shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
εχεις καταντήσει γραφικοςτσακω σιδερωμα σουφρας![]()
εχεις καταντήσει γραφικοςτσακω σιδερωμα σουφρας![]()
γιατι δεν γραφεις ομορφα ρε γαμηδιαρη μουνη;εχεις καταντήσει γραφικος![]()
γιατι ειμαι παλιοπαιδογιατι δεν γραφεις ομορφα ρε γαμηδιαρη μουνη;
με πληγωνειςγιατι ειμαι παλιοπαιδο![]()
κανε γάργαρες θα σου περάσειμε πληγωνεις![]()
θα εχει τυψειςπως και δεν εχει μπει ο ποινικολόγος του σαη να παρει θεση για την ντρηχο![]()
![]()
![]()
εχει παει στην πελατείαπως και δεν εχει μπει ο ποινικολόγος του σαη να παρει θεση για την ντρηχο![]()
![]()
![]()
τύπε καπου ακουστηκε οτι θα κατεβει εκλογές δσα τελος νοεμβρίου με μάχιμο βιογραφικό 130 χιλιάδων ποστ στο σαηθα εχει τυψεις![]()
![]()
![]()
θα αυτοτιμωρηθω αλλα μετα θα σεκανε γάργαρες θα σου περάσει![]()
οσοι τον άκουσαν μονο όφελος τύπεεχει παει στην πελατεία![]()
ναι αντι για 5 χρονιά πισω απο το κελι τωρα εχουν extra bonus αλλα 5οσοι τον άκουσαν μονο όφελος τύπε![]()
στο ισογειο θα τον εχουν να παραλαμβανει τα εγγραφατύπε καπου ακουστηκε οτι θα κατεβει εκλογές δσα τελος νοεμβρίου με μάχιμο βιογραφικό 130 χιλιάδων ποστ στο σαη![]()
![]()
![]()
Τύπε εμένα με προβληματίζει που βλέπαμε την κηδεία της Φώφης live σ'ολα τα κανάλια και για τον Ξιαρχό ούτε ένα έκτακτο...δουλεια δεν ειχε ο διαολος...οτι ναναι κυριολεκτικα...ενας χορογραφος σχολιασε μια χοντρη δεχθηκε μπουλινγκ και παει να αυτοκτονησει....η αστυνομια παει να τον σωσει....εχει χαθει το μετρο
επειδη ζει ο τριπουσταςΤύπε εμένα με προβληματίζει που βλέπαμε την κηδεία της Φώφης live σ'ολα τα κανάλια και για τον Ξιαρχό ούτε ένα έκτακτο...![]()
![]()
![]()