Νέα

Τάβλι: τύχη πιο πολύ ή τέχνη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pligomenos11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 589
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πορτεσ πλακωτο η φευγα

• πορτεσ

Ψήφοι: 45 34,1%
  • πλακωτο

Ψήφοι: 28 21,2%
  • φευγα

Ψήφοι: 59 44,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    132
OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Για σασ σημερα επαιξα με εναν μπακαλη μετα απο καιρο ειχαμε ξαναπαιξει πριν 1-2 μηνεσ οπωσ ειχα αναφερει ποιο πανω παιξαμε 4 παρτιδεσ στην πρωτη εχασα 6-0 στην δευτερη κερδισα 5-1 στην τριτη κερδισα 6-4 και στην τεταρτη ξανακερδισα 7-3 δλδ συνολικο σκορ 18-14 του πηρα ποιο  πολλα φευγα αυτοσ μου πηρε ποιο πολλεσ πορτεσ τισ πορτεσ τισ παιζω οπωσ λεει ενα βιβλιο αλλα τισ χανω ποιο πολλεσ φορεσ εγω παιζω με πολλα χτυπηματα το βρισκεται σωστο η λαθοσ ?
Αυτοσ ο μπακαλησ μου περνει ποιο πολλεσ πορτεσ και εγω ποιο πολλα φευγα επιδη μου περνει τισ πορτεσ σημαινει οτι ειναι καλυτεροσ ? η νικη δεν μετρα?

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Επισησ οι νεοι που διαβαζουν το φορουμ ασ ψηφισουν το καλυτερο παιχνιδι κατα την αποψη τουσ απο τα 3 παιγνια μεχρι στιγμησ οι πορτεσ προηγουνται για ενα ποντο!!!

dazeas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Επισησ οι νεοι που διαβαζουν το φορουμ ασ ψηφισουν το καλυτερο παιχνιδι κατα την αποψη τουσ απο τα 3 παιγνια μεχρι στιγμησ οι πορτεσ προηγουνται για ενα ποντο!!!
Καλησπερα πλακωτο

The Godfather

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.318
Πόντοι
2.606
Καλησπερα πλακωτο
Το καλύτερο από άποψη στρατηγικής και δεξιοτεχνίας παιχνίδι, είναι μακράν το φεύγα. Αν πάτε σε καφενείο και ρωτήσετε καναν συνταξιούχο θα σας το πει.

The Godfather

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.318
Πόντοι
2.606
Καλησπερα σε ολους......δικο μου συμπερασμα μετα απο 30 χρονια και πλεον στο ταβλι....το ζαρι και η τυχη εχει μεγαλυτερη σημασια περιπου 60-40 σε σχεση με την στρατηγικη και την εμπειρια......ναστε ολοι καλα....καλες βουτιες....και χαρες ατελειωτες στα σκελια μας...
Σωστός αδερφέ. Όσο καλός και να 'σαι, αν ο άλλος του ανοίξει και αρχίσει τις διπλές στο μάζεμα, θα πας άκλαυτος.

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Το καλύτερο από άποψη στρατηγικής και δεξιοτεχνίας παιχνίδι, είναι μακράν το φεύγα. Αν πάτε σε καφενείο και ρωτήσετε καναν συνταξιούχο θα σας το πει.
ΝΑΙ αλλα στο παγκοσμιο πρωταθλημα παιζουν μονο πορτεσ με βιδο και ο νηκιτησ παιρνειν 150.000 δολαρια!!!!
Εσεισ λετε το φευγα αλλα δεν το παιζουν ουτε το πλακωτο οι ξενοι!!!!!!

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Σωστός αδερφέ. Όσο καλός και να 'σαι, αν ο άλλος του ανοίξει και αρχίσει τις διπλές στο μάζεμα, θα πας άκλαυτος.
Σωστοσ αλλα μακροπροθεσμα νηκα ο καλυτεροσ παντα!!!!!
Εκτοσ και αν παιζουν δυο υσχιροι παικτεσ οπου η τυχη θα ρυθμιζει το αποτελεσμα 100%!!!!

The Godfather

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.318
Πόντοι
2.606
Σωστοσ αλλα μακροπροθεσμα νηκα ο καλυτεροσ παντα!!!!!
Εκτοσ και αν παιζουν δυο υσχιροι παικτεσ οπου η τυχη θα ρυθμιζει το αποτελεσμα 100%!!!!
Πάντα μιλάμε για αγώνα μεταξύ ισοδυνάμων παικτών.

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
ΠΑντοσ το ταβλι μου θυμιζει τισ γκομενεσ τισ (πλακωνεισ) στο γαμησι μετα ανοιγεισ τισ(πορτεσ) και μετα (φευγεισ) χαχαχα!!!!!

zookero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
552
Πόντοι
311
Αν ξέρεις αυτό το αυτό το άθλημα με λίγη τύχη και στο ζάρι ... μια χαρά.... αν δεν ξέρεις όσο καλό ζάρι και να έχεις δεν μπορεί να κερδίζεις συνέχεια.....

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Για σασ σημερα επαιξα με εναν που ειμασταν 55-45 στιν νικεσ υπερ εμου και εχασα τρια σετ με 5-2,5-4,5-4 δεν ξερω τι συμβαινει δεν μπορω να σταυρω νικη φοβαμαι οτι θα χανω συνεχεια και θα με περασει κιολασ δεν εχω ψυχολογια χανω και απο ασχετουσ στο πλακωτο 100 φορεσ τα αφινε ολα ανοικτα και δεν εποιανα με τιποτα μια φορα εγω ανοικτοσ κατευθειαν με επιανε δεν εχω ψυχολογια αμα ξανανικησω ποτε θα σασ στο πω
Σημερα επαιξα με τον συγκεκριμενο παιχτη και τον κερδισα 4-1 σετ συγκεκριμενα 5-1 μετα με κερδισε 6-4 αυτοσ και μετα τον κερδισα 5-3 ,5-0,5-0 συνολικα τον κερδισα 24-10 του πηρα σχεδον ολα τα πλακωτα 2πλα και τισ ποιο πολλεσ πορτεσ αυτοσ μου πηρε ποιο πολλα φευγα μου πηρε 2 φευγα 2πλα και αλλα 3 νομιζω μονα δηλαδη αυτοσ μονο το φευγα πηρε και μου την ειπαν κιολασ οτι ειμαι κωλοφαρδοσ στο πλακωτο και τισ πορτεσ οι αλλοι που μασ παρακολουθουσαν το φευγα ειχε γινει το αγαπημενο μου αλλα εχασα τα ποιο πολλα σημερα στο τελοσ του πηρα φευγα που τον κερδισα 2 φορεσ με κουλουρι δλδ με 5-0 η νικη μετραει οχι τα φευγα επιδη μου πηρε ποιο πολλα ετσι δεν ειναι? εγω του πηρα τα αλλα δυο παιχνιδια δεν μετραει ποιοσ πηρε ποιο πολλα συγκεκριμενα παιχνιδια το συνολικο σκορ μετραει σωστα? γιατι κατι γεροντια λενε το φευγα θελει ποιο πολλυ στρατιγικη απο τα αλλα και μαλακιεσ οι καινουργειοι ψηφιστε το αγαπημενο σασ παντωσ το φευγα ειναι ενα ψηφο μπροστα για να δουμε γινεται ανατροπη στην φηφοφορια?

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Για σασ ποιο παιχνιδι στο ταβλι πιστευεται οτι ειναι ποιο δυσκολο θελει ποιο πολλυ σκεψη και ειναι ποιο δυσκολο?
οι νεοι επισκεπτεσ ψηφιστε το αγαπημενο σασ παιχνιδι μεχρι στιγμησ εχουμε ισοπαλια

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Για σασ απο τισ αρχεσ του 2017 παιζω με ενα μετριο προσ κακο παιχτη και εχω 44 νικεσ παραπανω συνολικα και πολλεσ παραπανω εδω και 3 χρονια που παιζουμε και μου λεει οτι ειμαι ζαρακιασ και του λεω κανεισ λαθη και αυτοσ λεει οτι εχω ζαρι για αυτο νικαω τλπ, σημερα επαιξα με εναν μπακαλη που εχω αναφερει και ποιο πανω δεν εχω καλη παραδοση μαζι του βαιβαια το καλοκαιρι παιξαμε 2 φορεσ και τον κερδισα σημερα μετα απο 2 μηνεσ ξαναπαιξαμε στο πρωτο σετ τον κερδισα 5-1 και οταν παιξαμε το δευτερο μου ειπε τωρα δεν θα παρεισ παιχνιδι και εχασα 0-5  :headbang: και δεν επαξα αλο δηλαδη συνολικο σκορ 6-5 φοβαμαι μην αρχησω και παιζω μαζι και χανω μου ασκει ψυχολογικο πολεμο τι να κανω?

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Πριν λιγο επαιξα στοιχημα με εναν ταβλαδορο ενα 20αρικο στα 7 προηγιθικα 6-0 κ εχασα 8-6  :headbang:που να παρει ο διαολοσ ηταν η μεγαλυτερη ανατροπη που μου εχουν κανει εδω και 10 χρονια που παιζω δεν εχω χασει ποτε απο 6-0 μονο απο 4-0 αλλα στα 5 μου τι γαμησε την ψυχολογια τλκ ο μπακαλησ το μεσιμερη εσεισ εχεται χασει ποτε απο 6-0 ? η εχεται κανει ανατροπη απο 6-0?

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Για σασ απο τισ αρχεσ του 2017 παιζω με ενα μετριο προσ κακο παιχτη και εχω 44 νικεσ παραπανω συνολικα και πολλεσ παραπανω εδω και 3 χρονια που παιζουμε και μου λεει οτι ειμαι ζαρακιασ και του λεω κανεισ λαθη και αυτοσ λεει οτι εχω ζαρι για αυτο νικαω τλπ, σημερα επαιξα με εναν μπακαλη που εχω αναφερει και ποιο πανω δεν εχω καλη παραδοση μαζι του βαιβαια το καλοκαιρι παιξαμε 2 φορεσ και τον κερδισα σημερα μετα απο 2 μηνεσ ξαναπαιξαμε στο πρωτο σετ τον κερδισα 5-1 και οταν παιξαμε το δευτερο μου ειπε τωρα δεν θα παρεισ παιχνιδι και εχασα 0-5  :headbang: και δεν επαξα αλο δηλαδη συνολικο σκορ 6-5 φοβαμαι μην αρχησω και παιζω μαζι και χανω μου ασκει ψυχολογικο πολεμο τι να κανω?
Για σασ παλι επαιξα σημερα με τον μπακαλη 2 σετ στο πρωτο κερδισα 5-4 και στο δευτερο εχασα 1-5 μου πε να παιξουμε και τριτο αλλα δεν επαιξα συνολικο σκορ πηγαμε 9-6 για αυτον ολοι μου λενε οτι ξερω καλυτερα απο αυτον αλλα δυσκολευομαι να το νικησω αυτοσ εχει ποιο πολλεσ νικεσ απο μενα ολοι μου λενε παιζω καλυτερα απο αυτον αλλα εχει καλητερα σκορ απο μενα εσεισ τι λετε μπορει ο χειροτεροσ παιχτησ να κερδιζει τον καλυτερο του?

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Διαβασα σε ενα βιβλιο για ταβλι οτι υπαρχει και τριπλο παιχνιδι οταν ο αντιπαλοσ δεν εχει βγαλει ολα τα πουλια του απο την περιοχη εκινισησ του παει τριπλο  !!!!στα πρωταθληματα ισχυει αυτο.
Θελω να κανω ερωτηση για το φευγα οποιοσ ξερει στο μαζεμα μαζευω εγω αλλα εχω κανει εξαπορτο και ο αντιπαλοσ δεν εχει να παιξει καμια ζαρια ανοιγω πορτα η οχι ? και αν δεν μπορω να του ανοιξω τι γινεται?

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Για σημερα επαιξα με τον μπακαλη 4 σετ στα δυο πρωτα τον κερδισα 5-0 ,5-4 και μετα με κερδισε 4-5,1-6 απο το συνολικο σκορ 15-15 του πηρα μονο ενα πλακωτο 2πλο νομιζω ολα τα αλλα πλακωτα τα εχασα τον εποιανα μεσα και μετα με εκλεινε και ξεπλακωνα και τα εχανα εγω του πηρα ποιο πολλα φευγα κ πορτεσ και ετσι διασωθηκα με ισοπαλια δεν ξερω θα τον κερδιζα αλλα εχανα τα πλακωτα 2πλα τα ποιο πολλα  :headbang:τον εποιανα και μετα τα εχανα τλπ και τωρα πριν λιγο επαιξα με τον πατερα μου και εχασα 5-1,6-1,5-2,5-4δεν του πηρα ουτε 1 πλακωτο ολα 2πλα σχεδον τα εχασα ολοι στο καφενειο μου λενε ξερω καλυτερα απο τον πατερα μου αλλα σημερα επαθα πανολεθρια εχει συμβει σε καποιον απο εσασ να μην μπορειτε να σταυροσεται νικη και να χανεται με τοσο βαρια σκορ?

Σνουκερ

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Like
4
Πόντοι
16
Γνωριζω τυπο απο Χαλκιδα που εχει να χασει στο ταβλι πανω απο 4 χρονια! Δεν τον εχουν βαφτισει τυχαια "Μπαρτσελονα"! Σκανε απ'ολα τα μερη της χωρας για να παιξουν μαζι του, αλλα η ηττα ειναι μονοδρομος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom