Νέα

Τάβλι: τύχη πιο πολύ ή τέχνη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pligomenos11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 589
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πορτεσ πλακωτο η φευγα

• πορτεσ

Ψήφοι: 45 34,1%
  • πλακωτο

Ψήφοι: 28 21,2%
  • φευγα

Ψήφοι: 59 44,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    132
OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Για σασ σημερα επαιξα παλι με τον μπακαλη και εχασα 6-1 στο πλακωτο τον εποιανα μεσα και μετα τα εχανα δεν μπορω να καταλαβω τα πλακωτα τα χανω συνεχεια ποιανω στην αρχη και μετα εγκλοβιζομαι και τα χανω εχω απογοητευτει μαλλον δεν ξερω ταβλι η δεν το κατεχω

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Γνωριζω τυπο απο Χαλκιδα που εχει να χασει στο ταβλι πανω απο 4 χρονια! Δεν τον εχουν βαφτισει τυχαια "Μπαρτσελονα"! Σκανε απ'ολα τα μερη της χωρας για να παιξουν μαζι του, αλλα η ηττα ειναι μονοδρομος!
Δεν νομιζω να γινεται αυτο που λεσ τι ειναι ο αλλοσ κομπιουτερ ολοι χανουν καποια στιγμη
εμενα με απασχολει που χανω τα πλακωτα συνεχεια ποιανω μεσα και μετα χανω κληνομαι και χανω εχεται καμια συμβουλη? οταν ποιανω μεσα εγω μετα κοιταω να μην με ποιανει ο αλλοσ προσπαθω να ποιανω τισ γωνιεσ αλλα δεν ξερω τι γαμιεται και το χανω αυτο το γαμοπαιχνιδο

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Για σασ πριν λιγο επαιξα με εναν αδυναμο παιχτη και εχασα 10-6 παλι τα πλακωτα τα εχασα δεν εχω ψυχολογια να κερδισω τον οποιοδηποτε με κατεστρεψε ο μπακαλησ ψυχολογικα και χανω συνεχεια και χαλιεμαι τι λετε να κανω να μην ξαναπαιξω πητε μου μια γνωμη να το κοψω για ενα διαστημα η να μην ξαναπαιξω?

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Για σασ σημερα επαιξα με τον πατερα μου και εχασα 4σετ και πηρα μονο ενα μου ερχοταν να σπασω το ταβλι παλι το πλακωτο με εκαψε εχασα καμια 10αρια 2πλα εχω απογοητευτει τελειωσ με οποιον και να παιξω θα χασω δεν  εχω καθολου ψυχολογια τι λετε να παψω να ασχολουμε με το σπορ?

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Παλι σημερα εχασα απο τον μπακαλη εχω απελπιστει πλεον εχασα 35-22 παιζαμε 6 ωρεσ ταβλι και το κοτερ σταματησε εκει :headbang: σκεφτομαι να το κοψω το σπορ εσεισ τι λετε?

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
δεν μου λετε τι να κανω μα ρεσει το ταβλι αλλα ειναι ορισμενοι παιχτεσ που με κερδιζουν συνεχεια αυτοσ ο πουστησ ο μπακαλησ φτεει μου λει κιολασ οτι ειμαι κολωφαρδοσ και οτι δεν ξερω καθολου ταβλι στεναχωριεμαι που χανω απο αυτον τον βλακα εσεισ αμα χαναται συνεχεια θα το βλεπατε  ωσ διασκεδαση η θα σασ τι βαραγε?

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Σημερα επαιξα με τον συγκεκριμενο παιχτη και τον κερδισα 4-1 σετ συγκεκριμενα 5-1 μετα με κερδισε 6-4 αυτοσ και μετα τον κερδισα 5-3 ,5-0,5-0 συνολικα τον κερδισα 24-10 του πηρα σχεδον ολα τα πλακωτα 2πλα και τισ ποιο πολλεσ πορτεσ αυτοσ μου πηρε ποιο πολλα φευγα μου πηρε 2 φευγα 2πλα και αλλα 3 νομιζω μονα δηλαδη αυτοσ μονο το φευγα πηρε και μου την ειπαν κιολασ οτι ειμαι κωλοφαρδοσ στο πλακωτο και τισ πορτεσ οι αλλοι που μασ παρακολουθουσαν το φευγα ειχε γινει το αγαπημενο μου αλλα εχασα τα ποιο πολλα σημερα στο τελοσ του πηρα φευγα που τον κερδισα 2 φορεσ με κουλουρι δλδ με 5-0 η νικη μετραει οχι τα φευγα επιδη μου πηρε ποιο πολλα ετσι δεν ειναι? εγω του πηρα τα αλλα δυο παιχνιδια δεν μετραει ποιοσ πηρε ποιο πολλα συγκεκριμενα παιχνιδια το συνολικο σκορ μετραει σωστα? γιατι κατι γεροντια λενε το φευγα θελει ποιο πολλυ στρατιγικη απο τα αλλα και μαλακιεσ οι καινουργειοι ψηφιστε το αγαπημενο σασ παντωσ το φευγα ειναι ενα ψηφο μπροστα για να δουμε γινεται ανατροπη στην φηφοφορια?
Σημερα επαιξα με αυτον τον παιχτη αυτοσ παιζει αρκετα καλο ταβλακι αλλα τον κερδισα 12-5 ποιο συγκεκριμενα του πηρα 3φευγα 1 μονο και ενα 2πλο νομιζω ,4πλακωτα 2διπλα δλδ σε βαθμουσ και 5 πορτεσ 2διπλεσ και μια μονη αυτοσ μου πηρε 3πλακωτα δλδ 1 μονο και ενα διπλο δεν μου πηρε καμια πορτεσ και μου πηρε στο τελοσ ενα φευγα διπλο ειμαι τρελοσ τελικα θυμαμαι ακριβωσ τα παιχνιδια που πηρα και τα παιχνιδια που εχασα !!!!!να δω ποτε θα γαμησω τον μπακαλη μονο αυτοσ μου ξεφευγει μου εχει παρει τον αερα

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Για σασ παιδια σημερα επαιξα με τον παιχτη που εχω κανει παραθεση και με κερδισε με 6-2κ 7-3 και απο 39-31 που εχανα συνολικα τωρα χανω με 52-36 απο τα φευγα με κερδισε μου πηρε 8 φευγα κ εγω κανενα σημερα στεναχωριθηκα ηθελα να κερδιζα αυτοσ ειναι πολλυ καλο παιδι καλοπροερετοσ εγω εχω καποια αρνητικη ενεργεια η κατι σαν μη καλη ενεργεια τλπ αυτοσ το διασκεδαζει εγω στεναχωρεθηκα πολλυ ηθελα να κερδισω μανα να μην παρω ουτε ενα φευγα μαλλον ειμαι ασχετοσ δεν εξηγιται αλλιοσ να το κοψω το ταβλι λετε το πηρα πολλυ βαρια σημερα τι μου προτινεται?εσεισ το βλεπεται σαν διασκεδαση σα εχει τυχη να χανεται συνεχεια απο συγκεκριμενο παιχτη η παιχτεσ και αν ναι το διασκεδαζεται η φευγεται λυπημενοι τι λετε να κανω να το κοψω ? αφου στεναχωριθηκα σημερα πολλυ ειναι 3 παιχτεσ που δεν μπορω να τουσ κερδισω τι να κανω πητε μου σασ παρακαλω?
Μετα απο 3,5 μηνεσ εμφανιστηκε ο συγκεκριμενοσ παιχτησ τον κερδισα 3-0 σετ για την ακριβεια 5-4,5-4,5-0 τισ πορτεσ ολεσ διπλεσ του τισ επαιρνα αυτοσ μου πηρε λιγο περισοτερα πλακωτα και ετσι πηρα την ρεβανσ αν και με περναει στισ νικεσ 60-51 πηρα μια ατυπη ρεβανσ .
μετα επαιξα και με τον μπακαλη και παλι εχασα απο αυτον το πουστη εχασα 6-3 και 5-3 δεν μπορω να τον κερδισω με τιποτα αυτον το ξεκωλιαρη επιδη με κερδιζει συμαινει οτι ειναι καλυτεροσ μου ?
θελω να τον βρω μια μερα και να του γαμησω τα ραματα στο ταβλι τλπ οι και νουργειοι ψηφιστε το α γαπημενο σασ παιχνιδι το φευγα προηγιται αλλα κατα την αποψη μου ειναι το ποιο τυχερο.

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Παλι σημερα εχασα απο τον μπακαλη 7-3 εντυπωση μου κανει που δεν μπορω να του παρω πλακωτο με τιποτα μου πηρε τρια διπλα πλακωτα και μια πορτεσ εχω απογοητευρει δεν μπορω εχω παθει ψυχολογικο με τον ελογο κυριο

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Παλι σημερα εχασα απο τον μπακαλη 7-3 εντυπωση μου κανει που δεν μπορω να του παρω πλακωτο με τιποτα μου πηρε τρια διπλα πλακωτα και μια πορτεσ εχω απογοητευρει δεν μπορω εχω παθει ψυχολογικο με τον ελογο κυριο
Παλι σημερα εχασα απο τον μπακαλη 8-2,7-3,7-6 τρια σετ των επτα εδω και ενα μηνα χανω συνεχεια να κανω μια ερωτηση αφου το ταβλι ειναι και θεμα τυχησ γιατι δεν μπορω να κερδισω γινεται να τον πηγαινει συνεχεια ρωταω δεν μπορω να το εξηγισω ολοι μου λενε παιζω καλα τι γινεται και χανω ειναι δηλαδη θεοσ ο αλλοσ?

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Καλησπερα σημερα ηταν η χειροτερη μερα τισ ζωησ μου στο ταβλι επαιξα με εναν ασχετοσ τελειοσ που τον εχω 80-20 στισ νικεσ και εχασα 7-0 μετα παιζω με εναν αλλο ασχετο εντελωσ μιλαμε και εχασα 8-1 μετα επαιξα με τον μαλακα τον μπακαλη και εχασα 7-0 και 8-1 δεν μπορω να τον κερδισω ουτε καταδιανοια οπωσ καταλαβαινεται game over για μενα τελοσ ειναι να τρελενεσε πητε μου εσεισ στι θεση μου τι θα κανατε? εχετε παθει κανενασ απο εσασ κατι αναλογο ?
θελω να το κοψω εσεισ αν χανατε συνεχεια θα το βλεπατε σαν διασκεδαση?

Σνουκερ

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Like
4
Πόντοι
16
Την περιπτωση να μην ξερεις ταβλι την εχεις σκεφτει?

Στο ξαναλεω, γνωριζω τυπο που εχει να χασει σετ στο ταβλι 4 χρονια! Δεν τον φωναζουν "μπαρτσελονα" τυχαια!

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Την περιπτωση να μην ξερεις ταβλι την εχεις σκεφτει?

Στο ξαναλεω, γνωριζω τυπο που εχει να χασει σετ στο ταβλι 4 χρονια! Δεν τον φωναζουν "μπαρτσελονα" τυχαια!
Πωσ γινεται να μην ξερω παιζω σχεδον 6 χρονια καθε μερα οσο μαλακασ και να με κατι θα εχω μαθει εκτοσ και αν νομιζω οτι ξερω και δεν ξερω δηλαδη ποσο ο καιρο πρεπει να παιζει καποιοσ για να μαθει το κορυφαιο ταβλι 30 χρονια? 6 χρονια ειναι πολλα η λιγα ?
ο γνωστο σου οι μπαρτσελονα οπωσ λεσ ποσα χρονια παιζει?

OP
OP
P

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Δηλαδη εγω που χανω εδω και ενα μηνα συνεχεια ειμαι ασχετοσ?
εσυ ποσα χρονια παιζεισ ταβλι ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom