Νέα

Τάβλι: τύχη πιο πολύ ή τέχνη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pligomenos11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 589
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πορτεσ πλακωτο η φευγα

• πορτεσ

Ψήφοι: 45 34,1%
  • πλακωτο

Ψήφοι: 28 21,2%
  • φευγα

Ψήφοι: 59 44,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    132

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Τάβλι και φραπεδιά  = ΞΕΡΑΣΜΑ

Τέσπα...όσες φορές έχω παίξει έχω παίξει πόρτες είτε live είτε στον υπολογιστή. Στον υπολογιστή έχω κερδίσει...αλλά live ποτέ.

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Συχνα,καποιες φορες μεσα στην εβδομαδα 4-5 και καποιες λιγοτερο.Χανω τις περισσοτερες οπως σου ειπα και πιο πριν.Δες το διαφορετικα και θα δεις που θα αλλαξει το παιχνιδι
Παιζεισ αρκετα τα παιζεισ όλα τα παιχνίδια τα τρια γνωστα δλδ?
γιατι πιστευεισ ότι χανεισ λογο ζαριου η ανοτεροτητασ του αντιπαλου εσυ αμα χανεισ συνεχεια 5-0κ5-0 δεν στεναχωριεσαι καθολου?

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
Παιζεισ αρκετα τα παιζεισ όλα τα παιχνίδια τα τρια γνωστα δλδ?
γιατι πιστευεισ ότι χανεισ λογο ζαριου η ανοτεροτητασ του αντιπαλου εσυ αμα χανεισ συνεχεια 5-0κ5-0 δεν στεναχωριεσαι καθολου?
  Φίλε άμα σου έχει γίνει τόσο χάλια η ψυχολογία δεν πρόκειται να κερδίσεις ποτέ καλύτερα να σταματήσεις για κάποιο καιρό και πάψε να το σκέφτεσαι αν παίζεις πολύ και συνέχεια με τους ίδιους παίκτες επέρχεται και  μια αίσθηση κορεσμού.

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Σασ ευχαριστω ολουσ που μου δινεται συμβουλεσ να στε καλα και συγνωμη αν σασ ζαλιζω αλλα οταν χανω χρειαζομαι σε καποιον να πω τον πονο μου ισωσ δεν ξαναπαιξω ποτε ταβλι μιασ και χανω απο συγκεκριμενα ατομα χαλιεμαι τι να πω το ξερω οτι σκεφτομαι λαθοσ αλλα ετσι ειμαι δεν μπορω να αλλαξω το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν χανω απο αυτουσ τουσ 2 συγκεκριμενουσ παιχτεσ λογο οτι ειναι καλυτεροι λογο ζαριου λογο οτι κανω λαθη λογοσ ψυχολογιασ ισωσ να μην το μαθω ποτε οπωσ και να χει προσωπικη αποψη το ταβλι ειναι οσο και να σασ φενεται περιεργο ενα παρα πολλυ δυσκολο σπορ και θελει μελετη και αφιερωση χρονου για να γινει καποιοσ κορυφαιοσ ταβλαδοροσ υπαρχουν 10 σταδια αν φτασεισ στο 8 εισαι ενασ ακαταμαχητοσ παιχτησ αν φτασεισ στο 10 δεν χανεισ παρτιδα αν στο 9 ονομαζεσαι κορυφαιοσ κ ασ μην εισαι και παιζεισ σε διεθνη τουρνουα και για ναβγεισ πρωταθλητησ πρεπει να περασουν 10 χρονια σκληρησ προπονησησ και μελετησ .
Και θα σασ πω κατι οσοι παιζεται ταβλι και το αγαπατε παιξτε για την ευχαριστιση -διασκεδαση αν καπιοι θελετε να διακριθητε
αγοραστε βιβλια εξασκηθιται εφοσον το αγαπατε και το λεω εγω που οταν χανω χαλιεμαι κ συνχιζομαι ξερω το λαθοσ μου αλλα δεν μπορω το νηκισω τλπ καλο σασ βραδυ !!!!!

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Σασ ευχαριστω ολουσ που μου δινεται συμβουλεσ να στε καλα και συγνωμη αν σασ ζαλιζω αλλα οταν χανω χρειαζομαι σε καποιον να πω τον πονο μου ισωσ δεν ξαναπαιξω ποτε ταβλι μιασ και χανω απο συγκεκριμενα ατομα χαλιεμαι τι να πω το ξερω οτι σκεφτομαι λαθοσ αλλα ετσι ειμαι δεν μπορω να αλλαξω το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν χανω απο αυτουσ τουσ 2 συγκεκριμενουσ παιχτεσ λογο οτι ειναι καλυτεροι λογο ζαριου λογο οτι κανω λαθη λογοσ ψυχολογιασ ισωσ να μην το μαθω ποτε οπωσ και να χει προσωπικη αποψη το ταβλι ειναι οσο και να σασ φενεται περιεργο ενα παρα πολλυ δυσκολο σπορ και θελει μελετη και αφιερωση χρονου για να γινει καποιοσ κορυφαιοσ ταβλαδοροσ υπαρχουν 10 σταδια αν φτασεισ στο 8 εισαι ενασ ακαταμαχητοσ παιχτησ αν φτασεισ στο 10 δεν χανεισ παρτιδα αν στο 9 ονομαζεσαι κορυφαιοσ κ ασ μην εισαι και παιζεισ σε διεθνη τουρνουα και για ναβγεισ πρωταθλητησ πρεπει να περασουν 10 χρονια σκληρησ προπονησησ και μελετησ .
Και θα σασ πω κατι οσοι παιζεται ταβλι και το αγαπατε παιξτε για την ευχαριστιση -διασκεδαση αν καπιοι θελετε να διακριθητε
αγοραστε βιβλια εξασκηθιται εφοσον το αγαπατε και το λεω εγω που οταν χανω χαλιεμαι κ συνχιζομαι ξερω το λαθοσ μου αλλα δεν μπορω το νηκισω τλπ καλο σασ βραδυ !!!!!
Τύπε έχεις πάθει εξάρτηση από το παιχνίδι. Σταμάτα να παίζεις είναι η συμβουλή μου.

Κάτι τέτοιο είχα πάθει εγώ με το σκάκι. Πάντα υπάρχουν καλύτεροι από εσένα, ότι κι αν κάνεις. Εάν νικας 8 στους 10 θα χαλιεσαι που θα χάνεις από τους άλλους 2.

Τελικά έχω σταματήσει να παίζω και έχω βρει την ησυχία μου. Εγώ σβήσει όλες τις εφαρμογές από pc και κινητό.

Βέβαια κάποιες φορές υποτροπιαζω αλλά το ξανακοβω σχετικά εύκολα, αφού πρώτα δεν έχω κοιμηθεί κάτι βράδια εξαιτίας ηττών.

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Τύπε έχεις πάθει εξάρτηση από το παιχνίδι. Σταμάτα να παίζεις είναι η συμβουλή μου.

Κάτι τέτοιο είχα πάθει εγώ με το σκάκι. Πάντα υπάρχουν καλύτεροι από εσένα, ότι κι αν κάνεις. Εάν νικας 8 στους 10 θα χαλιεσαι που θα χάνεις από τους άλλους 2.

Τελικά έχω σταματήσει να παίζω και έχω βρει την ησυχία μου. Εγώ σβήσει όλες τις εφαρμογές από pc και κινητό.

Βέβαια κάποιες φορές υποτροπιαζω αλλά το ξανακοβω σχετικά εύκολα, αφού πρώτα δεν έχω κοιμηθεί κάτι βράδια εξαιτίας ηττών.
Ωραιοσ το σκακι τουλαχιστον γυμναζεισ το μυαλο ειναι καθαρ α πνευματικο σπορ εκει οντωσ ο καλυτεροσ θα νηκισει ειναι συγκρουση μυαλον στο ταβλι δεν νικα παντα ο καλυτεροσ

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Για σασ επεστραψα χαχαχα οι καινουργιοι ψηφισται το αγαπημενο σασ παιχνιδι μεχρι στιγμησ οιπορτεσ ειναι πρωτεσ δευτερο το φευγα και με μεγαλη δια φορα πισω το πλακωτο και θελω να πιτε ποιο ειναι ποιο τυχερο απο τα τρια παιχνιδια ?
Κατα την αποψη μου ποιο τυχερο ειναι το φευγα εσεισ τι λετε?

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Για σασ σημερα επαιξα με εναν που ειμασταν 55-45 στιν νικεσ υπερ εμου και εχασα τρια σετ με 5-2,5-4,5-4 δεν ξερω τι συμβαινει δεν μπορω να σταυρω νικη φοβαμαι οτι θα χανω συνεχεια και θα με περασει κιολασ δεν εχω ψυχολογια χανω και απο ασχετουσ στο πλακωτο 100 φορεσ τα αφινε ολα ανοικτα και δεν εποιανα με τιποτα μια φορα εγω ανοικτοσ κατευθειαν με επιανε δεν εχω ψυχολογια αμα ξανανικησω ποτε θα σασ στο πω

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Για σας θα θεσω και άλλη μια απορια κτεσ εγω εχασα τρια σετ των 5 ομωσ στα παιχνίδια συνολικα εχασα 15-11 για μενα μεγαλη σημασια εχει η διαφορα παιχνιδιων όχι σετ π.χ κερδιζει καποιοσ καποιον 5-0 και μετα χανει 4 φορεσ με 5-4 στα παιχνίδια είναι στο +1 ενώ στα σετ εχει χασει 4 και εχει παρει ένα για μενα παιζει ρολο η διαφορα παιχνιδιων και όχι τα σετ εσεισ τι λετε?

sirya

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σαφώς και παίζει ρόλο η διαφορά των παιχνιδιών. 5-0 ή 5-1 είναι ΗΤΤΑ, αλλά 5-4 χάνεις στο ..νήμα.

sirya

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σαφώς και παίζει ρόλο η διαφορά των παιχνιδιών. 5-0 ή 5-1 είναι ΗΤΤΑ, αλλά 5-4 χάνεις στο ..νήμα.
και βέβαια αν χάσεις με ένα-δύο παιχνίδια διαφορά, όσο να'ναι έχει «ιδρώσει» και λίγο ο αντίπαλος...

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Για σασ επιδη εκει που πηγαινω και παιζω λιπουν ολοι και αυτοι που με κερδιζουν μαλλον πηγαν διακοπεσ ξερετε κανενα μεροσ που να παιζουν ταβλι στεκι η και λεσχη αν υπαρχει δεν το χω ψαξει καφενειο η καφετερεια αλλα να παιζουν ταβλι με λεφτα η οχι για αθηνα παντα οποιοσ ξερει κανενα καλο στεκι για ταβλιστεσ η λεσχη ασ γραψει περιοχη η ασ μου στηλει πμ διευθηνση κ περιοχη?

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Παιδια αναμεσα στο φευγα και το πλακωτο ποιο πυστευεται οτι εχει ποιο πολλυ στατιγικη και τακτικη και ποιο ειναι ποιο τυχερο? και οι καινουργιοι ψιφισται το αγαπημενο σασ μεχρι στιγμησ οι πορτεσ προηγουνται

nicale

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
387
Πόντοι
26
Παιδια αναμεσα στο φευγα και το πλακωτο ποιο πυστευεται οτι εχει ποιο πολλυ στατιγικη και τακτικη και ποιο ειναι ποιο τυχερο? και οι καινουργιοι ψιφισται το αγαπημενο σασ μεχρι στιγμησ οι πορτεσ προηγουνται

το φευγα ειναι κυριως στρατηγική αν ο αλλος δεν τσιμπαει τα ζαρια
τις πορτες και το μουλτεζημ γιατι τα ξεχασες?

KAKISTOS69

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους......δικο μου συμπερασμα μετα απο 30 χρονια και πλεον στο ταβλι....το ζαρι και η τυχη εχει μεγαλυτερη σημασια περιπου 60-40 σε σχεση με την στρατηγικη και την εμπειρια......ναστε ολοι καλα....καλες βουτιες....και χαρες ατελειωτες στα σκελια μας...

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Καλημερα διαβασα στο φβ οτι γινεται πρωταθληματα ταβλι σε ενα καφε στην εθνικη αντισαεωσ 30ευρω ειναι η συμετοχη και αμα βγεισ πρωτοσ εκεινη την αγωνιστικη εχει επαθλο πανω απο 500 ευρω και ο τριτοσ περνει επαθλο τι λετε αξιζει η συμετοχη για να παιξεισ η να κανεισ το χομπυ σου ? Εναι πρωταθλημα παραδοσιακου ταβλι

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Για σασ σημερα επαιξα με εναν μπακαλη μετα απο καιρο ειχαμε ξαναπαιξει πριν 1-2 μηνεσ οπωσ ειχα αναφερει ποιο πανω παιξαμε 4 παρτιδεσ στην πρωτη εχασα 6-0 στην δευτερη κερδισα 5-1 στην τριτη κερδισα 6-4 και στην τεταρτη ξανακερδισα 7-3 δλδ συνολικο σκορ 18-14 του πηρα ποιο  πολλα φευγα αυτοσ μου πηρε ποιο πολλεσ πορτεσ τισ πορτεσ τισ παιζω οπωσ λεει ενα βιβλιο αλλα τισ χανω ποιο πολλεσ φορεσ εγω παιζω με πολλα χτυπηματα το βρισκεται σωστο η λαθοσ ?
Αυτοσ ο μπακαλησ μου περνει ποιο πολλεσ πορτεσ και εγω ποιο πολλα φευγα επιδη μου περνει τισ πορτεσ σημαινει οτι ειναι καλυτεροσ ? η νικη δεν μετρα?

dinn

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
41
Πόντοι
6
Σπαταλη χρονου και φαιας ουσιας ειδικα οταν πηγαινεις για καφε και αντι να μιλας παιζουν σαν τα ζομπι,μια ηλιθιοτητα ειναι

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Σπαταλη χρονου και φαιας ουσιας ειδικα οταν πηγαινεις για καφε και αντι να μιλας παιζουν σαν τα ζομπι,μια ηλιθιοτητα ειναι
Ετσι ελεγα και εγω πριν 10 χροννια αλλα αμα μαθεισ παθαινεισ εθισμο φιλε ξερω πολλουσ που δεν παιζαν και οταν εμαθαν κολησανε .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom