Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.688
- Πόντοι
- 3.936
Τύπε νόμιζα πως ήταν τρολιά αλλά τον πήρα τηλ και μου είπε πως όντως το έγραψε...
Τύπε νόμιζα πως ήταν τρολιά αλλά τον πήρα τηλ και μου είπε πως όντως το έγραψε...
μονο προσιουτοκουμπωσε και εσυ 50 ξιαρχοχαπια απο την στεναχωρια σου
τώρα το κατάλαβες;Γιατι δεν έχει δικαίωμα να κρίνει τη χοντρή? Οι γυναίκες γιατί έχουνε δικαίωμα να κρίνουμε τους άντρες?? ?
2 μηνες ξεκουραζεσαι , ξεκινα κανε λαικ , εχω μείνει πισω , μας περασε το μουνοπανο !!!
χολγστερινη,τριγλυκεριδια και συκωτι κοιταμονο προσιουτο
ολοι θα βοηθησουμε!
Αλήθεια το μπούστη σε πέρασε
Θα διορθώσω την κατάσταση οσονουπω
Τυπε σου δίνω ένα like και ένα μπράβο μόνο και μόνο που έκατσες και έγραψες ένα τόσο μεγάλο κείμενο που πρέπει να είμαι ο μόνος μαλακας που το διάβασα ολο
Ρε φιλε η πουστρα δεν την εκρινε. Τη ξεφτυλισε σε 50κ φολοουερς και φαινοταν και το προσωπο την χοντρης, και το σημαντικοτερο εν αγνοια της. Αντι για τη χοντρη μπορει να ησουν εσυ που καμπουριαζεις πχ η εισαι ψευδος και μιλας περιεργα
ολοι θα βοηθησουμε!
Αντιλαμβάνεσαι ότι του εύχεσαι ότι καλύτερο θα μπορούσε να φανταστεί......δεν πάει να φορέσει κάνα τακούνι και να χώσει κάνα στραπον στον κωλο του και να αφήσει τις πολλές κουβέντες.
prosexe ta fanaria me to papiολοι θα βοηθησουμε!
πρόσεχε οταν σιδερώνεις μην κάψεις καμία καλτσοδέταprosexe ta fanaria me to papi
Προφανώς για να σταματήσει να ασχολείται με άλλα πράγματα.να κάτσει εκεί στο στοιχείο του που το γουστάρει και να αφήσει τα παραπέρα.Αντιλαμβάνεσαι ότι του εύχεσαι ότι καλύτερο θα μπορούσε να φανταστεί.
τσακω σιδερωμα σουφραςπρόσεχε οταν σιδερώνεις μην κάψεις καμία καλτσοδέτα
τετοιες ριγες μακρυα απο εμαςΕύκολα. Και έχω και πολλές μπλούζες με οριζόντιες ρίγες.