Νέα

Tantrazoe

• Μέλος που άνοιξε το νήμα taz7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 388K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Παιδιά έχει κάνει κάποιος με τη Ζωή το τάντρα μασάζ του προστάτη όπως λέει που είναι πολύ έντονο?  :think:

Αν ναι, γενικά τί φάση είναι?
Είναι έντονο δηλαδή τελειώνεις στο τσακ μπαμ?

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
συνεννοησου με την ιδια καλυτερα

μην λεμε ο καθενας τα δικα του

τα δικά του όχι...
απλά την εμπειρία του...
Όπως γράφουμε όλοι για τις συνεδρίες μας με την Ζωή αν έχεις κάποιος και αυτή την ιδιαίτερη εμπειρία δε θα ήταν κακό να μας ενημερώσει...

Lykos21RRRR

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα συναγωνιστες,

Ηρθε η στιμγη να γραψω και εγω την εμπειρια μου απο τη Ζωη.Να ξεκαθαρισω σε αυτο σημειο οτι δεν ειμαι συστηματικος στον αγοραιο ερωτα απλα κανω εφοδους πολυ αραια,οταν νιωσω την αναγκη οτι το χρειαζομαι .

Ειχα ερθει σε επικοινωνια με τη Ζωη πριν κανα 7μηνο αλλα δε καταφερα να πραγματοποιησω καποιο ραντεβου γιατι λογο εργασιας επρεπε να μεταφερθω στην επαρχια.Τωρα που επαναπατριστηκα αποφασισα να δοκιμασω να μου φυγει ο καημος.Εκλεισα το ραντεβου εγκαιρα πριν απο 2 μερες μεσα απο τηλεφωνημα.Την ημερα του ραντεβου ξανακαλεσα για να επιβεβαιωσω και μου ζητησε εαν ειναι ευκολο να γινει μιση ωρα νωριτερα,οπως και δεχθηκα.Προσβαση στο σημειο με μηχανη.Ευκολα.Για αμαξι τωρα που ειναι καλοκαιρι κατι μπορει να γινει αλλα δε το συνιστω.Καλυτερα Μετρο συνταγμα και απο κει με ΤΑΧΙ.Τηλεφωνο για το συνθημα,σου ανοιγει και πας στο υπογειο.

Αυτο που αντικριζεις ειναι μια κοπελα της διπλανης πορτας.Η 40αρα γειτονισσα που κρυφοκοιταζεις και καυλωνεις.Που περιμενεις τη στιγμη που θα σου δωσει την αφορμη για να της την πεσεις.Ξανθο με μαλλι μεχρι τον ωμο.Γυρω στο 1,65 με σωμα για πολλα χιλιομετρα.Μου ανοιξε με ενα μαυρο νυχτικο και απο μεσα να αγνοφαινεται το εσωρουχο.Πρωτη εντυπωση "Ω ρε τι εχει να γινει".

Μου προτεινε να κατσω στο καναπε οπου ειχαμε την αρχικη κουβεντουλα για το ποια ειναι,τι κανει και τι δε κανει,τι θελω και μεχρι που μπορουμε να φτασουμε.Ηθελε να με ψυχολογησει και μπορω να πω οτι τα καταφερε πολυ καλα.Με κερασε και το νερακι μου.Μου εδειξε το μπανιο και εκανα ενα γρηγορο ντουζακι.

Διαλεξα προγραμμα με 2 σκοραρισματα.Ξανα καναπε και αρχιζει ενα αισθησιακο χορο.Να τριβεται επανω μου.Μου εφερε και το μυροδατο γατακι της στο προσωπο και αρχιζω να τη γλειφω.Μετα επιασε δουλεια η Ζωη με στοματικο.Οντως πολυ καλο,υγρο και βαθυ.Και το χερι το δουλευει τελεια,ειχε βαλει και το λαδακι.Βασικα εμενα αυτη η τεχνικη με αναβει και οπτικα.Η πρωτη καταθεση δεν αργησε να ερθει.Μπανακι και παμε για το 2ο ημιχρονο.Εδω να παραθεσω οτι μου προσφερε και παντοφλες μιας χρησης.Οχι οτι της χρησιμοποιησα,αλλα θελω να τονισω τον επαγγελματισμο της.

Καθομαι στο μασαζοκρεββατο.Με ρωτησε εαν αντεχω.Της ειπα βαρα οσο μπορεις,αντεχω.Πρωτα μπρουμυτα.Λαδι και ξεκιναει.Εδω θελω να κανω μια  μικρη διαπιστωση.Εχοντας εμπειρια απο χαλαρωτικο/τονωτικο μασαζ(αρκετες εργατοωρες απο ειδικευμενους)οπως και φυσικοθεραπειας λογω καποιος προβληματος που αντιμετωπιζω με τη μεση,αυτο που σου προσφερει η ζωη ειναι ενα ερωτικο μασαζ.Δε θα κατσει η κοπελα να σε κανει αλοιφη.Θα σου προσφερει ενα Β2Β με το οποιο θα διεγειρει τις ερωτικες σου ζωνες.Μη παει καποιος και εχει την εντυπωση οτι θα Του φυγει το πιασιμο.Απλα ειναι ενα προκαταρκτικο.Καλο βεβαια.Μετα την πλατη πιανει με ποδια.Βασικα ασχολειται περισσοτερο με τον εσω μηριαιο και ολη τη γυρω περιοχη.Ερωτικες ζωνες που λεγαμε πιο πανω :cool2:.Παει και το χερακι λιγο στο πρωκτο.Σε ρωταει πρωτα.Εγω ζητησα απλα χαδι.Αυτο ειχε σαν αποτελεσμα επαρση σημαιας.Ανασκελα και ενασχοληση με το επιμαχο σημειο.

Σε εκεινο το σημειο ειναι που μου ζητησε να αποφασισω...το παμε σε tantra η παμε να ιδρωσουμε τη φανελα.Διαλεξα δευτερο.Κριμα τετοιο υγρο μουνακι και να μη το χαρω.

Λιγο παιχνιδι,λιγα χαιδεματα και να σου η γυμνασμενη κωλαρα της στα τεσσερα.Ενταξει,για τρελα σφυροκοπηματα.Εκει εργατης να δινεις πονο και χαστουκια στα κωλομερια.Επομενη σταση αυτη ξαπλωμενη και εγω ορθιος να εχω τις ποδαρες της στους ωμους.Θεαμα απιστευτο.Το προσωπο της περνει καποιος μομφασμους που σου δειχνει οτι το γουσταρει.

Ειμαι στον αγωνα αρκετη ωρα και εκσπερματωση δεν εχουμε πετυχει ακομα.Επειδη αρχισα να κουραζομαι το γυρισαμε σε blowjob αλλα ματαια.Ημουν απο τη δουλεια απευθειας κουρασμενος.Εγινε και το πρωτο σκοραρισμα πριν.Παρεδωσα πνευμα.Εδω να τονισω οτι η Ζωη δε φερει καμια ευθυνη.Ισα ισα το κοριτσι τη ματωσε τη φανελα και με το παραπανω.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΗΣ.Ηθελε να φυγω με αυτα που συνφωνησαμε εξαρχης.Εγω ειμαι αυτος που δεν ανταποκριθηκα.Ισως και να μην εκανα σωστη επιλογη προγραμματος.Αλλα ειχα τοσο παθος να  βρεθω μαζι της που δε λογαριαζα με το παραγοντα κουραση.Αυτη να επιμενει αλλα τη σταματησα.Αδικως κοπος και χρονος.

Μπανακι μαζι,λιγη κουβεντα και ηρθε η ωρα να την αποχαιρετησω.Εκει με περιμενε ακομα μια εκληξη.Ρωταω για το δωρακι της και μου λεει 70 ευρω.Μα της λεω αλλο προγραμμα διαλεξα.70 ευρω επεμενε.Της αφησα 80 γιατι πραγματικα με κερδισε με τη συμπεριφορα της.Με κυνηγαγε για τα ρεστα.Τη ειπα αστα καβα για την επομενη φορα.Διαρκεια ολης της συνεδριας 1¨15 λεπτα.

Στο δια ταυτα.Δεν ειμαι ο χομπιστας που γυρναει καθε εβδομαδα/μηνα στα στουντιο,call girls κ.τ.λ.Θα το κανω μονο οταν εχω την αναγκη να σπασω τη ρουτινα μου.Και θα παω στοχευμενα,απο αυτα που βλεπω και διαβαζω.Ειμαι σε σχεση,μακροχρονια και τη βρισκω ασχημα μαζι της.Πηγα στη Ζωη καθαρα απο περιεργεια απο αυτα που διαβασα.Ναι θα ξαναπαω.Συντομα μπορει οχι,αλλα θα ξαναπαω.Δε τα εκλαψα τα λεφτα.Αυτο το κοριτσι με κερδισε.Τιμια,επαγγελματιας και σε προσιτη τιμη για αυτα που προσφερει, που απο τι θυμαμαι και διαβαζω ειναι λιγες στο χωρο που να εχουν αυτο το τριπτυχο.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
καλησπερα οποιος εχει το τηλεφωνο απο ζωη ας στειλει με πμ ευχαριστω αλανια εκ των προτερον

Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
281
Πόντοι
36
Ρε παίχτες δύο σελίδες για πάρκινκ.. Ελεος! Για όσους δεν ξέρουν η Ζωή έχει χώρο κοντά στο Λυκαβηττό-Κολωνάκι. Πολύ ωραία περιοχή, ήσυχη, δεν καίνε μηχανάκια και δεν κινδυνεύεις να σου καρφώσουν καμία σύριγγα στο κώλο.. Μακάρι και άλλες να ακολουθούσαν το παράδειγμα της..
Τώρα όποιος επιμένει για το πάρκιν, όπως είπε και ο Τέρυ διαβάστε το Κ.Ο.Κ

:2funny: :2funny: :2funny:

καλησπερα οποιος εχει το τηλεφωνο απο ζωη ας στειλει με πμ ευχαριστω αλανια εκ των προτερον

φιλε μου, αν το ηθελε χυμα στο κυμα θα το ειχε βαλει στο προφιλ της
περαν τουτου, μπαινει συχνοτατα, επικοινωνει αμεσα, δινει κατευθειαν τηλεφωνο και ειναι συζητησιμη στα παντα
τουλαχιστον εγω αυτο θυμαμαι

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Διαλεξα προγραμμα με 2 σκοραρισματα.

Μπανακι μαζι,λιγη κουβεντα και ηρθε η ωρα να την αποχαιρετησω.Εκει με περιμενε ακομα μια εκληξη.Ρωταω για το δωρακι της και μου λεει 70 ευρω.Μα της λεω αλλο προγραμμα διαλεξα.70 ευρω επεμενε.Της αφησα 80 γιατι πραγματικα με κερδισε με τη συμπεριφορα της.Με κυνηγαγε για τα ρεστα.Τη ειπα αστα καβα για την επομενη φορα.Διαρκεια ολης της συνεδριας 1¨15 λεπτα.

Συναγωνιστή.... Αν δεν έχει αλλάξει κάτι τα προγράμματα είναι :
(A) 30 λεπτά / 50€
(Β) 60 λεπτά / 70€
(Γ) 90 λεπτά / 100€

Το αν θα είναι 2 εκτονώσεις ή 1 ή τάντρα ή ή ή .... κλπ.... εξαρτάται από την συμφωνία....
Οπότε λογικά το 1 ώρα και 15 λεπτά συνολικά που είπες αν αφαιρέσεις τα μπάνια πριν/μετά και τα μπλα μπλα πάμε στην 1 ώρα οπότε σωστά σου ζήτησε 70€.... Εκτός αν διάλεξες τα 90 λεπτά με 100 € και έφυγες νωρίτερα...

Lykos21RRRR

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστή.... Αν δεν έχει αλλάξει κάτι τα προγράμματα είναι :
(A) 30 λεπτά / 50€
(Β) 60 λεπτά / 70€
(Γ) 90 λεπτά / 100€

Το αν θα είναι 2 εκτονώσεις ή 1 ή τάντρα ή ή ή .... κλπ.... εξαρτάται από την συμφωνία....
Οπότε λογικά το 1 ώρα και 15 λεπτά συνολικά που είπες αν αφαιρέσεις τα μπάνια πριν/μετά και τα μπλα μπλα πάμε στην 1 ώρα οπότε σωστά σου ζήτησε 70€.... Εκτός αν διάλεξες τα 90 λεπτά με 100 € και έφυγες νωρίτερα...

Δε μιλησαμε καθολου για προγραμμα βαση ωραριου.Ειπαμε για 2 εκτωνοσεις.Φανταστηκα οτι ειναι το 90λεπτο(μπανιο,μπλα-μπλα,1η φαση,μασαζ,2 φαση)εχω την εντυπωση οτι δε βγαινει μεσα σε 60 λεπτα.Και να εγινε καποια λαθος συνεννοηση ειναι το λιγοτερο που με απασχολει.Αυτο που μου εδωσε,στο μυαλο μου ηταν για τα 100 ευρω.

sirya

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Από αυτά που διαβάζω, η κοπέλα ειναι πραγματικά VFM...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
κανεις το τηλεφωνο;

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
δε βλεπω κανενα προφιλ που να λεει ζωη το ξερω σας κουραζω αλλα οποιος θελει ας βοηθησει και οχι να κραζει σε αλλες θεματικες ενοτητες κατα το παρελθον οταν βοηθουσα εγω και μπορουσα να το κανω το εκανα

vanilla17cm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2017
Κριτικές
11
Like
260
Πόντοι
290
Πήγανε στην τρίτη σελίδα του νήματος και θα δεις το προφίλ της Ζωής

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
δε βλεπω κανενα προφιλ που να λεει ζωη το ξερω σας κουραζω αλλα οποιος θελει ας βοηθησει και οχι να κραζει σε αλλες θεματικες ενοτητες κατα το παρελθον οταν βοηθουσα εγω και μπορουσα να το κανω το εκανα

φιλε δεν σε εκραξε κανενας ... ρωτησες για τηλεφωνο και δεν ειπες οτι δεν βλεπεις το προφιλ της....

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.272
Πόντοι
4.365
Καλησπερα συναγωνιστες,

Ηρθε η στιμγη να γραψω και εγω την εμπειρια μου απο τη Ζωη.Να ξεκαθαρισω σε αυτο σημειο οτι δεν ειμαι συστηματικος στον αγοραιο ερωτα απλα κανω εφοδους πολυ αραια,οταν νιωσω την αναγκη οτι το χρειαζομαι .....

Ωραία τα είπες Γιάννη, μπορεί η κοπέλα να διαφημίζεται για τάντρες και ανάποδα ψαλίδια, αλλά πέφτουν επικά γαμήσια μαζί της. Το έχει το πακέτο ολοκληρωμένο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom