Για σασ παιδια σημερα επαιξα με τον παιχτη που εχω κανει παραθεση και με κερδισε με 6-2κ 7-3 και απο 39-31 που εχανα συνολικα τωρα χανω με 52-36 απο τα φευγα με κερδισε μου πηρε 8 φευγα κ εγω κανενα σημερα στεναχωριθηκα ηθελα να κερδιζα αυτοσ ειναι πολλυ καλο παιδι καλοπροερετοσ εγω εχω καποια αρνητικη ενεργεια η κατι σαν μη καλη ενεργεια τλπ αυτοσ το διασκεδαζει εγω στεναχωρεθηκα πολλυ ηθελα να κερδισω μανα να μην παρω ουτε ενα φευγα μαλλον ειμαι ασχετοσ δεν εξηγιται αλλιοσ να το κοψω το ταβλι λετε το πηρα πολλυ βαρια σημερα τι μου προτινεται?εσεισ το βλεπεται σαν διασκεδαση σα εχει τυχη να χανεται συνεχεια απο συγκεκριμενο παιχτη η παιχτεσ και αν ναι το διασκεδαζεται η φευγεται λυπημενοι τι λετε να κανω να το κοψω ? αφου στεναχωριθηκα σημερα πολλυ ειναι 3 παιχτεσ που δεν μπορω να τουσ κερδισω τι να κανω πητε μου σασ παρακαλω?
Μετα απο 3,5 μηνεσ εμφανιστηκε ο συγκεκριμενοσ παιχτησ τον κερδισα 3-0 σετ για την ακριβεια 5-4,5-4,5-0 τισ πορτεσ ολεσ διπλεσ του τισ επαιρνα αυτοσ μου πηρε λιγο περισοτερα πλακωτα και ετσι πηρα την ρεβανσ αν και με περναει στισ νικεσ 60-51 πηρα μια ατυπη ρεβανσ .
μετα επαιξα και με τον μπακαλη και παλι εχασα απο αυτον το πουστη εχασα 6-3 και 5-3 δεν μπορω να τον κερδισω με τιποτα αυτον το ξεκωλιαρη επιδη με κερδιζει συμαινει οτι ειναι καλυτεροσ μου ?
θελω να τον βρω μια μερα και να του γαμησω τα ραματα στο ταβλι τλπ οι και νουργειοι ψηφιστε το α γαπημενο σασ παιχνιδι το φευγα προηγιται αλλα κατα την αποψη μου ειναι το ποιο τυχερο.