι. Όσο πιο πολύ παίζεις τόσο πιο πολλά μαθαίνεις.

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Την περιπτωση να μην ξερεις ταβλι την εχεις σκεφτει?

Στο ξαναλεω, γνωριζω τυπο που εχει να χασει σετ στο ταβλι 4 χρονια! Δεν τον φωναζουν "μπαρτσελονα" τυχαια!
Δεν γινεται αυτο που λεσ εκτοσ και αν εχει να παιξει ταβλι 4 χρονια και για αυτο δεν χανει πεσ μου το ονοματα του σε πμ αν εχει φβ και τον παιζω ταλιρα δεν υπαρχει περιπτωση να μην του παρω ενα σετ στα 5 μην πω παραπανω γιατι αν το ζαρι ειναι 50-50 δεν χανω ευκολα

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Επισησ παιζω με εναν που τον ειχα 70-30 στισ νικεσ και στα τελευταια παιχνιδια δλδ τησ τελευτεεσ 5-6 φορεσ χανω οχι με βαρια σκορ 5-3,5-4 κτλπ κανω δοκιμεσ για αυτο με κερδιζει τα παιζω αναποδα εξεπιτηδεσ χαχαχαχ οποιοσ απο σασ νομιζει οτι ειναι κορυφαιοσ τα βλαδοροσ τον παιζω 2ευρα και ταλιρα χαχαχα

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Το ζάρι ευνοεί τους τεχνίτες εννοείτε.
Δεν έχω παίξει με ταλαντούχο του είδους αλλά φίλος που είχε με άτομο που έφτιαξε σπίτια στοιχηματίζοντας στο τάβλι φρίκαρε, ο τύπος του έλεγε από πριν τις πιο πιθανές προβλέπεις και του τα έπαιρνε σχεδόν όλα διπλά.
Ψήφισα φεύγα.

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Δεν έχω παίξει με ταλαντούχο του είδους αλλά φίλος που είχε με άτομο που έφτιαξε σπίτια στοιχηματίζοντας στο τάβλι φρίκαρε, ο τύπος του έλεγε από πριν τις πιο πιθανές προβλέπεις και του τα έπαιρνε σχεδόν όλα διπλά.
Ψήφισα φεύγα.
Ψήφισα φεύγα.
Πωσ γινεται ρε μαστορα αυτο ολο κερδιζε αφου το ταβλι βασιζεται ποιο πολλυ στο ζαρι τι μυαλο κομπιουτερ ειχε ο φιλο σου ?

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Το φευγα βλεπω εχει ξεφυγει στην βαθμολογια κατα την αποψη μου και τρια παιχνιδια ειναι το ιδιο τυχερα στο παραγοντα  ζαρι τι φευγα και κουραφεξαλα μην πω οτι το φευγα ειναι το ποιο τυχερο παιχνιδι στην αρχη μετα θελει στρατιγικη δεν λεω και το πλακωτο ειναι απιστευτα κωλοφαρδο οπωσ και οι πορτεσ και θα σασ πω την αναλογια στα παιχνιδια  η ανολογια ειναι 40-50-60
ποιο τυχερο σχετικα ειναι το φευγα σχετικα παντα λιγοτερο το πλακωτο σχετικα παντα και μετα οι πορτεσ που ειναι και το ποιο ευκολο παιχνιδι και θα σασ αναφερω τισ κωλοφαρδιεσ του καθε παιχνιδιου απο τα τρια λιπον οι πορτες η κωλοφαρδια στισ πορτεσ ειναι οτι μενει ο αντιπαλοσ ανοικτοσ στο μαζεμα εχεισ εξαπορτο δεν το χτυπασ μενει τρεισ φορεσ π,χ ανοιχτοσ και δεν χτυπασ ποτε και το χανεισ μετα αυτο ειναι μια εκδοχη που δινει μεγαλο παραγοντα τυχη στισ πορτεσ παμε στην κωλοφαρδια και ατυχια αντιστοιχα του πλακωτου στο πλακωτο μενει 15 φορεσ ανοιχτοσ ο αντιπαλοσ δεν το ποιανεισ ποτε μενεισ μια φορα σε ποιανει ο αλλοσ και το χανεισ αν σε ποιασει μεσα διπλο εξω μονο σημερα θα αναφερω παραδιγματα στο πλακωτο απυστευτα κραταω τον αντιπαλο στην παραμανα και αυτοσ στο τριαρι και μου το παιρνει και διπλο και συνεβει και δυο φορεσ!!!!!
το πλακωτο ηταν απο τα αγαπημενα μου αλλα το χανω πολλεσ φορεσ με απαισιο τροπο και το φευγα να σε αποκλησει ο αλλοσ στην αρχη να μην πεισ μεσα και να υπερηφανεβεται ο αλλοσ σαν βλακασ αμα μπουν και οι δυο παικτεσ μεσα και ειναι σχετικα μιρασμενο το ζαρι ειναι ωραιο παιχνιδι το φευγα θελει υπολογισμουσ!!!!!

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Ο ένας ήταν από τους κορυφαίους και ο άλλος κάτω του μετρίου επιπέδου. Για περίπου δέκα παιχνίδια που παίξανε πάντως τα έχασε σχεδόν όλα διπλά.

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Για σασ σημερα επαιξα με τον πατερα μου και εχασα τρια σετ και εκνευριστικα πολλυ ο πατερασ μου ειναι αρκετα δυνατοσ παιχτησ μου λεει οτι εχει την στοφα του πρωταθλητη και δεν παει να του φερω τον παγκοσμιο πρωταθλητη μου λεει θα τον γαμησει τελοσ παντων οταν παιζω με δυνατουσ παιχτεσ  στο πλακωτο εχω μεγαλο προβλημα σημερα δεν πηρα ουτε ενα τα ποιο πολλα πλακωτα τα εχασα διπλα ρωταω των πατερα μου που κανω λαθοσ και το χανω συνεχεια το συγκεκρημενο παιχνιδι και μου λεει το ζαρι αλλα εγω πιστευω οτι κατι δεν κανω καλα στο πλακωτο σημερα δεν μου ευγενε καμια τακτικη τιποτα

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Οποιοσ ξερει να μου πει καμια καλη τακτικη στο πλακωτο π,χ να ποιανω τισ γωνιεσ να παιζω αμυνα η επιθεση υπαρχουν πολλεσ παιξιεσ το 6_5 πρωτη ζαρια ειναι λαθοσ να το παιζω οπου παει ; να παιζω συντηριτικα θελει μια φιλοσοφια το πλακωτο που μαλλον δεν την κατεχω εκτοσ και αν ειμαι τοσο ατυχοσ

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Χρονια πολλα σε ολουσ επαιζα ταβλι online στο φβ με μια γκομενα και ειχε το ιδιο ψευδονημο με μια συγκεκριμενη γκομενα που δουλεεει σε ένα μπουρδελο τωρα δεν ξερω αν ηταν αυτή τετοια συμπτωση δεν νομιζω παντωσ εχασα 5-0 και μετα με εβριζε κιολασ τλπ εσεισ ξερετε να μου πρωτινετε καποιο online ταβλι εκτοσ φβ ?

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Χρονια πολλα σε ολουσ επαιζα ταβλι online στο φβ με μια γκομενα και ειχε το ιδιο ψευδονημο με μια συγκεκριμενη γκομενα που δουλεεει σε ένα μπουρδελο τωρα δεν ξερω αν ηταν αυτή τετοια συμπτωση δεν νομιζω παντωσ εχασα 5-0 και μετα με εβριζε κιολασ τλπ εσεισ ξερετε να μου πρωτινετε καποιο online ταβλι εκτοσ φβ ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom