shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.654
- Πόντοι
- 2.456
εχεις καταντήσει γραφικοςτσακω σιδερωμα σουφρας
εχεις καταντήσει γραφικοςτσακω σιδερωμα σουφρας
γιατι δεν γραφεις ομορφα ρε γαμηδιαρη μουνη;εχεις καταντήσει γραφικος
γιατι ειμαι παλιοπαιδογιατι δεν γραφεις ομορφα ρε γαμηδιαρη μουνη;
με πληγωνειςγιατι ειμαι παλιοπαιδο
κανε γάργαρες θα σου περάσειμε πληγωνεις
θα εχει τυψειςπως και δεν εχει μπει ο ποινικολόγος του σαη να παρει θεση για την ντρηχο
εχει παει στην πελατείαπως και δεν εχει μπει ο ποινικολόγος του σαη να παρει θεση για την ντρηχο
τύπε καπου ακουστηκε οτι θα κατεβει εκλογές δσα τελος νοεμβρίου με μάχιμο βιογραφικό 130 χιλιάδων ποστ στο σαηθα εχει τυψεις
θα αυτοτιμωρηθω αλλα μετα θα σεκανε γάργαρες θα σου περάσει
οσοι τον άκουσαν μονο όφελος τύπεεχει παει στην πελατεία
ναι αντι για 5 χρονιά πισω απο το κελι τωρα εχουν extra bonus αλλα 5οσοι τον άκουσαν μονο όφελος τύπε
στο ισογειο θα τον εχουν να παραλαμβανει τα εγγραφατύπε καπου ακουστηκε οτι θα κατεβει εκλογές δσα τελος νοεμβρίου με μάχιμο βιογραφικό 130 χιλιάδων ποστ στο σαη
Τύπε εμένα με προβληματίζει που βλέπαμε την κηδεία της Φώφης live σ'ολα τα κανάλια και για τον Ξιαρχό ούτε ένα έκτακτο...δουλεια δεν ειχε ο διαολος...οτι ναναι κυριολεκτικα...ενας χορογραφος σχολιασε μια χοντρη δεχθηκε μπουλινγκ και παει να αυτοκτονησει....η αστυνομια παει να τον σωσει....εχει χαθει το μετρο
επειδη ζει ο τριπουσταςΤύπε εμένα με προβληματίζει που βλέπαμε την κηδεία της Φώφης live σ'ολα τα κανάλια και για τον Ξιαρχό ούτε ένα έκτακτο...