Ψωριάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
Δεν μου έχει κάνει καλή εντύπωση καμιά από αυτές που φτιάχνουν ετοιματζίδικο εσπρέσο ... επίσης με τις κάψουλες το κόστος ανεβαίνει αρκετά .
Καλύτερα είναι να χρησιμοποιείς αυτόνομη μηχανή εσπρέσο με χύμα καφέ . Δοκιμάζεις , πειραματίζεσαι και πετυχαίνεις την γεύση που θέλεις .
Παρόλο που μου αρέσει ενα καλό εσπρεσάκι ή ενας καπουτσίνο , δηλώνω αμετανόητος εραστής του φραπέ . Χειμώνα καλοκαίρι .
Ο ενας καφές δεν αποκλείει τον άλλο ... δίκιο έχεις αλλά περί ορέξεως που λένε ...
Πάντως ένας ωραίος ελληνικός ψημένος στη χόβολη , με κρύο νεράκι και γλυκό κουταλιού κεράσι , πο πο πο .....
Καλύτερα είναι να χρησιμοποιείς αυτόνομη μηχανή εσπρέσο με χύμα καφέ . Δοκιμάζεις , πειραματίζεσαι και πετυχαίνεις την γεύση που θέλεις .
Παρόλο που μου αρέσει ενα καλό εσπρεσάκι ή ενας καπουτσίνο , δηλώνω αμετανόητος εραστής του φραπέ . Χειμώνα καλοκαίρι .
χάθηκε ρε ο ελληνικός πολλα βαρύς και όχι ???
καιμακλίδικος σε χοντρό φλυτζάνι (για να κρατάει την θερμοκρασία),με τις φουσκαλίτσες του και το κρύο το νεράκι ??
αει παραπέρα ρε που μάθαμε και τον εσπρέσσο και τις άλλες παπαριές τα νεροπλύματα...
ελληνικός και άμα είναι και ψημένος στην χόβολη (τώρα που ξαναμπήκανε τα τζάκια μπροστά έχουμε μπόλικη) ακόμα καλύτερος...
και για συνοδεία γλυκάκι του κουταλιού...
Ο ενας καφές δεν αποκλείει τον άλλο ... δίκιο έχεις αλλά περί ορέξεως που λένε ...
Πάντως ένας ωραίος ελληνικός ψημένος στη χόβολη , με κρύο νεράκι και γλυκό κουταλιού κεράσι , πο πο πο .....